دوست عزیز کلا اون سرویس های قبلی منقرض شدن... باید از سرویس های جدید استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
دوست عزیز کلا اون سرویس های قبلی منقرض شدن... باید از سرویس های جدید استفاده کنیدنقل قول:
درستهنقل قول:
يعني العان اسياتك سرويس حجمي نداره؟چون توي منو زده همه غير حجمي
کلا مدل سرویس دهی تمام شرکت ها عوض شده... و منبعد شما هر سرویسی بگیرید سرعت همون سرعت اسمی سرویس میخواد باشه...نقل قول:
به بقيه شركت ها كاري ندارم العان شركت اسياتك كلا سرويس حجمي نداره؟نقل قول:
دوست عزیز اسیاتک و غیر آسیاتک ندارد طبق مصوبه 266 کمسیون تنظیم فروش سرویس های جمی از تاریخ 12 آذر متوقف شده است و کلیه شرکت های خطوط ثابت سرویس حجمی نمی دهندنقل قول:
نقل قول:کلا با این جدول، جواب تمام سوالاتون رو میگیرید:
محتوای مخفی: جدول آپدیت شده تا 2 دی ماه
ضمنا موندن در آسیاتک، خریت محضه.
من TD-LTE ندارم, یه مودم lte از alcatel و یه گوشی xiaomi lte با همینها چندین ماه از اینترنت آپراتورها با simهای مختلف میچرخمنقل قول:
خیلی سریعتر و ارزونتر از dsl بیکیفیت
سریع ن چرا اما ارزونتر نیستنقل قول:
خسته شدم از بس تغییر سرویس دادم هی حجم بالا میخرم دو روز دیگه تمومه واقعا آسیاتک ریده منم میخام تخلیه کنم
این قسمت سرویس ویژه تو پنل قسمت خدمات سرویس چیه آورده هیچی هم توش نیست!!؟؟
به نظر میاد دلشو زده به دریا داره تعرفه جدید میده و گیگ باکس و بقیه رو بر میگردونهنقل قول:
این سرویسش جدیده
اينترنت پرسرعت512کيلوبيت،غيرحجمي نامحدود (آستانه مصرف 96 گيگ در 6ماه با بسته سرعتي10گيگfup تا16مگ)
16 گیگ داره میده که میشه 8 گیگ بین الملل نسبت به قبل کم کرده که 20 بود و میشد 10 گیگ بین الملل
بعد داره 10 گیگ میده با سرعت بالا تو 6 ماه که میشه 5 تا بین الملل که میشه ماهی 800 مگ
با این اوصاف دیده 10 گیگ زیاده کرده 8.8 گیگ
البته اینم بگم قیمتشو از 15 تومن کرده 11300
اگه بقیه تعرفه هاشو همینجور بده شاهکاره و من ازش راضیم
چه از بالا اول باششیم چه از آخر
مهم اول بودنه.