ربط مستقیم به تاپیک نداره
ولـــی
تو فوتبال 99 که رو PS1 بود وضعیت بازیکنارو با این شکلک نشون میداد،هر رنگی یه وضعیتی رو نشون میداد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یــادش بخــیر
Printable View
ربط مستقیم به تاپیک نداره
ولـــی
تو فوتبال 99 که رو PS1 بود وضعیت بازیکنارو با این شکلک نشون میداد،هر رنگی یه وضعیتی رو نشون میداد!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یــادش بخــیر
من میخام یه لب تاب خوب بگیرم با گرافیک بالا و رم بالا...گرافیک به نظر شما چی باشه تا این بازی حتی بهتر از ایکس باکس نشون داده بشه..واسه مسافرت ها میخام...:n23:
سلام دوستان من سوال داشتم در مورد پچ ۱.۷ فیفا ۱۳
خواهشا یکی اموزش نصبشو بصورت تصویری اگه بزاره که حرف نداره
ولی یه طوری بگه متوجه بشم کافیه
پیشاپیش ممنون
سهیل جان من زیاد تو بحث سخت افزارهای PC وارد نیستم،اما فکر نکنم هیچ لبتاپی بتونه خروجی 360 رو داشته باشه،واقعا نکست جن برازنده گرافیک 360 و PS3 هستش توی بازی فیفا نسبت به PC............نقل قول:
محمد جان من درست منظورتو نفهميدم !:n02: يعني گرافيك نسخه كنسولي بالاتر از pc هست ؟ اگه اره كه سخت در اشتباهي :n02: 1080p و 4x AA و فريم ريت ثابت 60 و بالاتر:n02:باعث شده نسخه pc كاملا برتر جلوه كنه. ( من خودم بيشتر با كنسول بازي مي كنم فيفا رو اما تفاوت نسخه pc با نسخه كنسولي واضحه )نقل قول:
در جواب دوستمون سهيل هم بگم لپتاپ هاي Alienware(كه تو ايران تقريبا نايابه و اگه پيدا بشه قيمتش حدود ١٠ تومن و بيشتر خواهد بود ) و بعضي لپتاپ هاي سري gaming شركت MSI مثله GT70 ( تو ايران اين مدل تازه اومده و قيمتي حدود ٧ تومن داره ) ميتونه بهترين بازي هاي روز رو در سطح يه pc هاي اند اجرا كنه . اما براي اجراي بازيي مثله fifa ( نسخه هاي اين نسل ) ميتونيد از يه لپتاپ متوسط مثله gt660 استفاده كنيد كه البته چون براي نزديك دو سال پيشه سخته پيدا كردنش ولي اگه بشه بايد قيمتي حول و حوش 4 تومن داشته باشه . كلا بازي سنگيني نيست فيفا ميتونيد رو بيشتر لپتاپ هاي رنج متوسط با بهترين كيفيت بازي كنيد
+
دوستان چي شد قرار بود بياين تركيباتونو لو بدين :n23::n02: البرز منو خام كرد سبك بازيمو لو دادم فردا روزي انلاين زديم خدايي نكرده زبونم لال گوش شيطون كر اگه باختم مقصر اصلي البرزه من نميگذرم ازش تقاضاي اشد مجازاتو دارم :n24::n02:
دوستان من میخوام سی دی کی ارجینال و البته دست دوم بازی رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرم بنظرتون قابل اطمینانه؟
قطعا میشه بهش اعتماد کرد.....نقل قول:
خوب آرمینی خودت جواب خودتو دادی،من منظورم بیشتر مقایسه بین PC و لبتاپ،الان خودم پست خودم رو خوندم نفهمیدم:n02:نقل قول:
منظور من این بود که لبتاپی که بتونه فیفا رو در حد نکست جن اجرا کنه خیلی بالا در میاد....................
در اینجا منظور از هیچ لبتاپی،لبناپهای معمول در ایران بود...........نقل قول:
اما فکر نکنم هیچ لبتاپی بتونه خروجی 360 رو داشته باشه
من روی 5110 خودم نمیتونم یه بازی روون و گرافیک خوب بگیرم که مثل 360 باشه،از نظر من اصلا قابل مقایسه نیست.............
ویرایش...................................... ..........
من معمولا با بلژيك و لاتسيو و سيتي بازي ميكنم.٣-٣-٤ هولدينگ بازي ميكنم و از نتايجمم راضي ام.ولي چه سود كه نميشه فعلا انلاين زد
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk