من غافلگیر شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا کنه تو این چند وقته وقت کنم بیام یه کم بجزونمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام Grand Mather عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ كم پيدا شدي ؟؟؟
گهي زين به پشت و گهي پشت به زين
1-بلاخره زنتو طلاق دادی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه 14 تا دونه سكه اين حرف ها رو نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ بهش دادم رفت خونه باباييش
2- اون N میلیون دلاری که تو میل گفته بودن برنده شدی به دستت رسید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامردا براي 10 ميليون نفر ديگه هم ميل كرده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شرمنده ، اگه برنده شده بودم " كلي پول رو با هم فيفتي فيفتي تقسيم ميكرديم "
3- بلاخره کسیو پیدا کردی که حسابه ارزی داشته باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ، روي سيستم چند نفر هم Keylogger نصب كرديم ولي فعلاً همشون باهوش تر از ما بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با كيبرد مجازي كار ميكردن ؛ ولي جاي اميدواري هست
4- اولین پستی که از من دیدی کدوم بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع كه عشق اخبار حوادث بودي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- من پیر ترم یا رامبد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( اگه جوابه چیز بدی می گم صندلیه داغ رو قفل کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خودت توي آخر پست هات جواب خودت رو دادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ آخه من ديگه چي بگم اي Grand Mather انجمن
6- دیگه با لپ تاپه آقایه پدر آن نمی شی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي تابستون چند بار ديگه مسافرت رفتيم ؛ با بدون اجازه اي آقاي پدر بله وصل شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( خدا من رو ببخشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
7- کاربرایه مورده علاقه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدوني خيلي ها هستن
خودت و خودم !!!! ميثم - مهران - رامبد - سعيد - بهروز - اشكان - داش رضا ( گرافيست ) - اميد - صابر و خيلي از دوستان ديگه
اين جوري بگم بهتر هستش
مخلص تك تك مدير ها همكار انجمن ها و ( كاربران فعال ) و تمام كاربرها هم هستيم
( شايد زد و فردا شدم يكي از مدير هاي سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
8- تاکی قراره زنده باشی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همين الان حاضر هستم بميرم ، يعني سعي كردم زندگي ام رو جوري تنظيم كنم كه اگه فردا زنده نبودم حسرت نخورم و اينكه دوست دارم مرگ رو تجربه كنم چون خروج از جسم رو تجربه كردم و لذت اون رو درك كردم
9- تصمیم داری چه تیپی جوابه سوالا رو بدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طنز . جدی ... دروغ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچي كه شما باهاش حال كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، من با همه مدلش حال ميكنم
دیگه الان ذهنم یاری نمی کنه ... فعلا اینا رو داشته باش تا بهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لازمه بيام كمكش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بي رو درواسي
در انتظارت هستم