به این دلیل که احساس می کردند فشاری که فشارسنج پکیج نشون میده غیر عادی هست(ولی به نظر من با اینکه تعمیر کار مجاز بوتان بود ولی ...) ؟نقل قول:
Printable View
به این دلیل که احساس می کردند فشاری که فشارسنج پکیج نشون میده غیر عادی هست(ولی به نظر من با اینکه تعمیر کار مجاز بوتان بود ولی ...) ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما باید بگید چه عیبی پیدا میکنه تا بنده و دوستان شما را راهنمایی کنیم
مدل پکیجتون و اینکه چند ساله دارید و در صورت امکان مدل پکیج را بفرمایید
با سلام مجدد ،نقل قول:
1- مدل مناسب صافی در مسیر برگشت چیه و قیمت تقریبیش چنده و آیا در پکیج های خریداری شده در آینده قابل به کارگیری هست. ( پکیچ من بوتان کالدا ونیزیا هست)
2- در ضمن مابین انواع رسوبگیرها کدام نوع آن با توجه به قیمت کارآترین هست. و اصلا رسوبگیر را توصیه می فرمایید.
3- همانطور که شما فرمودید خرابی منبع انبساط باعث تغییرات فشار می شود.
من در جایی خوانده ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی وقتا علایم خرابی منبع انبساط مشاهده می شود ولی اول سراغ رسوب گرفتگی شلینگ و یا رابط منبع انبساط می رویم.
ممنون و متشکرم
سلام قیمت صافی دقیق نمیدونم اما حدود 8000 تومان هست و میتوانید شیر صافی دار بخرید قیمتش حدود 18 تا 20 تقریبا همه هم خوبند هم بد چیز خاصی نیست زیاد کیفیتش فرقی نداره تو بستن ایراد پیدا نکنه دیگه ایرادی نداره و چند وقت یکبار باید باز کنید تمیزش کنید فقط نکته مهم تو نصبش اینه که باید صافی افقی نصب بشه به گونه ای که برآمدگی صافی پایین باشه تا درپوشش را که باز میکنید آشغالی اگر داخلش هست تخلیه شود و جهت نصب هم مهمه که روی خط برگشت باید نصب کنید و روی صافی جهت زده دقت کنید جهت مسیر آب برعکس نصب نشود . بعد از نصب عکس بفرستید بگم درست نصب شده یا نهنقل قول:
رسوب گیر خوبه حتما نصب کنید و از نوع پلی فسفات بخرید بیشتر از نوعی که کل قسمت مات هست و داخلش پیدا نیست برند برتا و پیرلی از شرکت پاکاب فرآیند هست قیمت فروشش حدود 25 به بالا هست که معمولا خدماتی ها تا 50 هم میفروشند و فیلبرتو هم هست که حدود 50 تا 70 قیمت داره اینا که قسمتی که داخلش پلی فسفات هست داخلش پیدا نیشت نشکن هست و تا فشار 20 بار تحمل میکنه
هم صافی هم فیلتر میشه برای پکیج جدید استفاده بشه و نیاز به خرید مجدد نیست درضمن باید سنگ های پلی فسفات داخل فیلتر را 6 ماه یکبار تعویض کنید
ممنون و متشکر ،نقل قول:
پس شیر صافی دار رو تو مسیر برگشت گرمایشی قرار می دهند.
و رسوب گیر رو در کدام مسیر قرار می دهند ؟
چرا بعضیها می گویند درجه سختی اگر بالا باشد بایستی از رسوب گیر الکتریکی هم استفاده شود و یا اصلا پلی فسفات کاربردی ندارد ؟
آیا رسوب گیر الکتریکی هزینه نگهداری ندارد ؟
در ضمن شرکت بوتان رسوب گیر اطلس رو پیشنهاد می دهد که تقریبا قیمتش دو برابر برتا هست و به نظر داخلش مشخصه آیا فرق زیادی بین دو رسوب گیر برتا و اطلس هست؟
با سپاس مجدد
حمیدرضا
سلامنقل قول:
بله شیر صافی دار در مسیر برگشت گرمایش
فیلتر پلی فسفات یا سختی گیر مغناطیسی در مسیر آب سرد ورودی به پکیج
پلی فسفات بهتر جواب میده به دلیل اینکه مغناطیسی املاح را برای مدت محدود املاح را معلق میکنه و بعد در صورت سکون آب املاح به جداره ها میچسبند ولی پلی فسفات اینگونه نیست و حالت لزجی به آب میدهد درضمن نکته مهم اینکه آب گرم از آبگرمکن و پکیج نباید خورده شود حتی در پخت و پز بخصوص در مواقعی که از فیلتر پلی فسفات استفاده میشود
رسوب گیر اطلس هم برند خوبی هست دو برابر یعنی چند ؟ همین برتا و... را هم خدماتی ها معمولا حدود 50 میفروشند
در خصوص قیمت منظورم قیمت اینترنتیش بود که اطللس(48) تقریبا دو برابر برتا و پیرلی(26) هست.نقل قول:
سلام ، عکسی از شیر صافی دار مورد نظر شما در مسیر برگشت و یا عکسی از رسوبگیر پلی فسفاته فیلبرتو که داخلشون پیدا نیست و نشکن هست رو برام ارسال می کنید ؟نقل قول:
من دو تا عکس از صافی رسوب گیر پیدا کردم آیا همینه ؟ آیا بایستی صافی 3/4 گرفته بشه و یا 1/2 ؟
صافی
رسوب گیر
از قرار معلوم پلی فسفات تا 6 ماه کارآیی داره. آیا پلی فسفات به کار رفته در رسوبگیرهای مختلف یکسان هست؟
سلام
عکس اول صافی 3/4 هست و شما میتوانید یا از صافی یا شیر صافی دار که به همین شکل هست فقط با این تفاوت که یک شیر درادامه صافی هست
و فیلتر پلی فسفات باید پلی فسفات داخلش هر 6 ماه یکبار تعویض شود و کیفیت پلی فسفات ها متفاوت هست و قبلا خوراکی نبود جدیدا بیشتر شرکت ها گرید خوراکی زدند ولی باز هم آب گرم پکیج خورده نشود و برای پخت و پز استفاده نشود به دلیل شیمیایی بودن پلی فسفات هرچند گرید خوراکی داشته باشد
شرکت پاکاب فرآیند نوین هم فیلتر های پلی فسفات مانند فیلبرتو زده با هوزینگ نشکن که مانند فیلبرتو هست و با برند های برتا و پیرلی و پرستیژ
تحمل فشار فیلتر های نشکن 20 بار هست و برای ساختمان هایی که پمپ دارند و یا فیلتر در محوطه باز نصب میشود بهترین گزینه هستند
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یک نمونه از شیرهای صافی دار