اين كارت ها مگه عمده وارد شده ؟نقل قول:
تك و توك اورده بودن عمده من كه نديدم
من zotac مدل 1 گيگ رو 288 قيمت دارم از تهرامنقل قول:
اين كارت ها مگه عمده وارد شده ؟نقل قول:
من zotac مدل 1 گيگ رو 288 قيمت دارم از تهرامنقل قول:
همین که احساس کردم ارزونتره مشکوک شدم، میگن هیچ ارزونی بی علت نیست :31:.
گفتم یهو دیدی گرفتم خراب دراومد، حالا هی بدو دنبال گارانتی.
سلام
قیمت کارت گرافیک XFX- GeForce GTS 250 - 1GB تو بازار چنده ؟
club GTS 250 - 1GB چه طور؟
[QUOTE=pedram_sad;5731130]اين كارت ها مگه عمده وارد شده ؟
570 gtx رو نمیدونم ولی ati 6970 یک هفته میشه که اومده و از یه جا قیمت دارم به 468 تومن
ارزون ترین 5770 چنده ؟ تو تهران ازکجاااااااااا می تونم بگیرم؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی
آفرين اين شد ! خيلي خوب من دوتا مدل پيشنهاد ميدم :نقل قول:
LG 2050T
Samsung BX2085 plus
هردو خوبن وبا خواسته هاي شما سازگار و همون حدود قيمتا . مباركه :31:
اقا لطفا یکی جواب من بده قیمت gtx570 و ati6970 تو بازار تهران چنده؟چه مارکیِِِی؟
شايدم قيمت هامون جهاني شده خبر نداريم!نقل قول:
ولي اينو من از يه نفر ديگه هم شنيدم.. نميدونم ، شنبه معلوم ميشه .
Gainward بگمونم 145 بود .نقل قول:
دوستان قیمت EVGA GTX460 1GB FTW و معمولیش چقدره
ممنون از پستتنقل قول:
ولی میشه بیشتر در مورد این دو توضیح بدی؟قیمت دقیقشون چطوره؟
led هستن یا lcd ؟(کلا led بخرم بهتره یا lcd ؟)