با سلام .
این خون دل خوردن ها و گله کردن ها و سند رو کردن ها و ثابت کردن ها و گردنشون گذاشتن ها به خدا قسم راه به هیچ تاریکی هم نیست چه برسه به روشنایی... دوستان من قربونتون برم ؛ والا این شاتل ادم نمیشه هیییییچ وقت ؛شما هم مثل من بیاید بیرون ببینید هوا چه خوبه..... رفتم از ماتریکس گرفتم نماینده داتک هست تو شیراز ؛ از شاتل گرون تره ولی خوب کلاه سرم نمیذاره . سرعت روزانه 300 تا 400 متغییر است و شبانه هم 60 تا 70 بدون محدودیت.(انقدر زمان قرارداد رو این شدیدا تاکید کردم طرف گفت میخوایید بهتون تعهد بدم!!!) تا سرویسش تموم شد یه رفیق تو mdf مرکزمون دارم زنگش زدم گفتم بساط کلاه برداری اینارو جمع کن ؛ به خودشون هم گفتم مخلصتون هم هستم اقا جمع کن از منطقه خونه ما برو که دیگه اعصاب و روح و روان و زندگی مارو با دروغ گویی ها و کلاه برداری هاتون نیست و نابود کردید.به خود خدا قسم 45 شب اخر سرویسم(6 ماهه داشتم) تماما رو 5 محدود بودم و اصلا ازاد نشد ؛ بعد نمیدونم بهش چی بگم طرف برام پیش فاکتور هم صادر کرده بود.( لامصبا کر گد ن رو به چالش میکشن..)داشتم بهش میگفتم خانم سرویستون رو جمع کنید به این و این و این و هزار تا علت دیگه ؛ میگفت اقا شما الان ناراحتید و ما مشکلاتی داشتیم(خداوکیلی داری یا نه؟؟!؟ 45 شب سرویسم نابود بوده حالا میگه مشکل داشتیم!!!!!) ولی .... نذاشتم ادامه بده گفتم خانم کاربران شما مثل اون رئیس و روئسات .... نیستن ؛ دری وری تحویلم نده که حالم از دری وری هاتون به هم میخوره ؛ زنگ بزن بگو بساط دزدیتونو جمع کنن دیگه صحبت هم نکن!.طرف ساکت شد !(خفه شد) و من هم گوشیو گذاشتم.(به دلم مونده بود بهشون بگم که د ز د هستید !) باور کنید الان نفس راحتی میکشم... به جوونیتون رحم کنید دوستان از این شاتل .... بایید بیرون هر چی زودتر بهتر.
:11::11::11: