ای بابا من دیروز 400 مگ آپدیت کردم دوباره آپدیت امده این ریوت هم ریده به زندگی ما
اینترنت هم زغالی دهنمون سرویس شد :n28:
Printable View
ای بابا من دیروز 400 مگ آپدیت کردم دوباره آپدیت امده این ریوت هم ریده به زندگی ما
اینترنت هم زغالی دهنمون سرویس شد :n28:
خدا لعنت کنه بعضی ها رو و این ریوت رو.
اینترنت سرعت پایین + ترافیک محدود ( فقط در ایران ) + آپدیت یک روز درمیان یا هرروز ریوت = خیلی خوبه
من یه نفر می شناسم تو ایران با سرعت 45 مگابایت بر ثانیه دانلود می کنه ؛ هر چی ازش پرسیدم نمی گه :n03:
چرا همش ناله ميكنيد من با سرعت 1mg دانلود ميكنم مگه شما چه سرعتي گرفتين؟ با اين سرعت دانلود اصلا چطوري بازي آنلاين ميكنين؟
دوستان راهنمايي مي خوام چطوري چت ميوت كنم?
شاید گفته با سرعت 45 مگابایت بر ساعتنقل قول:
تو اشتباه فهمیدی احتمالا
من تو شبا راحت سرعت میره رو 70 80 البته شبا تو روزا 1 2 اهنقل قول:
بر پدر و مادرشون لعنت. هر چند دقیقه داره دی سی می کنه
بچه ها این پچ 4.16 spectate نداره؟!
تشخیص ساعت از دقیقه یعنی اینقدر سخته که نفهمیدم ؟ :n15:نقل قول:
لینک عکس و تاپیک زیر گویای همه چیز است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعید نیست از این حرومی ها که به مردم سرعت اشغال میدن خودشون همین استفاده رو میکنن با فامیلاشوننقل قول:
ای مرفع بی درد ما سرعت128 که روی 1 مگ شبر هستش میگیریم که سرعت دانلود هم 120 30 40 هستشنقل قول:
چرا همش ناله ميكنيد من با سرعت 1mg دانلود ميكنم مگه شما چه سرعتي گرفتين؟ با اين سرعت دانلود اصلا چطوري بازي آنلاين ميكنين؟
نه دارن روش کار می کنن. یک مشکل تام اوت داشتهنقل قول:
دوستان راهنمايي مي خوام چطوري چت ميوت كنم?
باز دی سی ها شروع شده ؛ تو بازی هر 10 ثانیه دیسکانکت می شم :n04:
بر اجدادشون لعنت با این دی سی پشت هم
مال من فقط؟
عکس Fake هستش یا اصلا مربوط به Adsl نیست چون نهای سرعت استاندارد Adsl حدود 24 مگابیت هستش که میشه 3 مگابایت بر ثانیه:نقل قول:
اینم جدول استاندارد Adsl:
kha ماله دنیای void هستش که ...
من نمیدونم قضیه این رنکد چیه :n27: یا با اختلاف فاحش میبریم فاحش بگم یعنی 42 به 6 میبریم یا با اختلاف فاحش میبازیم ...:n13::n29:
دیشب یه اتفاقی افتاد تو Shurima ؛ 2 تا تیم هم زمان باهم 200 امتیاز شدیم ولی ما بردیم ! چرا ؟ ؟ ؟:n04:
همزمان نشدید. چون نت شما قشنگه 1 ثانیه دیلی داری ماله شما اینجوری نشون داده
چطور میشه icon های این مود جدیده رو بگیریم؟؟؟؟؟
دوستان سریغ جواب بدید هنوز وقت هست GOLD بشیم تا پایان فصل جایزه بده؟
بله میده تا آبان فرصت دارینقل قول:
تو شاپ میفروشهنقل قول:
چطور میشه icon های این مود جدیده رو بگیریم؟؟؟؟؟
1500 تا هستش
هر چند دقیقه دی سی می شم و به یک لوکس نوب 2 بار کیل میدم
یه دونش تو شاپ هست بخر با ip چهار تای دیگه هم تو لینک پاینینقل قول:
euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/special-event/shurima-earn-your-rewards
ability جالبی داره این چمپ جدید فکر کنم بازی باهاش سخت باشه R خیلی به درد بخوری توی تیم فایت داره
spect game فعال نیست؟؟
بچه ها این بازی های لایو که تو لانچر میزاشت واسه اسپکت کجا رفتن یهوووو!!؟؟؟
اسپک خراب شده. دارن روش کار می کنن. یک آپدیت سگ مسب دوباره اومده. بیجاره کرده مارو این ریوت
احتمالا اسپک درست شده این آپدیت
دوباره فقط من دارم دی سی میشم؟
اونوقت اونجا که زده 5/5 یا3/3 و 1/0 چیه ؟؟؟نقل قول:
1/0 رو چیکار کنم بشه 1/1 ؟؟؟؟؟
سلامممممممممم
امروز بعد از یه هفته گشتن تو نت بالاخره تونستم یه چیز درست پیدا کنم . این -- امروز مال یه سایت خارجی که نوشته این لینک -- شده به مناسبت هالووین هستش ولی riot هیچوقت اون رو پخش نکرده اما این دوستان مثل اینکه تونستن این لینک رو -- بکنن .
( توجه : لینک این -- بعد از هر بچ عوض میشه این لینک مربوط به پچ Azir , The Emperor Of the Sands هست و بعد از اون لینک آپدیت میشه )
برای اینکار اول به این لینک برید بعد یک اکانت بسازید و بعد log in کنید :
( دقت کنید این لینک -- شده هستش و اگر شما با لینک های دیگه ثبت نام کنید این -- کار نمیکنه )
در قسمت اسم summoner یک اسمی رو انتخاب کنید که با TIZ شروع شه ( فرقی نداره حروف کوچک باشه یا بزرگ ) حتما" باید با TIZ شروع شه. مثلا : Tizkar یا Tizroo
بعد توی قسمت انتخاب آواتار ، عکس درخت رو انتخاب کنید ( اینم عکسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعد سطح بازیتون رو هم روی Beginner قرار بدید و وارد بازی بشید و لول اکانتتون رو به 10 برسونید
وقتی که به 10 رسیدید سیستم بطور random ( تصادفی ) بهتون ip و rp میده . این عکس اکانت منه :
البته این روش کاملا" تست شدس و من خودم دو تا از اکانت از این روش ساختم و جواب داده .
شما میتونید برای اینکه سریع تر 10 بشید از قسمت Store ، بخش Boosts ، یک XP Boost بخرید که خیلی سریع 10 بشید
شما هم تو اپدیت سرعتتون وجشتناک پایینه یا فقط مال من اینطوریه ؟ :n21:
تقریبا 1/10سرعت دانلودم ... 10 kb
Azir من 2 تا اسکین Classic داره! lol !
نقل قول:
خخخخخخخخخخخخخخخخ
تو گفتی و منم باور کردم
نقل قول:
این refer friends که همه میتونن انجامش بدن ...
به اندازه اینا باید بازی را ببری بعد هم بری به همون لینک و redeem را بزنی تا بهت بدهنقل قول:
اونوقت اونجا که زده 5/5 یا3/3 و 1/0 چیه ؟؟؟
1/0 رو چیکار کنم بشه 1/1 ؟؟؟؟؟
یه ایکون تکی هم سمت راست هست که باید یه بازی ببری بدونه اینکه بزارید تیم حریف xerath که وسط مپ هستا بکشه
azir چقدر باحاله، spotlight رو حتما ببینین بهتون تو یادگیرییش خیلی کمک میکنه،کار باهاش نمیگم سخته اما نیاز به تمرین داره،الانم پچ اومده 100 mg واسه step اول که نمیدونم برای چی هست :n13: امیدوارم step دوم چیزی نداشته باشه
فردا
12:30 pm به وقت تهران
Season 4 World Championships
اولین مسابقه هم طوفانیه ، بهترین کره در مقابل بهترین چین: Edward Vs Samsung White
گوووله اینووو نخورینا..نقل قول:
-------------------------
اولا همچین اکانتی اصلا وجور نداره TIZROO :4: همش فتوشاپه
فتوشاپتم خوب نیست زیاد
-------------------------
دوما
اگه شما با اون لینکی که داده برید اکانت بسازید اگه اونو به لول 10 برسونید یه نفر به لیست Refer A Friend اضافه میشه!
اگه 10 نفر اضافه بشه طرف 975 تا RP میگیره
اگه 50 تا اضافه بشه 2000 تا RP و...
شما هیچ Rp نمیگیرینا ...
برو عمو ؛ ما خودمون اینکاره هستیم :n09:نقل قول:
لینک زیر مجموعت رو وردار :n17: