من تازه کیسم رو عوض کردم .رم 4 گیگ.9500 جی تی.سی پی یو 2.6 دو هستهای و ...
ولی وقتی سیستم رو تو ویستا شات دان می کنم یه صفحه ابی میاد بعد سریع میره و کامپیوتر به جای اینکه خاموش شه رستارت میشه!
اما تو xp خیلی خوب خاموش میشه
مشکل از کجاست؟
Printable View
من تازه کیسم رو عوض کردم .رم 4 گیگ.9500 جی تی.سی پی یو 2.6 دو هستهای و ...
ولی وقتی سیستم رو تو ویستا شات دان می کنم یه صفحه ابی میاد بعد سریع میره و کامپیوتر به جای اینکه خاموش شه رستارت میشه!
اما تو xp خیلی خوب خاموش میشه
مشکل از کجاست؟
سلام:نقل قول:
شما بايد بجاي دكمه خاموش دكمه سومي رو انتخاب و از ليست باز شده shutdown رو انتخاب كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم همین کارو میکنم ولی به جای اینکه خاموش شه ریستارت میشهنقل قول:
سلام و خواهشا کمکم کنید
مشکل نصب ویستا دارم
بعد اینکه فایلا رو سیستم کپی میشه دیگه هیچ اتفاقی نمیافته.
فقط یه بار از 7و8 بار یه چیزایی نصب شد اما ویندوز بالا نیومد
cpu amd 6000 64bit
ram 2x1gig=2gig
graphic=xfx 8600 1gig
hdd=500 maxtor
با 4 تا DVD مختلف ویستا تست کردم همش همین مشکله...
این مشکل رو خودم داشتم خیلیا دلیلش رو نمیدونن چون باید خودت تجربه کنی ببین این کاری که میگم انجام بدهنقل قول:
مشکلت کاملا حل میشه برو تو قسمت تنظیمات مادربرد موقعی که سیستم بالا میاد کلید delete رو از صفحه کلید
بزن و درایو فلاپی رو غیرفعال کن همونی که نوشته 1.44 بعدش F10 رو بزن و کلید y رو بزن تا سیو بشه حالا برو
ویستا رو نصب کن به جای 8 دقیقه فقط چند ثانیه برای هر مرحله وقت میبره. برو امتحان کن بیا جوابش رو اینجا بگو.:31::31::31::31::31::31::31:
کارهایی رو که گفتی انجام میدم
ممنون از راهنماییت
مرسی
جناب آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دست گلت درد نکنه
این موضوع 6 ماه من رو اذیت میکرد
خیلی محبت کردی
i love you
مرسی مرسی
جناب تورج ممنون
کسی میدونه پوشه نصب گجت های نصب شده ویستا کجاس
میخوام وقتی ویندوزمو عوض کردم از نو همرو نصب نکنم و پوششو کپی کنم
ممنون میشم گوشه چشمی به ما بیاندازید
خواهشن بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:11::15:
شما اگه توجه میکردی من تو این پست حالت کلی مشکل رو برای شما گفتم:نقل قول:
جناب toraj هم یکی از حالت ها رو که حاصل تجربه ی خودشون بود گفتند...ممکن بود این مشکل به خاطر CD-Rom شما پیش بیاد...ولی ماشاالله شما اینقدر عجله داشتی اصلا به حرف های من فکر نکردی ;)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3167181&postcount=3488