خوب اگه جعبه داشته باشه مگه میشه دست دوم باشه؟!( مگه جعبش پلمپ نیست؟)نقل قول:
دست 2 هست یا نه به تیزی خودت برمیگرده: دی
یه نیمچه جعبه ای هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه جعبه داشته باشه مگه میشه دست دوم باشه؟!( مگه جعبش پلمپ نیست؟)نقل قول:
دست 2 هست یا نه به تیزی خودت برمیگرده: دی
یه نیمچه جعبه ای هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر مشکل سه چراغ من حل شد . احتمالا ماله نوسان برق بود
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنون
چه ربطی داره به الیت بودن ؟؟؟!!!نقل قول:
مادربورد جاسپر + هارد اضافی کمک میکنه که گرمای کمتری تولید بشه در نتیجه خطری نداره .نقل قول:
سلام بروبکس alan wake اومد دیگه؟
مگه Arcade ها Jasper نيستن ؟ O_oنقل قول:
مادربورد جاسپر
چرا هستند ، من نوشتم جاسپر + هارد .نقل قول:
ولی آرکید میشه : جاسپر + هیچی :31:
دوستان چند بازی خوب و جدیدمعرفی کنند برای خرید با تشکر
سلام، بله شما مي تونيد از سايت هايي كه فروش اينترنتي دارن تهيه كنيد.نقل قول:
call of duty modern warefar 2نقل قول:
gears of war 2
alan wake*
battfiled bad company 2
resident evil 5
splinter cell convication
farcry 2
splinter cell double agent
gta 4
foroza motorsport 2
lost planet 2*
assassions creed 1 & 2
hallo 3
halo 3 odst
,...
البته جديدترين اون هايي اند كه * خردند، ولي بقيه هم بازي هاي خوبي هستند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستي اين 360 اسليم اگه بياد تو پاييز مياد ديگه، درسته؟:31: (مثل PS3 SLIM)
اساتید راهنمایی کنید.منو از شک در بیارید.نقل قول:
من بازیهای ورزشی و اکشن انجام میدم اما بازیهای اکشن را عادت دارم با موس و صفحه کلید جلو برم
متشکر
آره.نقل قول:
من هنوز تو شکم که XBOX بخرم یا نه؟
آره.بالاست.GTA IV رو ببین.نقل قول:
همه بازیهای XBOX مثل FifaWorld Cup10 گرافیکشون بالاست؟
من تو PC اصلا با AC2 حال نکردم.از نظر گرافیک منظورمهنقل قول:
گرافیک AC2 در PC بیشتره یا ایکس باکس؟Modern Warfare 2 چی؟
نقل قول:
به اضافه ی :
Pro Evolution Soccer (PES) 2010
Pro Evolution Soccer (PES) 2011 *
Mafia 2 *
Max Payne 3 *
McRae Rally: Dirt 2
Forza motorsports 3
Call of Duty: Black Ops *
ShellShock 2: Blood trail
*=به زودی میاد.:31:
کسی نیست یه جواب به من بده؟ :41:؟
اگه دسته های 360 جعبه داره ... چه طوری ممکنه دست دوم بندازن به آدم؟... منظورم اینه که اگه تو جعبه باشه ...نو هست دیگه؟ ...جعبش پلمپه؟
ممنون
آره . برو فتحی بگیر مطمئنهنقل قول:
کسی نیست یه جواب به من بده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
اگه دسته های 360 جعبه داره ... چه طوری ممکنه دست دوم بندازن به آدم؟... منظورم اینه که اگه تو جعبه باشه ...نو هست دیگه؟ ...جعبش پلمپه؟
آخه من شیرازم ، کاکو ...:31:نقل قول:
خوب سفارش بده بیارن. یعنی تو شیراز یه مغازه معتبر نیست؟نقل قول:
والا یکیش که خیلی معروفه ...سیروس هستش ... ولی من از کجا بدونم که مطمئنه؟...فکر کنم باید دل بزنم به دریا و بهش اعتماد کنم... به هر حال...خیلی ازت ممنونم سینا جون...نقل قول:
نه بابا.خواهش عزیزم.آخه دسته 360 الکی نیست که آشغال بدن.به طرف بگو ایراد داشته باشه پس میدم.نقل قول:
والا یکیش که خیلی معروفه ...سیروس هستش ... ولی من از کجا بدونم که مطمئنه؟...فکر کنم باید دل بزنم به دریا و بهش اعتماد کنم... به هر حال...خیلی ازت ممنونم سینا جون...
بهنام جان دست دوم كه نه(البته اگر در جعبه باشه)، ولي دسته ي تقلبي وجود داره كه از راه زير مي توني اون رو تشخيص بدي، در ضمن مي توني از فتخي هم بخري كه قيمتش 40 تومنه.نقل قول:
اگه در جعبه نباشه و دست دوم باشه كه قيمتش ارزونتره!:31:
راهنمايي===> به جاي ------- از بازيسنتر استفاده كن.کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=27572
كاملا درسته، فقط شما يادتون رفت كنار بازي Forza motorsports 3 * بزنيد. :31:نقل قول:
همان طوري كه پدرام جان بارها در اين تايپك اشاره كرده، در بازي هاي مشترك، گرافيك 360 برابر يا حتي بعضي وقت ها بالاتر از PS3 هست. پس شما اصلا شك نكن، و( 100%) 360 بگير با توجه به اينكه بازي هاش رو با قيمت كمتري مي توني تهيه كني و با گرافيك بالا بتوني بازي كني و چند وقته ديگه با اومدن ناتال هم برتري 360 نسبت به PS3 دوچندان ميشه!نقل قول:
در ضمن اولش بازي كردن با دسته كمي سخته، با كمي بازي كردن برات راحت ميشه، در ضمن دسته ي 360 براي بازي هاي اكشن اول شخص جزء بهترين دسته هست و شما بعد از مدتي ديگه كار با موس و كيبورد براتون سخت تر از دسته ميشه و ترجيح مي ديد كه با دسته بازي كنيد!:31:
فورزا که خیلی وقته اومدهنقل قول:
كاملا درسته، فقط شما يادتون رفت كنار بازي Forza motorsports 3 * بزنيد.
این ls دسته من یکم شل شده میشه درستش کرد تا حالا کسی از این مشکلات داشته؟؟؟
باطری های Alkaline و Ni-MH مشکلی با این روش شارژ ندارن ولی Ni-Ca ها به فنا میرن .نقل قول:
شما باطری میخری بزار کامل خالی بشه بعد بزار شارژ بشه این روش مقول و به جایی هست.
نه عزیز فقط خواهشا بد بخت رو روی فرش نذارید چیزیش نمیشه :31:نقل قول:
هر 6 ماه یا 10 ماه یک دفعه هم باز کنید و تمام گردو خاک هاشو بگیرید.
نگران نباشید منم خودم PC باز بودم که الان حتی رقبت نمیکنم روی PC ایم Sims بازی کنم :31: !!نقل قول:
چیش شل شده !؟نقل قول:
دوستان من که 360 رو چند هفته پیش خریدم..یه پروفایل ساختم و به لیو وصلیدم و اکانتشم یک ماهس خوب...
1 :1 ماه تموم شه باید اکانت بخرم یا پروفایل جدید بسازم و ساخت اکانت لیو جدید!!(اخه یکی گفت 3 ماه رایگان..یعنی 3 پروفایله 1ماهه)
2:این اچیو منتها به چه درد میخورن من 340 تا دارم
خُب به جمالتنقل قول:
1 . شما هم ميتوني 2 تا اكانت ديگه بسازي و 2 تا 1 ماه ديگه داشته باشي كه اينجوري حال نميده اگه گلد 1 ساله بخري و به اكانت اصلي بازي كني بيشتر حال ميده
2. هيچي . يه رقابت دوستانه و سالم
خوب من تصمیم گرفتم امروز برم سراغ خرید یه XBOX البته از نوع آرکید.
