من 3 تا یوزر دارم یعنی همش -- شده .واسه همه این پیام رو میده. بعد چطور تو ibs میرم ولی پرتک نمیشه وارد بشم.
Printable View
من 3 تا یوزر دارم یعنی همش -- شده .واسه همه این پیام رو میده. بعد چطور تو ibs میرم ولی پرتک نمیشه وارد بشم.
من اصلا تا حالا نتونستم وارد پرتک بشم
این دوستمونم مثل من وارد نمیشه.نقل قول:
برنامه سازمان ملل: تا سال ۲۰۱۵ باید اقلاً ۶۰ درصد جمعیت دنیا به اینترنت وصل بشوند و تجربه پایدار آنلاین بودن با اینترنت پر سرعت بالای ۴ مگابیت داشته باشند.
برنامه ایران: تا سال ۲۰۱۵ باید چنان تجربه ناپایداری از اینترنت ارایه شود که اقلاً ۶۰ درصد کاربران فعلی هم به شکر خوردن بیافتند و چنان کفرشان در بیاید که برای همیشه قید اینترنت را بزنند و آفلاین شوند.
برنامه سازمان ملل: اینترنت پرسرعت یک زیرساخت لازم برای ارتباطات در جامعه مدرن است که برای رشد جامعه حیاتی محسوب می شود و از این رو ارتباطات به عنوان حقوق بشر به حساب می آید و گسترش آن در جهت توسعه کشورها الزامی است.
برنامه ایران: اینترنت پر سرعت یک خطر جدی و برانداز برای جامعه محسوب می شود و در واقع خطری بزرگتر از اینترنت وجود نداشته و ندارد و از این رو جلوگیری از گسترش آن به شدت الزامی است طوری که هیچ بنی بشری به راحتی امکان دسترسی پر سرعت به اینترنت نداشته باشد.
برنامه ایران: قیمت اینترنت پر سرعت باید چنان بالا برود که از 50 درصد حقوق متوسط جامعه هم بیشتر شود تا مطمئن شویم که بخش کمتری به اینترنت دسترسی دارند و اخبار شفاف و بی طرفانه صدا و سیما تنها کانال خبری مردم باشد.
برنامه سازمان ملل: باید فلان و بهمان شود.
برنامه ایران: مبادا فلان و بهمان شود!
کماکان سیستم قطعه [emoji35]
این چه وضعیه خدایی؟ سیستم (آب) فقط برای ضحی قطعه انگار. یک هفتس زنگ میزنیم چرت و پرت جواب میدن.
Sent from my GT-I9300
دوستان من دیشب با تیم ویور رفتم تو سیستمه رفیقم
گفت از اکسین گرفته ، کیانپارس
خونشون زیتون کارگریه
دیشب پینگش به 8.8.8.8
120 میلی ثانیه بود
به 4.2.2.4 هم 120 بود
حالا یه سوالی این اکسین تا سرعتی رو میتونه بده ؟
شبانه رایگان داره ؟
شانسی پینگش پایین بود یا همیشه اینطوره ؟
ایپیش هم با 95 شروع میشد و نوشته بود TEST ROUT
با فــیلتر شکنا مشکلی نداره مخابرات ؟ مخصوصا اس اس ال تانل
دمتون چیز اگه جواب بدید
پینگ مخابرات عالیه کلا. سرویس هم تا 10 مگ میشه خرید ولی مثل اینکه اهواز شبانه نداره یا شانسیه!!! با فیلتر شکنم مشکلی ندارهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
والا من تاحالا پینگ 120 از مخابرات ندیدم بهترین حالا 170 بوده ولی اکسین چون خلوت تره پینگش پایینتره احتمالا
ماه بعد میرم ماناماد. این نامردا نمیخوان کار منو راه بندازن و پولی هم که دادم حرومشون باشه. یه شکایتم میزنم 195 بابت کم فروشی چون اینا الکی میگن سیستم خرابه.
Sent from my GT-I9300
اکسین همون ماناماده ؟
خیرنقل قول:
Sent from my GT-I9300
داداش اون قسمت فیــلتر شکناشم بگو
مشکلی نداشتید تا حالا ؟
بله چند روزه واسه من از کار افتاده قبلا یوتیوب بدون فیلتر بود ولی چند روزه کلا از کار افتادننقل قول:
saminem دان استریم واسه شما درست شد؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سامی به نظرت 5مگ-3گیگ بگیرم یا 5مگ-5گیگ؟
کسی میدونه کدوم تعرفه های 5مگ شبانه دارن, withfree میشن؟3گیگ-5گیگ ؟
5 مگ با 3 گیگنقل قول:
Sent from my GT-I9300
نه به خدا. اعصابمو خورو کردن. زنگ زدم زنه برداشت گفتم پهنا باند ببر بالا و ... اول گفت سیستم خرابه ، بعدش شماره رو گرفت زد تو سیستم گفت چند لحظه صبر کنید.. بعد 20 ثانیه اومد گفت سیستم خرابه الان نمیشه چک کرد !!!!!نقل قول:
دروغ که شاخ و دم نداره. الانم یه شکایت تپل با مستندات و توضیح کوبنده نوشتم برای 195 . امیدوارم حواب بده.
تو چی کردی ؟
Sent from my GT-I9300
سامان جان همون شکایت به 195 انشاا... جواب میده ولی فکر کنم یکم طول بدن . دارن مثل ...گ دروغ میگن سامانه هیچ مشکلی نداره و مثل ساعت کار می کنه ! بهشون گفتن واسه کسی زیاد نکنین ! خو یه کی نیست بگه عقده ای ها شما که نمی تونید 10 مگ بدید واسه چی برای فروش میذارید که بعد خودتون هم شرمنده مشتری ها بشید ، یه مشت جلبک بی مغز............... :n21:
دان استریم روی 5 مگ یا 8 مگ هم بزاره راضیم. ولی نمیکنن. زورم میاد دارم با 230 دانلود میکنم. باید 5 برابر این توی روز سرعت داشته باشم. و شب هم حدود 700 سرعت بده. شاید زنگ بزنم تهدید کنم درستش کنهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
دادم یکی زنگ زد تهدید کرد ، گفت 3 یا 4 ساعت دیگه اوکی میشه!
الله اعلم
Sent from my GT-I9300
تمدید نمیکنن میگن سیستم فعلا خرابه حالا تا کی باید بمونیم:n27:
تو هم وضعت بدتر منه [emoji19]نقل قول:
Sent from my GT-I9300
امروز رفتم پاس ناماد دوباره گفت سیستم قطع فردا صبع بیا
اقا فرموردند 10 مگ شابانه نداره تا ماه بعد
بهش گفتن چند نفر دارن شبانه داره گفت اصلا ممکن نیست
فعلا فقط 1 مگ و 2 مگ شبانه داره
الگی گفت؟
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
اره منم صبح رفتم سوال کردم انگار 10 مگ و 5 مگ نمیفروشن فعلا!! (بهبهان)نقل قول:
اینجا تو این شهر هم فقط من هستم 10 مگ مخابرات دارم.
Sent from my GT-I9300
اره گفت فردا احتمالا درست میشهنقل قول:
پس اون کسی که 5مگ گرفته بود و withfree شده بود چی بود؟یعنی 5مگ نگیرم؟خدا لعنتشون کنه موقع تمدید چه استرسی به ادم وارد میکنند
فرشاد دقیقا حرفی از 5 مگ نزد منم یاد نبود بپرسم
گفت 10 مگ نداره تا ماه اینده این ماه 1 مگ بگیر یا 2 مگ
پشتیبانی ضحی گفت 5مگ شبانه داره گفت مخابرات دانلود شبانه رو به همه سرویس ها اضافه کرده و دیگه nofree وجود نداره تو هم یه زنگ بزن ببین چی میگهنقل قول:
من از اکسین هستم، 512 نامحدودم رو تمدید کردم :n12: داشتم میمردم :n02:
دوستانی که از اکسین نامحدود دارید یا داشتید.
مثل اینکه دستور به این هست که نامحدود جدید ثبت نام نشه و فقط اونایی که دارن، تمدید کنن.
بنابراین هر کسی که نامحدود داشته و الان نداره، سرویس نامحدودش منتقل شده به یه خط دیگه :n09:
دیروز فرشاد از ibs گزاشت که تمام سرویس ها اعم از نامحدود رو میشد خریدنقل قول:
Sent from my GT-I9300
امروز به من گفت از ماه دیگه هم 10 مگ شبانه دار می شه هم نامحدود ها بر می گردن
با چه قیمتی ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
سلامنقل قول:
دیگه دارم میمیرم... اینترنت 512 دارم و از چند وقت پیش که نامحدود رو برداشتن تا الان نزدیک 60 هزار تومن خرج کردم
واقعا چکار میشه کرد.... چند بار شکایت کنم.... شبانه هم که 4 ساعت بیشتر نیست و جنبه صدقه دادن داره
امیدوارم هر چه سریعتر نامحدود برگرده
موفق باشید
کسی لیستی از isp های فعال در اهواز رو نداره نمی دونید از کجا باید تهیه کنیم
نقل قول:
منم دنباله این لیستم
مخصوصا شرکتایه تازه تاسیس
پیدا کردی جانه تو یه ندایی هم به ما بده
از چاله در میام میوفتم تو چالیه ( حکایت عوض کردن اینترنتمو میگم )
نقل قول:
بله چاله که قانون isp در ایرانه تا مشتری شون زیاد میشه هر بلایی که دلشون می خواد سرشون درمیارن ریزش چند نفر براشون مهم نیست. اگه پیدا کردم بت پخ میکنم
سلام به همه .آقا من الان دارم باسیمکارت رایتل اونم مجانی دارم دان میکنم باسرعت 70 چطوره نظر بدید:n02::n02::n02:
ده مگ شبانه داره ؟ از کدوم نمایندگی نت بگیرم خوبه یکی جواب بده لدفن
آقا من از پشتیبانی پرسیدم میگه سرویسای 1مگ به بالا که قیمتشون بالاتر از 18تومنه همشون شبانه دارن پس چطور 10مگ-3گیگ شبانه نداره:n13:
ببین تو اگه به اون سرویس ها که تو اسکرین شاتی که گرفتم نبودن دسترسی داری اونها شبانه دارن صددرصدنقل قول: