1818 زنگ بزنیدنقل قول:
آخرین قبض رو میگه چقدر هست
Printable View
1818 زنگ بزنیدنقل قول:
آخرین قبض رو میگه چقدر هست
الان شما سرویس کمپین تابستانت چی هست و تو تایم 1 تا 7 با چه سرعتی دانلود میکنی؟نقل قول:
فقط قیمت مکالمه رو میگهنقل قول:
2 مگ ماهی 3 گیگ که مودم نخواستم شد ماهی 5 گیگ مشکلی از لحاظ سرعت من نداشتم شب و روز یکی هست افت سرعت هم من نداشتم در کل سرعت حدود 265 کیلو بایت هستنقل قول:
ولی من احساس میکنم حجم رو منصفانه حساب نمیکنن
سلامنقل قول:
من با کارت دانشجوئی از مرکز لطیفی 10 مگ گرفتم. ولی اصلا راضی نیستم. رسما اینترانته............. البته اونم که انگار بعضی وقتها قاطی میکنه........
داداش خدا رفتگانت رو بیامرزه بالاخره یکی جواب داد :n12:نقل قول:
اونوقت تو حساب کاربریتون میتونین ببینین چقد دانلود رایگان داشتین و چقد از حجم روزانتون مونده؟
اگه یه عکس از حساب کاربریتون بگیگیرین که عالی میشه:n16:
دوستان من قبلاً هم چند بار این سوال را مطرح کردم ولی هنوز به جواب نرسیدم. آیا مخابرات در اشتراکهای محدود، 25% از حجم دانلود را به عنوان حجم مجاز آپلود محاسبه میکند یا خیر؟
نقل قول:
قربونت
قسمت پروفایلش خیلی پیچیده و چرت و پرت هست تمام دانلود ها رو با هم میزنه (شبانه + روزانه ) اونجاهایی که مودم از صبح روشن هست و 1 تا 7 شب هم دانلود میکنی اون موقع حساب کردن شبانه خیلی سخت میشه بعد حجم مونده اصلا نمیزنه اون حجم اولیه که
تموم بشه اتوماتیک برات حجم میندازه و بعد پولش رو قبض میاد............. اینم عکس پروفایل من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بیش از اون چیزی که فکرشو می کنم عقب افتاده است. امروز زنگ زدم قسمت بازاریابی دفتر بیدخام میگم آقا من از کجا بدونم چقدر از حجمم مونده میگه توی صورت حساب حجم مصرفیتو نوشته میگم خودکار وردارم در شبانه روز لیست رایگان رو خودم در بیارم شما نمی تونید قسمت حجم مصرفی رایگان و غیر رایگان بزارید میگه عجیب به چه نکته ی ظریفی اشاره کردید حتما به آقای بید خام میگم...... واقعا که اف لهم و لما یقولون
این شمارش شما هم زنگ بزنید.
معاونت
88294100
شکایات ADSL 8787 داخلیهای 3114 3115
ممنون بزرگوار :n16:نقل قول:
با این سیستمی که داره خدا بداد برسه،فردا میرم واسه ثبتنام
واسه مخابرات باید حتما نرم افزار محاسبه حجم اینا نصب کرد که آمار دستت باشه یه وقت نره تو پاچه :n02:
اقا یکی تورو خدا به من بگه اینترنت مخابرات اینطوری؟ مرکز بعثت اینطوری ؟ یا امشب اینطوری؟
تست ها برای همین چند دقیقه پیشه دوتا از خارج با تک کانکشن و مالتی کانکشن و یکیش از ایران
همین طوریه.
نقل قول:
من مشکلی ندارم با نت مخابرات سرعت خودمو میده!
شما سرویست چند هست؟
بله متاسفانه همین طور هست که می بینید. به همین دلیل سرعت باز کردن صفحات به شدت پایینه و کلافه کننده بخصوص از سرورهای خارج از کشورنقل قول:
داداش الان این سرعت ها برای کمپین پاییزی هست؟نقل قول:
آقا الان رفتیم حضوری مرکز عاطف واسه ثبت نام کمپین،گفت تا 1 ماه دیگه پورت خالی ندارن!!!
راهی نداره؟
رزرو اینا چی؟ :n02:
خیرنقل قول:
یک ماه خوب گفته تازه !
دوستان سرویس 2mg مخابرات سرعتش چنده معمولا؟ سرعتش از ۲۰۰ پایین تر هم میاد؟
بستگی به مرکز مخابراتی داره بستگی به نویز خط داره و.......نقل قول:
اما به طور معمول سرعت حدود 260 هست افت سرعت هم نداره چه شب چه روز
منم همین سوال رو دارم :n29:نقل قول:
شبها سرعتش چطوریه؟
بله من سه روزه ثبت نام کردم و سرویس دو مگ گرفتم روی 2300 بیت بستن. سرعت از داخل همشه 265 هستش اما خارج نگو و نپرس نه وب گردی معنا داره نه دانلود شبها بین 3 تا 40 نوسان داره تستهای قبلی رو ببینید. لعنت بر باعث و بانیش فردا هم همینطور باشه میرم تخلیه می کنم مرده شورشون ببرن من الاولین الی الآخریننقل قول:
سرویس مخابرات یه کار میشه باهاش کرد!
یه روتر که پشتیبانی از چیز پی ان داشته باشه بگیرین
یه وی پی اس هر چند نفر باهم بگیرین از سروز ایران
چیز پی ان ایران رو رو اون روتر ست کنین!
تومو دیگه سرعت خارج سرور هم مثل سرعت داخلی عالی میشه!
البته من تخصص تنظیماتش رو ندارم اما حایی رفتم اینکار رو کرده بود خیلی خوب شده بود!
نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان شاید بعضی از رفقا یکم تو جواب دادن تنبلی کنن یا شاید تازه اومده باشن مخابرات و اطلاعاتشون کم باشه
ولی به شخصه فکر میکنم که متاسفانه چون وضعیت اینترنت مخابرات بیش از حد قاراشمیشه و هر روز تعغیر میکنه دیگه همه گیج شدن
و نمیدونن چه جوابی بدن:n04:
من با وی پی ان تبدیل اینترانت به اینترنت هم تست کردم اونم ارزش نداره اصلا قابل اعتماد نیستنقل قول:
چطوری حساب کردید؟ اگه کسی مودم نگیره از ترافیک 2گیگ هم استفاده نکنه زیر 1 ماه بخواد فسخ کنه 50 تومن پیاده میشه؟نقل قول:
یعنی سرعت اصلا بالا نمیره؟نقل قول:
خیلی راحت حشاب کردمنقل قول:
شما انتخابی نداری یا مودم میگیری یا اون ۲گیگ رو میگیری
به غیر این ۲تا انتخاب نداری
یک ماه هم استفاده کنی پول اون ۲ گیگ اضافه رو میدی و فسخ میکنی و باز هم زیر ۵۰ تومن هست جریمش
یه بار تست کردم خوب بود اما اون موقع که نیاز داشتم و خریدم تغییر خاصی ایجاد نکرد
شاهکار مخابرات
true or false?
آیا واقغا اتفاق می افته؟
من فقط دارم برای دانلود شبانه تلاش میکنم بیام مخابرات اکثر دانلود هامم از لینک داخلی هست،یعنی تو شبانه هم لینک داخلیش سرعتش داغون میشه؟ :n28:نقل قول:
دوستان مراکز دیگه هم وضعشون اینه؟ آیای الان وضع من اینه؟
شب و روز معمولا یکیه....ولی سرعت سایت باز کردن داغون شده.....نهایتش به درد سایتا داخل بخوره .....شما بیشتر حساب کن داری سرویس اینترانت میگیری....
اینم سرعت نجومی ما! انقدر سرعت خوب بود تا ته نمیرسید لامذهب! :n19:
من پارسال۲۵۶ مخابرات داشتم انصافسرعتسایت بازکردنش از سرویس ۲ مگ که الان دارم بهتر بود...
چند وقته افتضاح شده....فقط از سر ناچاری باید تحملش کرد....
متاسفانه منم از ناچاری هست چون دو خط دارم هر دو روی فیبر هست. وایمکس هم که داغونه. از اتفاق من اونقدر که به سرعت خوب در بازکردن صفحات نیاز دارم به دانلود نیاز ندارم ولی متاسفانه سرویس مخابرات برای بازدید از صفحات سرعت خیلی افتضاحی دارهنقل قول:
ای بابا ما رو باش می خواستیم بیام مخابرات... با این حرفا به کل ناامید شدم.
دوستان این نرم افزار آندروید مخابرات برای مانده حساب اینترنت .استفاده کردم ازش :
عکس:
درود بر همه
دوستان چند مورد نفهمیدم یکیش اینه که سرویس هایی که دانلود شبانه داره مثل 2 مگ به پایین اگر ما شب دانلود کنیم تو قبض حساب میشه؟؟؟ یعنی پولش رو میگیرن اندازه ای که دانلود میکنیم؟؟؟ (اینو با توجه به عکسی که یکی از دوستان گذاشتن پرسیدم اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینکه سرعت دانلود شبانه شم مثل روز؟؟ حتی با سرور های خارج از کشور؟؟؟
از اون طرف 512 نامحدود خوب هست به نظرتون یا نه؟؟ من زیاد دانلود میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان هنوز سرویس 1 مگ نامحدود ارائه میشه.
با این آدرس رفتم نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما آدرس تو عکس که رفتم نشون میده که میشه اما نزده محدوده یا نامحدود؟؟
ادیت : 2020 تماس گرفتم گفت محدوده