انگار قاتی شده!نقل قول:
2 مگ حجمه؛ 128 سرعته.
شما گفتی 2 مگ نامحدود!
سرویستون دقیقاً چیه؟
Printable View
انگار قاتی شده!نقل قول:
2 مگ حجمه؛ 128 سرعته.
شما گفتی 2 مگ نامحدود!
سرویستون دقیقاً چیه؟
2 مگ نامحدود مخابراتنقل قول:
ولی سرعتم داغونه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگ 1به 10 گرفتی حتما . اینجوری هستش . وگرنه باید 250 باشه فیکس .
منم مركز 8 بودم هم محدود داشتم هم نامحدودنقل قول:
سرعت محدود سرويس 128 سرعت دانلود رو250 بود شبا رو 70
سرعت نامحدود 128 رو100 بود و شب البته پايين ميومد 192 هم داشتم رو 110بود
سرويس نامحدود شاتلو هيچ شركتي بهت نميده فقط نبايد زياد دانلود كني والا محدود ميشي نامحدود هم شامل اين قانون ميشه
گمان نميكنم مث شاتل باشه تو رشت اگه اين محدوديت هم نبود عالي ميشدنقل قول:
خط شما اشتراک 1 به 10 هستنقل قول:
1024 نامحدود قیمتش 255 تومان هست و 2048 نامحدود احتمالا باید بالای 350 تومان باشه
به طور حتم هم شما 300 پول ندادی که سرعتت اینقدر باشه
دوستان نت مخابرات . نت شما هم از ساعت 12 بعد از ظهر تا ساعت 3 قطع بود؟ الان هم چندان رو به راه نیست و تایم اوتش زیاده!:sq_10:
نهنقل قول:
همه چی خوبه و کاملا عادی
دوستان بین شاتل و پارس آنلاین از کدوم یکی اشتراک بگیرم بهتره؟! خواهش میکنم زودتر جواب بدین :11:
خط5 هستم
بي شك شاتل بهتره من به خاطر سرعت پارس اومدم شاتل و الان يه سالي هست اشتراك دارم اما اگه زياد دانلود ميكني شتل گذينه خوبي نيست چون محدودت ميكنن اگه دانلود شبانه زياد داشته باشينقل قول:
ممنون..ولی من نامحدود میخوام که دانلود زیاد کنم..اینجوری که خیلی بده..همین اندیشه بهترهنقل قول:
سرويس نامحدود شاتلو هيچ شركتي بهت نميده فقط نبايد زياد دانلود كني والا محدود ميشي نامحدود هم شامل اين قانون ميشه
قربانت دوست خوب من،شما چطوری؟به این فکر می کنم شما چطوری با این سرعت کار می کنید،من تقرییا" 2 ساله سرعتم 4 مگ بود،الان که شده 512 واقعی حال کار کردن با نت مخابرات و ندارم و روی خط دیگم با آسیاتک کار می کنم،حال مخابرات گفته شنبه سرعتاشو درست می کنه،امیدوارم مثل دفعات قبل با سرعتای بالای 20 مگ شما رو سور پرایز کنیم:sq_2:نقل قول:
از رشت كسي صبا نت داره؟ كيفيتش چطوره
توی مازندارن جوابت دادم . از 256 نامحدود فقط سند میکنم نه دانلود :sq_24:
نقل قول:
دوستانی که نت مخابرات دارن ، الان حدود 3 هفته هست که کلا نمی تونم برم یو*تیوب. چیز پی ان عوض کردم و حتی از روی سیستم دیگه هم تست کردم.مرورگر های ختلف.اما همش ارور میده.قبلا با همین نت راحت میرفتم و ویدئو میگرفتم اما الان صفحه ی اصلی رو هم نمی تونم باز کنم. شما هم این مشکل رو دارین؟چطور میشه برطرفش کرد؟:sq_5:
دوست گلم بر عکس الان با htpps راحت هم فیس میره هم یو تو ب میره عالی بدون چیز پی ان .
نقل قول:
فیس رو مشکل ندارم. باز میکنه . فقط یو*تیوب. مشکلی که برای پورتای سا*کس به وجود اومده بود برطرف شده ؟نقل قول:
ساک س نمیدونم ؟ ولی v p n مشکلی نداره .
دووووستاااان :sq_3: لطفا راهنمایی کنید!من از اندیشه سرویس 128 میگرفتم سرعت دانلودم 100kb/s بود (خط 7 بلوار گیلان)از دوستان شندیم شاتل سرعتش خیلی بهتر هست و شبا هم سرعتش از اندیشه اونجوری که تعریف میکردن بهتر بود!منم اندیشرو گفتن جمع کنن رفتم شاتل ثبت نام کردم!امروز وصل شد دانلود کردم دییییییییییدم سرعت 60kb/s هست!نه تنها از اندیشه بیشتر نیست بلکه کمتر هم هست !:( من شنیده از رفیقام که 128 شاتل داشتن سرعت دانلودشون 200 250 اینطورا هست!چرا پس واسه من انقدر پایین هست؟
دوستان شما هم با افت سرعت روبرو هستین ؟
اندیشه
بله ...نقل قول:
دوباره اینا چه مرگشونه ؟؟! :sq_10:
256 محدود - خط 2 -سرعت شبانم که خیلی مدته ترکیده...!!!
