با سلام
درایورهای لب تاب توشیبا را میخوام (p205-s7457 )ممنون میشوم اگر مرا راهنمایی کنید
Printable View
با سلام
درایورهای لب تاب توشیبا را میخوام (p205-s7457 )ممنون میشوم اگر مرا راهنمایی کنید
کسی ATI mobaile raoden 9200 . و souand max رو برای ویستا و 98 داره . اگه دارین لطفا جواب بدین . ممنون
سلام.درایور دستگاه کپچر video master مدل PWM-100 رو می خواستم.اگه لطف کنین ممنون میشم.
سلام خسته نباشد
درايور اسكنر مدل HP scanjet 3970 رو از دوستان اگر كسي داره لطف كنه ممنون مي شم
سلام به تمام بچه هایی که اینجا زحمت میکشن من یه تاپیک زدم یه مشکل داشتم این عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتن اینجا بگم مشکلم حل میشه یه چیز دیگه اون عکس بلنگو توسیه که پایین سمت راست بود اون الان نیست ولی جاش یه بلند گوی نارنجیه تو عکس معلومه
کامپیوترم صدا نداره چیکارکنم
اگه کسی برنامه ی این سخت افزار یا هر چی که هست بزاره ممنون میشم
نبود کسی نیست یه درایور برا ما بزاره
کسی ATI mobaile raoden 9200 . و souand max رو برای ویستا و 98 داره . اگه دارین لطفا جواب بدین . ممنون
بابا بزرگ من از این جور چیزا سر در نمیارم ولی فکر کنم اگه خود کامپیوتر رو سرچ کنی پیداش کنی ینی بجای اینکه دنبال درایوش بگردی درایوش رو تو خود کامپوترت پیدا کنی.نقل قول:
درایور مودم dlink مدل dsl200 برای ویستا نیازمندیم...
چی شد کسی نداره. ؟؟!!!
من ميخوام مجموعه درايور جمع آوري كنم كي ميتونه كمكم كنه(تو دسته بندي درايورها)
مدل كارت كپچرت رو بنويس تا ...
دوستان سلام
من پرینتر اچ پی 1010 دارم
الان که ویستا نصب کردم با درایورش مشکل داشت
میخواستم بدونم آیا درایور ویستا رو برای این پرینتر میشه پیدا کرد؟
1 ماه گذشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام به همه
سلام به همه
ببخشید من دنبال درایو کارت صدا و تصویر میگردم از اینتل ولی مشکل اینه که مدل مادربورد رو نمیدونم و نمیدونم کجا رو باید ببینم
اگه امکان داره یکی راهنمایی کنه که من مدل سیستم رو از کجا ببینم تا اونو بزارم که دوستان زحمت بکشن که درایورشو برام بزارن
مممنون
ببخشد دیگه به قول یکی از دوستان بسوووزه پدر بی سوادی D:
سلام دوستان من چیکار کنمنقل قول:
یکی اگه ممکنه منو راهنمایی کنه
ممنون
سلام دوستان
خسته نباشید
من راه انداز ویستا مودم planet مدل 340ads
مچکرم
بای
سلام کسی می دونه درایور کارت کپچر شاتل با چیپست فیلیپس رو از کجا می تونم دانلود کنم خیلی وقته که می گردم ولی پیدا نمی کنم
کسی درایور پرینتر 5550 رو داره؟ نرم افزارش رو
سی دی راه اندازش رو گم کردم درایورش رو میخوام
ممنون میشم لینک دانلودش رو بگذارید xp
سلام دوستان اگه ممکنه داريور پرينتر رنگي Epson Stylus Photo R270 را برای دانلود بگذارید:41:
سلام دوستان
درایور مودم Motorola SM 56 PCI رو برای vista می خواستم (یا درایور مودم اکسترنال v.90 برای vista/xp)
با تشکر
کسی نداره؟:41::41::41:نقل قول:
نقل قول:
سلام
درایور مودم Motorola SM 56 PCI
موفق باشیدکد:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp37501-38000/sp37811.exe
سلام
من متاسفانه cd راه اندازشو گم کردم اگه کسی از این نوع مدل داره واسم لینک بزاره خودم که هر چی گشتم :19:نتونستم download کنم چون اصل چین :13:و اصلا خود سایت درایورشو نمی ده ..:2:
سلام دوستان
من دنبال يك TV Tunner خوب مي گردم كه :
1. در نقاط كور كيفيت تصوير عالي داشته باشه
2. براي vista SP 1 در 32bit و 64bit درست و حسابي سازگار باشه و كار كنه
3. با كيفيت عالي ظبط كنه
4. كنترل از راه دورش خوب كار منه
5.ترجيها از برند هاي معتبر و مشهور باشه (مثل گيگابايت،اسوز يا ...)