فقط خودم نمی خوام مستقیم بخرم و یه واسطه برام می خره که این واسطه زیاد از ایکس باکس اطلاعات نداره.
چه توصیه ای به این واسطه کنم تا به فروشنده بگه؟مثلاً بگم چه بردی باشه؟(جاسپر؟!!)یا اینکه چطور می تونم مطمئن باشم که دسته 2 نندازه تنگمون؟یا چطور بفهمم آپدیت شده است؟
متشکر
ای بابا زنگ زدم فروشگاه فتحی میگه آرکید تموم کردیم تا دو هفته دیگه هم نمیاریم
دمت گرم اما چرا حال نمیده مگه چه فرقی داره؟؟نقل قول:
خوب شما وقتي كه پروفايل اصلي تون داريد و امتيازتون تو اچيومنت ها 340، با ساخت پروفايل جديد خوب بايد از اول شروع به گرفتن اچيومنت ها كنيد،پس اينطوري نمي ارزه و همون طوري كه نويد جان گفت بهتره يك اكانت ا ساله بگيري و با همون پروفايل اصليت بازي كن.:31:نقل قول:
سلام
من ميخوام دراومو به LT اپديت كنم تاپيكي لينكي چيزي نيست واسه اموزشش؟
ممنون
نقل قول:اگه منظورت Right stick و Left stick هست آره واسه منم یکم هرز شده ... چکار باید کرد ؟؟؟نقل قول:
چیش شل شده !؟
خوب اچیومنتی که به هیچ دردی نمیخوره حالا باشه یا نباشه چه فرقی داره مهم مگه این نیست بری انلاین برای خودت اونو تجربه کنی؟؟/(اگه اشتباه میگم شیر فهمم کنید با چکش:31:)نقل قول:
---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
داداشم سعی کن الایت بگیری ..تازه میفهمم هارد چه نعمتی ...واقعا لازمه شک نکن:10:نقل قول:
همون جور که دوستمون گفت جنبه رقابتی داره !!! مثلا من با رفیقم تو مقدار آچیو رقابت داریم !!!نقل قول:
نقل قول:
داداشم سعی کن الایت بگیری ..تازه میفهمم هارد چه نعمتی ...واقعا لازمه شک نکن:10:
دوستمون راست میگه به قول شهاب هارد برا کنسول از نون شب واجب تره !!!:31:نقل قول:
خوب من تصمیم گرفتم امروز برم سراغ خرید یه XBOX البته از نوع آرکید.
فقط خودم نمی خوام مستقیم بخرم و یه واسطه برام می خره که این واسطه زیاد از ایکس باکس اطلاعات نداره.
چه توصیه ای به این واسطه کنم تا به فروشنده بگه؟مثلاً بگم چه بردی باشه؟(جاسپر؟!!)یا اینکه چطور می تونم مطمئن باشم که دسته 2 نندازه تنگمون؟یا چطور بفهمم آپدیت شده است؟
متشکر
ای بابا زنگ زدم فروشگاه فتحی میگه آرکید تموم کردیم تا دو هفته دیگه هم نمیاریم
خب اگه آرکید میگیرید سعی کند بعدا واسش هارد جدا گانه بگیری یا اگه فلش داری بازی هاتو بریزی تو فلش
تا کنسولت عمر بیشتری داشته باشه !!!
