چه ربطی داره؟ در ضمن خوش به حالتون اونجا برفو بارون میاد ما کرمون گرد و خاک میخوریمنقل قول:
Printable View
چه ربطی داره؟ در ضمن خوش به حالتون اونجا برفو بارون میاد ما کرمون گرد و خاک میخوریمنقل قول:
نقل قول:
تمام طرح های یکساله کمپین به جز طرح 5مگ دانلود شبانه رایگان دارن.
شما خبر ندارینقل قول:
کیفیت ایران مخابرات مشهد با اب و هوا خیلی رابطه نزدیکی داره
همشهریان در جریانن
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
همشهری دانلود شبانه چطوریه؟
شبی چقدر میشه گرفت حدودا اوضاع پینگ و حجم خوری چطوره
قصد دارم یکساله مخابرات بگیرم خیالم راحت کنم
سلام به کاربرای مخابرات مشهد اینم از وضع بد نت من که از ظهر دچار مشکل شده و سایتهای مثل همین فروم و پرشین تولز به سختی لود بشه اونم ناقص چند بار رفرش دادم که درست لود شه - زنگ زدم 2020 نفر 14 بودم 10 مین صبر کردم بعد که میخواست نوبتم بشه ارتباطمو عمدا قطع کردند اینم از وضع بد اینترنت ما که گناهمون اینه باالجبار از مخابرات سرویس بگیرم کاربرای عزیز دیگه از مخابرات نت نگیرند تحریمش کنید . حیف این پولا که حروم این اینترنت افتضاح کنید
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=138ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=143ms TTL=55
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=142ms TTL=55
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=140ms TTL=55
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=141ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=139ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=139ms TTL=55
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=153ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=153ms TTL=55
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=141ms TTL=55
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=55
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=55
سلام دوستان
ممنون میشم یکی بگه وضعیت خط من چطوره؟
ضمنا روی 10مگ بستنش؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت که خیلی خوبه . خط هم روی 10 مگ بسته شده و تا 16 مگ هم نباید مشکلی نداشته باشی !نقل قول:
ضمن اینکه برای پرسیدن اینگونه سوالات به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک مراجعه کنید .
بچه ها مطمئنید سرعتا نم کشیده برا من که همیشه نهایت رو 200 بود رسیده به 550 کیلو :):n04:
خدا کنه همیشه برف و بارون بیاد :n10:
نقل قول:
طرح 2مگ : 3 تا 4.5 گیگ
طرح 1مگ: 2 تا 2.5 گیگ
طرخ 512 : 1 تا 1.5 گیگ
طرح 256 : 700 نا 800 مگ
پینگ مشکلی نیست خوبه شاید مشهد بعضی اوقات پینگ بالا میره. حجم خوری اگه نرم افزار محدود کردن سرعت نصب کنی حجم زیادی ازت نمیره البته باید یه کم بیشتر وایستی برای لود شدن صفحه.
اینم بگم که طرح 1مگ و 2مگ مودم رایگان-2گیگ هدیه دارن و قابلیت شارژ حجمی هم دارند. طرح 512 و 256 مودم رایگان ندارن قابلیت شارژ حجمی هم ندارن.
:n02:
کمپین 2 مگ سرور تهران
پینگ به این باحالی دیده بودین؟
خارج
آلمان چقدر خوبه:n09:
داداش من پینگ 13-14 داشتم از داخل ایران البته داشتمنقل قول:
شما خطتون رو مسی هست یا فیبر احتمالا مسی هستید چون رو فیبر بیشتر از 1.5 جواب نمیده:n01:نقل قول:
به علت اینکه زیاد از حجمم استفاده میشد برای نظارت بیشتر 3 تا نرم افزار NetLimiter Networx و BW Meter نصب کردم
نصب همزمان این 3 تا نرم افزار مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
قاطی پاطی نمیشن با هم ؟
تازه شاید DU Meter هم نصب کنم !
فیبر هست...اگه فیبر نبودم که الان تو این تاپیک نبودم:n02:نقل قول:
مشخصات مودمم
س بر دوستان
چند روزه مودمم یکسره ارورر734 میده وبصورت کانکشنی نمیشه وصل بشم
مودمم رو هم ریسیت کردم بازم نمیشه فقط باید اتومات باشه
سلام دوستان این سایت 2030 قاطی کرده قسمت ریزکارکرد از ساعت 13 امروز ثبت نمی کنه گفتم بگم برای دانلود شبانه مواظب باشین کم نشه از روزانه
نه مشکلی نیست:n01:نقل قول:
مخابرات از کش سرور استفاده میکنه بخاطر همین سرعت اینترنت جهانی رو محدود میکنه و به همین دلیل سایتهای که داخل ایران میزبانی میشوند بخوبی لود میشند ولی از یک سایتی که خارج از کشور است
به شدت پهنای باندش محدود است حالا چه با چیز پی ان چه بدون اون یادمه رفتم مرکز انقلاب شکایت بنویسم دیدم آبدارچی و نظافت چی اونجا دارن پشتیبانی ای دی اس ال هم انجام میدند :n02::n03::n18:
اینترنت مثلا 5مگ من واسه سرورای داخلی 4.5 ولی واسه سرورای خارجی 0.4 مگ کار میکنه، هزار بار زنگ زدم درست نکردنش. تنها نصیحت من برای دوستانی که فیبر نوری نیستن اینه که از مخابرات دزد اینترنت نگیرین.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز
منظور شما اینه که هر شب این مقدار میشه دانلود کرد ؟ سرعت دانلود طرح ۱ مگ در روز و شب چقدره ؟
ایا مخابرات در این سرویس های کمپین که جدیدا اعلان کرده ، حداقل سرعت ها رو که مطرح میکنه رعایت میکنه ؟
همه طرح ها یک ساله است ؟ ایا طرحی هست که بشه فقط برای ۳ ماه گرفت ؟
خیلی ممنون
نقل قول:
سلام، سرعت دانلود طرح 1مگ روز و شب 128 کیلوبایت هست.
سرعت ها ثابت هستن، طرح 2مگ اگه سروری که ازش دانلود میکنی محدودیت نداشته باشه 256 کیلوبایت میره.
اگه خط تلفن کافو نوری هست 1مگ بگیر چون 2مگ کامل حواب نمیده. نهایتش 210 کیلوبایت با تک کانکشن سرعت میده. سرعت معمول بین 170 تا 200 کیلوبایت.
هر طرحی بخوای داره 1ماه 2ماه 3ماه.... اگه بخوای شبانه رایگان باشه کمپین یکساله باید بگیری.
واقعاا افتضاحههههههههههههههههه من الان 2 ماهه طرح کمپین تجاری دارم 10 مگ سرعت دانلود 200-300 اما خیلی قطعی داره از ساعت 4 عصر هم سرعت میاد پایین پینگ هم که بااااالاااا با کلی تایم اوت
internet azin eftezah tar nemishe :)) man alan 2mahe tarhe tejarie 10mege capmpaing tejari.shabane ke nadare,gheymat bala,eftezaaaaaaaaaaaaaaaaaahe,soaratesh be marateb kamtar az 1mege parsonline ya 2mg e asre enteghal e,
sorate download zire 300,ping kheyli bala,hamash ghatio ofte sorat,kheyli vaghta sorate dl miad roo 60-70,vaghan eftezaaaaaaahe
فارسی داداش فینگلیش ممنوعهنقل قول:
چند وقت دارم در مورد شرکت های مختلف در مشهد تحقیق میکنم اما واقعا گیج شدم ، خودم از ۷ سال قبل تا به حال صبانت دارم اما به علت افت کیفیت میخوام شرکت رو عوض کنم اما در این مدت هر کی یک چیزی گفته بعضی ها میگن فن اوا خوبه اما شنیدم در تهران بهتر از مشهده چون شرکتی که در مشهد به عنوان نماینده اش هست خدمات خوبی نمیده و اذیت میکنه و همچنین میگن با صبانت فرقی نداره یک عده میگن پارس انلاین یهتره مورد بعدی چون ما در مرکز صابری هستیم میگن هنوز مثل قدیم مشکل پورت خالی داره و ممکنه تا ۱ ماه یا بیشتر در نوبت باشی ، واقعا دیگه گیج شدم :n27::n13:
سلام دوستان میگم چرا از امروز عصر اینقدر اینترنت داغون شده سایتا ایرانی وا میکنه سریع اما سایتا خارجی رو به زور وا میکنه
بله پینگ خارجی رفته بالا dns تون رو عوض کنید ضمن اینکه از سرویس های کاهش پینگ استفاده کنید تو این مواقع خیلی به درد میخوره برای من که خوب بودنقل قول:
داداش من تازه کارم پینگ رو چی بذاریم؟نقل قول:
و منظورتون از سرویس کاهش پینگ چی هست؟
دوستان من الان طرح نقره ای 3 ماهه 15 گیگ دارم سرعت دانلودم 300-400 هست. میخام از این طرح های کمپین پاییزی بگیرم یه سوال دارم من الان طرح کمپین 2M رو بگیرم ماهانه 17500 زده اگه این 5 گیگ محدودیت تموم بشه میتونم از طریق شارژ انلاین حجم بخرم یا هر چی مصرف کنم روی قبض میاد؟؟ کلن این طرح هایی که یکساله میبندیم و ماهانه رو قبض تلفن میدیدیم چه طوره؟ میشه از طریق انلاینم شارژ کرد یا نه دیگه هر چی مصرف کنی رو قبض میاد؟
سوال منم هستنقل قول:
طرح 1مگ،1مگ شارژ حجمی میشه کرد.نقل قول:
dns رو با نرم افزار dns jumper میتونید ست کنید کار باهاش راحته
سرویس کاهش پینگ هم زیاده تو گوگل سرچ کنید هست برای فروش
وقتی خریدید یوزر و پسورد داره به همراه یک کانکشن
داداش یکم داری در مورد فن اوا کم لطفی میکنی نماینده مشهد تو تاپیک فن اوا داره جواب بچه ها رو خیلی با احترام میده تنها کسیه که میبینم جواب دوستان رو اینقدر کامل میده.نقل قول:
