ايرانسل و وعدههاي وفا نشده در مشهد
۱۲:۴۶:۰۷ - ۸۶/۶/۹
ایرنا :
اایرنا - مروز ديگر همه ايرانيان اپراتور دوم تلفن همراه يا "ايرانسل" را ميشناسند.
كافي است يكي دو ساعت پاي تلويزيون بنشينيد، گشتي در خيابانهاي شهر بزنيد و يا روزنامهها را ورق بزنيد تا رنگ زرد تبليغات ايرانسل توجه شمارا جلب كند.
اپراتور دوم تلفن همراه از شيوههاي گوناگون تبليغات محيطي و رسانهاي براي گسترش نفوذ خود در بين ايرانيان بهره ميبرد كه يكي از اين شيوهها ارايه هديه به خريداران است.
از جمله اين هدايا و يا شايد مهمترين آنها ارايه سيمكارت هديه به ازاي خريد سيم كارت اعتباري از ايرانسل است.
ايرانسل با برگزاري جشنواره در شهرهاي مختلف و تبليغات فراوان مدعي است كه به ازاي خريد هر سيمكارت اعتباري يك سيمكارت اعتباري را فورا تحويل مشتري ميدهد.
اپراتور دوم تلفن همراه از ۲۱مرداد تا يك شهريورماه جشنواره خود را در مشهد با تبليغات گسترده در روزنامههاي محلي، سطح شهر و تلويزيون آغاز كرد اما با گذشت زمان برگزاري جشنواره، تماسهاي متعدد با خبرگزاري جمهوري اسلامي حكايت از آن داشت كه ايرانسل به وعدهها وفا نميكند.
تعداد زيادي از شهروندان مشهدي با ارايه سند و مدرك به ويژه در زمينه ارايه سيمكارت هديه، مدعي هستند كه قول ايرانسل عملي نشده است.
به گزارش ايرنا جمعي از شهروندان روز سهشنبه با مراجعه به مركز خدمات ايرانسل در خيابان احمدآباد مشهد نارضايتي خود را از عملكرد اپراتور دوم اينگونه بيان كردند.
فردي كه خود را قناعت پيشه معرفي كرد به خبرنگار ما گفت: در زمان برگزاري جشنواره ايرانسل در مشهد ثبت نام كردم و مداركم هم تكميل است و تاكنون دو بار در زمان جشنواره و امروز هم كه يك روز از جشنواره ميگذرد مراجعه كردهام ولي هنوز موفق به دريافت سيمكارت هديه نشدهام.
وي كه از برخورد نامناسب عوامل فروش اظهار نارضايتي ميكرد افزود: به خاطر دريافت همين سيمكارت هديه سفر كاريام به تهران را لغو كردم ولي امروز هم نتوانستم سيمكارت هديه را دريافت كنم.
او تاكيد كرد:با اين رفت و آمدها و اتلاف وقتي كه ايرانسل بر روي دست ما گذاشته، خريد اين سيمكارت از خريد سيمكارت دولتي گرانتر در ميآيد.
علي هاشمي شهروند ديگر نيز با بيان اين كه چند روز است همسرش پيگير دريافت سيمكارت هديه است و هر روز به روز بعد حواله داده ميشود افزود:
همسرم از بس كه آمد و رفت خسته شد و امروز من از اداره مرخصي گرفته و براي دريافت سيمكارت هديهام مراجعه كردهام كه هنوز موفق به دريافت آن نشدهام.
خانمي نيز كه خودش را معرفي نكرد مشابه همين قضيه را بيان كرد و گفت:
همسرم پس از چند روز مراجعه براي دريافت سيمكارت هديه خود بالاخره از كوره در رفت و با ايرانسليها دست به يقه شد اين بود كه امروز از ترس وقوع دعوا و براي پرهيز از درگيري، خودم مراجعه كردهام اما هيچكس پاسخگو نيست.
مراجعهكننده ديگري گفت: ايرانسل در يك كلام يعني تبليغ زياد و سرويس دهي ضعيف.
سيدرضا رضوي افزود: ايرانسل اصلا سرويس دهي مناسب و فعالي ندارد و ميتوان گفت به كسي پاسخگو نيست زيرا آنقدر پاسخگويي ايرانسل به مراجعانش طول ميكشد كه آدم گاهي به اين فكر ميافتد كه از خير سيمكارتش بگذرد.
