همونطور که دوستمون گفتن .شماره 0 رو تو این برنامه میزنی بعد میره تو تنظیمات و بعد قسمتنقل قول:
show ROM drivers و show RAM drivers
رو تیک میزنی اونوقت اونا رو هم نشون میده ....
Printable View
همونطور که دوستمون گفتن .شماره 0 رو تو این برنامه میزنی بعد میره تو تنظیمات و بعد قسمتنقل قول:
show ROM drivers و show RAM drivers
رو تیک میزنی اونوقت اونا رو هم نشون میده ....
این جور که معلومه همه از باطری رازین پس سر من کلاه رفته.من روزی 2بار شارژ میزارم حتی اگه دست به گوشی نزنم صبح که فوله تا ساعت 5 باتری پره اما بلافاصله تا یک آهنگ گوش میدم یا گوشیو خاموش روشن میکنم باطری یدونه میشه.باطریه فابریکش باد کرده بود یه روش تشخیص هم بگم باطریو روی شیشه ای که بصورت افقی هست مثلا شیشه میز بچرخونید باطری نهاید باید نیم دور بزنه هر دو طرف اگه بچرخه نشون میده باطری خرابه و باد داره و این باد هم با چشم معلوم نمیشه.واسه من تا یک ربع میچرخه.عوض کردم یکی از این متفرقه ها خریدم اما بازم دردی دوا نشد.زده به سرم ردش کنم بره گوشیو صبح میرم دانشگاه شب میام گوشی خاموشه!!!!نهایت صرفه جوییم می کنم!!!
اره حتما پیگیری بکن ...باطری گوشی ما هیچ کدوم مشکلی نداره...نقل قول:
من مدت زیادیه 5700 دارم من کلی تحقیق کردم تا مشکل ساعت اس ام اسو حل کردم
تایم زون رو روی شهر روم ایتالیا تنظیم کن وقتی پرسید به جای جدیدی سفر کردی بگو نه مشکلت حل میشه
[SIZE="3"][COLOR="Navy"]سلام دوستان..فکر کنم شما هم شنیده اید که کیتهای جدید گوشیها اومده که دوتا سیم کارت را میشه داخل گوشی گذاشت..میخواستم بدونم ایا کسی تست کرده روی 5700 جواب میده یا نه..و اینه اگه جواب بده..من که سیم کارتم همراه اول هست میتونم با این کیت یه سیم کارت ایرانسل که فقط مخصوص استفاده از Gps هست هم استفاده کنم!!ممنون میشم راهنمایی کنید!!!:8::8::8::8:
یه جای دیگه هم این بحث مطرح شده بود .هنوز که از دوستامون کسی تست نکرد معلوم نیست چه جورین ...نقل قول:
ممنون .حالا چرا رو ایتالیا ؟نقل قول:
من که ندارم این گوشی رو تا حالا هم ندیده بودم این مشکل رو ...
آقا مایه تم درست حسابی گیر نیاوردیما هنوز رو تم فابریک میچرخیم!!!!
تم خوب توی mobile9 هم دیگه گیر نمیاد نمیدونم چرا کم شده تم خوب
تخمشو ملخ خورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1