اینم صحبت های احتمالی پیروانی بعد از بازی :
من به شخصه این باخت به گردن میگیرم
پرسپولیس تیم بزرگی هستش و همه موفقیت این تیم میخوان و این باخت هم باعث میشه که ما نقاط ضعفمون بهتر بشناسیم و تو تعطیلات روشون کار کنیم
پرسپولیس تیم بزرگی هستش و همه موفقیت این تیم میخوان و این باخت هم باعث میشه که ما نقاط ضعفمون بهتر بشناسیم و تو تعطیلات روشون کار کنیم
فکر کنم اسم این تاکتیک علی اصغری باشهنقل قول:
کلا مربیان ایرانی خصوصا مربیان ایرانی روش استفاده از این تاکتیک خیلی خب بلدن و با این تاکتیک جلوی همه تیما وایمیستن
بزرگ ترین حسن این تاکتیک اینه که به آنالیز تیم حریف و آنالیزور احتیاج نداره و هر تیمی جلوتون افتاد از دم دروازه بکشید زیرش حالا میخواد
آره ایشالا تا آخر فصل همه نقاط ضعف رو کاملا میشناسی فقط یه بدی داره اونم اینه که تیم میره دسته دو:2:نقل قول:
به جای اینکه دعا کنیم استقلال نتیجه نگیره ، باید دعا کنیم خودمون خوب بازی کنیم ..نقل قول:
آقا اينها همه كنار تو رو خدا دعا كنيد اين استقلاله نتيجه نگيره كه فردا اين استقلاليها...
حداقل کاش مثل همین مس بازی میکردیم .. ! اصلا کاش مثل ملوان بازی میکردیم !! ..
استقلال خوب بازی میکنه .. بدشانسی هم نمیاره .. خب حقشه که نتیجه بگیره ..
من نگران دربی ام ! ...
فاصله مون با صدر جدول الان هفت امتیاز و با انجام بازی عقب افتاده ی ذوب آهن شاید به
10 امتیاز برسه .. گمون نمیکنم اسقلال و ذوب به این راحتیا بیان پایین ..
..
واعظی : از واعظی نمیشه گله کرد .. بعد از هفته ها بازی نکردن ، نتونسته خودشو
با شرایط بازی وفق بده و این تقریبا طبیعیه .. اشکال از مربیه دانایی ! هست که اونو
بعد از چندین هفته ، توی یه بازی خارج از خانه میذاره تو دروازه .. !
واعظی اگرم خیلی آماده بود ، باید از بازی بعد و توی ورزشگاه آزادی به زمین میومد ..
دو تا دفع ناقص و دو تا گل .. شاید اگه حقیقی بود بیشتر هم میخوردیم .. ! تو دروازه
ضعف زیادی داریم ..
محمد و شیری : !! .. من که نفهمیدم اینا چیکاره ان تو زمین .. ! یاد شیث به خیر ..
رحمان و باقری ها : من که فک نمیکنم این بازیکن توی سری آ بازی کرده باشه !!!
گل دوم رو که دیدید .. پاس گل داد .. تو بقیه ی صحنه ها هم چیز خاصی نشون نداد ..
ولی باز فک میکنم از اون سپهر حیدری بهتر باشه ..
فعلا توی دفاعمون باقری ها بهترینه .. آتسو رو هم که انگار به عنوان مترسک نیمکت خریدیم ! ..
کریم و کریمی : این دو تا هم امروز بازی میکردن ؟؟!! .. من که شک دارم ..
به قول یکی از دوستان توی همین تاپیک ، پیروانی خودش اونا رو حذف کرده بود !
بادامکی : اصلا آماده نیست این بشر .. نمیدونم چرا منصوری رو از اول نمیذاره جاش !
نیکبخت هم اون 40 دقیقه ای که بازی کرد اصلا فک کنم توپ هم به پاش نخورد !
توره : عالی بود .. پنالتی اول رو عالی زد .. پنالتی دوم هم قرار نبود گل بشه !
واسه همین 10 بار دیگه هم میزد گل نمیشد .. گرچه حقمون بود اون گل بشه ..
یعنی اگه عدالت میخواست اجرا بشه ، باید اون گل میشد ؛ چون توپ تو دروازه بود
که با دستش کشید بیرون بازیکن ذوب .. و اگه اونجا 3-2 میشدیم ، صد در صد بازی
رو مساوی میکردیم .. اگه اگه اگه اگه ....
یه حرکت هم اون گوشه ی زمین انجام داد و توپ رو یه جوری از دو تا بازیکن ذوب
رد کرد که خیلی قشنگ بود .. دقیقا متوجه نشدم چیکار کرد! .. ولی حرکتش قشنگ بود ..
پیروانی : داره هم خودشو خراب میکنه و هم پرسپولیسو ..
پرسپولیس که موش آزمایشگاهی نیستش که دادن دست این آقا که تجربه کسب کنه !
خودش باید بره کنار و نذاره کار به اخراجش برسه ..
..
استقلال هم که برد ! ..
یا حق
:40:
ولی بادامکی خیلی بدم بازی نمیکرد دوندگی داشت موقعیت پنالتی هم که داشت جور میکرد تنها بدرد نخورای تیم باقری شیری نیکبخت که این یکی رو امیدوارم بیاد رو اون چون بازیکنه تائثیر گزاریه من فک کنم توره اگه بازیکن ازاد زمین باشه خیلی بیشتر به نفعمونه چون اینقد گام هاش بلنده خودشو به هرجایی که میخواد میتونه برسونه
فقط خدا کنه این پیروانی و مصطفوی برن اگرهم فقط مصطفوی بره یک مدیر خوب بیاد خودش پیروانیو برکنار میکنه
افشین امراطور را انداختند بیرون!!بعدش هم که مصطفوی استقلالی هستش .کریمی هم که بعد از بازی که سه گل زد دیگه کاری انجام نداده!!!بادامکی هم که فقط فقط توپ لو میده!!!راستی مشاالله به واعضی!!!
