ممنونم.... :40:نقل قول:
شنبه میرم برای تعویض! راستی تاچ هم اورجینال و غیر اورجینال داره..؟ :20:
Printable View
ممنونم.... :40:نقل قول:
شنبه میرم برای تعویض! راستی تاچ هم اورجینال و غیر اورجینال داره..؟ :20:
15 هزار تومان عوض کردم... :10:نقل قول:
دوستان من یه گوشی W950 دارم که 3 ماهه دارم ازش استفاده میکنم .
چون دوربین نداره میخوام بفروشمش .
هیچگونه خط و خشی نداره مشابه آکبند با پکیج کامل .
زنگ خورم خیلی کم بوده بیشتر باهاش اهنگ گوش میکردم .
قیمت 290 .
سلام
برای آپدیت w950 تا مرحله ی detection in progress رفتم بعد از چند لحظه می نویسه
identification failed.disconect the phone اگه میشه کمک کنید.
چند تا سوال دیگه هم داشتم .قبل از دانلود باید فقط برنامهای روی phone memory رو پاک کنیم یا media memoryرو هم باید پاک کنیم؟
2-برنامهایی که خودمون نصب کردیم یا هر چی از اول روش بوده باید پاک بشه؟
3-بازی ها رو هم باید پاک کنیم؟
دوستان عزیز من یه خواهشی از اونائی که w950 دارن دارم . اونم اینه که تو این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه اشتباهی کردم و اینو ریختم . حالا دیگه walkman ام بالا نمیاد . خواهشی که دارم اینه که فایل های اصلی walkman رو برام تو یه فایل زیپ آپ کنین و بذارین تا دانلود کنم هر کس اینکار رو بکنه یه دنیا دعاش میکنم دمتون گرم
خوب جالبه که هیچ کی به داد من نمیرسه .. ممنون بر و بکس
دوستان یه لطفی بکنین این فایل رو دریافت بکنین ولی نریزین رو گوشیتون بعدش عین همین فایلها رو تو گوشیتون پیدا کنین و بذارین که من دانلود کنم کارم راه بیفته ممنون )):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .. البته اینم بگم کسانی که w950 دارن میتونن کمکم کنند پس دمتون گرم هر چی شما کردین و walkman من )):
انتظارم این بود که ملت بهم کمک کنن .. ولی مث اینکه خبری نیست .. پس من الان واسه اینکه walkman ام برگرده چه خاکی باید بریزم تو سرم ؟
کد #7370#* روی W950 کار میکنه؟
سلام خوب قیمتت خیلی بالاست خوب هرکی بخاد میره p1میگیره 300تومننقل قول:
مستر ریست بکنید.نقل قول:
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اصلا این کد چی هست و چی کار میکنه؟
روی گوشی من هم جواب نداد.(P990)
ممنون.
این کد روی گوشیهای نوکیا Master Reset میکنه و مثل ویندوز عوض کردن در کامپیوتر عمل میکنه!!!نقل قول:
واکمن شما در Z قرار دارهنقل قول:
فایل هایی رو که در C ریختی رو پاک کن درست میشه
آخه وقتی واکمن 2 رو از W950 پرت کردن چرا دیکه کسایی که W950 دارن می ریزن دی:
با سلام
میگم من یه تم رو گوشیم نصب کردم بعد status barگوشیم رفت بعد هر چیو میخواستم باز کنم ارورapplication closed
reason number
3
رو میداد رفتم پوشه هایsys -private-resource-system رو از درایو d پاک کردم بعد که ری استارت کردمبالا نیومد
یعنی تا اونجایی که نواره پر میشه نصفشو میره بعد وای میسه
ضمنا در حالتfast fileهم به گوشی وصل میشه
نمیدونین چی کار باید بکنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من که گوشی رو آپدیت کردم و کارم راه افتاد از شما هم ممنون . حرص نخور داداش گلم بر قبل و بعدت ببخشین واسه قلبت ضرر داره D: من یه اشتباهی کردم شما حرض نخور دوست عزیز :10::40:
سلام
می خواستم بپرسم کسی می دونه w950 اکبند کجا دارن؟
علاالدین رفتم نداشتند
در دوبی چطور اکبند می توان پیدا کرد؟
ممنون
سلام رفقا
من W950 دارم...
راستش امروز روي ال سي دي گوشيم مقدار زيادي الكل ريخت كه به درون لايه هاي ال سي دي نفوذ كرد و وقتي ال سي دي رو روشن ميكنم، نصف ال سي دي (اون قسمتايي كه الكل نفوذ كرده) حالت سايه مانند داره، ميشه يهم بگيد چيكار كنم؟تا درست بشه؟ :41:
mobarake dooste Aziz,vali geroon kharidi,man ke 6 mahe pish gereftam,doro bare 450 bood,gooshie aliiiiiiiii hastesh ba inke doorbin ham nadare.
دوست من عضويتت رو تبريك ميگم :40: فارسي تايپ كنين جز قوانين سايت هستش :11:نقل قول:
با تكرار اينكار اخطار ميگيرين اطلاع داده باشــــم دوست من :11:
موفق باشيد!:40:
دوستان کسی می دونه الآن W950 چنده..؟ کم کم می خوام بفروشمش... :20:
دسته دوم بیش از یک سال و نیم کارکرده رو حدودا چند می شه آب کرد..؟ :13:
سلام دوستان
کسی میدونه کجا میشه هارد دیسک (w950 (4GB را تهیه کرد؟؟
چون هارد گوشی من ایراد پیدا کرده و گوشی دیگه روشن نمیشه.رفتم بیرون نشون دادم و گفتن باید هاردش عوض بشه ولی اینجا گیر نمیاد.شما جایی سراغ ندارید که بشه گیر آورد؟؟؟
سلام کسی W950 آکبند نمیخواد . یکی از بر و بچ اقوام میخواد بفروشه گوشیشو .
در حد آکبنده و هیچ خط و خشی روی گوشی و صفحش نیست + پکیج کامل
قیمت گذاشته 250000 تومن و دو ماه پیش خریده بوده 320000 تومن و الانم نوش خیلی کمه و یه جا تو علائدین داشت که میداد 300 .
هرکسی خواست پی ام بده درضمن تهرانه .
سلام دوستان ...
يه اتفاق عجي واسم افتاده ، هر وقت كه خط دولتي (911 ) رو تو گويشيم ( p900i ) ميزارم ، سرعت گوشيم به شدت پايين مياد .
ولي اگه ايرانسل تو گوشي باشه گوشي خيلي روان و معمولي كار ميكنه .
واسه شما ها همچين موردي پيش اومده ؟
سلام...
چطوری میشه گوشی رو هک کرد و صداش رو خیلی زیاد کرد؟
یه سوال دیگه,چطوری گوشی رو فارسی خون کنم؟
برو به تايپيك هك uiq3
سلام به همگی اساتید...
Cda آخرین آپدیت W950 چنده؟
میشه یکی که گوشیشو آپدیت کرده برام بنویسه؟
ممنون.
سلام
من گوشیم مدل w950....یه مدت مشکلی براش پیش اومده و همش پیغام No access to network میده..نمیدونم چیکارش کنم..کسی میدونه مشکلش چیه؟با آپگرید مشکلش حل میشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟؟
ممنون.
سلام
من هک صدای اسپیکر و هدفون را انجام دادم ولی مشکل اصلی توی w950 صدای خیلی ضعیف front speaker است هر چند که به نظر من اون هک هم تغییری ایجاد نمیکنه به هر حال اگه لطف کنید در مورد هک front speaker اگه مطلبی هست بگید ممنون میشم
سلام دوستان
من گوشیمو فلش کردم ولی متاسفانه زبان گوشیم چینی شده
حالا چه طور میتونم زبان انگلیسی را رو گوشیم بریزم بدون اینکه بخوام دوباره فلش کنم؟؟
اگه راهی هست لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من يه w950 دارم . به عشق كيفيت خوب صدا تو handsfree خريدمش . اما از روز اول يه مشكل داره اونم اينه كه كيفيتش تو Mega Bass افتضاحه . كمكم كنيد ممنون ميشم . ( مشكلش به نظرم نرم افزاريه و با master reset و flash درست نشد )
سلام
من یه مشکل بزرگ برای LCD گوشیم پیش اومده
من هر قسمتی از lcd رو که لمس میکنم دو سه سانت پایین تر انتخاب میشه!!
همه کار هم کردم از فرمت گرفته تا آپدیت
خواهش میکنم راهنماییم کنید که کجا برم برای تعمیر و آیا LCD گوشیم باید کامل عوض بشه؟
نقل قول:
سلام دوست من
lcd رو درست كاليبره كردي ؟
سلام دوستان.
چند وقتیه پایین lcd ی گوشیم یکسری نقاط ( مثل لک ) در دو ردیف پشت سر هم و خیلی میزون افتاده !! با هیچ چیزی هم پاک نمیشه. یعنی بعید می دونم لک چربی یا همچین چیزی باشه. کسی میتونه کمکم کنه ؟
با سلام خدمت شما دوستان
من یک تم ریختم روی گوشی ، گوشیم هنگ کرد. خاموشش کردم. بعد که روشن میکنم روی لوگوی w ثابت میمونه.
حالا من وقتی کابل usb رو به کامپیوتر وصل میکنم در حالت فایل ترانسفر می تونم فایل های گوشی را ببینیم.
لطفا اگر کسی فایل های اصلی w950 رو داره اینجا بذاره من جایگزین کنم. شاید درست بشه!
با تشکر
من میخوام یک هندزفری سری wبرای گوشی خودم بخرم ولی بعضی ها میگن هندزفریهای دیگه اصلا کیفیت ندارند
من یکجا قیمت گرفتم گفت 4 تومن و خیلی طبیعی هم بود از نظر ظاهری با هندزفری فابریک هیچ فرقی نداشت فکر میکنید کیفیتش پایین هست؟
از نظر ظاهری که اصلش با تقلبیش فرقی نداره..!نقل قول:
توی مغازه بگیرین 2 دقیقه تست کنین و اگه مشکلی نداشت بخرین.
(آخه بعضی از هندزفری هاش طوری هست که اصلاً Bass نداره :41: )
بچهها جایی تو تهران میشناسین که گوشی بخره یا عوض کنه؟
دبلیو 950 دارم
3 ماه گارانتیش هنوز مونده
آپدیت شده
تمیز
جعبه سالم
و....
امروز یکی دوجا رفتم هیچکس نمیخرید گوشیمو
میخواستم با یک P990i عوض کنم
ممنون میشم کسی تو تهران جایی رو بهم معرفی کنه
توی علائدین خیلی از این کارا میکنن. ولی موقع عوض کردن تا اونجا که ممکنه ازت ارزون میخرن و تا اونجا که ممکنه گرون میفروشن!نقل قول:
بچهها جایی تو تهران میشناسین که گوشی بخره یا عوض کنه؟
دبلیو 950 دارم
3 ماه گارانتیش هنوز مونده
آپدیت شده
تمیز
جعبه سالم
و....
امروز یکی دوجا رفتم هیچکس نمیخرید گوشیمو
میخواستم با یک p990i عوض کنم
ممنون میشم کسی تو تهران جایی رو بهم معرفی کنه