منم هستم :27:نقل قول:
Printable View
رومنم حساب كنين :27::27::27::27::10:نقل قول:
مرسی در کنار آواتور خوشگلت ناز تره:31:...با اجازت من خیلی وقته که امضاتو بدون اجازت سیو کردم:27::31::11:نقل قول:
بالاخره یکی فهمید من چرا تو این فروم تاپیک میزنم:31: نشون دادی یه فروردینی نکته بین تیز هوشی از نوع...:40::21:...آره بسه دیگه..من که راضی تو هم راضی:27:نقل قول:
سلام خوبین..؟ :11:نقل قول:
سلام اون ولنتاین ملنتیان به خودت خوش بگذره اصلا..بی ادب:31:.فکر میکنه همه ولنتاین پارتنر دارن. :31:به اونا که قراره خوش بگذره خوش بگذره ولی:46::31:نقل قول:
اینکه جلوی خودتو گرفتی خوبه ها:31: نفس قوی میخواد که آدم اینجور مواقع جلوی خودشو بگیره:27:
حالا من پارسال بعد ولنتاین یه پسره رو دیدم اومده بود کادو بخره ، تازه از خواب بیدار شده بود انگار:31:
راست میگه دیگه:31: اصلا اگه دیگه بهت پ.خ دادم:31: با اون آیدی یاهوت:21: :31:نقل قول:
نقل قول:عاطفه جون حالا چیکار کنیم واسه این فروردینیا هم جا هست؟عضویتشونو بپذیریم؟:31:نقل قول:
دلتم بخواد ، ايدي ياهو به اين خوشملي :27::27::27:نقل قول:
بي زحمت يه جايي اون جلوها واسمون رزو كنين :40::27::27:
وای من دلم خواست الان:دی
ستاره حیف که الان دپرسم وگرنه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واي چه رمانتيك :دي
چرا دپرسي عزيزم ؟؟
روش هاي از بين بردن حالت دپرس :
زنگ زدن زنگ مردم
فحش دادن فراركردن
ايناروتست كردي اوا :دي
من كه خيالم راحته نه بايد براي كسي هديه بخرم نه كسي براي من بايد بخره.:20:
لغو!!!!!!!!!
جسارتا" سپندار مذگان بعد از ولنتاینه دیگه!!!نقل قول:
حالا من پارسال بعد ولنتاین یه پسره رو دیدم اومده بود کادو بخره ، تازه از خواب بیدار شده بود انگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]