وي گفت: يك بار پنج هزار تومان از كارت شارژ ۱۰هزار تومانيام كه تازه فعال شده بود با يك تماس چند ثانيهاي از بين رفت اما هر چه مراجعه كردم كسي پاسخ درستي نداد.
او افزود: براي دريافت پاسخ هرگونه سوالي از مركز خدمات اپراتور دوم تلفن همراه در مشهد، بايد ساعتها در صف بايستيد.
يكي از نمايندگان فروش سيم كارت ايرانسل در مشهد نيز ضمن ابراز تاسف از وضعيت فعلي با تاييد صحبتهاي حاضران گفت: پنج نفر از اقوام خود من در روزهاي برگزاري جشنواره، سيمكارت اعتباري خريدهاند ولي به جز يك نفرشان بقيه نتوانستهاند سيمكارت هديه خود را دريافت كنند.
وي كه خواست نامش ذكر شود افزود: تهيه اين گزارش توسط شما نيز دردي را دوا نميكند زيرا به گمان من خود ايرانسل ميداند كه چه ميكند.
او گفت: اين كار ايرانسل مثل كار آن هنرپيشه يا خوانندهاي است كه خودكشي ميكند يا اداي خودكشي را در ميآورد تا معروفتر شود.
نماينده ايرانسل در مشهد نيز با ابراز تاسف از اين وضعيت گفت: سعي ميكنيم همين امروز يا فردا يكي از نمايندگيهاي فروش را براي ارايه سيمكارت به كساني كه ايرانسل سيمكارتهاي هديهشان را نداده تعيين كنيم.
سعادتي افزود: كساني كه ايرانسل در مدت مقرر در جشنواره سيمكارتهاي هديه آنها را تحويل نداده ميتوانند با تاخير و از طريق پست مركزي مشهد اين سيمكارتها را دريافت كنند.
اين در حالي است كه در تبليغات ايرانسل در مشهد بر ارايه "سيمكات اعتباري هديه با تحويل فوري" تاكيد شده و بسياري از خريداران اينگونه سيمكارتها زمان برايشان اهميت خاصي دارد زيرا ميخواهند سيمكارتها را به طور مثال در زمان معين به كسي هديه دهند.
يك دانشگاهي نيز كه در صف طولاني مركز خدمات ايرانسل در مشهد حضور داشت گفت: خصوصي كردن، واگذاري امور و كم كردن حجم دولت سياست درستي است به شرط آن كه نظارت عاليه دولت محفوظ باشد تا مردم بدانند كه شكايت خود را در كجا مطرح و پيگيري كنند.ك/۴
آییننامه Mms تا دو هفته آینده تدوین میشود
۱۲:۴۲:۰۸ - ۸۶/۶/۹
سیتنا :
سیتنا - با انجام اقدامات و هماهنگیهای لازم با برخی ارگانها، آییننامه Mms ظرف "یکی دوهفته" آینده تدوین میشود.
لطفالله سبوحی، معاون تنظیم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: تدوین آییننامه Mms اپراتور دوم، توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ظرف یکی دوهفته آینده نهایی میشود.
وی افزود: برنامهها و امکانات تهیه شده توسط شرکت ایرانسل و اپراتور اول در این رابطه و شرایط و ضوابط پیشنهادی آنها (که طبق درخواست سازمان تنظیم مقررات اعلام شده) در حال جمعبندی و بررسی است.
سبوحی، تدوین نهایی آییننامه Mms را مستلزم همکاری و هماهنگی با برخی ارگانهای دیگر دانست و افزود: این هماهنگیها نیز در دست انجام است.
به گزارش خبرنگار سیتنا، پیشتر علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل شرکت ایرانسل اظهار امیدواری کرده بود تا آییننامه مذکور از سوی سازمان تنظیم مقررات تا پایان مرداد ماه (اتمام مدت سه ماه تعیین شده) تدوین و این سرویس همانند گذشته در اختیار مشترکان قرار گیرد.
