برای منم دیشب سرعتم 60 بود. خیلی افتضاحه
Printable View
برای منم دیشب سرعتم 60 بود. خیلی افتضاحه
برای منم روی 60 بود معلوم نیست چه خبره
جواب آخرین تیکت من
باز افت سرعت شبانه رایگان \r\n\r\nبا سلام مشترک گرامی طبق قانون سازمان تنظیم ومقررات سرعت دانلود شما درروز\r\n256ودرشبانه رایگان به32 باید برسه .وچون سرعت شبانه شما پایین میباشدبرای مشکل سرویس شما\r\nاعلام خرابی شده ودرحال بررسی میباشد.باتشکر
\r\n\r\n
کپی پیست میکنن ؟؟؟نقل قول:
برای همه همین میاد
من فقط تا اخر همین دوره میمونم درست نشد گور پدر مخابرات هم کردن
جالب اينجاست تمام شركت ها روزانه رو بالاترين سرعت ميبندن براي مصرف ترافيك بيشتر اساتيد مخابرات پيشرفت كردن سرعت سرويس 10مگً كمپين رو هم رسوندن به 370 ...زنگ بزني دقيقا جوابي كه در تيكت بالا هست رو ميگن سرعت شما يك به هشته
دوستان من زنگ زدم ۲۰۲۰ یارو اعصاب نداشت، مثل اینکه خیلیا بهش در این مورد زنگ زده بودن
حسم اینجوری میگه، شایدم درست نباشه، اما تا بهش گفتم مشکل کاهش سرعت تو ساعت شبانه هستش
گفت برای این مشکل باس با مخابرات منطقه خودتون تماس بگیرین
منم با هزار دردسر شماره پشتیبانی مرکز خودمونو گیر آوردم و بهش زنگ زدم
بعد از اینکه کل داستان مشکلم رو بهش گفتم، تازه گفت شمارتو بده، شمارمو دادم گفت قعطی نداری که:n34:
اصن گوش نداده بود من چی گفتم!!!!
دوباره بهش گفتم نه مشکل قعطی ندارم و مشکلم اینه (دوباره کل داستان رو براش توضیح دادم)
برگشت گفت این مشکل بزودی حل میشه، همکارا دارن بررسی میکنن، خداحافظ:n34:
دوباره زنگ زدم کسی گوشی نگرفت، آخرای ساعت اداری هم بود
اما من بیخیال نمیشم:n24:
فردا باز زنگ میزنم پیگیری میکنم
اینم جواب تیکتی که دیشب فرستادم
1# : افت شدید سرعت شبانه سلام الان چند روز هست که سرعت نت شبانه رایگان به شدت کم شده و عملا نمیشه استفاده کرد واقعا این درست نیست و نوعی کم فروشی هست بعد از سه سال مشترک بودن نباید اینطور بی احترامی کرد به مشتری از شما که شرکت دولتی هستید بعیده اینکار امیدوارم مشکل زودتر حل بشه.یا علی پاسخ توسط سعید در تاريخ 1395/05/11 ساعت 01:37
2# : افت شدید سرعت شبانه با سلام این مشکل تحت بررسی از مخابرات استان میباشد پاسخ توسط سعید در تاريخ 1395/05/11 ساعت 07:20
اینم تیکت یکی دیگه از دوستان
1# : سرعت ساعات رایگان سلام الان چند روز میشه که سرعت ساعات رایگان نت خیلی کم شده و نمیشه استفاده کرد که اگه مشکل سراسری باشه که درست میشه ولی اگه مخابرات سرعت رو پایین آورده باشه که کم فروشی هست و بسیار زشت در ضمن من اینترنت 2 مگ دارم که سرعت دانلود هم باید برام در بدترین شرایط 256 باشه که الان عملا روی 30 هست خواهشا رسیدگی کنید پاسخ توسط حسین در تاريخ 1395/05/11 ساعت 02:09
2# : سرعت ساعات رایگان مشکل سرعت از مخابرات استان تحت بررسی میباشد این مشکل سراسری میباشد پاسخ توسط حسین در تاريخ 1395/05/11 ساعت 07:21
ولی برا من ۵ مگ ۵ گیگ با تایم شبانه، سرعت روز فیکس رو ۶۰۰ هستش، تازه با دانلود از سرور ایران تا ۶۸۰ هم به صورت مقطعی میره، علاوه بر اینها الان سرعت باز کردن صفحات به طور محسوسی بالاست، مشکل همون تایم شبانه هستش که مشخصا با شروعش تایم رایگان سرعت میاد زیر ۱۰۰نقل قول:
کاملا مشخص اکانتینگ هستش به نظر من البته، دلایلش هم یکی همهگیر بودن این مشکل و دیگری آغاز فروش حجمهای ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ گیگ (گیگی ۱۰۰۰ تومن) هستش تا کاربرا رو به سمت خرید حجم سوق بدن و از دانلود شبانه محروم کنن
که اگه اینجوری باشه و واقعا همچین قصدی داشته باشن، تخلیه بهترین راه حل هستش، چون تنها مزیت مخابرات دانلود شبانشه که اگه اینم بردارن دیگه موندن فایده نداره
واقعا 10 مگ رو 370نقل قول:
پس تا الان
2مگ کمپین روز 370 شب 80 خودم
1مگ 6ماهه روز 370 شب 370 دوستم
5مگ کمپین روز 370 شب 100 پویا
دوستانی هم که گفتن شب رو 60
عجیبش روزانشه که هر طرحی رو 370 تا اونجایی که من فهمیدم :n38:
اگه قضیه جدی باشه و کارم به تخلیه بکشه به خاطر این موضوع
عمرا هزینه فسخ قرارداد یکساله رو که رو قبض میاد بدم، شده بیشتر هزینه کنم و از این دزدا شکایت کنم، پول فسخ قرارداد یکساله رو نمیدم:n25:
نه عزیز من روزا سرعتم فیکس ۶۰۰ هستش و حتی با دانلود از سرور داخل بالاتر هم میره به صورت لحظهاینقل قول:
دوستان ممنون ميشم از وضعيت پينگ هم بگيد 4.2.2.4 و8.8.8.8 به نظرم چند ماه قبل خيلي وضعيت بهتر بود
8.8.8.8 متوسط 147 و 4.2.2.4 هم متوسط 148نقل قول:
:n35: 80KB
ok 80kb :(
زیر ۱۰۰ دانلود از سرور داخل :n21:
تف به این شانس
چند بار هم از سر ناچاری مودمو خاموش روشن کردم فایده نداره
مال منم 80 شد اخ جون :n08::n08::n07:
تو بابلم همینه! دیگه فگر نمیکنم بیشتر گنن!
دیشب ریست کردم رو بریدج تنظیم کردم فایده نداره :n30:نقل قول:
تنکابن هم 80 دوستان خواهشا بیخیال اعتراض نشید دمتون گرم
همش تقصیر این وزیر بیشرفه تا دستور کاهش قیمت و ترادبر رو داد مخابرات هار شد
من تا هفته قبل میتونستم شبی 18 گیگ دان کنم 15 کاهش قیمت حجمی به چه درد من میخوره اگه حجم روزانه اینقدر مهم بود که ملت کمپین نمیگرفتن
الان با ده لینک همزمان از سرور داخل با نرمافزار IDM
هر لینک با ۱۶ کانکشن، مجموعا ۱۶۰ کانشکشن امتحان کردم، فایده نداره، مجموع همچنان زیر ۱۰۰
برای من دیشب سرعت رو 50 بود :( وعده ای که داده بودن این بود که دانلود از سرورهای داخلی رایگان باشه چقدر شما پست فطرت هستین
ی مشت الاقه دروغگو
ی جوون اوردن جای این وزیر البته تازه وارده حالا حالاها دستمال میکشه
وضعیت رو هر روز خرابتر میکنه
این همه خود شیرینی برای چیه
اگه خوشت میاد بچها جمع بشن همه رو ی سره دستمال بکش
راستی دوستای عزیز کسایی که کمپین بودن و گول این نامردا رو خوردن زحمت بکشن تا ماه دیگه اگه درست نشد تخلیه کنن تا دستشون بیاد که مردم هلو نیستن
سلام دوستان
بازم زنگ زدم ۲۰۲۰
مشکل شبانو رو گفتم
طرف خیلی واضح گفت مخابرات برای کسانی که دانلود شبانه دارن، سرعتها رو شبا پایین آورده
گفت به ما گفتن که به مشترکین بگیم:
چون اونها قبلا پهنای باند داشتن، به مشترکین میدادن استفاده کنن، الان تصمیم گرفتن شبا سرعت رو واقعی یعنی همون ۱ به ۸ کنن
من گفتم تو متن قرارداد که دو سال پیش امضا کردم، همچین بندی نبود، منظورم ۱ به ۸ ، آره شرکتهای دیگه مثل شاتل و پارس از همون اول هم همچین بندی داشتن، اما تو قرارداد شما نبود! من شکایت میکنم این بیانصافیه و شما دارین حق مشترکین رو تضییع میکنین
حالا من قپی اومدم اما دوستانی که یادشونه آیا همچین بندی بود تو قرارداد؟
بعدش گفت چون شما سرعتتون ۵ مگه باید شبا سرعتتون ۸۰ باشه، من گفتم مگه میشه، تو این دو سال این ۷ نفر اضافی نبودن بعد الان تو این یه هفتهای شروع به دانلود کردن، گفتم این قضیه ۱ به ۸ همش بهونست و شما با اکاتینگ رو سیستم دارین از عمد کاربرای کمپین رو از حق واقعیشون محروم میکنین
من تو سایت وزارت ارتباطات شکایت میکنم، گفت آفرین شما همین کار رو بکن!
