نقل قول:
متاسفانه خرابی تلویزیونهای سامسونگ خیلی زیاد شده پشنهاد میدم گول ظاهر سامسونگ رو نخور الان الجی یا سونی کیفیت ساخت بهتری نسبت به سامسونگ دارند
پشنهاد من مدل w800 یا w804 سونی هستش یا مدل La8600 با la7400 یا la660 الجی رو بخر
Printable View
نقل قول:
متاسفانه خرابی تلویزیونهای سامسونگ خیلی زیاد شده پشنهاد میدم گول ظاهر سامسونگ رو نخور الان الجی یا سونی کیفیت ساخت بهتری نسبت به سامسونگ دارند
پشنهاد من مدل w800 یا w804 سونی هستش یا مدل La8600 با la7400 یا la660 الجی رو بخر
نقل قول:
پلاسمارو بی خیال
الجی سایز ۳۹ بخر مدل ln5420 یا ۳۲ مدل ln540
نقل قول:
نه دوست خوبم منظورم این بود که مدل w900 از مدل w904 صد هزار تومان ارزونتره معمولا و امکاناتشون هیچ فرقی با هم ندارند
دلیل گرونی بازار تهران= ۶٪ مالیات ارز افزوده + پول ۲ سال گارانتی + زیاده خواهی یا بهتر بگم سود زیاد تا دستگاهی بارزگانی ایران مونتاژ ایران هستش
در رابطه مدل w900 با w904 هیچ فرقی با هم ندارند
نقل قول:
دوست خوبم w900 مونتاژ مالزی هستش هیچ تفاوتی با w904 نداره اگر علت دقیق تفاوت عدد این مدلها رو میخوای بدونی بفرمایید تا اطلاعات دقیقی بگم
با درود به همه دوستان عزیز قیمت بانه ای سونی w700 و ال جی la6600 رو 47اینچش رو میخواستم
خسته نباشین عزیزان..
من می خوام یه tv همه چی تموم بخرم ولی با زاهنمایی هایی که دوستان کردن بین سه مدل موندم:
lg 47la66100
lg47lm67100-fg
sumsung 46f6850
sony kdl-42w804
ولی خودم بیشتر سونی رو دوست دارم..اگه میشه قیمت سونی و بدونه و با گارانتی تو شهرستان بگین.راستی به نظر شما ارزش داره با گارانتی حدود یه تومن بیشتر پول داد؟؟؟و اگه پیشنهاد بهتری مدنظرتون هستش رااهنمایی بفرمایین..ممنون..
قیمت w700 سه میلیون و هشتادنقل قول:
la6600 دو میلیون و چهارصد و هفتاد
نقل قول:
تو مدلهایی که شما انتخاب کردین سونی از همشون بهتره اصلا شک نکن و قابل مقایسه با هم هم نیستند
برای خرید بدون گارانتی هم سایت دیجی بانه رو پشنهاد میدم به شما قیمتاشون خوبه ارسال به شهرستان هم دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیز...شما پیشنهاد بهتری ندارین؟؟یا پیشهادهای دیگه؟نقل قول:
نقل قول:
بهترین انتخاب الان w804 یه پشنهاد دیگه هم دارم الجی LA660 هستش