سلام دوستان
میخام یه ماشین بخریم میخوام بدونم رنو مگان بهتره یا زانتیا؟مشخصات خوب هر دو رو هم بگید
Printable View
سلام دوستان
میخام یه ماشین بخریم میخوام بدونم رنو مگان بهتره یا زانتیا؟مشخصات خوب هر دو رو هم بگید
سلام
سایتی هست که بشه خلافی ماشین رو ازش پیدا کرد؟
من باشم مگان میخرمنقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من زانتيا كه خيلي بهتره:5:
Nomber1 واقعا ممنون حوصله به خرج دادي نوشتيش:11:
رام جان / منظور از محور اصلی خودرو یعنی محوری که انتقال نیرو به اون صورت میگیره . اصلا زنجیر چرخ باشید اول از همه به چرخی متصل شه که انتقال نیرو از اون صورت میگیره . نه اینکه مثلا در پراید که دیف جلوست بیاس به لاستیک عقب زنجیر بزنی ! تو رو خدا نزن این حرف رو !نقل قول:
مگان 2000 بهتر از زانتیا /نقل قول:
زانتیا بهتر از مگان 1600 /
مشخصات هر دو هم نوشته شده در این تاپیک . ( _ به وفور)
خراب دوستان هستیم و بس !نقل قول:
بدین منظور:نقل قول:
ابتدا پشت کارت ماشین خود را ملاحظه کنید. در پشت این کارت ، یک کد ۱۷ رقمی به شکل عمودی حک شده است. این کد با IR شروع میشود.
اکنون شما میبایست این کد را به شماره ۳۰۰۰۵۱۵۱ از طریق SMS ارسال کنید.
پس از چند لحظه مقدار جریمه ماشین و تعداد دفعات آن برای شما ارسال میشود.
سلامنقل قول:
من درست متوجه نشدم یعنی زنجیر چرخ رو ببندیم به زاپاس و هر زمان خواستیم استفاده کنیم تعویض همون چرخ کافی هست یا برای سرعت کار فرمودید؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه به مقاله ای که جمع کردم با دقت نگااه بندازین مشکل حل میشه .
ببینید :
عامل اصلی لغزش در جاده های یخی یعنی نیروی که از طریق محور انتقال قدرت به چرخ های جلو ( اگر دیف جلو ) و چرخ های عقب ( اگر دیف عقب ) منتقل میشه نتونه اصطکاک کافی رو برای حرکت کردن بر روی سطح پیدا کنه .
ما باید کاری کنیم که اون اصطکاک به وجود بیاد . یعنی باید زنجیر چرخ رو به چرخ هایی بزنیم که نیرو رو از موتور به زمین هدایت میکنه یعنی اگر دیفرانسیل جلو به چرخ های جلو و دیف عقب هم چرخ عقب !
پس زنجیر رو به چرخ های محور اصلی انتقال نیرو میبندیم نه چرخ هخایی که در نقش هستند !
از اونجایی که در 60 درصد برف ها میشه با اتصال یک زنجیر چرخ به یکی از چرخ های انتقال قدرت به حرکت ادامه داد و از اونجایی که در شرایط یخی پیاده شدن از خودرو و بستن زنجیر فوقالعاده طاقت فرسا و سخت تلقی میشه من پیشنهاد کردم زنجیر چرخ رو بر روی زاپاس ببنید از قبل و در شرایط خوب . اگر که گیر کردید فقط زاپاس رو با یکی از لاستیک های محور اصلی عوض کنید ! همین ! برای سهولت و راحتی