سرعت شبها که خیلی دته ترکیده، من بینهایت ۱۲۸ دارم از اندیشه، سرعت شبها میشه حداکثر ۱۵نقل قول:
سلام؛ من دیروز اشتراک سه ماهه ی 128 نامحدودم (مخابرات) تموم شد.
رفتم توی سایت اندیشه تمدید موقت رو زدم. این اینترنت رایگان واسه چه مدت هست؟ یه روز؟
نه واسه ۳ روزه، یعنی اینکه از موقعی که وصل میکنه ۷۲ ساعت اعتبار داره…
دوستان اندیشه امروز وضیت شون چطور بود ؟
نوسان خیلی زیادهه ..
بین 20 تا 100:sq_3:
من امروز چندبار قطع و وصل داشتم، والان(ساعت ۹ تا ۱۱ شب) سرعتم به صفر میل میکنه و هیچ سایتی عملا باز نمیشه
یعنی هیچ کس نبود جواب منو بده و راهنماییم کنه!؟
من که تا حالا مشکلی نداشتم!نقل قول:
من هم 128 نامحدود مخابراتم
ناامید نباشید؛ شاید موقتی باشه.نقل قول:
من که تا حالا نشنیدم کسی از شاتل ناراضی باشه. تنها مشکلی که بعضی ها با شاتل دارن محدودیت دانلوده
الان سرعت دانلودم 60kb/s هست دیگه!مرکز 7 بلوار
گیلان!به نظرتون عادیه؟من شندیم دوستانی که شاتل دارن خیلی بیشتر از اینا هست سرعتشون
نقل قول:شاتل با اینکه خیلی ها ازش تعریف میکنن که سرعت خیلی خوبی میده ولی همیشه اینطور نیست، حال این بار شامل حال شما شده، در ضمن با شاتل و با اکانت بینهایت دانلود زیادی داشته باشید، سرعت شما رو به شدت پایین میارهنقل قول:
ولی اندیه همیشه ثبات داشته خدمات دهیش، الن خیلی مدته که اکانت بی نهایت ۱۲۸ میگیرم و با ۳۰ دانلود میکنم،
به جز این چند روزه که کلا یه مشکلاتی هست که فقط مربوط به اندیشه نمیشه!
شانس یده منه دیگه!اندیشه با 100 دانلود داشتم قدرشو ندونستم!اینم 3 ماهه هست نمیتونم فسخش کنم!
حجمی که نیست؟نقل قول:
یادمه گفته بودن 180 مگ هست
منم موافقم؛ البته 128 3 گیگ داشتم افتضاح بود، الان 3 ماهه نامحدود دارم ، به جز یکی دو بار دیگه هیچ مشکلی نداشتمنقل قول:
فکر نکم دائمی باشه، یه چند روز صبر کنید شاید درست شد.نقل قول:
البته بهتر بود اول می پرسیدید که تو خط خودتون اوضاع شاتل چطوره
سلام من خط 5 اندیشه هستم می خواستم بدونم سرعت اینترنت شما چطور هستش من 512 محدود دارم که چند روز هستش سرعتم از 15 تا 30 متغییر هستش؟
منم موافقم؛ البته 128 3 گیگ داشتم افتضاح بود، الان 3 ماهه نامحدود دارم ، به جز یکی دو بار دیگه هیچ مشکلی نداشتمنقل قول:
فکر نکم دائمی باشه، یه چند روز صبر کنید شاید درست شد.نقل قول:
البته بهتر بود اول می پرسیدید که تو خط خودتون اوضاع شاتل چطوره
منم از بعد از ظهر وضعیتم اینطوریهنقل قول:
دانلود که بعد از چند ثانیه میرسه به صفر و کلا قطع میشه
صفحات وب هم که یکی در میون باز میشه اونم باسرعت دایل آپ
الان دوستانی که خط 7 (بلوار گیلان ) هستن و از شاتل سرویس میگیرن وضعیت سرعتشون چه طور هست؟مثل من هست؟یا بهتره؟
من 128 محدود دارم ...نقل قول:
الان سرعت خوبه ...
ولی دیروز خیلی پایین بود .
سرعت 5 کیلوبایت هم داشتم ( یاد دایال آپ بخیر :sq_15:)
البته خط 7 هستم .
مرکز 3 اندیشه
چند روزه که سرعت افتضاح شده و از امروز صبح هر یک ربع دو سه بار دیتا وسند و ریسیو نداشتم و یکبار هم هر نیم ساعت دی سی میشم
زنگ زدم فک کردن با بلانسبت ...طرفند میگه از خطتتون مشکل داره یکم که باهاش حرف زدم فهمید یه چیزی باره مونه
برگشته میگه از دیروز پهنای باند تو استان خراب شده!!!!