الان اگه من سرعـت Dl 15 باشه با تورنت در بدترین حالت چند میشه تقریبا ؟؟؟
اگر دانلود معمولی من 15 باشد در بدترین حالت تورنت چند میشه ...؟؟؟
اگر دانلود معمولی من 15 باشد در بدترین حالت تورنت چند میشه ...؟؟؟
تنظیمات برای تورنت های عمومی درست است . ورژن utorrent چند است؟نقل قول:
ان پچ مال ویندوز XP SP2 است. روی ویستا کار نمی کند .
حداکثر سرعت دریافت به سرعت ارسال دیگران بستگی دارد.نقل قول:
ان مثلث نارنجی منظور این است که پورت بسته است . فایروال را تنظیم کردید ؟ به روتر معرفی کردید ؟نقل قول:
از کجا اینترنت خود را گرفتید؟
اگر سرعت ارسال را خیلی کم کنید سرعت دریافت محدود می شود. و احتمال دارد دیگران به شما چیزی نفرستن .
ببخشید از شما انتظار این جواب را نداشتم . فلسفه تورنت اشتراک فایل بین همه است اگر کسی بخواهد فقط دریافت کند که نمی شه:20:نقل قول:
اول: لطفا دو بار نفرستید .نقل قول:
دوم: سوال را درست گفتی :18: اگر منظورت بهترین حالت است با حداکثر سرعت می توانی دانلود کنی ولی اگر در بدترین حالت باشد 1KB می رسد ( احتمالش خیلی خیلی خیلی خیلی کم است برای من فقط یک بار پیش امده که صبر کردم سرعت بهتر شد .) سرعت تورنت به ارسال دیگران ربط دارد. پیشنهاد می کنم پست های اول را بخوانید.
با سلام.نقل قول:
ببخشید از شما انتظار این جواب را نداشتم . فلسفه تورنت اشتراک فایل بین همه است اگر کسی بخواهد فقط دریافت کند که نمی شه
من فقط جواب دوستومون رو دادم مخصوصا برای ماها که آپلود اصلا به صرفه نیست.ولی اگه تو سایت های خصوصی تورنت آپلود هم بایستی بشه و هم اینکه برای این که بتونیم با حداکثر سرعت دانلود کنیم. بایستی Ratio ما بالا باشه که این بیشتر به حجم آپلودی های ما داره!:5:یعنی اصلا لازم نیست وقتی از سایت های عمومی چیزی رو که دانلود می کنی برید تنظیمات رو دست کاری کنید در ضمن اون محدودی که برای آپلود تو خود برنامه قسمت تنظیملت هستش رو نامحدود کنید.چون این طوری بهتر می تونید دانلود کنید با حداگثر سرعت ولی در کل آپلود بیشتر در سایت های خصوصی بدرد میخوره تا عمومی!
اون مثلث و پیغام ارور بعد از تست نشون میده که پورتی که استفاده میکنی یا به درستی forward نشده یا اینکه به وسیله ی فایر وال بلاک شده باید از روتر دارین داخل روتر پورت رو فوروارد کنین همینطور فایروالتون رو چک کنین و مطمعن شین اجازه کامل رو به برنامه ی تورنتتون دادیننقل قول:
سرعت تورنت به تعداد seeder\leecher ( دانلود و اپلودر ) بستګی داره
برنامه رو اګه جوری تظیم کنی که اصلا اپلود نداشته باشه به ضرر خودت هست ، سایت های عمومی معمولا بر اساس سرعت اپلودتون بهنون سرعت دانلود میدن پس از اپلودی نداشته باشین از سرعت دانلودتون هم کم میشه همینطور بعد از مدتی ای پي شما تو بلک لیست میره که اګه اینجوری بيښ بره مشکلاتتون بیشتر میشه
برین همین تایپیک رو بخونین مخصوصا قسمت مربوط به سرعت در تورنت و اینکه سرعت به چه چیزایی بستګی دارهنقل قول:
اگر منظورتان محدودیت حجمی است که بعضی ISP ها گذاشتن درست است ( گرچه من محدودیت ندارم). ولی بالاخره باید اشتراک گذاشت تا تورنت از بین نرود:10:نقل قول:
با سلام دوباره.
آقايان zed2 - arash66_2m- j0l6 ممنونم ازشما بخاطر جوابتون
واقعا دستتون درد نكنه.
چند تا سوال داشتم:
چطوري بايد از روتر پورت رو فروارد كنم؟
آيا بايد فاير والم غير فعال باشه؟
اگه مثلث پايين قرمز سد مشكل از كجاست؟
با تشكر
اگر همراه روتر دفترچه راهنما بود تو اون نوشته اگر نبود در سایت زیر برو و مدل روتر را پیدا کن و بر اساس ان دستور عمل پیش برو اگر نبود مدل های مشابه را ببین شاید مثل انها بود.نقل قول:
یا دقیقترکد:www.portforward.com
فایروال را اصلا off نکن امنیت سیستم میاد پایین .اگر فایر وال ویندوز را استفاده می کنی در پست های اول ( دقیق نمی دونم بگردی پیدا می کنی) نوشته اگر مدل دیگری بود در بخش آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتی برو راهنمایی می کنند.کد:http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
تو راهنمای تورنت رنگ ها را نوشته معنی اش چیست. در ضمن نگفتید از کجا اشتراک اینترنت می گیرید.
این را نمی دونم قبلا معرفی شده یا نه ( تو 3 تا صفحه قبل نبود ) ثبت نامش ازاد است
کد:www.torrentphase.com
بازم سلام
آقاي zed2 بازم ممنون .
در مورد سوالتون هم اگه منظورتون adsl هست بايد بگم هيچ جا.آخه مخابرات پشتيباني نميكنه وگرنه من كه از خدامه adsl داشته باشم.
يه سوال ديگه:چطوري بايد مدل روتر رو پيدا كنم؟(اصلا اين روتر چي هست)
بازم ممنون.
با تشكر
روتر منظور مودم ADSL است. شما با dial-up وصل هستید ؟ :18:معمولا کسی با دایل اپ از تورنت استفاده نمی کند.نقل قول:
با سلام دوباره.
آره من با dial-up هستم.با دانلود هم مشكلي ندارم.فقط اون مثلثه بعضي وقتها نارنجيه بعضي وقتها هم قرمز.
پس يعني نمي تونم مشكل رو حل كنم ؟
با تشكر
بهت گفتمنقل قول:
رنگ هاکد:فایروال را اصلا off نکن امنیت سیستم میاد پایین .اگر فایر وال ویندوز را استفاده می کنی در پست های اول ( دقیق نمی دونم بگردی پیدا می کنی) نوشته اگر مدل دیگری بود در بخش آنتي ويروس و نرم افزارهاي امنيتی برو راهنمایی می کنند.
تو راهنمای تورنت رنگ ها را نوشته معنی اش چیست. در ضمن نگفتید از کجا اشتراک اینترنت می گیرید.
کد:http://www.utorrent.com/faq.php#What_do_the_Network_Status_lights_mean.3F
بازم سلام.
آقاي zed2 يه چيزي رو ميدونستيد.خيلي گليد.
واقعا مرسي.
اگه در اين زمينه سوال داشتم حتما با پيغام مزاحمتون ميشم.
با تشكر
سلام بچه ها .... hpk34 تو هم که اینجایی :21:
آقا یه سوال دیگه .....
امیدوارم بهم نخندید
موقع دانلود از توررنت محدودیت حجمی دانلودمون هم کم میشه یا نه ....
ببینید من موقع دانلود از تورنت میتونم از سرورها FTP یا HTTP بصورت همزمان دانلود کنم . یعنی هم تورنت و هم لینکهای مستقیم FTP .... ولی موضوع اینه که چرا سرعت دانلود Ftp یا Http موقع دانلود از تورنت پایین نمیاد .... یا برعکس . ببینم نکنه تورنت اصلا کاری به محدودیت حجمی نداره .....
خودمم نفهمیدم چی گفتم :18:
نقل قول:
:18: خوبید شما؟ اگر منظورت محدودیت حجمی ISP است که بله اگر منظورت خود تورنت است دو حالت دارد اگر از سایت های عمومی تورنت بگیری مشکلی نداری اگر از سایت های خصوصی تورنت بگیری باید ( بسته به سایت های مختلف ) به اندازه دریافت باید ارسال کنید.
بخش پایین را هم اصلا نفهمیدم:13:
اشکال نداره .... خودمم نفهمیدم چی گفتم :27:نقل قول:
به هر حال ممنون از راهنماییت .
سلامنقل قول:
ورژن نرم افزار من 1.7 هست Build 2539 ....
میگم چرا DL نمیکنه به خاطره اینه پس ...
اگه میشه ورژن سازگار با ویستا رو بذارید ...
ممنون
نقل قول:
این اخرین ورژن رسمی که تو سایتش هست ورژن µTorrent 1.7.5 build 4602 :46:
کد:http://download.utorrent.com/1.7.5/utorrent.exe
با سلام دوباره.
ms368 جان خوش اومدي
يه سول ديگه داشتم خدمت دوستان:
من وقتي دارم دانلود ميكنم همش اون پايين علامت قرمز يا نارنجي هست.
مي خواستم بدونم اين مشكلي براي فايل در حال دانلود به وجود نمياره.منظورم اينه كه فايلو خراب نميكنه؟
با تشكر
جواب نه است . فایل خراب نمی شود ولی چون پورت هات باز نیست ترکرها راحت بهت وصل نیستند و افراد کمتری می توانند بهت وصل بشوند. و ممکن است سرعت دریافت کمتری داشته باشی.نقل قول:
من دیشب یه فیلم تورنت رو تا 45% دانلود کردم و 2 تا لینک 230 مگابایتی مستقیم با IDM دانلود کردم .
البته سرعت دانلود تورنت تا 35 میرفتم و FTP هم تا 45 .....
لینک تورنت
Share ratio: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 92 seeds, 82 leechersکد:http://www.mininova.org/tor/145065
ببینم سرعتم بیشتر از اینا هم میشه ....
اصلا سرعتم مناسبه !
از کجا ADSL گرفتی و چه مدلی؟نقل قول:
اگر من این سرعت را داشتم کلاهم را می انداختم هوا:19:
اگر شانس بیاری تا 45 می رسد( به سرعت ارسال و دریافت بقیه هم دارد).
جدی ؟نقل قول:
یعنی سرعتم بالاست ! :20:
من از صبا گرفتم 64 ولی اصلش 512 بهت میده ..... من اینو دیشب از ساعت 3 تا 7 رایگان گرفتم .. دی:
البته تنظیماتی رو که توی صفحه ی اول گفتن رو انجام دادم .....
