گروهبان دو.. یه تماس گرفتم.. ظاهرا هوانیروز کرمانشاه خارج شهره.. بیستون نرسیده به فرودگاه
Printable View
گروهبان دو.. یه تماس گرفتم.. ظاهرا هوانیروز کرمانشاه خارج شهره.. بیستون نرسیده به فرودگاه
اگه گفتن هوانیروز که آره همینه که تو میگی.اونکه من میگم تو شهره و نیرو زمینیهنقل قول:
سلام دوستان
کسی خبر داره پادگان آموزشی نیروی دریایی سپاه احمد ابن موسی برج 10 نیروی لیسانس گرفته یا نه؟؟؟ (جواب این سؤال خیلی برام مهمه...)
و برج 12 چی؟؟؟ اطلاع دارید این برج نیروی آموزشی گرفته یا نه ...؟؟؟
:n16:
سلام دوستان...من اگر این ماه دفترچه بفرستم کی اعزامم میفته...خییلی ممنون
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
دیپلم و زیر دیپلم 19 هر ماه اعزام میشن بالاتر از دیپلم اول ماه های زوج .الان فرستادی احتمالا دو ماه دیگه.البته اگه زمان مورد نظرت نشد میتونی درخواست تعجیل یا تعویق بدینقل قول:
اگه هوانیروزی و از تهران میای ، قبل از میدان امام خمینی کرمانشاه باید پیاده بشی (قبل از فرودگاه ) ، بیستون که رسیدی به راننده بگو جلو هوانیروز نگه دار اونجا پیاده میشم . تو کرماشناه فقط همیشه حواست به راننده ی تاکسی و شخصی ها باشه ! هدفشون فقط تیغ زدن مسافرای ناشناسه ! کرایه از میدان امام تا هوانیروزم 500 تومنه ! بیشتری ندی ها ! یکی از بچه ها رو از میدان امام تا پدافند (کرایش 1000-1500 ) 25 تومن اورده بودن !!!نقل قول:
موهاتم با 8 بزنی بهتره ، تا یکم قلق پادگان بیاد دستت ، اونوقت میتونی بهتر تصمیم بگیری .
همونطور که دوستمون هم گفت حتما لباس شخصی ببر .
وسایل هم کامل ببر چون شاید نزارن تا 1-2 ماه بری خونه ! بسته به نیروش داره ! که حتما کمه ! ( البته به امکان زیاد مرخصی عیدی میدن بهتون ) لباس گرم هم با خودت ببر چون شاید پست بدی و هوا هم شبا سرده .
سلام دوستان گل
من سال پیش بیماری واریکوسل داشتم که عمل کردم.
الان هیدروسل دارم
الان به من معاف از رزم تعلق میگیره فقط؟
مشهد کسی نیست از دکتر ها مشاوره بده بهش مراجعه کنم؟
سلام به نظر شما آگه برای پذیرش چند جا پرونده درست کنیم مشکلی پیش میاد. آخه واسه من هیچ کدومش 100%نیست.
سلام بستگی به نوع هیدروسل دارهنقل قول:
نقل قول:
بند36- هیدروسل:
الف) نوع حجیم معاف دائم.
ب) سایر موارد خدمات غیررزمی.
کسی اطلاع نداره؟نقل قول: