نقل قول:
درایور هاش که گیر نمیاد درسته !
ناپایدار بودن هم یعنی احتمال صفحه آبی خیلی زیاده و تنظیمات بایوس هم غیر قابل دستکاری !
نقل قول:
درایور هاش که گیر نمیاد درسته !
ناپایدار بودن هم یعنی احتمال صفحه آبی خیلی زیاده و تنظیمات بایوس هم غیر قابل دستکاری !
میشه یه منبع معرفی کنین که من رو برای این موضوع توجیه کنه؟
من نمیفهمم، مثلا CPUهای سری i چی دارن که باعث همچین جریاناتی میشه؟
بعد اونوقت چرا نباید یدونه ورژن هماهمگ از XP برای این CPUها باشه؟؟؟
سلام
دوستان من یک لپ تاپ بین 850 تا یک میلیون می خوام بعضی ها به من گفتن asus خوبه نظر شما چیه ؟
نقل قول:منظورت اینه عکس های والپیپر دسکتاپ رو به صورت کشیده نشون یده؟ اگه آره از عکسهای واید استفاده کن مثلا سایز 1600 در 900. 1280 در 720
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
منم همین سوال رو پرسیدم بهم ایسوس (آخر نفهمیدم این ایسوزه، اسوسه، ایسوسه چیه هرکی یه چی میگه)، لنوو - ایسر- دل پینشهاد دادننقل قول:
سلام ...
لپ تاپ بین رینج 600 تا 800 تومن میخواستم .
کاربرد هم بیشتر برنامه نویسی و در کل اجرای راحت نرم افزار ها .
زیاد سنگین وزن هم نباشه .
شارژی که باتری نگه میداره هم یه چیز معقول باشه .
ممنون از کمکتون .:11:
ویندوز xp روی لپ تاپ هایی که سی پی یو core i3 دارن نصب نمیشه؟؟؟؟؟؟ تا حالا نشنیده بودم cpu یه سیستم عامل خاص رو ساپورت نکنه.
بچه هایی که ویندوز xp براشون خیلی ضرروری هست از windows xp mode ویندوز 7 استفاده کنن. اینطوری میتونین همزمان از دو سیستم عامل xp و 7 استفاده کنید و احتیاج به گیر آوردن درایور برای ویندوز xp هم ندارین.
خودم روی یه دل 5010 با سی پی یو core i3 تست کردم
به نظرتون کدوم بهتره؟نقل قول:
کارت گرافیک کدومشون قویتره؟
یه لب تاب خوب میخوام حدود 800 تومان از مارک ایسر - لنوو و ایسوز-معایب و مزایای هر کدامشان را نسبت به یکدیگه بگید.با تشکر
از ایسر من 5741 جی را پسندیدم اما از لنوو و ایسوز اطلاعات خاصی ندارم
دوستان خواهشا
يه مقايسه منصفانه بين دل 5010 و ايسر 5741 انجام بدين
برادر من فردا قصد خريد داره
گرافيك هر دوشون خوبه
كلا كانفيگ هر دوشون خوبه
تنها چيزي كه براي برادر من مهمه صفحه نمايش اين دو لپ تاپه اينكه كدوم درخشانتره و زاويه ديد بهتري داره
و اينكه كدوم يكي كمتر داغ ميكنه
و كيفيت ساخت كدوشون بهتره
يه سوال
گرافيك اي تي آي 1 گيگ دل با سي پي يو i3 مشكلي نداره؟
هماهنگ هستن؟
ممنون ميشم جواب بدين
نقل قول:
صفحه نمایش دل بهتره.
چومن کانفیگ ها پایین هست ، پس داغ کردن هم در کار نیست اما ایسر باز کمتر داغ میکنه.
کیفیت صدای مدل ایسر بهتر هست + امکانات مولتی مدیا
برای چی نا هماهنگ باشه ؟؟؟ خوبی نوت بوک نسبت به دسکتاپ همین همانگی هست !
سلام
من یه لب تاپ میخوام تا 600 700 که نرم افزارای auto cad و etas روش روون اجرا شه HP Pavilion G62-a13SE مناسبه؟