دوستان از سری عکس های Keep Calm ورژن ِ Skyrimی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان از سری عکس های Keep Calm ورژن ِ Skyrimی :دی
سلام من یه سوالی در مورد ازدواج در skyrim داشتم میشه دقیقا توضیخ بدید چطوری میشه ازدواج کرد من مارا رو خریدم و میرم پیش اونی که توی( whitrun در drunken huntsman )مسافر خونه ی شهر ی که عکس شیر داره روی صندلی نشسته اسمش jenassa هست ولی دیالوگ جدیدی اضافه نمیشه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا باید نژادش با من یکی باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه شما ازدواج کردید کاملا توضیح بدید با کی و چه طوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خاهشا زود تر جواب بدید زوددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددد لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
نهوه کامل و 100 درصد ازدواج لطفا خواهشا سریع
گردنبند مارا رو باید بپوشی تا گزینه ازدواج بیاد.
اولا باید گردنبند رو بندازی گردنت . دوما وقتی با کسی که قصد ازدواج داره صحبت کنی از دیالوگش میفهمی که میخواد ازدواج کنه . یعنی میگه عجب گردنبند توپی داری که یعنی ترشیدم و یکی بیاد منو بگیره . معمولا کسایی که واسشون یه کاری کردی یا کوئستی انجام دادی و کسایی که توی مشت زنی بردیشون یا کسایی که follower ات میشن واسه ازدواج در دسترسن . اونی هم که میگی رفتی جاش اون یه مرسناریه که پول میگیره میاد دنبالت . عاشق چشم و ابروت که نیست . برو پیش یه نفر دیگه .نقل قول:
اینم مود Climates Of Tamriel با لینک مستقیم:
حتما با Nexus Mod Manager نصب کنید.این فایل رو به عنوان مود بهش بدید و از اونجا نصب کنید.کد:http://www.rodfile.com/8vs0zer71d77/Climates_Of_Tamriel_-_Full_Version_-_Loose_Files-17802-v1-1b.rar.html
سلام دوستان.نماز روزه هاتون قبول حق انشاءالله كه چشم اين وهابي ها در بياد.دوستان من ديدم اين مود الان رو بازاره گفتم چند تا سوال بپرسم اگه خوبه دانلود كنم اگر هم نيست كه ديگه هيچي. اول اينكه مود ها به بازي ضرري ميرسونن يا نه. دوم اينكه بهترين و زيباترين و كاربردي ترين مودها كدامند؟
سلام.نقل قول:
مود ها به بازی ضرری نمیزنن.اگر Load Order یا همون ترتیب Load شون رو درست بچینی.اگر هم غلط بچینی همون اول بازی که بخوای بری توش Crash میکنه.
در مورد بهترین مود ها هم بحث زیاد کردیم قبلا.بگین معیارتون برای مود چیه تا معرفی کنیم.
میشه بچه دار شد ؟چه طوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از
حل شد با همون jenassa