به من ندادن نامردا:37:نقل قول:
Printable View
به من ندادن نامردا:37:نقل قول:
منم نگرفتم ...نقل قول:
امروز سرویس قبلیم تموم شد و فعلا یک ماهه تمدید کردم سرعت که همانطور که دوستان گفتن رو 2 مگه(قبلا 4 مگ بود)اگه چند تا فشفشفه مصرف نشده نداشتم اصلا تمدید نمیکردم:n35:
سلام دوستان
بعد از 5 سال قصد کوچ ( فرار ) از آسیاتک دزد دارم در حال تحقیق برای شرکت بعدی هستم ( داستان انتخاب بین بد و بدتر ) دانلود و استفاده در حد نرمال دارم
سرویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های وب نظرمو جلب کرده... امروز تماس داشتم گفتن اول ثبت نام و واریز! کنید بعد از یک روز اعلام میکنیم آیا میتونیم به شما سرویس بدیم یا نه! ( سعادتمند تهران )
خواهشم از دوستان تجربه کننده این سرویس اینه در مورد کیفیت سرویس و بطور کلی های وب بنده رو راهنمایی کنند... و اینکه شرکت میگه اول واریز کنید بعد اعلام میکنیم امکان ارائه به شما داریم یا نه... سر عودت مبلغ بازی در نخواهند اورد؟ مبلغ 281300 میشه
با سپاس فراوان
سلام من 7 سال سابقه های وب و 5 سال اسیاتک و مخابرات دارم
ولی دو ساله شاتل رو هم استفاده میکنم
اگر جدا از قیمت کیفیت و جشنواره ها و ..... هم مهمه فقط شاتل
در خصوص عودت هزینه هم جدا از تمام موارد دیگه های وب سریع عودت میده نگران نباش
آیا دوست داری از ساعت ۶ تا ۱ شب با تلگرام، واتس اپ، اینستا، یوتیوب، بازی أنلاین و ... کار کنی ؟ اگر جواب بله هست که اگه نزدیک های وب هم بیای اشتباهه و اگر نه هست می تونی بیای.نقل قول:
دوست عزیز یعنی تو اون بازه زمانی عملا استفاده از نت غیر ممکن میشه؟!نقل قول:
بلهنقل قول:
چون کلا قطع میشه و نتی وجود نداره که بخوای باهاش کار کنی (حتی دانلود!!)
البته قطعی های بای وب محدود به این ساعت ها نیست و حتی بین ساعات 11 صبح تا همون 6 بعد از طهر هم همش قطعی (روزی 10-15 بار و به مدت 10 دقیقه تا نیم ساعت) داره
دقیقا مثل برق خونه ها تو زمان قدیمه که ظرفیت به اندازه مصرف نبود و برای جبران کمبود برق مناطق مختلف رو هر روز و به دفعات مختلف قطع میکردن
وضع نت های وب هم اینجوریه تازه موقعی هم که وصله تو ساعات بعد از ظهر و سرشب انقد سرعت تک کانکشنش کمه (در حد 20-30 کیلوبایت) و آپلودش هم که الان دو سه ماهی هست در حد صفره و عملا اون مواردی که دوستمون گفتن اصلا نمیتونید استفاده کنید
یعنی همون مقدار پولی هم که میدید فشفشه میخرید عملا از بین رفته و غیر قابل استفاده است که واقعا حیف پوله که بدی بجاش آشغال تحویل بگیری!!!:n08:
باید از این فروم و دوستان سپاسگذار باشم... و خوشحالم یادم افتاد بیام اینجا و نظرات دوستان رو جویا بشم وگرنه از چاله آسیاتک (ظاهرا) قرار بود تو چاه های وب بیافتم...! اون هم با قرار داد یک ساله..نقل قول:
از شاتل هم خاطره خوبی ندارم با اون قوانین مسخره اش!... دوستان چه خاکی ( شرکتی ) رو در حال حاضر پیشنهاد میکنید به سر بگیریم؟
آرهنقل قول:
متاسفانه من زمانی اینجا رو پیدا کردم که تازه بای وب رو خریده بودم ولی خب همین انجمن بهم کمک کرد که متوجه دروغ های بای وب برای توجیه مشکلات و کمبود پهنای باند خودشون بشم (مثلا هر وقت نت قطع میشد زنگ میزدی پشتیبانی بعد از نیم ساعت تو صف انتظار بودن و کلی هزینه تلفن!!! بهت میگفتن یه اختلال تو مرکز مخابراتی شما وجود داره بعد میومدم تو این انجمن میدیدم از شرق تا غرب و از شمال تا جنوب کشور مشکل داشتن!!!)
