معمولا اگه بتونی توی ستادهای فرماندهی بیفتی خدمتت راحت تر میشه.میشه امیدوار بود که از تخصصت استفاده کنن.حتما در مورد تخصصت هم بهشون بگو هر جا افتادینقل قول:
Printable View
معمولا اگه بتونی توی ستادهای فرماندهی بیفتی خدمتت راحت تر میشه.میشه امیدوار بود که از تخصصت استفاده کنن.حتما در مورد تخصصت هم بهشون بگو هر جا افتادینقل قول:
سلامنقل قول:
سی ماه جبهه به تنهایی برای معافیت کافیه که اونم محدودیت سنی نداره...
در هر حال برای کسری خدمت رزمندگان (خدمت کمتر از 30ماه) تا متولدین 72/12/29 کسر خدمت شامل میشه
با سلام دوستان
یکی هست متولد 14 اسفند 1376 و تازه امسال خرداد دوره متوسطه (فنی حرفه ای) رو تموم کرده .
با توجه به اینکه سن سربازی میشه 18 سال تمام این بنده خدا کی مشمول میشه ؟
خود مدرسه اش میگه اسفند امسال مشموله . از پلیس +10 هم پرسیدیم میگه مهر سال دیگه . هر کی یه چیزی میگه . باز دوستان اگه کمک کنن .
سلام
من متولد مرداد 71 هستم
سال 89 کنکور دادم ، در نیومدم یک سال موندم، سال 90 رفتم دانشگاه و آذر ماه امسال فارغ شدم و نامه ی فراغت رو از دانشگاه گرفتم (البته هنوز نبردم پلیس+10)
خواستم ببینم درسته که یک سال فرصت دارم؟ (طبق توضیحات اول تاپیک تلاش کردم ساخا بگیرم، ولی جواب نمیده سامانه فقط میگه هزینه به عهده مشترک است)
از زمان فراغت از تحصیل یک سال وقت داریدنقل قول:
ممنون از پاسخنقل قول:
پس اینکه یک سال پشت کنکور مونده بودم، چی.. اون موقع که غیبت نخوردم؟ و اینکه این یک سال فرصتی که میگید واسه تمام مقاطعه
یا مثلا بعد دیپلم که استفاده کردم، دیگه پرید
ارتباطی به پشت کنکور ندارهنقل قول:
دوستان منم پشت کنکور موندن ولی 1 سال بهشون وقت دادند بعد فارغ التحصیلی
پس یعنی معاف دیگه آره؟نقل قول:
بلهنقل قول:
30 ماه سابقه جبهه
یا
25% جانبازی
یا
تلفیق جبهه و جانبازی با مجموع 30
برابره با معافیت یک فرزند
این برای قانون قدیمه یا جدید؟