افتضاح بازی کردیم و باختیم
استقلال خوب بازی کرد وبرد
همیشه حق رو بگین
پیروانی و مصطفوی هر دو باید برن ....
نقل قول:
یه حرکت هم اون گوشه ی زمین انجام داد و توپ رو یه جوری از دو تا بازیکن ذوب
رد کرد که خیلی قشنگ بود .. دقیقا متوجه نشدم چیکار کرد! .. ولی حرکتش قشنگ بود ..
اره خیلی قشنگ بود
فکر کنم خودش هم نفهمید چه کار کرد:31:
دوستان هیچ توجه کردین بازی بده تیم پرسپولیس برای چی بود
من میگم 50 درصدش مال رحمان رضایی بود
این بشر هر وقت توپ را میگرفت از همون جا تو پ را بلند میفرستاد توی زمین حریف
اگه کسی مثل دنیزلی بود:19: یه اه بلند :19:
فکر نکنم کسی زورش به این مصطقوی استقلای برسه !!!!!!!!!!!!!!!
یاد مدیر قبلی هم بخیر
پیروزی یه مدیر و مربی مثل فصل گذشته می خواد با این شرایط حتی تو اسیا
منتظر ابکش شدن و مسخره شدن پیروزی هم باشید :jealous:
بابا آخه اینا که میخوان کادر فنی و مدیر عامل عوض بشند چرا مستقیم نمیان بگن ؟!!!!!!
الان 2 تا بازی فدای سیاست باخت شده ، اومدیمو این پرررروووووی کچل استقلالی بعد از هر باخت با اون سرمربیه بی سوادش بگه ما ضعف ها رو درست میکنیمو با قدرت ادامه میدیم ؟؟!!!!
اون وقت تکلیف چیه ؟ از ته جدول قهرمان بشیمو بریم دسته 1 اینها هم به ریش ما بخندند
خدا کنه قانون سوم نیوتن به نجات ما بیاد تا این مردک بکشه کنار
الان فقط منتظر اون خبر خوش سعیدلو هستم
استعفای (اخراج بهتره) مدیر عامل و کادر فنی
آمدن داش حبیب گل خودمون با افشین امپراطور
وای چی میشه این اتفاق زودتر بیوفته
راستی کیف کردم استقلال برنده شد و این ذوب آهن ضایع شد
اين تيمو فقط حميد استيلي ميتونه جم كنه سالها كنار تيم بود از همه چيز تيم خبر داشت ضمنا تيم قهرمان سال پيش رو هم اون بسته بود ه مربي خارجي كه اصلا حرفشم نزنيد كاپلو هم به درد پرسپوليس استقلال نميخوره مربي ايراني خوب هم كه كار با پرسپوليسو بلد باشه نداريم. پس ميمونه حميد استيلي اين نيكبختم بهتره چند مدت بره رو سكو تا كي ناز اين بازيكنو بكشن؟
سلطان کجایی به داد تیمت برس! اون از امپراتور این هم از پیروانی بی تقصیر....با این وضع چطور میخوایم بریم آسیا؟!
این تیم وقتی درست میشه
که داش حبیب برگرده پیروانی اخراج یا کمک مربی یه مربی بزرگ بشه
نیکبخت هم بره خونش ظرف بشوره هنوز افغانی ها از این بهتر بازی می کنند !!!!!!
يادش بخير پارسال اين موقع تازه نيم فصل اول تموم شده بود و با 36 امتياز صدر جدول بوديم . ولي حالا بعد از 21 بازي تازه 33 امتياز ...
اينجاست كه به شعر زيباي اردلان سرفراز ميرسيم :
قصه گذشته هاي خوب من خيلي زود مثل يه خواب تموم شدن
سلطون ؟؟ منظورت علي پروينه ؟نقل قول:
سلطان کجایی به داد تیمت برس! اون از امپراتور این هم از پیروانی بی تقصیر....با این وضع چطور میخوایم بریم آسیا؟!
پيرواني بي تقصير؟؟
و قسمتي که گفتي نميريم آسيا : رفتيم آسيا . اونم توي فصل پيش .
همون موقعي که کاشاني بدون فحاشي و قلدر مسلکي تيم رو تا آخرش رو پا نگه داشت . کاري که سلطون نتونست و نميتونه .!
همون فصلي که قطبي سرمربيش بود نه دنيزلي و نه ...
همون فصلي که ...
تا موقعي که مدير عامل تيم آسيايي فکر نکنه ، مربي و سرمبريش هم در حد ليگ نيستن چه برسه آسيا نميدونم برا چي دنبال کسب امتيازيم .
سنگ فصل پيش رو هم نميشه به سينه زد که قهرمان نيم فصلش شديم با فلان امتيازش چون کل تيمش از همه لحاظ با حال حاضرش فرق داشت .
فعلا بيخيال ليگ . به اميد اينکه توي بازيهاي آسيايي هم نيمکتمون از لحاظ فني قوي بشه و هم يه جمع کننده ي حاشيه بيرون تيم به عنوان مدير داشته باشيم نه اينکه خودش يه پا حاشيه است .
!!نقل قول:
اين تيمو فقط حميد استيلي ميتونه جم كنه سالها كنار تيم بود از همه چيز تيم خبر داشت ضمنا تيم قهرمان سال پيش رو هم اون بسته بود ه مربي خارجي كه اصلا حرفشم نزنيد كاپلو هم به درد پرسپوليس استقلال نميخوره مربي ايراني خوب هم كه كار با پرسپوليسو بلد باشه نداريم. پس ميمونه حميد استيلي اين نيكبختم بهتره چند مدت بره رو سكو تا كي ناز اين بازيكنو بكشن؟
بي زحمت يکي جدول رو بزاره . نظر سنجي نداريم ؟
اعصابمو خورد کردن با این فوتبال افتضاحشون
فقط یاد گرفتن مثل دوران پروین سانت کنن
مدیر عامل اسقلالی که برای این تیم دل نمیسوزونه
افشین هم اصلا بدرد این تیم نمیخوره
بنظرم بهترین گزینه الان حمید استیلی هست
راستی میدونستید افشین پیروانی واسه چی میزاره دقیقه 90 تعویض میکنه..؟؟!!!
بلکه شاید داور وقت اضافه بیشتر گرفت بلکه یه معجزه بشه گل بزنیم..!!:دی
من که بازی رو ندیدم دوستان هم فرم رو قرار ندادننقل قول:
نظر سنجي نداريم ؟
کسی هم مایل نبود شرکت کنه !
خیلی دارید با پیروانی بد تا میکنید؟
مطمئن باشید امسال هرکسی رو هم که برای پرسپولیس بیارن وضع از این بهتر که نه بدتر هم میشه
پس به عنوان یک استقلالی بهتون پیشنهاد میکنم با تمام قوا از پیروانی حمایت کنید تا بلایی که فصل پیش سر ما اومد سر شما نیاد
1. بازی رو ندیدم.
2. از استیلی زیاد خوشم نمیاد. چون فصل قبل نشون داد که به خاطر بالا کشیدن خودش حاضره همه چیز و همه کس رو زیر پا بزاره. حتی قهرمانی پرسپولیس رو...
اما!
تو این وضعیت ،
بهترین کار ممکن در صورتی که کسی بخواد این تیم رو جمع و جور کنه و از این فلاکت در بیاره
اینه که حمید استیلی بیاد و در کنارش یه مدیر عامل یا یه پشتوانه درست حسابی هم بیاد که بتونه تیم رو از لحاظ یک پارچگی جمع کنه تا بلکه به یه جاهایی برسیم...
وگرنه من که امیدی ندارم.
تو خبرا خوندم اجازه برکناری مصطفوی صادر شده و عرض 24 ساعت انصاری فرد جانشینش میشه ولی اگه واقعا صحت داشته باشه و حمید بیاد میشه انتظار یه تیم رویایی رو داشت دوباره
تنها کسی که میتونه این تیم رو جمع کنه دنیزلی هستش
من شنیدم قراردادش با بشیکتاش فسخ شده
صحت داره ؟
دنيزلي به در پرسپوليس نميخوره
لابد قرار ميزارن هفته اي يك بار بره تركيه تو ي يه برنامه تلويزيوني شركت كنه
نه دوستان
مابه نيمكتي نياز داريم كه 100 درصد توان ووقت خودشو برا تيم بزاره
الا بختكي كه نميشه قهرمان شد! زمان دنيزلي هم پاشنه اشيل تيم دفاعش بود هر چي گل ميزد اون ور ميخورد ودنيزلي هم كه ماشا ا.. همش قه قهه ميزد.
بهترين گزينه استيليه كنارشم يه دستيار خوب خارجي
مصطفوي هم بايد بره كنار همسن وسالاش تو پارك قدم بزنه و با نوه هاش بازي كنه
بله حتما !
استیلی گزینه خیلی خوبیه
حداقل باند بازی تو تیم دیگه انجام نمیشه
خودیه دیگه !
----------------
زیباترین بازیهای پرسپولیس زمان دنیزلی انجام شد
حتی نتیجه هم نمیگرفتیم دلمون خوش بود که زیبا بازی کردیم
و اینقدر اعصابمون خورد نبود که حتی 2 تا پاس درست هم به هم نمیتونیم بدیم!!! (حرکات ترکیبی و ایجاد موقعیت پیشکش !)
اووونهم با بازیکنای داغونی که اووون سال داشتیم
اووونهم با 5 تا موقعیت مسلمی که معدنچی تو هر بازی خراب میکرد
اگه تیم دنیزلی نفرات امسال رو داشت که همون نیم فصل اول قهرمانیش مسلم میشد
اگه تیم دنیزلی فقط خلیلی رو به جای معدنچی داشت که ...
...
بیخیال ...
من بازی قبل هم گفتم تا زمانی که پیروانی هست دیدن بازی پرسپولیس جز وقت تلف کردن و اعصاب خوردی هیچی نیست.
حتی اگه ببریم چون نه تاکتیک داریم نه دو تا پاس درست میدیم نه چیزی که دلمونو خوش کنیم.
واقعا حیف که به همین راحتی امپراطور رو با اون وضع نامردی پرتش کردیم بیرون و دهنشو سرویس کردیم. حالا اونایی که واسه قطبی موضع گرفته بودن وباعث رفتنش شدن بیان تیمو جمع کنن.
واقعا برای جامعه فوتبال ایران متاسفم که تا یکی میاد خوب کار میکنه حسودیمون میشه و واسش حرف در میاریم. نه فقط پرسپولیس بلکه برای همه تیمها.
ببخشید زیاد حرف زدم. به امید روزهای خوب پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس پس از بازي مقابل ذوب آهن از سوي افراد ناشناس تهديد شد.
مهدي واعظي دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس شب گذشته پس از باخت مقابل ذوب آهن و بازگشت به تهران، از سوي افراد ناشناس تهديد شد. اين افراد در تماسهاي مكرر با تلفن همراه و منزل اين بازيكن پس از بي احترامي به او و خانوادهاش، آنها را تهديد كردند.
گفته مي شود انگيزه افراد ناشناس براي تهديد اين بازيكن، عملكرد نه چندان مطلوب واعظي در بازي مقابل ذوب آهن بوده است
کانون هواداران پرسپولیس : به احتمال فراوان بهزودي تغييراتي در هيات مديره باشگاه پرسپوليس تهارن انجام مي شود و يك فرد جديد كه از نظر مالي متمول است به اين هيات ميدره اضافه خواهد شد.
پس از اين كه كيومرث هاشمي شب گذشته (شنبه) بعد از شكست سه بر صفر پرسپوليس مقابل ذوب آهن اصفهان، در نامهاي خطاب به هيات مديره پرسپوليس به آنها هشدار داده و خواستار رسيدگي به شرايط بحراني تيم شد، گمانهزني براي تغييرات در هيات مديره اين باشگاه آغاز شد. در همين راستا يك منبع موثق كه نميخواست نامش فاش شود اعلام كرد به زودي احتمال تغييرات در هيات مديره اين باشگاه وجود دارد.
اين منبع موثق اعلام كرد، احتمال اضافه شدن يك تاجر ايراني كه هم اكنون در خارج از كشور زندگي مي كند و از نظر مالي بسيار متول است به هيات مديره وجود دارد تا به نوعي هم تعامل و اختلافت گذشته در هيات مديره به پايان برسد و هم مشكلات مالي تيم حل و فصل شود.
با اضافه شدن اين فرد به هيات مديره اين احتمال يك نفر از هيات مديره خارج شود بسيار قوت گرفته است.
همچنين از اطراف باشگاه پرسپوليس خبر ميرسد كه اين تغييرات هم اكنون در حال بررسي است و به زودي نيز اعمال خواهد شد.
تا اين لحظه هيچ كدام از اعضاي هيات مديره و ميدران باشگاه پرسپوليس اين خبر را تاييد نكردهاند و تا اين لحظه هيچ كدام در اين رابطه حاضر به مصاحبه نشدهاند.
کانون هواداران پرسپولیس : كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: شايد اين بدترين ديداري بود كه پرسپوليس در اين فصل به نمايش گذاشت و با شكستي بسيار بد به تهران برگشت كه به هيچ عنوان قابل قبول نيست و بازيكنان بايد بيشتر به اين نتيجه فكر كنند.
كريم باقري در گفت و گوییعنوان كرد: بعد از شكستي كه مقابل ملوان پذيرفتيم و به خاطر اين كه آن نتيجه را از ذهن هواداران پاك كنيم به اصفهان رفتيم و لي در عين ناباوري در اصفهان هم شكست خورديم.خوشبختانه باشگاه حتي سعي كرد قبل از بازي پول بازيكنان را هم تهيه كند تا از اين نظر نيز مشكلي نداشته باشيم و با روحيه اي بسيار بالا بازي كنيم ولي متاسفانه در اين بازي هم 3 امتياز بسيار شيرين را به راحتي از دست داديم.
وي ادامه داد: خيلي ها دوست دارند در اين روزها براي تيم حاشيه درست كنند و بگويند كه چون بازيكنان پول نگرفته اند بنابراين با جان و دل بازي نكردند ولي من به هيچ عنوان اين موضوع را قبول ندارم چون مديران باشگاه تمام تلاش خود را انجام داده اند.
باقري خاطرنشان كرد: كادر فني نيز بريا موفقيت تيم تمام تلاش خومد را انجام مي دهد اما به نظر من بازيكنان بايد بيشتر به جايگاه تيمي كه در آن بازي مي كنند توجه داشته باشند. به نظر من هيچ كس كم كاري نكرد و تمام بازيكنان 90 دقيقه دويدند اما در آن روز پرسپوليس دچار حوادث و اتفاقات بد فوتبال شد.
وي گفت: بايد به فوتبال زيبايي كه ذوب آهن درد اين بازي ازخودش به نمايش گذاشت نيز احترام گذاشت و از بازي خوب آنها مقابل تيم مدافع عنوان قرماني تقدير كرد ولي متاسفانه در فوتبال هميشه اتفاقاتي رخ وي دهد كه نمي توان آن را پيش بيني كرد و پرسپوليس نيز در حال حاضر دچار همين اتفاقات شده است.
کانون هواداران پرسپولیس : محمد خاكپور گفت: بزرگترين مشكل تيم فوتبال پرسپوليس نبود برنامهريزي در زمين است كه فكر ميكنم كادر فني بايد مطالعه و برنامهريزي بيشتري در اين زمينه داشته باشند.
محمد خاكپور در گفتوگویی پيرامون شرايط فني تيم فوتبال پرسپوليس و علت عدم نتيجهگيري اين تيم، اظهار كرد: معتقدم بزرگترين مشكل فوتبال پرسپوليس نبود يك برنامه مشخص براي بازي كردن در زمين است و بازيكنان بدون برنامهريزي مشخصي به سمت دروازه حريفان حمله ميكنند.
وي افزود: اگر بخواهيم دو بازي اخير پرسپوليس كه با شكست اين تيم تمام شد را در نظر نگيريم، به طور مثال در بازي مقابل تيم پاس همدان كه با پيروزي پرسپوليس همراه بود.
بازيكنان اين تيم شايد حدود 60 تا 70 درصد زمان بازي را مدام روي دروازه حريف حمله كرده و تيم مقابل را تحت فشار قرار داده بودند اما برجستهترين چيزي كه در فوتبال آنها به چشم ميخورد نبود يك برنامه و سيستم مشخص براي حمله به دروازه بود؛ آنها تلاش زيادي ميكردند اما برنامه مشخصي نداشتند.
به هر حال به طور طبيعي تيمي هم كه اين درصد از زمان مسابقه را بر فشار آوردن روي دروازه حريف متمركز ميشود، آسيبپذير خواهد بود و ممكن است بر اثر ضد حملات تيم مقابل دروازهاش باز شود.
وي ادامه داد: به هر جهت هر مربي براي اينكه كار موفقي را در يك تيم شروع كند، سبك خاصي را در پيش خواهد گرفت و تفاوت بين مربيان تنها در سبكهاي آنهاست. يكي از انتقاداتي كه من به فوتبال ايران دارم اين است كه برخي ميگويند مربيان تيمهاي باشگاهي بايد سبكي را كار كنند كه تيم ملي ميخواهد، براي اين كه بازيكنان در تيم ملي با سيستم و سبك متناقض و جديدي مواجه نشوند. اما، واقعا چنين چيزي نيست و اين در تمام دنيا يك رويكرد كاملا اشتباهي است. مسلما اگر قرار باشد مربيان سبكهايي يك شكل داشته باشند جذابيت و زيبايي فوتبال از دست خواهد رفت. موفقيت يك مربي و حتي تيمهاي باشگاهي در گرو خلاقيت مربيان است تا بتوانند سبكها و روشهاي جديد و موفقي را در تيمشان پياده كنند.
خاكپور افزود: دربارهي پرسپوليس هم فكر ميكنم افشين پيرواني مربي جوان و خلاقي است كه كارش را دوست دارد اما، نبود برنامهريزي در فوتبال بازيكنان اين تيم با توجه به اينكه من تمرينات آنها را هم از نزديك نديدهام، اين مساله را مهم ميسازد كه بايد مطالعه و برنامهريزي بيشتري در كارش داشته باشد تا موفق شود. افشين پيرواني با قبول مسووليت هدايت تيم پرسپوليس در يك عمل انجام شده قرار گرفته است كه اكنون چارهاي ندارد جز اينكه با يك برنامهريزي مشخص فوتبال اين تيم پرستاره را مديريت كرده و در كوتاهترين زمان سعي كند به بهترين نتيجه برسد؛ چرا كه نميتوان مسابقات فشردهي ليگ را نگه داشت تا مربيان دانش و برنامه مشخص را پيدا كنند.
بازيكن اسبق پرسپوليس همچنين دربارهي تاثير اختلافات مديريتي در فوتبال تيم پرسپوليس نيز گفت: ما بايد به اين مسايل حرفهاي نگاه كنيم و رويكردي كه تمام دنيا در اين زمينه دارند را در فوتبالمان پياده كنيم. در فوتبال دنيا هركسي وظيفهي خود را انجام ميدهد و در حيطهي وظايف خود فعاليت ميكند. حتي بازيكنان به وضعيت بازيكن كناري خود نيز كاري ندارند چه برسد به اينكه بخواهند توجهي به وضعيت مديريت باشگاه داشته باشند. اختلافات احتمالي در سيستم مديريتي يك باشگاه به هيچ وجه ربطي به فوتبال بازيكنان ندارد و اگر بازيكن يا مربي تاثير اين اختلافات را در فوتبال تيم ميبيند اين يك بهانهجويي است.
وي افزود: البته متاسفانه در ايران همه در كارهاي يكديگر دخالت ميكنند و كلا در سيستم ورزش ما چنين رويكردي حاكم است. ولي دربارهي پرسپوليس يادم ميآيد زماني كه ما بازي ميكرديم، وقتي در ورزشگاه آزادي مقابل 70 يا 80 هزار تماشاگر قرار ميگرفتيم ديگر مسايل مالي و يا مشكلات كلان تيمي در ذهن ما نبود و فقط به فكر ارايهي يك بازي خوب و پيروزي تيممان بود؛ معتقدم اين مساله حتي از نظر روانشناسي هم درست است و ربطي به مقطع يا زمان گذشته، حال و حتي آينده ندارد. مطمئن هستم اكنون هم بايد چنين شرايطي باشد. ضمن اين كه تا جايي كه شنيدهام بازيكنان فعلي پرسپوليس به لحاظ مالي قراردادهاي خوبي نوشتهاند و اين قراردادها ثبت شده است و ديگر نبايد نگراني بابت پرداخت مطالباتشان داشته باشند
کانون هواداران پرسپولیس : افشين پيروانى سرمربى پرسپوليس بعداز باخت تيمش مقابل ذوب آهن گفت: من تيم را در شرايط بحرانى تحويل گرفتم و از آن زمان تيم ما روند روبه رشدى را داشته است.
وى افزود: ذوب آهن بازى را خوب شروع كرد اما ما بعد از خوردن گل اول بهتر بازى كرديم و چند موقعيت خوب هم بدست آورديم. وى درمورد قضاوت بازى افزود: داورى مشكل خاصى نداشت و قضاوت خوبى را به نمايش گذاشت.
پيروانى درخصوص سؤال يكى از خبرنگاران درمورد پنالتى زدن بازيكنان تيم پرسپوليس افزود: اگر ما پنالتى دوممان گل مى شد، مى توانستيم نتيجه بازى را عوض كنيم و نتيجه بهترى به دست آوريم.
وى درمورد مديريت باشگاه حرف خاصى نداشت و درمورد بازيكنان گفت: بازيكنان من تلاششان را كردند و بازى خوبى به نمايش گذاشتند اما با بدشانسى توپ هاى آنها گل نشد.
پيروانى گفت: انشاءالله اين تعطيلى ليگ به ما كمك زيادى خواهد كرد. اميدوارم بتوانيم در بازى هاى بعدى در ليگ قهرمانان آسيا بازى هاى خوبى را به نمايش بگذاريم و يك پرسپوليس قدرتمند را داشته باشيم.
کانون هواداران پرسپولیس : وقتی پرسپولیس مقابل ملوان تسلیم شد پیش بینی باخت انها در فولاد شهر آن هم برابر ذوب آهن بالانشین ، چندان سخت نبود اما امروز مجموعه قرمز شکست نخورد بلکه ورشکسته شد. همه آنهایی که با خوش خیالی تصور می کردند افشین پیروانی به رغم عدم تجربه قادر است تیم محبوب شان را از ورطه سقوط برهاند عصر امروز شاهد ان بودند که پیروانی نه تنها کوچکترین تغییر مثبتی را به وجود نیاورده، که حتی از پرسپولیس تیمی ساخته بی شناسنامه و بی هویت .
چه کسی باور داشت در دقیقه 65 بازی با نتیجه سه بر صفر به سود میزبان به پایان برسد؟ بله این پرسپولیس است؛ گرانقیمت ترین تیم تاریخ لیگ برتر که اینک با فوجی از ستاره و ملی پوش فعلی و سابق نمی تواند از خودش دفاع کند.
از کجا شروع شد؟ شاید از خروج علیرضا حقیقی و بازگرداندن مهدی واعظی نا آماده ؟ شاید از اعتماد بیش از اندازه به حسین بادامکی ، بازیکن کم فروغی که در زمین هر کاری می کرد جز فوتبال؟ شاید از تغییر پست علی کریمی ، ستاره ای که با تصمیمات عجیب پیروانی تا حد یک بازیکن لیگ یکی سقوط می کند ؟ شاید هم مقصر کریم باقری بود کاپیتانی که هنوز اثرات مخرب سفر به ینگه دنیا از ساق هایش ترواش می کند و ذهن خسته او از کریم هافبک بیکاره ای ساخته بود که حتی زور خطا کردن هم نداشت.
ورشکستگی تیم پر حاشیه اما پر مدعای پرسپولیس از همین دالان های فراخ گذشت و سر انجامش چیزی نشد جز سقوط به سیاه چاله ای که هیچ کس عمقش را نمی داند.
ترکیب سه نفره واعظی، نبی باقری ها و رحمان رضایی بهترین هدیه پیروانی به منصور ابراهیم زاده بود. مدافعان پر اشتباه و دروازبان نا اماده پرسپولیس به طرز شگفت انگیزی در هر سه گل ذوب آهن رد پا به جا گذاشتند تا جایی که اگر این سه نبودند شاید هرگز تراژدی فولا شهر رخ نمی داد. هنوز ثانیه های زیادی از سوت اولین سوت ممبینی نگذشته بود که میزبان نشان داد برای شکست پرسپولیس برنامه های فراوانی را تدارک دیده است .
علیرضا محمد که روزهای نخست ورودش به پرسپولیس در مصاحبه ای عجیب مدعی شده بود در طول این چند سال هرگز از هیچ بازیکنی دریبل نخورده امروز بازیچه ای بود در دستان ایگور کاسترو. کاسترو از منطقه چپ میزبان و حدادی فر از جبهه راست تا انجایی که توانستند از محمد و شیری و نوری عبور کردند و نه تنها هیچ راهکار مناسبی برای این معضل اتخاذ نشد بلکه تغییرات هم به سمت و سویی بود که تعداد این نفوذ ها فزونی یابد. در چنین فضایی فقط 29 دقیقه زمان برای خلعتبری کافی بود تا او مجموعه گل های فراوان خود را به پرسپولیس باروتر از گذشته کند. بازیکنی که در بازی رفت دوبار دروازه سرخ ها را گشوده بود باز هم گلزنی کرد. اشتباه واعظی در دفع شوت کم جان کاسترو توپ برگشتی را مقابل پای خلعتبری ملی پوش قرار داد و او با یک بغل پای ساده کار را تمام کرد.
زوج نبی و رحمان در دفاع ناهناهنگ بود و برای درک نمایش اسفبار آنها فقط باید به ضد حمله ذوب اهن در دقیقه 33 توجه می کردید. خلعتبری آزادانه از بین این دو فرار کرد و تنها بی دقتی مانع از دو گله شدنش در نیمه نخست شد. پرسپولیس منجمد شده فقط 15 دقیقه انتهایی نیمه اول را میدانداری کرد؛ زمانی که توره و پژمان در چند نوبت می توانستند کار رابه تساوی بکشانند اما درخشش فوق تصور عیسی اندی مانع از محقق شدن این رویای سرخ بود. این نیمه در صورتی با برتری یک بر صفر ذوب اهن به پایان رسید که قرمزها عقیده داشتند داور می بایست دو پنالتی به سود انها می گرفت اما ممبینی نه خطا روی بادمکی را پنالتی دید و نه ضربه دست اندوی رابه علی کریمی.
برای قیاس ابراهیم زاده که سالیان سال مرد شماره دو بود تا به صورت پلکانی به صندلی شماره یک برسد و افشین پیروانی که فقط چند ماه دستیاری قطبی را در کارنامه اش می بیند دقایق اغازین نیمه دوم بهترین محکمه بود. افشین همچنان به بازی مصیبت بار بادامکی اعتقاد داشت تا جایی که او توپ حساسی را لو داد و درست چند ثانیه بعد پرسپولیس گل دوم را در سبدش دید. البته باز اثر انگشت رحمان و نبی روی این گل مشاهده می شد . شاید اخراج خلعتبری می توانست مجموعه مستاصل پیروانی را به بازی برگرداند اما سیرک مثلث نابودگر پرسپولیس در دقیقه 65 اوج شاهکارش رابه نمایش گذاشت و این بار واعظی یک تنه جور همه را کشید؛ گل سوم ذوب آهن با هنرنمایی باور نکردنی واعظی خلق شد تا پرسپولیس همچنان تقاص بی تجربگی مربی ای را پس دهد که راضی به استفاده از گلری شده که ماه ها از مستطیل سبز به دور بوده است.
گل توره از روی نقطه پنالتی باز هم غده خوش خیالی سرخ ها را به ترشح وا داشت اما نوع فوتبال پرسپولیس به گونه ای نبود که انها قادر به خلق شگفتی باشند .حتی ابراهیم توره در دقایق پایانی دو پنالتی توامان ر ا سوزاند تا هیچگاه از سوز شلاق ذوب آهن کاسته نشود.
بله پرسپولیس اینچنین ورشکسته شد تا به احتمال فراوان شاهد تغییرات وسیع در سطح مدیرتی و فنی این تیم باشیم. شامگاه امروز اندازه پیروانی و دستیاران او هویدا گشت و مشخص شد پرسپولیس احتیاج به مردان بزرگتری دارد . حالا شایعه خروج مصطفوی کمی باورمند تر از گذشته قابل هضم است و با توجه به اتمام حجت سعید لو به احتمال زیاد ظرف روزهای اینده ، شاهد تغییرات وسیعی در سطح مدیرتی و با لطبع فنی سرخ ها خواهیم بود؛ تغییراتی بعد از شاهکار افشین پیروانی
کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس بار ديگر باخت . تيمي كه فصل قبل همين موقع با وجود كسر 6 امتياز در صدر جدول جاي خوش كرده بود و بازهم جسورانه به كارش ادامه مي داد امروز به رتبه ششم جدول رده بندي سقوط كرد و مي توان گفت اميدهايش براي قهرماني را بسيار كمرنگ كرد . پرسپوليسي كه چه فصل قبل و چه دو فصل قبل بيشتر از 5 شكست نداشته بود امروز در طي 21 هفته 6 شكست را در كارنامه خود مي بيند . آن هم در صورتي كه به نسبت هزينه تيم فعلي به جرات مي توان گفت 2 برابر پرسپوليس 85.86 و پرسپوليس 86.87 هزينه كرده است .
در مورد مسائل فني اين مسابقه در قسمت آناليز بازي صحبت مي كنيم و در اين قسمت تنها مي خواهيم گلايه هاي هواداران را تكرار كنيم كه متاسفانه هيچ گوش شنوايي وجود ندارد و هيچكس نيست به حرف دل اين هواداران رسيدگي كند . داريوش مصطفوي كه گمان مي كردم امروز وقتي اينگونه مورد فحاشي هواداران قرار مي گيرد خودش استفعا دهد و يك لحظه هم در باشگاه نماند اما در كمال تعجب مي آيد و مي گويد كادرفني بايد پاسخگو باشد ( همان نكته اي كه در تحليل ديشب نوشته بودیم ) !
مصطفوي پرحاشيه ترين پرسپوليس اين چند ساله را ساخته كه به جرات مي گويم حتي از تيمي كه نهم جدول شد نيز بيشتر با مشكلات حاشيه اي دست و پنجه نرم مي كند . راه را به بيراه نرويم . اينكه چرا داريوش خان !حتي شخصيت خود را نيز ناديده مي گيرد و همچنان 2 دستي صندلي مديريت را چسبيده برايم چندان قابل هضم نيست و البته طبيعي است كه امروز بگويد كادرفني مقصر اين شكست ها است .
بله جناب مصطفوي كادرفني مقصر اين نتايج است . اصلا كادرفني باعث و باني اين شد كه امروز استقلال خودش را در آستانه قهرماني ببيند اما شما چه كار كردي ؟؟ آن روزها كه دم از آوردن مربيان بزرگ و درجه 1 مي زديد چرا پيرواني جوان را بر مسند قرار داديد . پيرواني بدون شك در باخت امروز مقصراست و اين را شايد تمامي هواداران نيز متوجه شده باشند ايشان هنوز كاراكتر سرمربي شدن در پرسپوليس را ندارد بهتر است خودش بيش از پيش آبرويش را به خاطر مصطفوي حراج نكند تا براي ما هنوز هم همان آقاي با تعصب باقي بماند .