موبایل ها زنگ شخصیت افراد را به صدا در می آورند؟
۰۸:۳۵:۳۹ - ۸۶/۶/۱۱
موبنا - فناوری های جدید که هر روز به تعدادشان افزوده می شود، هر کدام برای خودشان دنیایی دارند. در این میان فناوری پیچیده ای مثل موبایل که بخش های متعددی هم دارد، دنیاهای جدیدی را در مقابل چشمان ما قرار داده، می توان گفت که هر بخش از این فناوری خودش به تنهایی یک دنیاست، دنیایی که بدی ها و خوبی ها ی خاص خودش را دارد.
بعضی معتقدند گوشی موبایل هر کس، مبین شخصیت اوست. این که چه مدل گوشی داریم، چگونه صحبت می کنیم، در موبایل مان چه چیزهایی پیدا می شود و... همه نشانه هایی آشکار از شخصیت ما هستند. نشانه هایی که گاهی هم موفق می شویم آنها را در گذرهای روزانه مان از کوچه و بازار پنهان کنیم.
زنگ موبایل بارزترین این نشانه هاست. اکثر ما زنگ موبایل مان را از بین آهنگ ها و ملودی هایی انتخاب می کنیم که به آنها علاقه داریم و یا لااقل بیشتر از سایر زنگ های موجود در گوشی آن را می پسندیم. و همین علایق ما به نوعی شخصیت درونی مان را آشکار می کند. موسیقی ای که از موبایل ما پخش می شود، طبعا به نوعی با علایق و شخصیت ما سازگاری دارد.
یک نماد شخصیتی
"راضیه طاهرآبادی" 23 ساله، لیسانس ارتباطات، در مورد انتخاب زنگ موبایل می گوید: "به نظر من آهنگی که برای زنگ انتخاب می کنیم، جلوه ای از شخصیت ماست. خود من آهنگی را که به آن علاقه دارم به عنوان زنگ انتخاب کرده ام و طبعا خیلی های دیگر هم مثل من فکر می کنند و آهنگ مورد علاقه شان را برای این منظور انتخاب می کنند."
"صادق برنا" 25 ساله، کارشناس رشته معدن هم نظر مشابهی دارد، او می گوید: "مسلما با شخصیت اجتماعی ما ارتباط دارد که به لحاظ ظاهری این ارتباط خیلی بارزتر است. شما اگر روحیه حساسی داشته باشید، ترجیح می دهید از آهنگ های ملایم تر استفاده کنید. البته ممکن است گاهی حالت روحی شما دچار تغییر شود ولی base و اساس آن همیشه ثابت است." خیلی از این موارد را هر روز می توانیم ببینیم، آدم هایی که به ظاهر آرام هستند و آهنگ ملایم و آرامش بخشی را برای گوشی شان انتخاب کرده اند. و در عین حال آدم های خشنی که آهنگ های خشن تری برای زنگ انتخاب کرده اند.
زنگ موبایل مسئله ای نسبی
البته گاهی هم پیش می آید که زنگ موبایل کسی که کنارمان ایستاده با آن ظاهری که از او می بینیم تفاوت فاحشی داشته باشد. این جور وقتها درمی مانیم که شخصیت طرف را از ظاهر او حدس بزنیم یا از آهنگی که به گوش مان می رسد.
"محسن اسدی نسب" 53 ساله در حالیکه زنگ ساده موبایلش را برایم پخش می کند، در مورد زنگ هایی که این روزها بیشتر استفاده می شوند، می گوید: "مثل یک موج می ماند که می آید و می رود، زنگ موبایل هم تبدیل به یک نوع مد شده است، به نظر من این زنگ هایی که جوان ها می گذارند، بیشتر برای ابراز وجود است، آنها می خواهند با این آهنگ های جور واجور ثابت کنند که وجود دارند و باید به آنها توجه شود." نمونه آشکارش آهنگ هایی که بین خیلی از ما مشترک است و آن ها را به عنوان زنگ انتخاب کرده ایم، در واقع طبق این نظر، این زنگ ها نوعی ابراز وجود پنهان است که ناخواسته خیلی از ما هم به آن تن داده ایم!
"سهیلا فاضلی" 35 ساله که زنگ گوشی و شخصیت اجتماعی را موضوعی نسبی می داند، در این مورد جواب می دهد: "من خودم خیلی آهنگ ها را دوست دارم که به علت طولانی بودن هرگز به عنوان زنگ انتخاب شان نمی کنم ولی همان آهنگ ها هم بهترین آهنگ هایم هستند. خودم یک بار خانمی را دیدم که زنگ موبایلش یک آهنگ عربی از معروف ترین زن های خواننده عرب بود و این زنگ هیچ تناسبی با ظاهر آن خانم نداشت."
پرستیژ اجتماعی
این نسبی بودن نظر درست تری است که در این مورد می توانیم به آن تکیه کنیم و مدنظرش قرار بدهیم، "محمد بهشتی" 17 ساله که پشت میز یک مغازه فروش لوازم کامپیوتری نشسته هم، چنین نظری دارد: "ارتباطی به شخصیت اجتماعی ندارد، همان طور که مثلا خود من خیلی از آهنگ هایی را که گوش می دهم اعتقادی به آنها ندارم. خیلی از آهنگ های زبان اصلی را هم اصلا نمی فهمم که چه می گویند ولی بهشان علاقه دارم، زنگ موبایل هم به نظر من دقیقا چنین حالتی دارد."
"مجید بادامی" که به طور مطلق مخالف وجود ارتباط بین زنگ موبایل و شخصیت اجتماعی افراد است، در این مورد توضیح می دهد: "من خیلی از دوستانم را می شناسم که برای کلاس گذاشتن یک زنگ را انتخاب کرده اند که علاقه ای هم به آن آهنگ ندارند. به نظر من زنگ موبایل بیشتر از آن که به شخصیت اجتماعی افراد مرتبط باشد به حال روحی آنها ارتباط دارد، مثلا وقتی که حال خوبی داریم و شاد هستیم، یک آهنگ شاد می گذاریم و درعین حال وقتی غمگین هستیم یک آهنگ غمگین می گذاریم، در جوهای دوستانه هم سعی می کنیم آهنگ هایی را از نظر جمع دوستی که با کلاس هستند انتخاب می کنیم."
"فرشاد رستمی نیا" 30 ساله، که در پاساژ علاءالدین خیابان جمهوری مغازه کوچکی با عنوان بانک موسیقی و کلیپ موبایل دارد در مورد زنگ موبایل و شخصیت اجتماعی می گوید: " من تا به حال به چنین نتیجه ای نرسیده ام که شخصیت اجتماعی افراد با زنگ موبایل آنها همخوانی دارد. خیلی از آدم ها با تیپ ها و شخصیت ها و طبقه های مختلف اجتماعی و اقتصادی به اینجا می آیند که همه یک آهنگ را می خواهند، آنچه که بیشتر به چشم می آید این است که در انتخاب زنگ ها بیشتر به مد توجه می کنند، یعنی اگر یک آهنگ مد باشد از آن استقبال زیادی خواهد شد."
این حالت را در جامعه شناسی روح جمعی می گویند، این که وقتی در یک جمع قرار می گیریم سعی می کنیم خودمان را به آن جمع نزدیک کنیم و به همین دلیل کاری که جمع انجام می دهد بر ما هم تاثیر می گذارد و باعث می شود که ما هم به تقلید از جمع این کار را انجام بدهیم.
با در نظر گرفتن تمام نظرهای مختلف در حیطه شخصیت اجتماعی و زنگ موبایل "دکتر ابوالقاسم مهری نژاد" روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا در این مورد توضیح می دهد: " هر کارکرد از انسان تعیین کننده های درون روانی دارد. پوشیدن لباس، لحن گفتار، زنگ موبایل و هر انتخاب دیگری از این قبیل در این دسته قرار می گیرند. البته عواملی مثل تجربه قبلی، شرطی شدن، خلق فرد و... هم در این انتخاب تاثیرگذارند. درک فرد از دنیای درونی، مد و پرستیژ، تجربه و خلق فردی همه نشانه هایی از شخصیت افراد هستند که در مجموع باعث می شوند او به یک آهنگ علاقه نشان بدهد."
