آهان! نمیدونستم. خب هنوزم برام سواله چرا در ساعات رایگان ترافیک ارسال رو نشون میده ولی در ساعات دیگه صفر میزنه.نقل قول:
Printable View
آهان! نمیدونستم. خب هنوزم برام سواله چرا در ساعات رایگان ترافیک ارسال رو نشون میده ولی در ساعات دیگه صفر میزنه.نقل قول:
اینو دیگه نمی دونم داداش ، من یه سال و نیم پیش شاتل داشتم ارسالش رایگان بود :n16:نقل قول:
باسلامنقل قول:
دلیلش کاملا مشخصه،
در ساعات رایگان بدلیل قانون FairPolicy شاتل مجموع دانلود و آپلود محاسبه می شود و اگر از میزان خاصی مصرف شما بیشتر گردد، سرویس شما شامل اعمال محدودیت می گردد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام دوستان من الان ارت 2 دارم حدودا 5-6 روز دیگه سرویسم تموم میشه. میخواستم ببینم اگه در این حال محدود بشم با تمدید به ارت 1 محدودیتم برداشته میشه یا نه؟
ممنون.
اقایون سرعت دانلود آرت های شما هم نصف شده ؟ :n17:
سلام
دوستان من خیلی وقته شاتل به صورت آنلاین ثبت نام کردم
هربار زنگ می زنم میگه پورت نیست
داستانش چیه؟
از کجا بفهمم نماینده راست میگه یا دروغ؟
مال من از اول این ماه 1 پنجم شده بود حدودا (آرت 5 دارم 3039 بود که شده بود 765) که از دیروز یکم بیشتر کردن سرعتمو الان شده 1536نقل قول:
مال منم پایین اومده بود با تهدید بالاخره درست شدنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والله من ۲۲ بار تماس ایمی شکایت و فلان داشتم . هر بار هم منو ارجاع میدادن به بند قرارداد !! منم میگفتم برو کی ... . اخرش دیروز یکی از خودشون تماس گرفت گفت تغییراتی در همه مراکز مخابراتی داریم که بیشترش درست شده و مال شما هنوز درست نشده . برمیگرده به قبل شاید هم بیشتر ولی من فقط همین دوره را تحمل میکنم و تمدید نخواهم کرد . تا ۷ یا ۱۰ اسفند هست .
دوستان لطفا یک راهنمایی بکنیدنقل قول: