به soccer_18: سرمايهگذاري خصوصي اجازه تاخير رو نميده
دوست گرامي،
پوشش ايرانسل درحالحاضر نسبت به مدت زماني كه فعاليت رو شروع كردن كم نيست (در مقايسه با ساير اپراتورهاي ايراني)
يك نكته فراموش نكنين. ايرانسل براي ثبت شركتش در ايران مبلغ 300 ميليارد تومان رو فقط بابت دريافت پروانه به دولت جمهوري اسلامي پرداخت كرده. به نظر شما شركتي كه همچين هزينهاي رو (فقط براي دريافت پروانه) بكنه، آيا اجازه خواهد داد كه سوددهي پروژهاش به ده سال برسه؟
از نظر من ايرانسل تا آخر سال 86 خواهد توانست، تعداد زيادي از شهرهاي بزرگ و بسياري از جادهها رو پوشش بده. در عرصه بازرگاني، توسعه شرط بقاست. به تاليا نگاه كنين، قيمت سيمكارتهاش به 120 هزار تومان هم رسيده بود، ولي از اونجايي كه نتونست خودش رو به روز نگه داره تقريباً داشت از دور حذف ميشد. ولي دوباره داره يه حركتهايي ميكنه.
در آخر، اگه اپراتوري بهتر از اون سه تا كه بهشون لعنت فرستادين ميشناسين، معرفي كنين تا منهم ازش استفاده كنم. :46:
رگولاتوری که شان خود را فراموش کرد
هر كاري آداب خاص خود را دارد و هر مقامي شاني متفاوت همانگونه كه يك وكيل زماني سخناش در محكمه شنيدني است كه با زبان حقوقي و قانوني صحبت كند؛ قطعا سخن گفتن يك رگولاتور نيز آداب و شئون خاصي دارد كه پيروي نكردن از آن باعث خدشه به آن جايگاه و مقام خواهد شد. قدري به نحوه گفتگوي رسانهايي سازمان تنظيم مقررات با اپراتور دوم تلفن همراه ايران دقت كنيد، آيا ادعاهايي كه از سوي رگولاتور ايراني مطرح ميشود به نظر شما وجاهت رسانهايي شدن را دارد.
تجربه ثابت كرده است استفاده از رسانهها آن هم به شكلي كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي استفاده ميكند در شرايطي به وقوع ميپيوندند كه اميد به انجام كاري از طريق مراجع قانوني و منطقي وجود نداشته باشد.
به اين معني كه اگر ايرانسل به عنوان اپراتور دوم تلفن همراه براي احقاق حقوق خود نميتوانست از طريق مجاري منطقي و حقوقي به نتيجه برسد طبيعي بود كه دست به افشاگري يا طرح ادعاهاي خود بزند. اين در حالي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بالاترين مرجعي است كه قاعدتا و قانونا بايد روابط اپراتورها با يكديگر و فعاليت آنها را تنظيم و زير نظر داشته باشد و اپراتورها نيز راهي جز اجراي مصوبات و دستورات رگولاتور ندارند. چگونه است كه سازمان تنظيم مقررات به عنوان بالاترين مرجع براي اعمال يك مصوبه تحت عناوين ثانيهايي شدن صورتحسابهاي مشتركان به جاي استفاده از ابزارهاي قانوني خود اقدام به فضاسازي ميكند. آيا هدف از اين فضاسازي براي رگولاتوري كه به راحتي ميتواند يك اپراتور را مجبور به اجراي يك مصوبه يا آييننامه كند انتفاعي در بر دارد يا اينكه با اين شيوه در تلاش است تا سرپوشي بر تعهدات انجام نشده خود بگذارد. دقت كنيد هدف از اين يادداشت حمايت از اپراتور دوم نيست قطعا ايرانسل براي رقابت بهتر با اپراتور اول بايد صورتحسابهاي مشتركان را برحسب ثانيه محاسبه كند و به جاي اطلاعرساني و تبليغات پيدرپي كه بدون پشتوانه واقعي در ارائه خدمات بهتر است اقدام به بالا بردن كيفيت شبكه و خدمات خود كند.
اما واقعيت اين است كه رگولاتور ايراني، شان و جايگاه واقعي خود را رعايت نميكند و دقيقا خود را همتراز با يك اپراتور فرض كرده است. آيا آقاي رگولاتور و معاونانش هر هفته با مسئولان اپراتور دوم جلسه ندارند كه براي ابلاغ يك دستور العمل و براي ثانيهايي شدن صورتحسابها اولتيماتوم رسانهايي ميدهند .
منبع: عصر ارتباط
رگولاتور سرانجام به سراغ اپراتور اول هم رفت
یکشنبه، ۲۶ فروردینماه ۱۳۸۶
رييس سازمان تنظيم مقررات از تخلف مخابرات و ارتباطات سيار خبر داد و گفت: اين دو شركت مدتها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم-ايرانسل- بيشاز نرخ مصوب هزينه دريافت كردهاند.عاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از تخلفات صورت گرفته توسط شركت ارتباطات سيار ومخابرات درخصوص نرخ تعرفههاي دريافتياز مشتركين خود خبر داد.
شركت ارتباطات سيار، نخستين اپراتور تلفن همراه است و شركت مخابرات نيز مسئوليت واگذاري تلفنهاي ثابت عهدهدار است.
محمود خسروي رييس سازمان تنظيم مقررات ومعاون وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات به خبرنگار ايرنا گفت: اين دو شركت مدتها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - بيشاز نرخ مصوب هزينه دريافت كردهاند.
نرخ مصوب هزينه ارتباط از اپراتور اول براي هر دقيقه ۴۴۷ريال اعلام شده است.
خسروي افزود: شركت دولتي ارتباطات سيار تاكنون نرخ تعرفه مكالمه از تلفن همراه اين شركت با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - را ۷۶۰ريال به ازاي هر دقيقه محاسبه كرده است.
وي گفت: شركت ارتباطات سيار و مخابرات وعده دادهاند از اين پس تعرفه مكالمه را براي هر دقيقه ۷۶۰ريال محاسبه نكند.
رييس سازمان تنظيم مقررات افزود: تخلف اين دو شركت به آنها ابلاغ شده و اين دو شركت نيز اخيرا اعلام كردند محاسبات خود را به رقم مصوب ۴۴۷ريال برميگردانند.
مخابرات و ارتباطات سيار از بدو آغاز بهكار اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - تعرفه هر دقيقه مكالمه با اين اپراتور را با اين توجيه كه اين اپراتور هزينه بين شهري ندارد و هزينه مكالمه با آن در كشور به يك اندازه است، ۷۶۰ريال محاسبه كردهاند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پاسخ اين سوال كه سازمان تنظيم مقررات در قبال اين تخلف چه اقدامي خواهد كرد گفت: سازمان بازرسي كشور و ديوان عدالت اداري بر كار سازمانهاي دولتي و نهادها نظارت ميكنند و درصورت اثبات تخلف، اقدامات لازم را صورت خواهند داد.
لطف الله صبوحي معاون سازمان تنظيم مقررات نيز در گفتوگو با ايرنا درباره چگونگي جبران خسارت مشتركين اين دو شركت، گفت: اطلاعات شارژينگ مشتركين تلفنهاي ثابت و همراه به مدت شش ماه ذخيره ميشود و از نظر قانوني بايد مازاد هزينه مشتركان برگردانده شود.
وي گفت راهي براي جبران خسارت افرادي كه از تلفنهاي عمومي با اپراتور دوم تماس گرفتهاند، وجود ندارد و شركت مخابرات بايد راهكاري براي آن بيابد.
صبوحي در خصوص مكانيزمهاي كنترل اجراي مصوبه نرخ مكالمات گفت كه بخش نظارت سازمان تنظيم مقررات بايد بررسي كند آيا شركت ارتباطات سيار و مخابرات واقعا از اين پس تعرفه ۴۴۷ريالي در مكالمه با ايرانسل را رعايت خواهند كرد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز مساله تعرفه مکالمات ایرانسل را حل میکنیم
ایرانسل راهی جز محاسبه تعرفه براساس ثانیه ندارد
ایرانسل برای افزایش تعرفه مشکل ندارد
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از برپایی نشست عصر امروز (دوشنبه)، به منظور حل و فصل مساله تبدیل تعرفه مکالمات از دقیقه به ثانیه خبر داد.
مهندس محمود خسروی، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: با توجه به بروز مسائل اخیر، امروز بعد از ظهر (27 فروردین ماه)، با دعوت سازمان تنظیم مقررات، نشستی به منظور هماهنگی و جهت حل مشکل در سازمان تشکیل خواهد شد.
خسروی، تاکید کرد: شرکت ایرانسل، باید محاسبه تعرفه مکالمه بر حسب ثانیه را رعایت کند و راهی جز این ندارد، اما برای افزایش تعرفه نیز مشکلی ندارد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: در این نشست، مسائل دیگری همچون حقالسهم، مسائل و مشکلات مورد ادعای ایرانسل که برخی از آنها بهجا است و اینترکانکشن و ... باید بررسی و حل شود.
به masoudboy: حذف محدوديت زماني تاليا
دوست عزيز،
طبق آخرين خبري كه من دارم، تاليا محدوديت زماني كارتهاي خودش رو به صورت موقت لغو كرده. تاليا حدود دو ماه قبل هم اين كار رو كرد، ولي با مخالفت شركت مخابرات كه كارفرماي تالياست، مجبور شد كه اين محدوديت زماني رو دوباره برگردونه.
ظاهراً يك هفته قبل از عيد با توافقي كه ميون مسوولين تاليا و مخابرات بهوجود اومده، بهشون اجازه دادن (طبق اونچه كه در قرارداد بين دو طرف هست) كه تاليا به طور موقت محدوديت زماني رو برداره و اين جوري كه بازار به جلو ميره، من پيشبيني ميكنم كه اين كار دايمي خواهد شد.
براي مطالعه بيشتر ميتونين به منبع خبر، سايت تاليانيوز مراجعه كنين.
با uspharshad كاملاً موافقم!!
با نظري كه دوستمون
داده كاملاً موافق هستم. اين كه ما يه روز از اومدن GPRS ذوقزده بشيم و روز بعد بهخاطر هزينه اون فحش و بد و بيراه بديم، هيچ كمكي به هيچكس نميكنه. البته من هم شخصاً از اين پيشرفتي كه در تكنولوژي محل زندگيام صورت گرفته خيلي خوشحال شدم. ولي هيچ وقت فراموش نكردم كه براي شركت ايرانسل اونچه كه مهمترين هست، رسيدن به سود سرشاري از رهگذر ارايه اين سرويسه نه خوشحال كردم من و شما!
اون چه كه براي ما (جماعت مصرفكننده) حايز اهميته، تنوع خدمات، كيفيت سرويس و البته قيمت پايين هست. پس لازمه كه ما از هر حركتي كه به اين سو صورت ميگيره، حمايت كنيم. حالا ارتباطات سيار، تاليا، ايرانسل يا اپراتور سوم هيچكدوم تفاوتي نميكنه.
اين فورم واقعاً اين قابليت رو داره كه به محفلي براي حمايت از حقوق مصرفكننده تبديل بشه (همونجوري كه دوستمون تقريباً اشاره كرد). پس بهتره كمي منطقيتر به قضايا نگاه كنيم. :20:
شنونده نظرات شما هستم.
بالاخره استفاده كنيم يا نه؟
من يك سيمكارت اعتباري ايرانسل دارم.
اينترنتش رايگانه و بابت اونم تا الان چيزى از اعتبارم كم نشده.
آيا امكان داره كه پولشو بعدا از من بگيرن؟
شايد هم سيمكارتمو باطل كنند؟
شما چى از اين موضوع خبرى نداريد كه چى به سرمون ميارن؟ :41:
به djmamal: به چي ميگن Download؟
دوست گرامي، منظور از Download بر خلاف اون چه كه بين بچهها متداوله (موسيقي، فيلم يا عكس)، هر گونه اطلاعاتي هست كه وارد Browser شما بشه. اين اطلاعات ميتونه، نوشته، عكس، صدا، فيلم و يا حتي كادر بندي صفحه باشه.