شما فرض كن يه بازي رو آنلاين بازي ميكني مثلا تا lvl 10 ميري بالا . كلي تجهيزات و اسلحه ميگيري اما وقتي با يه گيمرتگ جديد بياي بايد از 0 شروع كني .نقل قول:
خوب اچیومنتی که به هیچ دردی نمیخوره حالا باشه یا نباشه چه فرقی داره مهم مگه این نیست بری انلاین برای خودت اونو تجربه کنی؟؟/(اگه اشتباه میگم شیر فهمم کنید با چکش)
سلام، من 2 ،3 بار جواب شما رو تايپ كردم ولي مروگر كرومم هنگ كرد و نتونستم جواب رو براتون بفرستم.نقل قول:
خوب شما اگه از فتحي بگيري %100 خيالت راحت باشه كه جنس خوب بهت ميده، و اگه مي توني الايت بگيره و با نصب بازي روي كنسول، عمرش رو زياد كن!(كافيه دوستت به فروشنده بگه كه جاسپر 2009 يا اگه 2010 هم باشه كه چه بهتر، و LT و ورژن 9199 دشبورد رو روي كنسول نصب كنه)
خوب اگه عجله داري و پولت كمه مي توني از nextgen بخري كه اونم جنس خوب بهت ميده، يا ميتوني از ميثم كه فروشنده هست هم بخري، جلوي خودت پلمپ كنسول رو بازي مي كنه و دستگاه رو كپي خور و آپديت مي كنه (كه ميتوني باهاش هماهنگ كني و دوستت بره ازش بخره)؛
در باره ي آپديت درايو راهي جز باز كردن كنسول نداري ولي در مورد آپديت كنسول از راه زير مي توني به ورژنش پي ببري:کد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=5790
به قسمت setting كنسول برو و از اون جا اگه اشتباه نكنم به قسمت system info برو و ورژن دشبورد رو در پنجره ي سمت راست مينويسه مثل:
2.0.9199
در ضمن مي توني سريال دستگاه رو كه در دشبورد سيستم هست رو با سريالي كه بالاي USB هست چك كني.
دوست عزيز آپديت كردن كنسول دنگ و فنگ زيادي داره و اگه مواضب نباشي امكان داره درايو دستگاه فريز بشه و ديگه درست نشه،(درايوت تبديل به يك DVD PLAYER ميشه!) پس بهتره كه ببري بيرون و LT 1.1 روش نصب كني و خيال خودت رو هم راحت كني.نقل قول:
با اين توضيحات هم اگه مي خواي خودت آپديت كني به بازيسنتر مي توني مراجعه كني كه آموزش فارسي داره.(البته براي كاربران پرميوم هست)
يا از اين سايت آموزش انگليسي رو دانلود كني:
لازم به ذكره به دليل ف ي ل ت ر شدن megaupload مي توني اين لينك رو در اين سايت(کد:http://www.megaupload.com/?d=IF91SN2M
) كپي كني و بعد دانلودش كني.کد:www.rapidbaz.com
يه نگاهي هم به اين بندازي بد نيست(نوع درايوها، باز كردن كنسول، و ... رو شرح داده):
كاليبره كردن درايو :کد:http://www.megaupload.com/?d=8EU17Q0H
کد:http://jungleflasher.net/files/XBOX_360_POT_CALIBRATION_V1.0_by_Moda.pdf
..واقعا Achievement به هیچ دردی نمیخوره؟ ... آخه یکی از بچه های همین جا گفت واسه خرید بعضی چیزا از Live به درد میخوره....
نه نمیشه.واسه خرید باید MS POINT بخری.واسه بازی هم باید GOLD بگیری.نقل قول:
..واقعا Achievement به هیچ دردی نمیخوره؟ ... آخه یکی از بچه های همین جا گفت واسه خرید بعضی چیزا از Live به درد میخوره....
Call of Duty: Black Ops *
جدید تر از modern warfare2 هستش؟
بله ولی هنوز عرضه نشده.نقل قول:
زمانه حاله یا قدیم؟نقل قول:
گویا عملیات هاش در زمان جنگ سرد هست. (نه اینکه بازی مریوط به جنگ سرد باشه, تو اون بازه زمانی)نقل قول:
تاپیک داره:
Call of Duty: Black Ops
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405604
سلام
این داشبورد جدید چه تغییراتی نسبت به قبلی کرده ؟ لازمه برم تو کارش ؟
world cup 2010 ntsc/j وجود داره؟