همه مون میدونیم که این روز ا همه چیز پارتی و رابطه هست :n05:مشکل اینجاست وقتی میگی:n02:، بهشون بر میخوره نمیدونم :n21:میخوان فکر کنیم که با شایستگی امدن یا نابغه بودن ما نمیدونستیم.:n07:
Printable View
همه مون میدونیم که این روز ا همه چیز پارتی و رابطه هست :n05:مشکل اینجاست وقتی میگی:n02:، بهشون بر میخوره نمیدونم :n21:میخوان فکر کنیم که با شایستگی امدن یا نابغه بودن ما نمیدونستیم.:n07:
مصرف مداوم مواد اشتهاآور مثل عرق نعنا یا ترشیجات یا هر چیز دیگه به سرعت باعث چاقی میشه .
پس اگه مث من (بخاطر نفخ شدید معده باید عرق نعنا و قطره کارمینت و... مصرف کنم) حواستون باشه....
سلام
اگه از دست گربه ها عاجز شدین , شاید اینجوری مشکلتون حل بشه :
مقداری آویشن رو توی آب بجوشونین و آبش رو صاف کنین بریزین توی آبپاش و بپاشین به دیوارهای مسیر رفت و آمد گربه ها .
البته زیاد نجوشونینش تا بوش عوض نشه .
میتونین خود آویشن رو هم یک روز در آب بریزین و بعدش آبش رو بپاشین به در و دیوار چون گربه عادت داره همش مسیر حرکتش رو بو میکشه .
گربه از بوی آویشن بیزاره .
البته بنده خودم درست نکردم اما اینجا یه همسایه داشتیم که گربه ها تمام ماشینش رو با چنگولاشون خط خطی کرده بودند برایِ بالا رفتن از ماشین و خوابیدن روی سقفش وقتی که هوا گرمه چون بدنه ی ماشینها در شب خنک هست .
رفت یک اسپری امریکائی خرید 30 هزار تومن مخصوص دور کردن گربه و سگ
زد به دیوارهای اطراف و تنه ی درختها و چرخ ماشین .
گربه اصلاً دیگه نزدیک خونش هم نشد .
البته حدوداً دو هفته یک بار باید بپاشید دوباره .
بنده بوش کردم , فقط بوی آویشن میداد .
حالا اگه دوست داشتین امتحان کنین نتیجه رو هم خبر بدین لطفاً تا اگه موثر هست دیگران هم استفاده کنند خصوصاً اونهائی که پرنده دارند توی خونشون یا روی پشت بام .
سلام
اکثر شماهایی که میاین همین انجمن ممکنه از کسایی باشین که یه خورده اطلاعاتتون در زمینه کامپیوترو لوازم خانگی زیاد باشه
و معمولا تو یه محله یا آپارتمان وقتی درو همسایه یه چنین کسای رو پیدا میکنن کاراشون رو به اون میگن
ولی از من به شما نصیحت...هروقت یکی گفت یه سر تا خونه ما پیو ببین کامپیوتر من چشه تلویزیون من چشه و ....
خیلی راحت بگین من بلد نیستم یا انجام نمیدم...ببرین تعمیر گاه...
عاقا ما یکبار ال سی دی یه بنده خدایی مشکل داشت به من زنگ زد گفت بیا ببین این چشه...ما هم رفتیم
این بابا هم گفت من برم خونه بغلی برگردم...منم همینطور که داشتم ور میرفتم دیدم که این جدی جدی روشن نمیشه و بوی سوختگی میاد از توش...
گفتم یه چنین مشکلی پیش اومده...حالا این اومده گیر داده که اینو تو خراب کردی باید درستش کنی :|
ما یک هفته درگیر همین مسائل بودیم تا بلاخره از سرمون گذشت...حالا شما حواستون باشه دیگه از این موارد براتون پیش نیاد
یه تجربه من کسب کردم که امیدوارم به کسی برنخوره.
توجه کردید که همیشه کاربران انجمن اگه یه کاربر ساده مطلب مفیدی نوشته باشه زیاد ازش تشکر نمیشه ولی اگه یه کاربر رتبه بالا مثل ناظر یا مدیر انجمن یه مطلبی بنویسه و زیاد هم جالب نباشه صدنفر ازش تشکر می کنن.
یک تجربه جالب اینکه سعی کنیم وقتی عید هست برای بچه های کوچیک اقواممون (اونایی که نزدیکتر هستند) عیدی بگیریم چون واقعا خوشحال میشن و حس خیلی خوبی به خوده آدم القا میشه (مثلا یک بسته مداد رنگی یا خرس عروسکی کوچیک...)
مطلب بعدی هم اینکه دوستان خیلی خوبه که هرچیزی که مد میشه (مدل مو یا لباس) طرف به خودش نگاه کنه ببینه واقعا در شان و برازندش هست؟ بعد بره اون تیپ رو بزنه تجربه نشون داده که جنبه های خانواده ها مخصوصا در عید که رفت و امدها زیاده متفاوته و خب واکنش ها ممکنه زیاد جالب نباشه! اگرچه حرف مردم مهم نیست اصطلاحا ولی خب فکر دل پدر مادرمون هم باشیم یک کمی:n06:
سلام.
اگه شما توانایی مثبتی دارید ، اگه اخلاق خوبی دارید یا هر نکته مثبتی که توی زندگیتون دارید ، اون رو با زبون اثبات نکنید ! سعی کنید با عمل اون رو اثبات کنید !
به زبون آوردن توانایی انتظار رو بالا میبره. ولی اثبات توانایی با عمل ، نمود بهتری در اشخاص مقابلتون داره و نیازی به زبون آوردنش نیست.
درباره رفاقت
سعی کنید هیچوقت با کسی که مطمئنید مشکل اخلاقی زیاد داره نگردید
و دچار غرور نشید که روی ما تاثیر نداره بیشتر علمای دین و دانشمندا گفتن
که نشست و برخاست با افراد با وِیژگی های بد روی شخصیت آدم تاثیر میذاره
تنها باشید بهتره تا با این افراد دوست باشید گاهی فقط فکر میکنید که
اگه کسی پولتون رو بدزده آدم بدیه ولی بعضی ها هستن ممکنه سالهای
عمرتون رو باهاشون هدر بدید که به نظرم قیمتش خیلی بالاتر از پول پس
مراقب باشید با چه کسی رفیق میشد.امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
و یادتون نره کتاب از بهترین دوستای آدمه.و امیدتون بخدا باشه همیشه
شاید برای شما هم پیش اومده باشه که با دوستت با خانواده ات با . . . بحثت شده
تو همون لحظه هرچی سر زبونت اومده گفتی و به خودت افتخار میکنی که بله جوابش رو دادم لهش کردم و . . . اما بعد از این که اروم میشی و مدتی از این مسئله میگذره پیش خودت میگی سر چه موضوع بخودی با فلانی اینجوری برخورد کردم یا اون با من برخورد کرد
برای خودم هنوز موقعیتش پیش نیومده که جمله زیر رو امتحان کنم اما یکی دو مورد دیدم و پیش خودم گفتم اگر طبق جمله زیر عمل کرده بود الان وضعیت به شکل دیگه بود
سکوت جوابی بی پاسخ هست
اگر در حق کسی اشتباهی رو مرتکب شدین، سریعا بهش نگین و بعدش خوش خیال باشین که شمارو میبخشه.
اعتراف سریع به یک اشتباه، سبب بی آبرویی و کم ارزشی خودتون میشه و ممکنه طرف مقابل هم شمارو به خاطر عصبانیت و گرمی نبخشه ...
سعی کنین اشتباه رو اول مخفیانه حل کنین و بعد از گذشت زمان زیاد بهش بگین که سرد شده باشه.