موسیقی ایرانی بهترین جایگزین
"جمشید جم" خواننده آهنگ معروف " یار دبستانی من " در این مورد می گوید: "زنگی که بنا به سلیقه شخص انتخاب می شود در نتیجه نمادی از شخصیت اوست. در حقیقت هر کس از ضمیرناخودآگاهش به یک آهنگ علاقه مند می شود. مثلا جوان ترها آهنگ هایی را انتخاب می کنند که نشاط و حرکت در آن وجود داشته باشد، چون این خواست درونی و مطابق با شخصیت جوان است. در عین حال مسن ترها به خاطر شرایط سنی شان آهنگ هایی را می پسندند که آرامش در آنها وجود داشته باشد." او در حالیکه به عدم استفاده از موسیقی سنتی ایرانی برای زنگ موبایل اشاره می کند، معتقد است: "اهل فن باید ابتدا با موسیقی های سنتی کوتاه، نغمه های یک جمله ای یا دو جمله ای شروع کنند. از لحاظ آلت موسیقی هم باید اول با سازهای زخمه ای مثل تار و سنتور و چنگ و امثال آن، این حرکت شروع شود. بهتر است اول یک نمونه هایی را ارائه کنند و بعد وقتی مورد استقبال واقع شد، حرکت فراگیرتر شود و چون جوان های ما به دنبال چیزهای نو و نوآوری هستند این حرکت نتیجه مثبت خواهد داد."
شاید همین طور باشد، یعنی هر رده سنی سلیقه خاص خودشان را برای انتخاب زنگ موبایل دارند. با این دیدگاه هر گروه سنی با توجه به علاقه و شرایط اجتماعی شان زنگ گوشی شان را انتخاب می کنند و چنین مساله ای به نوعی همان شخصیت اجتماعی را مطرح می کند. شاید شما هم زنگی را که برای گوشی تان انتخاب کرده اید چنین خصوصیت هایی داشته باشد، بدون اینکه خودتان خبر داشته باشید.
133
نوجوان نابغه هکر ‘آیفون’ اتومبیل جایزه می گیرد
۱۵:۵۴:۱۷ - ۸۶/۶/۱۰
موبنا - شرکت Certicell که خدمات مربوط به تعمیر و ارتقای تلفن های همراه را انجام می دهد اعلام کرد که به "جورج هاتز" نوجوان نابغه هکر تلفن “آیفون” به عنوان جایزه یک ماشین Nissan 350Z تعلق می گیرد.
این جایزه در دفتر مرکزی شرکت Certicell به وی اعطا خواهد شد.
به گزارش سایت mobilewhack "هاتز" تمام تابستان را وقت گذاشت تا راه حل ساده ای برای شکستن قفل آیفون پیدا کند، و سرانجام هفته گذشته موفق به انجام این کار بزرگ شد. این خبر خوبی برای دوستداران آیفون بود، چرا که از این پس این گوشی با سایر شبکه های تلفن همراه آمریکایی و اروپایی و سایر شبکه های GSM سراسر دنیا انطباق پیدا می کند.
این جایزه با توافق بین "هاتز" و Certicell اهداء می شود. علاوه بر آن وی سه گوشی 8 گیگا بایت آیفون و منصب مشاور در شرکت Certicell را به دست آورد. در تاریخ 14 سپتامبر شرکت Certicell نقشه خود را برای گوشی آیفون اعلام می کند.
جزئيات آئيننامه Mms، اساسنامه مخابرات و كاهش تعرفه سيمكارت اعتباري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جزئيات آئيننامه MMS، اساسنامه مخابرات و كاهش تعرفه سيمكارت اعتباري
خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران در گفتوگوي تفصيلي خود جزئيات آئيننامه MMS، اساسنامه مخابرات، حق ليسانس از اپراتور اول و ساير موارد توضيح داده است كه در ذيل ميآيد:
*** حق پروانه شايد بدهيم شايد هم ندهيم
وفا غفاريان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس در مورد حق پروانه اپراتور اول تلفن همراه، گفت: پروانه اپراتور اول داراي چندين نكته اساسي است. پروانه اپراتور اول روند معمول ساير اپراتورها از جمله برگزاري مزايده، تحويل اسناد و غيره را نداشته است.در جلسهاي كه با حضور وزير ارتباطات برگزار شد، اصول حاكم بر پروانه و پيشنويس آن، مورد موافقت دو طرف شركت مخابرات ايران و سازمان تنظيم مقررات قرار گرفت.