به اين ترتيب شما براي هر كيلوبايتي از اطلاعات كه دريافت ميكنين (و همينطور ارسال ميكنين) لازمه پرداخت كنين. منظور از آنلاين بودن اينه كه اون صفحهاي كه باز شده به همون ترتيب باز بمونه. در اين صورت لازم نيست پولي پرداخت بشه. براي مثال شما يه صفحه اخبار يا يك ايميل رو باز ميكنين، كه خوندنش 20 دقيقه وقت ميبره (البته لابد ايميل بلنديه!)، در اين حالت شما براي اين زمان پولي پرداخت نميكنين.
ارزش افزوده سرويس كيلوبايتي در موبايل اينه كه مثلاً در ياهو مسنجر، شما 24 ساعت آنلاين هستين و هميشه در دسترس دوستانتون، ولي فقط وقتي پول ميدين كه يه پيام بفرستين و يا پيام بگيرين.
به God Of Pc: من دست به عصا راه ميرم
والا من هم درست نميدونم چي ميشه؟
از يك طرف اعتبار كم نميكنه، از طرف ديگه يهو ممكنه همه رو كم كنه و اگه بيش از اعتبار باشه سيم رو بسوزونه!
پس من فعلاً كم استفاده ميكنم تا 7،8 روز ديگه معلوم ميشه، بالاخره چي كارن.
تفاوت دکلهای ایرانسل و ارتباطات سیار
در مورد دکلهایی که دو شرکت استفاده میکنن، تفاوت چندانی به چشم نمیخوره.
اون چه که به چشم میآد، آنتنها هستند. در بالای دکلهای قدیمی شرکت مخابرات یک سازه مثلثی نسبتاْ بزرگ دیده میشه. که کار اون نگه داشتن دو عدد آنتن هست. ۲ آنتن در هر ضلع مثلث یعنی کلاْ ۶ آنتن.
در تکنولوژی جدید برای هر طرف فقط یک آنتن به کار برده میشه، یعنی در مجموع 3 آنتن که در نتیجه نیازی هم به سازه مثلثی نخواهد بود. در دکلهای تالیا و ایرانسل، در هر دو وضع به همین صورت هست. بعضاٌ در سایتهای جدید مخابرات هم وضع به همین صورته.
دلیل کاهش تعرفه موبایلهای دولتی
یکی از دلایل این امر میتونه، پایین نگه داشتن تعرفه ایرانسل باشه. البته یه خورده بعید به نظر میرسه، ولی خب گفتم در میون بذارمش.
اگه طبق قرارداد ایرانسل، این شرکت ملزم باشه حداکثر تعرفهاش رو ۴۰٪ بالاتر از ارتباطات سیار نگهداره، اونوقت با پایین اومدن تعرفه ارتباطات سیار، ایرانسل هم مجبور میشه تعرفه رو پایین نگه داره.
ممکنه گفته بشه، ارتباطات سیار داره با این کار خودزنی میکنه، ولی اصل قضیه اینه که یک اپراتور دولتی به پول مکالمه احتیاج نداره، چون از دولت بودجه میگیره. ولی بقای و توسعه یک شبکه خصوصی وابسته به همین درآمد هاست.
از دیدگاه خونسردتر هم بخوایم نگاه کنیم، برای همراه شدن با جریان جهانی، جمهوری اسلامی هم میخواد که به صورت مداوم تعرفهها رو تا حد ممکن پایین بیاره.
يه نكته ى شايد خارج از بحث
چرا تاپيك P30 World از ديشب تا امروز ظهر داون (Down) شده بود؟ (از فاصله زماني بين پستها هم معلومه)
لابد به خطر اين بود كه ما از صبح تا شب پست ميديم!
اين تاپيك واقعا كولاك كرده
فاصله زماني بين پستها اين قدر كم شده كه بعضي وقتا به يك دقيقه هم ميرسه
اين تاپيكو كه نشون يكي از دوستام دادم كفش بريد
ميگفت اينجا انجمنه يا چت روم؟!!
پس بچه ها بيايم در شكوفا كردن و بالا بردن سطح كيفي كار (نه كمي) كوشا باشيم و از نوشتن پستهاي تكراري و بيهوده بپرهيزيم.
با تشكر XGAME