6. ترجيها آنالوگ و ديجيتال با هم باشه كه ماهواره هم بتونم بگيرم !:21:
نقل قول:ممنوننقل قول:
اين كار رو كرده بودم رفيق
اين Driverها رو شركت ها مخصوصا نمي سازن تا مردم سخت افزار جديد بخرن
منم دنبال Driverهاييم كه افراد تهيه مي كنن :46:
درد كم پولي اينه ديگه
1) درايور تمام مدلهاي مودمهاي Creative رو مي خواستم ... از كجا بايد پيدا كرد ؟
2 ) همچنين تمام مدلهاي Smart Link
لينك دقيق و سالم دانلود اين درايورها موجود هست ؟
سپاسگزارم :11:
درخواست آخرین ورزن درایورamd modem
ممنون.
سلام به همه بروبچ اینترنت باز، این وسط یه پست میدم فحشم ندین! یه مودم Symphony SY602 دارم که دربه در دنبال درایور USB برای ویندوز XP 64 یا Vista 64 براش میگشتم و پیدا نکردم تا اینکه تو فروم ASUS این رو دیدم:
خود ASUS برای این مودم درایور 64 بیتی نداره! یه پسر ایرونی مث خودمون رفته درایور یه مودم d-link رو تغییر داده برای Asus AM602 که دقیقا مثل Symphony SY602 هستش! یه firmware آپدیت شده هم گذاشته من هردوتاشو امتحان کردم جواب میده! تا الان 410 نفر هم دانلود کردن و کلی هم تشکر گذاشتن:کد:http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080801023028546&board_id=7&model=AM602&page=1&SLanguage=en-us
کد:http://www.4shared.com/file/44302977/d3962a52/Asus_AM602_USB_Driver_Vista3264_firmware_306061000__Repacked_100TESTED_WORKING.html
با سلام خدمت دوستان
اگر ممکنه لینک این درایور Cmedia 9761A 5.1 channel audio CODEC Onboard Audio Driver را برای دانلود بگذارید . با تشکر.:11:
اطلاعات رو اگه بخوام دقیق ترش کنم باید بگم یه مادر بورد asrock مدل 775i65g دارم که کارت صداش onboard است و مدلش:Cmedia 9761A 5.1 channel audio CODEC است.نقل قول:
سه ساعته تو نت دنبالش می گردم پیداش نمی کنم:41:
نقل قول:
کسی نیست جواب بده.
با عرض سلام.من دایور مودم موتورولا که از نوع قدیمی را می خواستم.از اطلاعات دقیقش هم خبر ندارم ودر واقع نتوانستم تشخیص بدم.لطفا کمک کنید؟ گفتم مودم قدیمی است. با تشکر
با عرض سلام.من درایور مودم موتورولا که از نوع قدیمی را می خواستم.از اطلاعات دقیقش هم خبر ندارم ودر واقع نتوانستم تشخیص بدم.لطفا کمک کنید؟ گفتم مودم قدیمی است. با تشکر
نقل قول:اول این رو دانلود کنید: حجمش 4 مگه:نقل قول:
اگه کار نکرد این یکی رو بگیرید:کد:http://www.cmediadrivers.info/driver/UDA/044/C-MmediaAC97DrvUDA044Logo_Win98seme2kxp.zip
کد:http://download.asrock.com/drivers/Intel/Audio/C-MEDIA_XP64_MCE_XP_2K_ME_98(AC97Integrate003).zip
نقل قول:نقل قول:بدون ذکر کردن مدل دقیق قطعه ، پیدا کردن درایورش محاله...نقل قول:
دوستان ، دو تا درایور می خواستم ، هر چی گشتم پیداشون نکردم:
1-(Hp LaserJet 6L (Printer
2-(Motorola Ladybird -510 (56k Modem
ممنون میشم پیداشون کنید...
نقل قول:نگفتی deskjet می خوای یا laserjet...در هر صورت:نقل قول:
Hp Deskjet 5550 Driver
کد:ftp://ftp.hp.com/pub/softlib/software1/COL1258/dj-7095-2/5550-enu-win2k_xp.exe