یه سرویسی هست مثل وی پی ان که روی pptp هست یه یوزر و پس وارد میکنی وصل میشه ولی فقط برای بازی خوبه چون گرونه مثلا 3 گیگ هست 10000 هزارتومن برای یک ماه.اگه برای وبگردی و دانلود میخای سرویس idownload بهترینه پینگش بدک نیست ولی خوبیش اینه که نامحدود ماهانه اش میشه 10 تومن.اگه سوالی داشتی پخ کن.نقل قول:
من که 2مگ دارم حالم رو بهم زدهنقل قول:
دانلود شبانه که ترکیده اصلا دانلود نمیشه
جدیدا قطعی گاه و بیگاه هم زیاد شده
پورتم رو هم از مخابرات شهرمون دادم ریست کردن و هم زنگ زدم 2020 اونها هم ریست زدن فایده نداشته
دوستانی که آسیا تک دارن یه نظر بدن چطوریه میخوام از مخابرات بزنم بیرون
سلام،نقل قول:
ممنون. یعنی همه شبانه روز با سرعت ۱۲۸ میشه دانلود کرد ؟ بدون نوسان و افت سرعت ؟؟
طرح های کمپین را فقط میشه یک ساله گرفت ؟؟
خب اگر خوب نبود و رضایت نداشتیم، چی ؟
سلام،نقل قول:
آره سرعت شب و روز یکی هست 1مگ 128 کیلوبایت. یکساله باید بگیری. اگه رضایت نداشتی مینونی فسخ کنی طرح رو ولی باید و کل هزینه رو +مودم رایگان.... باید پرداخت کنی.
سلام دوستان
من این طرح کمپین 2 مگ رو فعال کردم. البته به 2020 زنگ نزدم از طریق دفتر خدما ارتباطی فعال کردم
دو تا سئوال داشتم
اول اینکه این طرح حجمش یکجا هست یا ماهانه؟ چون من شنیده بودم حجم ماهانه هست .
اما الان توی پنل گلدنت که میرم 81 گیگ شارژ دارم.
نکته دوم این خدمات ارتباطی زرنگی کرده ! من گفتم مودم نمیخام و طرح 2 مگ 5 گیگ رو فعال کردم که باید جمعا 84 گیگ شارژ میکرد!
اما ایشون زده طرح مودم دار و 80 گیگ شارژ کرده . مودم رو ورداشته واسه خودش و 4 گیگ هم کمتر واسه من شارژ زده! . باید از 2020 پیگیر شم یا از خود این دفتر ارتباطی؟
___
چند وقتی هست اوضاع PING و TIMEOUT مخابرات واسه ما گیمرها بیش از حد مشکل ساز شده . چند روز پیش تو Teamspeak بچه ها 10-12 نفری هستیم قرار شد تخلیه پورت کنیم و بریم از شرکت خصوصی نت بگیریم . یکی از دوستان که زودتر اقدام کرده بود بهش گفته بودن بین 1 تا 3 ماه خط تخلیه میشه تا اینکه این حرف واقعا عصبیمون کرد و 3 نفرمون باهم رفتیم مخابرات مرکز تخلیه کنیم . خدایی همین نبود بهمون حمله کنن چون داریم خطو خالی میکنیم . موندم این مخابرات سیاستش روی چه هست . رضایت مشتری ؟ کیفیت بالا ؟ خدمات خوب ؟
من که از سال 1383 ADSL دارم (منظور تو دیوار نیستیم) و زنگ زدم میگم Snr مودم پایین هست استاندارد باید بین 15-20 باشه که الان ماله من 7 هست
جواب : شما برو توی یاهو ببین یاهو باز میشه (من ساده لوح هم حرفش رو باور کردم و رفتیم دیدم بله یاهو باز میشه) پس شما مشکل ندارین
دوباره گفتم بابا SNR خط خرابه خط Stable نیست قطع وصلی داره
جواب : مودم شما ویروس داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n08:
دوست عزیز ناامیدت نکنم ولی من 15GB شارج داشتم 10GB دیگه شارج کردم که بشه 25تا دیدم شده 5GB خلاصه هرکی زنگ زدم منو پاس داد جای دیگه تا اینکه نفر اخر منه پاس داد نفر اول .نقل قول:
کلا اون 4GB شارج بخیال شو یا اصلا خیرات صدقه حساب کن شک نکن اون دنیا جات تو بهشته
اگر هم دوست داری زنگ بزن 2020 چه کسی میتونه تو همین تاپیک به جرات بگه من مشکل داشتم زنگ زدم 2020 مشکلم حل شده ؟
گزینه اخرت سازمان تنظیم مقررات