مديريت ضعيف داريوش مصطفوي در پرسپوليس به جايي رسيده كه حتي سروصداي هاشمي و بقيه مسئولان سازمان تربيت بدني را در آورده است . براستي تا كي بايد هواداران به ايشان اعتراض كنند ولي هيچ اتفاقي صورت ندهد . استقلال هفته ششم در رتبه 17 جدول قرار داشت اما يك تغيير مديريت باعث شد اين تيم اوج بگيرد . مصطفوي كه مديريتش بي شباهت به فتح الله زاده نيست نيز مثل او فقط ادعا دارد و از مسائلي دم مي زند كه براي همه عجيب است پس چرا او بركنار نمي شود ؟؟
به هيچ عنوان قصد ندارم زود قضاوت كنم و يا نتيجه گرا باشم بلكه با توجه به شرايط فعلي و ادامه مسابقات و صد البته بازيهاي حساس باشگاه هاي آسيا قطعا باقي ماندن داريوش مصطفوي در باشگاه روزهاي بدتر از اين را براي اين تيم رقم خواهد زد و اگر امروز پرسپوليس به ذوب آهن باخت فردا نوبت فولاد و مس مي شود و از 2ماه ديگر نيز تيم هاي آسيايي از شكست پرسپوليس لذت مي برند .
البته خبرجديد اين است كه عباس انصاري فر به زودي جانشين داريوش مصطفوي خواهد شد كه البته نمي خواهيم در مورد اين انتخاب موضوع گيري يا پيشداوري كنيم اما عباس انصاري فر كه در ليگ اول حرفه اي مديريت پرسپوليس را به عهده داشت آنچنان كه بايد و شايد توانايي جمع كردن تيم فعلي را ندارد و برادر كوچكتر او يعني محمد حسن انصاري فر فردي شايسته تر براي اين مهم بود كه اميدواريم تمامي شرايط لحاظ شود. اما در كل نكته ي مشخص و بارز اين است كه پرسپوليس با مديريت مصطفوي به هيچ جا نخواهد رسيد و روز به روز تضعيف تر مي شود
جان هر کی که دوست دارن این پیروانی رو بذارن کنار...
مصطفوی رو هم پرت کنن بیرون که حالم ازش بهم میخوره
خدا لعنت کنه این علی ابادی رو با این مدیریتش...خیر سرش مدیر انتخاب کرده
این علی ابادی خودش قد خر نمی فهمه بعد میاد برای تیم های دیگه تصمیم گیری هم میکنه
مرتیکه ادم فروش .....
من که از استیلی خوشم نمیاد...یک ادم موذی و دو رو هست
فصل قبل همه دیدن داشت چه بلایی سر پرسپولیس میاورد...من که اصلا دوست ندارم اون مربی بشه
همینه دیگه وقتی مدیرمون استقلالی باشه وضعیت همین میشه
پیروانی هم اومده تجربه کسب کنه و فقط ژست مربی گری داره
مدیر فقط حاج حبیب کاشانی
مربی فقط مصطفی دنیزلی
قطبی کجایی که بینی
اینا دل گنجشک هم نداره چه برسه به دل شیر :19:
دممت گرمنقل قول:
ولی اینایی که من میبینم دل مورچه هم داشتن وضعشون بهتر از حالا بود
ولی چی کار کنیم عشقمون این تیم دیگه//////////
یه واقعیتی در لیگ ما وجود داره اونم این که عمرا بزارن یه تیم دو فصل پی در پی قهرمان بشه
تا وقتی که لیگ خصوصی بشه
من حاضرم امسال لیگ رو بی خیال بشم ولی آسیا رو به هیچ وجه ما باید قهرمان آسیا بشیم ولی با این وضعیت اینم به دست نمیاریم
پیوس: مصطفوي بايد براي هميشه از اين تيم برود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : پرسپوليس در هفته بيستويكم رقابتهاي ليگ برتر بازي حساس مقابل ذوبآهن را با نتيجه 3 بر يك واگذار كرد تا بحران تازهاي سرخپوشان پايتخت را در بر گيرد. فرشاد پيوس پرسپولیس را يك تيم بيروحيه خواند و گفت: متاسفم. تيمي كه زماني در اوج اقتدار و در همان نيمهاول كار را تمام ميكرد و حريف را حتي براي رسيدن به تساوي ناكام ميگذاشت حالا به يك تيم بيروحيه تبديل شده است. پرسپوليس انگار مرده است.كاپيتان اسبق پرسپوليس ادامه داد: خيليها شايد پيرواني را در درجه اول مقصر بدانند. اما من ميگويم مشكل اصلي پرسپوليس مصطفوي است. اين آقا بعد از باخت پيدايش نميشود. من اولين نفري بودم كه به صراحت گفتم داريوش مصطفوي نميتواند مديرعامل شايستهاي براي پرسپوليس باشد. حالا هم ميگويم او بايد از پرسپوليس برود و اگر نه هواداران حتي سايه قهرماني را نيز نخواهند ديد.
پيوس تاكيد كرد: اگر اين پرسپوليس را همين الان بدون مصطفوي به من تحويل بدهند با 10 امتياز اختلاف نسبت به تيم دوم پرسپوليس را به قهرماني ميرسانم.
وي گفت: «هدايتي يا فرخزادي بايد مديرعاملي اين تيم را برعهده بگيرند و اجازه ندهند مصطفوي بيش از اين به اعتبار پرسپوليس لطمه بزند. او امسال به اندازه كافي تصميمات اشتباه اتخاذ كرده و حالا وقت آن رسيده كه از پرسپوليس براي هميشه برودو
جالبه!!!!!!!!!