به نظرم شما تو همین انجمن یه سر تو تاپیک های شرکت های مختلف بزنید و سوال کنید (مثل همین جا که سوال کردید) ببینید اوضاع اونها چه طوره؟
من که الان حدود یه ماه بای وب رو تخلیه کردم و رفتم پارس آنلاین و واقعا هم راضی هستم
در کل چیزی که تو این انجمن من متوجه شدم در حال حاضر (کاری به دو سه سال قبل ندارم) سه شرکت شاتل، پارس آنلاین و صبانت کیفیتشون از بقیه بهتره (و همچنین از همین انجمن فهمیدم که آسیاتک هم مثل بای وب آشغاله و اصلا بهش فکر هم نکردم) که تو این بین شاتل تو 5-6 ماه اخیر طرح های جدیدی (مثل شاتل لند که با پرداخت فقط 10 هزار تومن برای 1 ماه میتونید لینک های دانلودتون رو ریموت کنید و نامحدود (بدون محاسبه حجم) ازش دانلود کنید، طرح فروش بسته 50 گیگ حجم با 50 درصد تخفیف و اخیرا هم طرح فروش 100 گیگ حجم 100 روزه به قیمت 50 هزار تومن!!) رو اجرا کرده و الان بیشتر اقبال مشترکین به سمت شاتله (من خودم چون شاتل پورت خالی نداشت رفتم پارس وگرنه تصمیم داشتم برم شاتل ولی خب پارس هم کیفیتش عالیه و تو ساعت های مختلف (صبح، بعد از ظهر و شب) فرقی نداره)
دوست عزیز ممنون بابت وقتی که گذاشتی و توضیحات کاملت... حیفم اومد با یه تشکر ساده از این تاپیک خداحافظی کنم! از شما و بقیه دوستان که خیلی شفاف در مورد های وب ( به قول شما بای وب لول ) صحبت و راهنمایی کردن تشکر میکنم به امید روزی که پیش پا افتاده ترین امکانات این دوره از زندگی نشه دغدغه ذهنی مردم و جوانهای این مرز و بوم... شاد باشید.نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
این حداقل کاری بود که از دستم برمی اومد
با تجربه بدی که از بای وب داشتم (و این تجربه مال همین چند وقت اخیر بود) سعی کردم شفاف و ساده بهتون توضیح بدم تا مثل من که بای وب 6 ماه هم هزینه و هم عمرم رو تلف کرد نشید
موفق و پیروز باشید
اگر منطقتون شلوغه یک معیار خوب برای فهمیدن اینکه کدوم شرکت بهتره اینه که زنگ بزنید تک تک ببینید کدوما پورت خالی دارن :) اینطوری اونایی که پورت خالی ندارن همون خوبان ! ولی اگر منطقتون خلوته اونوقت پیشنهاد من صبانت و بعدش پارس آنلاین و بعدش شاتل هست.نقل قول:
من هم تهران، های وب دارمنقل قول:
به این افتضاحی که شما میگی هم نیست.
کجا ساعت 11 تا 6 همش قطعی؟!
البته منطقه به منطقه فرق میکنه ولی من که مرکز تهران هستم این مشکل را ندارم.
حالا منطقه ی شما کجاست را نمیدانم.
دقیقا همینطورهنقل قول:
حتی من یه بار قطعی زیاد داشتم با پارس یعنی به مدت چند ساعت قطع بود
روز بعدش پشتیبانش گفت متاسفانه پهنا کم اوردیم و به خاطر همین قطعی صورت گرفت
دیگه حسابشو بکنید که یه شرکت اومده کلی مشترک گرفته و باعث شده من بدبخت پهنای باندم کلا قطع بشه
حتی تو تایپیک پارس هم بودند کسانی که ناراضی بودند از پارس
به نظرم نظرسنجی و اظهارنظر درباره isp ها عادلانه نیست در این انجمن چون ممکنه 1000 هزارنفر از بچه های انجمن آسیاتک داشته باشند و 100 نفر پارس
ازون 1000 نفر،500 نفر ناراضی باشند و از 100 نفر پارس هم 50 نفر ناراضی
با این حساب نمیشه نتیجه گرفت پارس بهتر از آسیاتک است
دوست عزیز تهران از ایران جدا هستش همیشه تو همه مسائل .همیشه تهران همه چیش اوکیهنقل قول:
نه عزیز من. کجا تهران از ایران جداست.نقل قول:
خود من میخواستم از های وب برم سراغ شاتل یا پارس آنلاین. ولی در همین تهران، آن هم در مرکزش، هیچکدام پورت خالی نداشتند.
خب ناچارم همان های وب را با آن قیمتهای گرانش دوباره تمدید کنم.
- - - Updated - - -
نه عزیز من. کجا تهران از ایران جداست.نقل قول:
خود من میخواستم از های وب برم سراغ شاتل یا پارس آنلاین. ولی در همین تهران، آن هم در مرکزش، هیچکدام پورت خالی نداشتند.
خب ناچارم همان های وب را با آن قیمتهای گرانش دوباره تمدید کنم.
منظورم این بود که زمان هایی که اختلال داره این اتفاق به تناوب میفته (قطعی های چند دقیقه ای و پی در پی) ولی خب معمولا (حداقل تجربه من تو 6 ماه اخیر این بود) که تو هر ماه 2-3 هفته اش اختلال (قطعی و نه پکت لاست و... که همیشه وجود دارن) وجود دارهنقل قول:
بعد هم فقط حرف من که ملاک نیست و من منظورم این بود که تجربه ای که خودم داشتم (در رابطه با اختلال و قطعی ها) با کامنت هایی که تو این انجمن یا اینستاگرام مطابقت داشت و متوجه شدم که مشکل سراسری از های وبه حالا اون محله شما استثنا هست رو من نمیدونم ولی خب اینو میدونم که کلا مشکلات های وب خیلی جدی و فراگیره
کافیه یه سری به کامنت های مردم تو اینستاگرام های وب و همچنین صفحات قبلی همین تاپیک بزنید خواهید دید که از هر 10 کامنت 7-8 تا در مورد قطعی، اختلال، پکت لاست، بازنکردن سایت ها، تفاوت فاخش سرعت صبح با شب و سرعت اینترنت با اینترانت، سرعت تک کانکشن کم و... است و جدیدا هم که هم از نظر کیفیت و همه از نظر قیمت افتضاح تر از قبل شده اکثرا مشترکین کامنت هاشون درباره تخلیه است تازه اگه با 1565 تماس بگیرید 90 درصد مواقع پیغام "مشترک گرامی در حال حاضر سرویس شما در حال اختلال است و کارشناسان تیم فنی در حال پیگیری هستند" وجود داره و 40-50 نفر هم تو صف انتظارن بعد هم با کلی هزینه و معطلی وقتی وصل میشه به پشتیبانی کلا حرفشون یه جمله است "یه اختلال فقط تو مرکز مخابراتی شما وجود داره!!" من تو این 6 ماهی که های وب بودم و انواع و اقسام اختلال و قطعی ها رو تجربه کردم غیر از این یه جمله ندیدم دلیل دیگه ای بیارن، این به نظر شما معناش چیه؟!!
این حرف شما منو یاد حرف اون آدمی میندازه که میگفت "میوه سر کوچه ما ارزونه مردم واسه چی میگن گرونی هست؟!!" تو این وضعی که همه دارن از های وب مینالن الان این حرف شما هم مفهومش همینه
خب الان میتونم بپرسم مشکل خودتون با های وب چی بود که میخواستید تخلیه کنید؟!نقل قول:
بعد به نظر شما چرا پارس و شاتل پورت خالی ندارن ولی من تا الان ندیدم کسی بیاد بگه میخوام بیام های وب پورت گیرم نیومده؟ این به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه که های وب همیشه پورت داره ولی شاتل و پارس اکثرا پورت ندارن؟
دوستان بعد از ۳ روز از شنبه تا الان هنوز ک هنوزه سرویس منو جمع و اوری نکردن چیکار کنم شکایت کنمم دوباره ؟؟؟
با پشتیبانی شونم حرف زدم گفت که یکی دو روز دیگه چه کنم به نظرتون؟؟
اگه تو 195 شکایت کنید که فوری بهتون زنگ میزنن و یه روزه سرویستون جمع آوری و درخواست تخلیه میره مخابراتنقل قول:
شما از های وب سوال کنید ببینید درخواست تخلیه تون رو فرستادن مخابرات یا نه؟
اگه درخواست رو فرستاده باشن مخابرات دیگه دست های وب نیست و مربوط میشه به مخابرات
مخابرات هم معمولا تخلیه رو 2-3 روز طولش میده
توهینی که کردی محفوظ دوست عزیز. خوب نیست اینطوری صحبت کردن. من وضع خودم را گفتم. حالا شما ناراضی هستی، کسی مجبورت نکرده در های وب بمانی. برو دنبال یه اینترنت دیگه. نه نفعش به من میرسه و نه ضررش.نقل قول:
اما مشکل من با های وب قیمتشه. و اینکه هیچ جشنواره و ... نداره. شاتل و پارس آنلاین و آسیاتک حداقل یک جشنواره تابستانی ای چیزی دارند.
همین شاتل را یک روز زنگ زدم و گفت پورت خالی داریم و بعد فردایش که رفتم در سایت رزرو کنم، کارشناسش زنگ زد و گفت جای خالی نداریم.
گفتم دیروز زنگ زدم و گفتید جای خالی دارید و گفت اون دیروز بود و حالا منتظر باشید خبرتان میکنم.
های وب الان هم قیمت و هم کیفیتش از اون چیزی که 6 ماه پیش بود (اون موقع هم جالب نبود) خیلی بدتر شدهنقل قول:
ولی خب قبلش هم که تنوع سرویس هاش خوب بود از نظر قطعی و وصلی و کیفیت (نه سرعت دانلود 32 کانکشنه!) خیلی بد بود و روز به روز هم بدتر میشد
به نظر من کلا مشکل های وب بیشتر بحث کیفیت و پایداریشه تا قیمت هاش (برعکس پارس که کیفیتش خیلی خوبه (گاهی هم مشکل داره ولی مشکلش شاید 1 درصد های وبه) ولی خب از نظر جشنواره و تخفیفات و ... هیچ آپشنی نداره)
عزیر من اولش هم گفتم تجربه شخصی خودم رو گفته بودم ولی شما اومدی گفتی اصلا این طوری نیستنقل قول:
بعد هم من قصد توهین به شما نداشتم حرف من این بود که الان اکثریت میگن های وب مشکل داره حالا خوش به حال شما که باهاش مشکل ندارید
و اینم بگم که من الان حدودا 1 ماهه های وب رو تخلیه کردم و از شرش خلاص شدم منتها کسی میاد سوال میکنه که چه طوریه؟ من نظر و تجربه شخصی خودم (و همچنین کاربرای این انجمن و اینستاگرام های وب) رو منتقل می کنم حالا شما هم نظرتون چیز دیگه ای من که نیومدم بگم شما الکی میگید گفتم براساس تجربه ام های وب برای بازی آنلاین، اینستا، تلگرام، یوتیوب و حتی پرداخت آنلاین و (کلا هر کاری به غیر از دانلود 32 کانکشنه!! که اگه یه وقت وسطش های وب قطع و وصل شد قابلیت ادامه دادن داشته باشه!!) به درد نمیخوره
والا من که تهرانم و های وب همون افتضاحیه که برای همه هست. اتفاقا های وب تنها شرکتیه که منطقه به منطقه فرقی از لحاظ سرعت نمیکنه و همه جا با هم افتضاحه ! فقط قطعی مطلقش ممکنه بسته به منطقه فرق کنه وگرنه قطعی نسبیش (سرعت زیر ۳۰) برای همه یکیه !نقل قول:
سلام دوستان
به نظر من این مشکل ناراضی بودن کاربران فقط مختص به های وب نیست. توی هر تاپیکی که می رم، اغلب کاربرا از سرویس دهنده خودشون ناراضی هستند. به این دلیل که کاربری که از سرویسش راضی باشه، خیلی کم پیش میاد که بیاد توی انجمن های مختلف در مورد سرویس دهنده اش بچرخه و اطلاعات بگیره یا بذاره. اغلب وقتی به مشکل بر می خوریم، به دنبال علت و نحوه حل مشکلمون اینترنت و انجمن ها رو جستجو می کنیم.
در آخر من می خواستم بدونم اگر کسی از دوستان در منطقه مخابراتی شهید صدوقی کرج زندگی می کنه (فردیس کرج) منو راهنمایی کنه که توی اون منطقه کدوم سرویس دهنده بهتر سرویس می ده. متاسفانه شاتل منطقه ما سرویس دهی نداره و باید از سرویس دهنده های دیگه اسنفاده کنم مثل های وب یا پارس آنلاین. نظرم روی های وب هست. خوشحال می شم اگر کسی از دوستان در این منطقه تجربه داره راهنماییم کنه. ممنونم
همچنان تکرار می کنم : آیا دوست داری از ساعت ۱۸ تا ۱ شب با تلگرام، واتس اپ، اینستا، یوتیوب، بازی أنلاین و ... کار کنی ؟ اگر جواب بله هست که اگه نزدیک های وب هم بیای اشتباهه و اگر نه هست می تونی بیای.نقل قول:
این مورد بالا ربطی به منظقه مخابراتی نداره و خیالت راحت که تضمینی همینطوره.
در مورد نارضایتی هم جنس نارضایتی خیلی مهمه ! الان تمام نارضایتی پارس آنلاینی ها از حذف ۱۲۸ نامحدود هست و لا غیر. تاپیک شاتلی ها هم تا اونجا که من بررسی کردم نارضایتی نداره. تاپیک صبانت هم همین طور پس این قضیه که شما تو هر تاپیکی میری ملت ناراضی هستن غلطه.
و در آخر هیچ ارزونی بی دلیل نیست. گیگ ۶۰۰ تومنی میخواید بقیه داستانشم باید تحمل کنید وگرنه باقی شرکت ها ورشکست میشدن در حالیکه نه تنها اینطور نیست بلکه پورت خالی پارس و شاتل و صبانت اصلا گیر نمیاد.
الان رفتم تو سایت پیشگامان جنوب . همونی که قرار بود بعد از خلاص شدن از شر های وب برم دوباره سراغش( گفته بودم سه سال از پیشگامان استفاده می کردم ) تا چند روز قبل قیمت تعرفه هر گیگش رو نگذاشته بود . فقط تعرفه جشنواره هاش و کل اینترنت پرسرعتش با سرعت های مختلف گذاشته بود.
امروز که رفتم توسایتش تعرفه هر گیگ رو گذاشته . خیلی بالاست !! ( البته اینم بگم از همون اول هم خیلی بالا بود تعرفه های اینترنتش.ولی چون اینترنت با سرعت بالای 2 مگ نداشت اون زمان من ازش کوچ کردم به های وب . الان تا 16 مگ هم داره )
البته از قدیم گفتن که : هر ارزانی بی حکمت نیست. هیچ گرانی هم بی علت نیست.( دقیقا جریان اینترنت های وب نماد عینی همین ضرب المثل هست)
قیمت هر گیگ های وب 600 تومن و قیمت هر گیگ پیشگامان جنوب 3270 تومان
های وب 50 گیگ= 30 هزار تومن یعنی باز همون هر گیگ 600 تومن عینهو قبل این تعرفه ها
پیشگامان 40 گیگ= 82.186 تومان ( هشتاد و دو هزار و صدو هشتاد وشش تومان )
دوستان به نظرتون می ارزه بگیرم ؟ به خدا های وب به خاطر نوسانات سرعتش و قطعی وصلی های مکررش داغونم کرده دیگه . نظر شما چیه؟ :n36::n37:
این روزا دیگه های وب یه شاهکار دیگه هم ازش سر زده. وقتی حجم نتم تموم میشه تا ده دقیقه از طریق کامپیوتر هر کاری می کنم که شارژ کنم نمی تونم . اصلا هیچ صفحه ای حتی خود سایت های وب باز نمیشه . بعضی وقتا دیگه کلا چراغ اینترنت مودم قرمز هم میشه . باید فقط و فقط از گوشی موبایلم برم تو سایت های وب تا اینترنتمو شارژ کنم .
100% حرف ایشون رو من هم تائید میکنم های وب فقط و فقط به درد دانلود از لینک های مستقیم میخوره و به هیچ عنوان برای گیم مخصوصا گیم وب گردی تلگرام و ... به درد نمیخوره تجربه من و 100 ها نفر دیگه در همین وب سایت هست حالا اگه یه نفر بیاد بگه های وب عالی هست دلیل نمیشه همه باهاش موافق باشن در ضمن چیزی که من میدونم های وب در هیچ شهر و مرکز مخابراتی تفاوت نداره و همه جا قطع وصلی و کندی سرعت رایج هست حالا هم که داره به روستا ها 4G میده خدا به داد برسه 4 روز دیگه همین دوستان که میگن خیلی خوبه میان اینجا فوش میدن.نقل قول:
پینگ بنده 150 به فرانکفورت دی سی های مکرر در بازی لگ دیلی اصلا یه وضعیت که با پینگ 1000 هم نمیشه مقایسش کرد.
حرف اخر از این 3 تا شرکت نگیرین
بای وب پارس افلاین اسیا شت.
دوستان من میخوام فشفشه 50 گیگ رو بگیرم ولی روز کم دارم نیترو هم که نیست چطوری باید بگیرم پس؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
نیترو حذف شده باید سرویس 3 ماهه بخریدنقل قول:
و از دکمه ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید استفاده کنید
ممنون ولی این گزینه ابطال و تغییر رو پیدا نمیکنم کجاست؟نقل قول:
..............
روششو پیدا کردم
سلام جناب بنده هم پیشگامان دارم ولی متاسفانه خیلی کم طرح خرید برای حجم میزاره و گرون هم نیست درست طبق مصوبه هستنقل قول:
آره می دونم گرون نیست . از بس های وب استفاده کردم تو این سه سال و هر گیگ رو 600 تومن خریدم و نوسانات سرعتشو به جون خریدم دارم این حرف رو می زنم. :n09:نقل قول:
خودم قبلا پیشگامان داشتم همون طور که گفتم /
پس از نظر شما می ارزه ؟ به خصوص از نظر پایداری سرعت چطوره ؟ نوسان سرعت داره؟ کسی هست تا حالا سرعت 16 گیگشو امتحان کرده باشه؟ ؟؟ یا پینگش چطوری هست که های وب پینگش آدمو پیر می کنه. :n28::n27:
راستی از نظر اختلال شبکه چطوریه ؟؟ گاهی بوده که ( مثل های وب ) روزی سه تا چهار ساعت قطع و وصلی یا پایین اومدن شدید سرعت داشته باشه تو همین یک سال اخیر منظورمه؟
ممنون میشم توضیح بدید.
این قطعی هایی که میگین از کی شروع شده؟موقته یا قراره همین جوری بمونه؟چه وقت هایی قطعه؟
برای من نزدیک 2 ماه هست اینجوره و قرار هم نیست درست بشه و هر روز بدتر هم میشه قیمت هاش هم دیگه مناسب نیست و کاربر رو مجبور به انتخاب سرویس های که مد نظرش هست میکنه در واقع در های وب هیچ حق انتخابی نداری من نزدیک ماهی 150 هزار تومان دارم پول اینترنت میدم با این پول راحت میتونم بهترین شرکت اینترنت بگیرم. گور بابای بای وب.نقل قول:
سلام دوستان سرعت آپلود و دانلود شما در اینترنت حجمی با سرعت 16 مگ روی چند بسته شده ؟
از من به اینصورته :
Line Rate - Upstream (Kbps) : 512
Line Rate - Downstream (Kbps) : 4096
چه ساعاتی در روز قطعه؟منظورتون قطع کامله یا سرعتش کم میشه؟اکه دومی یعنی نسبت به معمول تقسیم بر چند میشه؟نقل قول:
نه مشکلی نداشته و الان من در کرمان از این شرکت پیشگامان اینترنت دارم راستش من پینگم نشده از هر سروری که بگین بیشتر از ۱۲۰ میانگین باشه از لحاظ پایداری و سرعت هم خوبه و چه تک کانکشن چه سی و دو کانکشن سرعت یکی هست که خوب مزیتش هست چون بیشتر برنامه ها از تک کانکشن استفاده می کنن قطعی وصلی هم نداشتم ولی چرا برای ارتقا زیرساختشون میگن که انقدر طول می کشه و عذر خوهی می کنن بنده یکبار سرویسم به مشکل خورده بود و تا زمانی که درست شد به عنوان عذر خواهی هفته ای پنج گیگ میدادن و از نظر مقایسه ای هم نمی تونم بگم کدوم چون های وب رو در کرمان نداشتم در تهران اونم در متطقه ای که پورت نداشتو سوسه می آمد رفتم توی نمایشگاه کتاب بسته الماسو خریدم و...نقل قول:
این وضعیت نت منه به نظرت چطوره ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال دارم . من الان سرویس 8 مگ یک ساله دارم . شش ماهش مونده هنوز . اگه بخوام همین الان سرویسم رو به 16 مگ تبدیل کنم ( می خوام یک ماهه بگیرم امتحان کنم ببینم سرعتش چطوریه ) .سوالم اینه آیا فوری سرعتم تبدیل میشه خود های وب سریع کاراشو انجام میده یا یکی دو روز اینترنتم کلا قطع میشه تا بخواد دوباره سرویس 16 مگ رو برام وصل کنن ؟ کسی چیزی می دونه؟ :n37::n36:
راستی تو پنل کاربریم هم یه گزینه اومده : ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید .واسه شما هم این طوری شده؟