کلا برای دستگاه مشکلی پیش میاد اگه روی high performans باهاش بازی کنم؟:n28:
کلا برای دستگاه مشکلی پیش میاد اگه روی high performans باهاش بازی کنم؟:n28:
منظورت از high performans نور صفحه هست ؟
نور صفحه اگه رو بالاترین تنظیم بشه هم برای ال سی دی و هم برای چشم شما ضرر داره (برای چشم قطعا ضرر داره اما در مورد خوده نمایشگر مطمئن نیستم)
پیشنهاد میدم کولپد استفاده کنید اون هم قوی باید باشه
در مورد دما هم با HWMonitor ببین دما دقیقا چه قدره ؟ اسم بازی رو هم بگو !
از قسمت power4gear ماکزیمم قدرت Cpu رو کم کن این نرم افزار به همراه درایور ها نصب میشه و Gadjets میتونی ببینیش.نقل قول:
اسم بازی assassins هست .پس اگه coolpad بگیرم ومثلا یه 2 ساعتی باهاش بازی کنم دستگاه ممکنه اسیب ببینه؟راستی این hw monitoring میتونه از قطعات یه تست برای سالم بودن قطعات بگیره؟
نه به اون صورت که بتونه کامل سالم بودن قطعات رو مشخص بکنه اما تا حدودی می تونه مشخص بکنه که چه قدر از باتری لپ تاپ نابود شده
الان که من دارم آمار میگیرم 17 درصد باتری لپ تاپ من نابود شده اون هم تو کمتر از 1 سال :n02:
پس از اصلاح :
اون قسمت اول رو یادم رفت بگم که کولپد اگه جنس خوب باشه میتونی دما رو خیلی پایین بیاری و این تاثیر مستقیم داره اگه دما بالا بره باتری داغون میشه
اقا پس لطفا یه مدل cool pad خوب همراه با قیمت برای n56vz بگو؟:n13:
سلام به دوستان عزیز. اکثر بحث های این قسمت رو دیدم و تا حدودی مفید بود ولی چند تا سوال تو ذهنمه میخواستم از شماها کمک بگیریم. خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین ما رو هم آگاه کنید.
1- آیا لنوو Z500 Core i7 مثل Y580 دارای اسلات msata ssd هست که یه ssd همزمان در کنار هارد اصلی قرار داد یا خیر؟ اگه هست تا چند گیگ ساپورت میکنه؟
2-گذشته از بحث اسلات msata آیا قابلیت اینو داره که هارد اصلیشو بعدها بخوایم به ssd معمولی ارتقا بدیم؟
3- واسه نصب ssd معمولی (نه msata),لپتاپ چه شرایطی باید داشته باشه؟
4- تو سایت لنوو که نگاه میکردم درایورای ویندوز XP واسه این لپتاپ رو گذاشته و از اونجایی که بنده به دلایل کاری هنوز محتاج به کار با این ویندوز هستم آیا کسی هست که سر z500 ویندوز XP نصب کرده باشه و همه سخت افزار رو هم لپتاپ شناخته باشه؟:n13:
اقا پس لطفا یه مدل cool pad خوب همراه با قیمت برای n56vz بگو؟:n13:
قدرت cpu رو از کجا کم و زیاد میکنند؟از توی بازی؟:n13:
شما باید از قسمت power 4gear این کارو بکنید البته توی asus.تو مدلای دیگه باید از قسمت تنظیمات باطری این کارو انجام داد.