شوخی بود دیگه؟؟؟نقل قول:
این که ر....ده:n38:
Printable View
شوخی بود دیگه؟؟؟نقل قول:
این که ر....ده:n38:
تو اکانت 1544 زدهنقل قول:
جک نگو بابا ماهی ۸ گیگو کجام بزارم ۱۰ تومن بدم(۷۰ تومن ۶ ماه) بعده ۸ گیگ محدودم کنن که حجم بخرم گرون تر در میاد مرد مومن...نقل قول:
شرکتا دارن ۱ ترا + شبانه میدن .... اسیاتک شبانه هم نداره که ادم بگه طرح خوبیه
به هر حال مسخرستنقل قول:
چیزی که تو پنل به نظر میاد اضافه شده سرویس ویژه س که فعلا ( یا برای من ) خالی از هر مورد برای انتخابه...
اینطور که پیداس آسیاتک هم میخواد مثل رفیق شفیقش (صبا نت) سرعت فروشی کنه ! ( تو صبا اسمش هست توربو شارژ!) و 10 تومن رو سرویس های سرعت پایین میگیره تا سرعت رو لطف کنه رو 4 مگ ببنده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از کجا بفهمم ک مصرف منصفانه ام تموم شده؟
من الان سرویس 4 مگ رو دارم با 100 گیگ مصرف منصفانه ولی امروز از مرز 50 گیگ عبور کردم و بازم سرعت سرویس بالاست
توی 1544 جای خاصی هست ک ترافیک بین الملل و ایران رو تفکیک کنه, مصرفیش رو منظورمه
اینم اضافه کنم ک هنوز مودم رو خاموش روشن نکردم
الان دو روزه که سیستم آسیاتک چت زده, حجم باقی مانده ام رو حساب نمیکنه و تو این دو روز 200 گیگ دانلود داشتم
ما که داریم میایم بیرون حداقل نهایت استفاده رو ببریم : )
تو پنل سمت راست - ریز مصرف بعد جزئیات ریز مصرف.. تاریخ ها رو که ست کنی بالای صفحه جمع میزنه داخلی خارجیشونقل قول:
نقل قول:
کاش میشد امتیازهای باشگاه مشتریهاشو خرج کرد... بعد از 5 سال و بالای 3-4 میلیون هزینه تو این خراب شده من هم هفته بعد تخلیه میکنم
اینم از دیده بان جون :n13:
آسیاتک چش شده؟ بابا بگو مجید پاشو ببین همه ازت زدن جلو :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد مما اطلاع رسانی بودهنقل قول:
ولی تو ضعیف بودن تعرفه ها شکی نیست من فعلا سرویس دارم تا اردیبهشت
اگه اسیاتک رفع مشکل نکنه،منم میرم قطعا
آخه اینا همون حجم رو سرعت بالا مثل اینکه نمیخوان بدن.میخوان این حجمو پایین بدننقل قول:
حجم خریداری شده رو فقط بالا بدن