اسیاتک سرویس جشنواره نداره؟
Printable View
اسیاتک سرویس جشنواره نداره؟
نقل قول:
سرویس جشنواره نداره ولی برای حجم یه جشنواره گذاشته که از اثراتش همین زلزله های گاه و بیگاهه تهرانه...
نقل قول:
تخفیف برای مشترکین سرویس های حجمی و غیر حجمی
تاریخ خبر : ۱۳۹۶/۱۰/۰۳
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک این شرکت حجم اضافه ۸ گیگ را برای مشترکین سرویس های حجمی و غیر حجمی با ۲۰% تخفیف تا ۱۴ دی ماه ارائه می کند. کاربران گرامی می توانند با مراجعه به پنل کاربری یا تماس با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای خرید اقدام کنند.
دوستان درست میگن, آسیتک خطش افتضاح شده
یه سال پیش 8مگ با 12db داشتم
الان با زور 4مگ با 10db
حوصله شکایت و بحث باشون ندارم, مودم خیلی وقته خاموشه
ماههاس از آپراتورها اینترنت عالی lte دارم, سرعت 20 برابر dsl قیمت چندین برابر ارزونتر
حالا ببینم تو این یکی دو ماه چه اتفاقی نیفتاده عوض کنم
کاش این آپراتورها طرحهای ترابایت ارزون بیارن برا همیشه از dsl بیکفیت خلاص
دوستان شماها هنوز بیخیال آسیاتک نشدین؟ تخلیه کنید بره. نت فن آوام امروز وصل شد و در تاپیک مربوطه مفصل توضیح دادم و به شدت ازش راضیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهشا بیخیال آسیاتک بشید. این شرکت خون من رو تو شیشه کرده بود. کلی هم حرص خوردم که چرا تعرفه هاشو تغییر نمیده
منم این روزهایی که ADSL نداشتم، با TD-LTE ایرانسل میومدم. سرعت دانلودم با IDM روی LTE حدودا 3.5 بود ولی تعرفه هاش فاجعست. به شدت گرونه. شما LTE چه شرکتی دارید که میگید ارزونه؟:n04:نقل قول:
من چهار خط ای دی اس ال داشتم از آسیاتک حالا داتک طرح بی نهایت واقعی داده روی سرویس 16 مگش 79 هزارتومان بعد آسیاتک با این همه دک و پوزش ... تخلیه کنید بره بابا من یکی از خطوطم را بردم شاتل واقعا راضی هستم نه قعطی داشته نه چیزی دوتا دیگه هم تخلیه کردم برم داتک یکی هم دیگه فن آوا چهارمی میخواستم ببرم پیشگامان ساپورت نمیکنه شیراز منتظرم داتک و فن آوا وصل شه هر کودم بهتر بود چهارمی را هم میبرم اونجا
کاش ۵۱۲ و ۱ مگ هم حجم بالاتر داشت...
طرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۳ گیگ ۲ روزه
۲۴۰۰ تومان:n08::n08::n08::n08::n08:
ورشکست نشه با این طرح هایی که میده :n08:شاید مثال درستی نباشه ولی: تا خر هست، خرسوار هم هست. اگر سیل عظیمی از مشترک هاش تخلیه بزنن، حساب کار دستش میاد. من بازیچه اینا نشدم، شماها هم نشید و تخلیه کنیدنقل قول:
کلا افرادی که تو بازارن این چیزا رو نمیدونن اکثرا. بیشتر دنبال خبرن برای خرید. مثلا ادغام های وب و پارس آنلاین برای سهم های وبنقل قول:
دوستان اسياتك سرويس هاي حجمي رو غير فعال كرده من ميخوام سرويسم رو تمديد كنم ولي فقط سرويس هاي نامحدود داره جريان چيه؟