گفتم پس شما هم این اعتراض ما رو به بالاییها برسونین، گفت ما هر مشکلی که کاربرا داشته باشن رو به بالا گزارش میدیم، حالا دیگه راست و دروغش با خودش
با پشتیبانی ADSL منطقه هم تماس گرفتم گفت مشکل از طرف ما نیست و این موضوع رو به استان گزارش کردم دارن بررسی میکنن
داداش من که کمپین بودم ، یه هفته مهلت دادم بهشون درست نشد ، درخواست تخلیه دادم و خلااااااااااااااااااااااا اص ! اون روز هم خیلیا مثل من درخواست دادن ! :n25: امیدوارم دوستان دیگه هم یکم جرات به خرج بدن حداقل برن حضوری اعتراض کنن مثل مانقل قول:
بهمن جان زیاد به این موضوع خوشبین نباش چون بیشتر مشترکین مخابرات مثل من تو روستان پس اونا زیاد نگران این موضوع نیستن البته وزیر بیشرف دستور دادن امتیاد تلفن ثابت به شرکتهای دیگه روداده و چند شرکت مثل ایرانسل مجوز رو گرفتن ولی مخابرات سنگ جلو پاشون میندازه امیدوارم هرچه زودتر کارشون شروع بشه شاید فرجی شدنقل قول:
الان سرعت دانلود روزانه هم پایین اومده. یکم صبر میکنم و اگه درست نشد تخلیه و خلاص.. کم تو زندگی مشکل داریم حالا باید غصه سرعت کم دانلود رو هم بخوریم! اون چیزی که زیاده آی اس پی!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG
دیروز که سرعت دانلود روزانه روی سیصد و خوردی بود downstream speed روی 3 هزار و خوردی بود اما الان ببینین روی سرعت دانلود روزانه هم اکانتینگ اعمال کردن و کردنش 1550 . یعنی هیچ ربطی به شیرینگ بین چند نفر و سرعت دانلود 1 به 8 نداره آقایون. دزدی تو روز روشن. من اینترنت کمپین یه ساله 2 مگ دارم. یعنی downstream speed باید روی 2048 باشه. تو اولین فرصت اداری میرم مخابرات مرکز آمل و آبروشونو میبرم
كم شدن سرعت دانلود روزانه شبانه يه طرف پينگ هم رفته بالا همين الان بالاي 200 پينگم كم كم بايد به فكر تخليه كردن باشيم احساس ميكنم يه اتفاقاتي داره به ضرر مشتري صورت مي گيره
اگه اکانتینگ کرده بان که کلا کارشون خلافه البته تو این مملکت کار خلاف همون کار درستهنقل قول:
خاک تو سرمون که تو ایران به دنیا امدین و در مورد این چیزای پیش و پا افتاده داریم بحث میکنیم
واقعا اینا چه جونورایی هستن نمیدونم
نمی دونم دارن چه غلطی میکنن ولی شک دارم 1550 شما بهش ربطی داشته باشه مال من هنوز رو 22 مگه درضمن سرعتم 370 تو روز (شایدم بزودی به سرنوشت شما دچار شدیم)نقل قول:
من همیشه حواسم به این مقادیر هست. بالارفتن یا پایین رفتن این عدد مستقیما یه سرعت دانلود مربوطه. سال 93 که کمپین گرفتم رو 2048 بود و سرعت دانلود روزانم حداکثر روی 256 . ی سالی هست که روی 3 هزار و خوردی بود و سرعت دانلودم روی 370 . از دیروز تا الان شده 1550 و سرعت دانلودم از 180 بیشتر نمیشه. . اگه مخابرات خودش این کارو نکرده باشه فقط در یه صورت هست که این اتفاق میفته و اونم اینه که خط تلفن نویز بالایی داشته باشه و مقدار SNR margin Downstream به کمتر از 6 برسه که خط تلفنم مشکلی نداره. حالا صرف نظر از اینکه اکانتینگ چه معنی ای میده کاملا مشخصه خودشون دستی محدود کردن. چون زمانی که روی 2048 بود یه بار رفتم مرکز مخابراتی و گفتم چرا مال بقیه بیشتر از منه و مال من رو 2048 هست گفتن درخواست بدی برات بالا میبریم. البته اون موقع زمانی بود که این مشکلات نبود.نقل قول:
معلومه که مربوطه این دو عدد حد اکثر پهنای خطت هست یعنی سرعت دریافتی که حداکثر میتونی بگیری همین هست (البته بصورت دستی مخابرات میتونه کم یا زیادش کنه ) اگر من طرح 50 مگ بگیرم باز سرعتم بیشتر از 22 نمیشه برای 2 مگ باید داناستریمت بیشتر ا 2048 باشه چون نویز مانع رسیدن سرعت دریافتی به داناستریم میشه 1550 یعنی بدون نویز هم سرعتت بالای 200 نمیشه قبلا باید اعتراض میکردی تا داناستریمت به 2 تا 3 برابر طرحت میرسیدنقل قول:
دو روزه تو پنل یه تیکت زدم اونم با اولويت بسيار بالا هنوز جواب ندادن!! البته نوشتم سرعت کمتر از قرارداد یعنی کم فروشی، یعنی دزدی!! :n02:
درودنقل قول:
ما هم همین رو نوشتیم جواب دادن مثل اینکه خسته شدن تا الان سرعت خوبه 400 یعنی میشه همینجور بمونه 1:06
دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست که دوباره شد 80