mohammadgame:
سلام: بابا اینجا که کاری نداره چراغ رو ول کن برو توی کلیسا طبقه دوم یه جایی است کنار لوستر کنارش وایسا از روی لوسر میره اون طرف و ادامش هم خودت می بینی
Printable View
mohammadgame:
سلام: بابا اینجا که کاری نداره چراغ رو ول کن برو توی کلیسا طبقه دوم یه جایی است کنار لوستر کنارش وایسا از روی لوسر میره اون طرف و ادامش هم خودت می بینی
نقل قول:
mohammad game:
سلام بابا تو چرا اینقدر آتیشت تند اصلا کی گفته سه تیکه رو الان سر هم کن این مال مرحله 4 هست که خودش خیلی آسون پیدا میشه تو توی قصرراهت رو ادامه بده برو تو اتاقی که خالیه و محفظه کوچکی بالاش تو همون اتاق 2 تا برجستگی کف اتاق در 2 طرفش انتهای اتاق هست برو روی یکیش وایسا دکمه f ( همون دکمه ای که دختره رو صدا میزنه ) رو بزن دختره روش می ایسته بعد خودت هم برو روی اون یکی به ایست ببین چه اتفاقی می افته
mohammad game:
سلام بابا تو چرا اینقدر آتیشت تند اصلا کی گفته سه تیکه رو الان سر هم کن این مال مرحله 4 هست که خودش خیلی آسون پیدا میشه تو توی قصرراهت رو ادامه بده برو تو اتاقی که خالیه و محفظه کوچکی بالاش تو همون اتاق 2 تا برجستگی کف اتاق در 2 طرفش انتهای اتاق هست برو روی یکیش وایسا دکمه f ( همون دکمه ای که دختره رو صدا میزنه ) رو بزن دختره روش می ایسته بعد خودت هم برو روی اون یکی به ایست ببین چه اتفاقی می افته
با سلام
ممنون می شم اگه به من بگید که درایور کارت گرافیک رو برای اجرای این بازی چه جوری اپدیت کنم.
كارت گرافيكت چيه دوست عزيز ؟نقل قول:
با سلام
ممنون می شم اگه به من بگید که درایور کارت گرافیک رو برای اجرای این بازی چه جوری اپدیت کنم.
تاپيك واقعا خيلي بزرگ شده!! براي يه مطلب حدود 50 تا صفحه رو گشتم. اگر صلاح مي دونيد تاپيكش رو عوض كنيد. سرويس شدم.
کارت گرافیک من جی فورس 5200 با 128 mgpk هستش بازی re4 بااین بازی خوب اجرا نمی شه یکی از دوستان توصیه کرد تا کارت گرافیک رو اپدیت کنم اون وقت ممکن این بازی بهتر اجرا بشه.
اگر می شه به من بگید که درایور کارت گرافیک رو برای اجرای این بازی چه جوری اپدیت کنم.
به منم بگین Gforce fx5200 چجوری ابدیت کنم؟؟؟
اقا چجوری ایننقل قول:
virtual memory رو ببرم بالا؟؟؟؟؟
برو رو سايت Nvidiaنقل قول:
البته حجمش زياده اگه خواستي بگو مال 5200 رو برات آپلود كنم.
اگه میشه اپلود کن
با سلام
فکر کنم درایور کارت گرافیکت این باشه این جدیدترین ورژنش هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم:49.59MB
راستی قابلیت Resume هم داره
بچه ها خواهش می کنم پست هاتون را یه بار بزارید تو تاپیک ، بعضی از پست ها دو سه بار تکرار شدن. در ضمن این بحث گرافیک رو هم تموم کنیم، بهتره راجع به خود بازی صحبت کنیم
من خودم از سایت مدرن گیم استفاده از موس رو گرفتم خیلی هم عالی کار می کرد یه مدت رو سیستمم
بود ویندوز عوض کردم حالا هر چی وب گردی میکنم گیرم نمیاد دانلودش کنم
از سایت مدرن هم برداشتنش اینجا هم که کسی نداره چیکار کنیم حالا؟
من خودم از سایت مدرن گیم استفاده از موس رو گرفتم خیلی هم عالی کار می کرد یه مدت رو سیستمم
بود ویندوز عوض کردم حالا هر چی وب گردی میکنم گیرم نمیاد دانلودش کنم
از سایت مدرن هم برداشتنش اینجا هم که کسی نداره چیکار کنیم حالا؟
اگه كارت گرافيكت 64 بيته بيخيال شو.اگه نيست اول آخرين ورژن كارت گرافيكت رو نصب كن بعد آخرين ورژن direx رو نصب كن بعدش اگه نشد virtual memory رو ببر بالا.برو توی System Properties (روی My Computer رایت کلیک کن و Properties رو بزن.)و برو توی قسمت Advanced و از اونجا از توی قسمت Performance که با رنگ دیگه ای نوشته شده Settings رو بزنی.بعد از توی پنجره ای که باز می شه Advanced رو بزنی و توی قسمت Virtual memory که باز هم با یه رنگ دیگه نوشته شده،Change رو بزن.توی این پنجره که باز می شه،یکی از Drive هات رو که فضای بیش تری داره انتخاب کن و تا جایی که می تونی memory رو زیاد کن.من خودم Initial Size رو 1200 مگا بایت و Maximum size رو 1650 مگا بایت گذاشتم.نقل قول:
از اينجا بگير:نقل قول:
vaghean az hamatooon mamnooooooooooonaaaaaaaaaam
تو جزیره بعد از اون قسمت که هلی کوپتر منفجر میشه وارد ساختمون که میشیم یه سطل آشغال هست که توش یه چیزی تکون میخوره ، کسی میدونه چیه ؟ باید کشتش یا نه؟
همون كه تو زندان هست.من كه اونو كشتم.(اصلا از حركتش خوشم نيومد)نقل قول:
کسی سیو از مرحله آخرش نداره؟
بابا سيو مي خواي چيكار؟خودت برو حالشو ببر.نقل قول:
نوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچوقت مشخص نمی شه اون چیهنقل قول:
وقتی با لیون می رسی اونجا در سطل آشغال رو برمی داره می گه این دیگه چیه!
وقتی با ایدا می ری در سطل آشغال رو می بنده می گه اه دیگه نمی خوام ببینمش!!!
salaam ye saal dashtam
in bazi aslan arzesh bazzi kardan dare ya na man ta oonja ke ye dehe ke por az in zombia e raftam bad raftam roo saghfo oonjahasham (shoutgun gereftam
(avalaye bazi
bad gir kardam dige bazi nakardam
واقعا که!نقل قول:
من نم فهمم چرا هر کی توی این بازی گیر می کنه می گه ارزش داره بقیه اشو برم یا نه!!!!
معلومه که ارزش داره!
اونجا هم برای دفعه اول که بازی می کنی سخته اما بعدش که راه بیفتی می فهمی سخت یعنی چی!
نقل قول:
ای بابا ، آرام راست میگه معلومه که ارزش داره من هنوز تموم نکردم ولی کلی باش حال کردم.
تازه کاش همه مراحل سخت بازی مثل اونجا بودن. بازی کن راه میافتی
در ضمن اینم بگم که چقدر کشتن کراوزر با چاقو حال داد ، فکر نمی کردم بشه همچین نره غولی رو با چاقو کشت.
ايول خوب جواب دادي.:46:نقل قول:
bashe baba taslim :31:نقل قول:
ye zare bazi kardam residam be oonja ye seri ashghal pashghal be derakhta avizoone hala bayad che khaky berizam ????
:19: :19: :19:
dar zemn ashghal haye mazkoor abi rang mibashand:20: :31:
font farsim ham kharbe nagin farsi benevis:21:
فارسی بنویسید یه قانونهنقل قول:
سلام.
آقا ما رفتيم اين پچ 70 مگي رو دانلود كرديم و كركش رو هم به همين ترتيب. اما حالا كه وارد بازي ميشم به غير از ---- و مرغ و خروسا و كلا شخصيتاي بازي ديگه هيچي ديده نميشه. همه جا سياهه. نه گلي و نه درختي.
ضمنا كارت گرافيك من Geforce 7100GS هست و آخرين آپديتش رو هم نصب كردم و همچنين آخرين ورژن DirectX موجود ه نصب شده هست.
به من كمك كنيد ثواب داره. بعد يه عمر خواستيم بازي كنيم!! اينطوري شد.
هنوز تمومش نکردی ؟نقل قول:
ای بابا ، آرام راست میگه معلومه که ارزش داره من هنوز تموم نکردم ولی کلی باش حال کردم.
تازه کاش همه مراحل سخت بازی مثل اونجا بودن. بازی کن راه میافتی
در ضمن اینم بگم که چقدر کشتن کراوزر با چاقو حال داد ، فکر نمی کردم بشه همچین نره غولی رو با چاقو کشت.
ما تموم کردیم بوسودیم و سپردیم به خاک !
خوب اشکال از پچ هست دیگه .نقل قول:
سلام.
آقا ما رفتيم اين پچ 70 مگي رو دانلود كرديم و كركش رو هم به همين ترتيب. اما حالا كه وارد بازي ميشم به غير از ---- و مرغ و خروسا و كلا شخصيتاي بازي ديگه هيچي ديده نميشه. همه جا سياهه. نه گلي و نه درختي.
ضمنا كارت گرافيك من Geforce 7100GS هست و آخرين آپديتش رو هم نصب كردم و همچنين آخرين ورژن DirectX موجود ه نصب شده هست.
به من كمك كنيد ثواب داره. بعد يه عمر خواستيم بازي كنيم!! اينطوري شد.
قبل از پچ سالم بود ؟
آشغال پاشغال آبی؟نقل قول:
آره؟
عجب!!!
اونا مدال هستن اگه از 15 تا 10 تاشو بزنی یه اسلحه مجانی می گیری و اگه هر 15 تا رو بزنی اسلحه level 2 می شه
فونت فارسیت هم اگه خرابه اینگلیسی بنویس:
blue rabish به جای آشغال پاشغال آبی مثلا!!!!
ای بابا Oracle خان مشکل من بازی نیست، وقت بازی کردن ندارم واسه همینه که انقر طول کشیده،نقل قول:
صبح میرم 8 شب میام خونه ، شما به بزرگی خودت ببخش ;)
بخاطر شما سعی میکنم تو این دو سه روزه تمومش کنم
راستی این بازی Ada The Spy هم به همین طولانیی هستش؟
okنقل قول:
father how can i catch that rabish that is too far from ground =
=
baba in medalaro che joori begiram dastam nemirese
rasty ye chize dige
mage araram esme 2khtar nist
2khtaraham mage resident evil bazi mikonan:27: :27: :27:
???
مطمعنی کرکی که دانلود کردی همون کرکی نسخه اروپایی بازیه؟نقل قول:
چون الان دوتا کرک هست که یکی برای نسخه آسیایی یکی برای نسخه اروپایی
شوخی کردی دیگه؟نقل قول:
مگه گفتم مدال جمع کنی!!!
باید با تیر بزنی شون!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم araram نیستم Ar@m هستم یا همون آرام هستم دختر هم هستم کی گفته دخترا رزیدنت اویل بازی نمی کنن؟؟؟؟؟
بله که بازی می کنن نه از شماره 4 بلکه از همون شماره 1 تا شماره شونصدمش رو هم بازی می کنن
:27: :27: :27: ----------> baraye hame 2khtaraye resident evil bazنقل قول:
:31:
ye saalam daram dvd e simset kharab shode ehtemalan ?????:27:
دوستان لینک دانلود Resident evil 4 نسخه USA رو گیر اوردم. خواهشا" اونهایی که اینترنت پر سرعت دارن اینو دانلود کنن, و نظرشون رو درباره این نسخه بگن که بهتره یا بد تره یا فرقی با نسخه های دیگه نداره...
لینک دانلود Resident Evil 4 نسخه North American از طریق تورنت:
ممنون اما نتونستي اطلاعات بيشتري گير بياري؟حجمش هم 3 گيگ:18:نقل قول:
Son you must shoot that rubbish with rifle.نقل قول:
اين فروم خدايي نكرده فارسي هستش.
حداقل اگه با حروف فارسي نمي نويسي جملات انگليسي نگو.
زحمت كشيدي!من ميگم مشكلم رو كمك كنيد رفع كنم شما ميگيد مشكل از پچ هست؟ اگر مشكل داره چرا تو اين دنيا همه ازش استفاده كردن و فقط براي من اشكال داره؟!! لطفا راهي بگين كه مشكل رفع بشه.نقل قول:
دوباره هم مي گم كه توي بازي من فقط شخصيت ها و جك و جونورا رو نشون ميده و هيچكدوم از خونه ها و درختا و زمين و اين جور چيزا ديده نميشه.