شبانه رایگان هستنقل قول:
فقط باید یه بستع فعال داشته باشی بعد از 3 تا 9 رایگان هست
Printable View
شبانه رایگان هستنقل قول:
فقط باید یه بستع فعال داشته باشی بعد از 3 تا 9 رایگان هست
دوستان من تخلیه کردم یکی از خطوطم را از آسیاتک یک روز زمان برد تخلیه یک روزم شاتل سرویس جدیدم را وصل کرد کمتر از 35 ساعت طول کشید این پروسه واقعا هم راضی هستم خیلی بهتره مخصوصا حجم که بیش از دو برابر آسیاتک هست پینگ و سرعت هم تقریبا از آسیاتک بهتره
مرکز مخابراتیتون قانونمند و با وجدان بودن که سریع تخلیه کردن. شکایتم کرده بودین که سریع تر تخلیه بشه؟نقل قول:
امیدوارم بقیه هم تخلیه کنن تا آسیاتک در درازمدت ورشکست بشه
منم تخلیه میکنم آشغاله آسیاتک، فنآوا یا شاتل برم؟ یا کلا یه چیز دیگه؟
اگر 16 مگابیت بخواید که فن آوا و پیشگامان که 1 ترابایت میدن خوبه ولی اگر سرعت دیگه ای میخواید باید مقایسه کنید ببینید کدومشون بیشتر میدن ( جدول مقایسه رو براتون آپلود کردم ):نقل قول:
محتوای مخفی: جدول مقایسه تعرفه ها تا پایان 2 دی
اگر 16 مگابیت بخواید که فن آوا و پیشگامان که 1 ترابایت میدن خوبه ولی اگر سرعت دیگه ای میخواید باید مقایسه کنید ببینید کدومشون بیشتر میدن ( جدول مقایسه رو براتون آپلود کردم ):نقل قول:
محتوای مخفی: جدول مقایسه تعرفه ها تا پایان 2 دی
مرسینقل قول:
از نظر پایداری و سرعت کدوم بهتره؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
1- چرا خط منی که فاصلم تا مخابرات کمتر از یک کیلومتره (پیاده زیر ده دقیقه) تا 10 مگ بیشتر نمیکشه؟
(ساختمان حدود 5 سال)
2- و اینکه با فن آوا تماس گرفتم گفت فعلا سرمون شلوغه، اگه بخوای بیای شاید یک هفته ده روز اینترنت نداشته باشی :n13:
من هم گفتم چشم. فعلا نیاز دارم. وقتی سرتون خلوت شد میام!
چند سال پیش میخواستم از پارس آنلاین بیام آسیاتک، همین مخابرات منو بیچاره کرد
یک ماه اینترنت نداشتم
هر هفته یه پام مخابرات بود، یه پام نمایندگی پارس آنلاین
برای همین تجربه خوبی از جابه جایی ندارم
اصلا نمیشه به این سوال جواب داد! چون اینجا ایرانه. الآن تمام تاپیک های شرکت های مختلف تو همین فروم رو سر بزنید، میبینید که نصفشون راضی و نصفشونم ناراضی هستن و هر کسی شهر به شهر و مرکز به مرکز، سرعت و پینگش متفاوته متاسفانه. من فقط از داتک و آسیاتک تجربه دارم و فن اوا هم وصل بشه بعد از 3 روز میتونم نظرمو بگم که هنوز آسیاتک حروم خور، تخلیه نزده چون هم ازشون شکایت کردم و هم درگیری لفظی باهاشون داشتمنقل قول:
جریان همون مرکز به مرکز و شهر به شهره ...نقل قول:
شما تو فن آوا ثبت نام آنلاینتو انجام بده تا یه کد رهگیری بهت بدن. اینجوری کارتون زودتر راه میفته
لعنت به هرچی مرکز مخابراتی بی وجدان و بی مسئولیته.
اینقدر اعصابم خورد میشه این همه میگن حجمو زیاد کن بعد میاد تو اینستا پست میده - مجتمع تجاریه فلان.. اینترنت رایگان ، یک هدیه دیگر برای شما.... میخوام جرشون بدما :n08:
150 گیگ - شبانه
1 ترابایت + شبانه
وایی ینی دارم میسوزم اگه مرکز مخابراتیمون حکمت شعار نبود روز اول تغییر میدادم