وي ادامه داد: براي حق ليسانس نيز چندين راهكار و سناريو وجود دارد. اولين سناريو كه سازمان خصوصيسازي نيز بدان معتقد است، عدم پرداخت حق پروانه و يا پرداخت حق ليسانس به نرخ روز آغاز فعاليت اپراتور است، چون در طي مدت فعاليت اپراتور اول اين اپراتور ماليات و غيره هزينه و پرداخت كرده است.
غفاريان افزود: يكي ديگر از سناريوها براي حق پروانه اپراتور اول، پرداخت حق ليسانس از زمان فعلي به بعد است.
*** تاسيس مرجع رسيدگي به شكايات مشتركان براي سرويس MMS
معاون وزير ارتباطات در خصوص جزئيات آئيننامه MMS توسط اپراتورها نيز گفت: در اين رابطه چندين راهكار وجود دارد كه اپراتورها بايد در سيستم خود تعبيه كنند. يكي از راهكارها ايجاد مرجع رسيدگي به شكايات مشتركان از متخلفان و سوء استفادهكنندگان از سرويس MMS است.
وي تاكيد كرد: دومين راهكار در خصوص ارايه سرويس MMS، تهيه ليست سياه براي شماره يا مرجع ارسال كننده MMSهاي مزاحم و متخلف در اپراتورها است.
غفاريان در ادامه تصريح كرد: كنترل محتواي MMS و بازبيني آنها در دستور كار نيست ولي بعنوان حكومت وظيفه سالمسازي فضاي استفاده از MMS را داريم.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه چه ارگاني پيشنهاد دهنده كنترل MMS بود، تاكيد كرد: وزارت ارتباطات پيشنهاد دهنده اين طرح نبود البته شايد طرح اوليهاي براي بحث كنترل MMS را وزارت ارتباطات معرفي كرده بود و روش اجرايي طرح را وزارت ارتباطات آماده و پيشنهاد كرده بود.
وي از تدوين و ابلاغ آئيننامه ويژه MMS با استفاده از راهكارهاي ذكر شده توسط سازمان تنظيم مقررات حداكثر تا يك ماه آينده خبرداد.
*** كشف قيمت سهام مخابرات در نيمه دوم سالجاري
رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران در مورد عرضه سهام 34 شركت مخابراتي در قالب شركت مخابرات ايران در بورس نيز اظهار داشت: هماكنون صورتهاي مالي حسابرسي شده 34 شركت مخابراتي در حال جمعآوري است، وقتي اين صورتهاي مالي حسابرسي شده جمعآوري شد، صورتهاي تطبيقي تنظيم و به سازمان خصوصيسازي ارايه ميشود.
وي ادامه داد: در مهرماه سالجاري اين صورتها به سازمان خصوصيسازي عرضه خواهد شد و از آن پس وارد مرحله كشف قيمت سهام مخابرات خواهيم شد.
گزارش فارس حاكي است: ارزش سهام 34 شركت مخابراتي حدود 14 هزار ميليارد تومان است كه حدود 4 هزار ميليارد تومان آن ودايع مشتركان تلفن ثابت و همراه است.
*** تصويب جزئيات اساسنامه مخابرات در دولت
غفاريان از تصويب كليات و جزئيات اساسنامه شركت مخابرات ايران در هيات دولت خبر داد و گفت: پس از تاييد حقوقي معاونت حقوقي رياست جمهوري در خصوص اساسنامه، اين اساسنامه به كميتهاي متشكل از 4 كميسيون مجلس ارسال و آنها نيز نظر خواهند داد.
وي تصريح كرد: شاه بيت تغييرات اساسنامه مخابرات ايران تبديل شركت از سهامي خاص به سهام عام و آمادهسازي شركت براي حضور در بورس است.
*** تصويب كاهش تعرفه سيمكارتهاي اعتباري مخابرات
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد تعرفه سيم كارتهاي اعتباري مخابرات ايران نيز اظهار داشت: اين موضوع در مجمع مخابرات ايران به تصويب رسيده و براي تاييد نهايي به سازمان تنظيم مقررات ارسال شده است.
گزارش فارس حاكي است هماكنون تعرفه مكالمه با سيم كارت اعتباري مخابرات همانند تاليا دقيقهاي 620 ريال است كه پس از كاهش به حدود 530 ريال خواهد رسيد.