بسته 22 گیگ شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بسته 22 گیگ شبانه
اصلا به فکر 4G همراه اول نباش، بدلیل استفاده همراه اول از فرکانس ۲۶۰۰ که برد و نفوذ داخل ساختمان بسیار بسیار ضعیفی داره فقط باید زیر آنتن بخوابی تا بتونی از 4G همراه اول استفاده کنی اونم تازه در صورتی که راه بیفته که هنوز دردستور کارشون نیست.نقل قول:
وضع 3G همراه اول هم بدرد نخوره بدلیل فرکانس ۲۱۰۰
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
دوست عزیز درسته باند 2600 از 1800 پوشش و نفوذ کمتری داره ولی اگر سایت های بیشتری به باند 2600 مجهز بشن فرق زیادی بینشون نمیمونه.نقل قول:
الان خیلی از کشور های اروپایی از باند 2600 استفاده میکنن در حالی که پوشش 100% دارن .
به نظر من آپدیت نقشه باید هر هفته انجام بشهنقل قول:
بله اگر!نقل قول:
ولی به نظر من در اینجا چنین اتفاقی نمی افته، وقتی حتی پوشش نسل دوم با فرکانس ۹۰۰ در همراه اول و ایرانسل با دو خط آنتن یا سه خط آنتن حتی در بیرون منزل در تهران وجود داره چطور ممکنه وضع نسل سوم و چهارم از این بهتر بشود اون هم با اون هزینه بالا برای تجهیز هر سایت.
نقشه پوشش هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل برای نسل سوم و چهارم یک دروغ تبلیغاتی هست خیلی جاها در فضای بیرونی و در قسمتهای مهم شهر حداکثر دو خط آنتن بیشتر نیست یا اصلا پوششی وجود ندارد.
Sent from my LG-D690 using Tapatalk
شدت نفوذ امواج در فرکانس های مختلف مورد استفاده اپراتورهای همراه اول ایرانسل و رایتل در نسل های سوم و چهارم
آقا رضا بازم یه سوال.همراه اول با پیگیری فراوان بنده منطقه ما نسل 3 شد.چند روز پیش یه رعد و برق اومد دیگه قطع شد.الانم ضعیفه.آدرس همون رشت پل جانبازان کوچه افضلی دکل توی دانشگاه مخابرات
نقشه نوترینو همراه اول آپدیت شد:
تاریخ:1394/08/05
محتوای مخفی: لینک نقشه نوترینو همراه اول
الان نزدیک بیست دقیقه س که 1868 رو گرفتم و منتظر وصل شدن به اولین اپراتور آزاد!! هستم.
همیشه همین طوریه.؟ مناز ایرانسل انتقاد داشتم که چرا 5 دقیقه صحبت می کنه تا وصل شدن به اپراتور ولی این یکی انگار خیال وصل شدن نداره.
کسی اگه می تونه جواب مو این جا بده
از یه شماره ثابت واسه تعویض سیم کارت تماس گرفتن و با پیک سیم کارت رو اوردن و گفتن بعد چند روز که سیم کارت سوخت این یکی رو جایگزین کنین. الان سیم کارت جایگزین کار می کنه ولی نمی تونی اس ام اس رو بخونی و تاریخچه گزارش تماس ها و اس ام اس ها کار نمی کنه و یه چیزی نوشته که باید خدمات پرداخت وصل بشه.
اقا تو کرمان منطقه ما شبکه 2g هم وصل نمیشه دیگه چه برسه به 3g ! تو 195 شکایت کردم پیگیری میکنن ؟