خیلی ممنون که امیدوارم کردی ...... میخواستم Pc رو با مودم از پنجره بندارم بیرون :21:
:18: اگر این کار را می کردی می اومدم خودت را از پنجره می انداختم بیرون.نقل قول:
سرعت خوبه و اگر شانس بیاری بیشتر هم می شود:10:
من نمیدونم چرا بعضی دوستان به نظرشون عجب میاد که سرعت تورنت زیاد باشه
سرعت تورنت میتونه از سرعت http هم بیشتر باشه ، کاربران حرفه ای تورنت داخل سایت های خصوصی از سید باکس استفاده میکنن ، یعنی یه نفر که سید باکس داره به تنهایی با سرعت MB/s 20 برا بقیه اپلود میکنه ، حالا فک کنین تورنتی که 20 تا سیدر داره اګه دوتا از سیدرهاش سید باکس داشته باشن اونوقت چه سرعتی واسه دانلودر ها فراهم میکنن
داخل سایت های تورنت level 5 به بعد اکثر یوزر ها سیدباکس دارن و سرعت دانلود در این سایت ها فضایی هست
واسه ګرفتن حد اکثر سرعت با کانکشن های dsl که سایت های level 1 هم کافیه من خودم تمام تورنت ها رو از سایت های زیر lvl5 دانلود میکنم و سرعتم برا 99٪ تورنت ها 60 کیلوبایت یعنی حد اکثر ممکنه وا کانکشن 512 هست
--------
یه عکس از وضیعت دانلود و اپلودتون در تورنت منیحر بندازین بزارین اینجا ببینیم چقدر فعالیت تورنتی دارین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
یه لطفی کن و آدرس کامل سایت رو همینجا بگو ... شاید ماهم تونستیم با این سرعت دانلود کنیم ....
ممنون ......
معمولا تمام سایت های تورنتی خصوصی که معرفی شده در این جا شرایط گفته شده را دارند ولی قوانینی دارند که باید رعایت کنی مثلا به یک نسبت دریافت ارسال کنی یا.... ( البته بعضی هاشون را باید از دوستان دعوت نامه بگیری )نقل قول:
من صفر كيلومترم ميشه بيشتر توضيح بديد كه چه جوري ميشه از اين برنامه استفاده كرد
من صفر كيلومترم ميشه بيشتر توضيح بديد كه چه جوري ميشه از اين برنامه استفاده كرد
لطفا پست های اول را بخوان بعد اگر بخشی از ان را نفهمیدی بپرس:46:نقل قول:
لطفا دو بار پست نده
قبلا سایت های خصوصی معرو ف تورنت رو همراه با level و rating توو یه پست معرفی کردم به صفحات قبل مراجه کنیننقل قول:
سلام
یه لطفی کن و آدرس کامل سایت رو همینجا بگو ... شاید ماهم تونستیم با این سرعت دانلود کنیم ....
ممنون ......
داخل امضام هم چهارتا از سایت هایی که بیشتر استفاده میکنم رو ګذاشتم
موفق باشید
نقل قول:
اقا این وضعیت ما است.:31:
هنوز کار دارد تا به شما برسم.کد:http://paintedover.com/uploads/show.php?loc=0750&f=untitled_2.jpg
سلام.نقل قول:
بهتره از ratio تون از سایتهای خصوصی عکس بذارین چون مقداری که uTorrent نشون میده خیلی کلی هست و شامل سایتهای عمومی هم میشه
رفیق جان:10: ما را دریاب . سرعت ارسال 4kb/s است. 24 ساعت نشده در خصوصی ها بن می شوم انوقت خدا بده برکت.نقل قول:
4KB/s ؟؟؟؟ شما سرعت دریافتتون 64 هست؟ اینطوری کمی مشکل میشه چون تو سایتهای خصوصی زود بن میشید و حتی اگه بن هم نشید سرعت دانلودتون میاد پاییننقل قول:
گفتم ارسال.نقل قول:
به غرورم برخورد :37: .
سلام ببخشید شاید سوال کمی بی ربط باشه ولی لطفا اگه کسی می دونه جواب ده.
کسی تورنت فیلمها و نرم افزارهای ایرانی خودمون را سراغ نداره؟ یعنی مثلا جای یا سایتی با شه که بشه با تورنت نرم افزار جامع الاحادیث یا مثلا نرم افزار های دیگه مثلا کینگ و ام آر تی و.... را بشه دانلود کرد؟ یا بشه فیالها و نرم افزارهای آموزشی را دانلود کرد؟
کسی سراغ داره؟
با تشکر.
تو پست های قبلی قبلا یکبار بحث شده بود در این مورد صفحات قبل را یک نگاه بکنید.نقل قول: