خیلی دست کم گرفتی اپلونقل قول:
حدود 300 از هر کدوم کم کن می شه قیمت گروهی
اگه بتونیم چند نفر دیگه پیدا کنیم مثلا بشیم 12 نفر می شه 350
Printable View
خیلی دست کم گرفتی اپلونقل قول:
حدود 300 از هر کدوم کم کن می شه قیمت گروهی
اگه بتونیم چند نفر دیگه پیدا کنیم مثلا بشیم 12 نفر می شه 350
شرمنده دیر جواب دادم
ساعت 1 تا 3 سرعت اینترنت میاد پایین به زور پیج باز می کنه
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا آقای saeedEminem2 که معلومه زحمت زیادی می کشن.واقعیتش منم می خوام یکی از این مک بوک پروها رو بگیرم و از اونجایی که شما گفتید گروهی ارزون در میاد خواستم منم تو گروه باشم.فقط می خوام ببینم تخفیفی که میگیری دندون گیر هست یا نه و اینکه کی میشه آماده شد واسه خرید؟منم اگه پولم جور شه mc723 می خوام و اگر نه mc724.آقا سعید می خواستم پیغام خصوصی بدم که نشد.ممنون
اگه تصمیمتون قطعی قطعی و قطعی هست تو گروه زیر عضو شو تا از اخرین خبرها مطلع باشی (ترجیحا همراه با شماره تماس)نقل قول:
هر وقت که تعداد حداقلی (10 نفر) تکمیل شد خرید انجام میشه (البته امیدوارم)کد:http://forum.p30world.com/group.php?do=discuss&discussionid=5529&pp=10&page=3
تخفیف فعلا بین 300 تا 500 تومن هست ولی تا آخرین لحضه مشخص نیست
سلام دوست عزیز,نقل قول:
من خودم 4 ساله یوزر اپلم:46:,البته از نوع آی فون,اطلاعاتم از نظر مک بوک کمه که به لطف شما دوستان میخوام تکمیل کنم.
اینکه این سوال رو کردم,چون سر همین موضوعِِِ ساپورتِ 1080 تو ایر 11 اینچی بحث هست.
امروز دیدم که یه کانفیگ جدید از 723 اومده تو ایران به اسم MC 723 CTO تنها فرق مهمش اینه که cpu شده GHz 2.3 و رزولیشن هم شده 1680*1050.
400 تومن ناقابل هم رفته روش (3,400,000).
سلام.امروز یکی از فامیلامون از آمریکا اومد.چند روز دیگه هم میخواد برگرده.میخواستم بدونم میتونه برام از آمریکا بفرسته یا نه؟
ظاهرا یه دونه دستگاه گمرکی نداره وتازه میشه در قالب یه بسته هدیه پستش کرد.ولی از آمریکا میشه چیزی به ایران پست کرد یانه؟اصلا با توجه به هزینه ÷ست می ارزه یا نه ؟لطفا یکی سریع جوابمو بده.ممنون
همین قیمت ایران درمیاد و البته بالاتر از قیمتی که الان بچه ها جور کردننقل قول:
و اینکه احتمال داره بسته باز بشه و . . .
یعنی من خاطره خوشی از این ماجراهای ارسال ندارم:41:
لینک گروه کار نمیکنه!!!!!!!!!!!!:13:
سلامنقل قول:
بعیده از امریکا به اینجا بشه پست کرد چون هیچ پرواز مستقمی بین ما انجام نمی شه
یه بار یه کیبورد اینترنتی سفارش دادم که به ایران هم می فرستاد. پوال خود کیبورد 7 دلار بود هزینه ی ارسالش شد 800 دلار