دوست عزیز
لطف کن سوالاتو تو هر تاپیک ۱ بار کپی نکن. نظم انجمنو بهم می ریزه
۱ جا هم باشه همه می بینن
تو ۱ تاپیک سوالتو مطرح کن و پیگیری کن
تکرار کنی با عرض شرمندگی مجبورم پستهاتو پاک کنم
Printable View
دوست عزیز
لطف کن سوالاتو تو هر تاپیک ۱ بار کپی نکن. نظم انجمنو بهم می ریزه
۱ جا هم باشه همه می بینن
تو ۱ تاپیک سوالتو مطرح کن و پیگیری کن
تکرار کنی با عرض شرمندگی مجبورم پستهاتو پاک کنم
نقل قول:
چشم حتما:10:
ٓٓXubuntu در اصل همون اوبونتو هست با این تفاوت که رابط گرافیکی کاربر Xubuntu به جای گنوم ( که در اوبونتو) استفاده می شه XFce هست.نقل قول:
شما باید Xubuntu 9.10 را نصب کنید.
آقا من میخواستم ببینم این لینوکس چه مزایایی نسبت به ویندوز اکس پی داره؟
به نظر میرسه که از لحاظ ساپورت نرم افزاری هم ضعیف هست.
آیا لینوکس کاربرد خاصی داره یا توی خونه هم به درد کارهای معمولی میخوره (مثل نصب گیم - اینترنت - اجرای فیلم و غیره)
در کل میخواستم بدونم کاربرد اصلیش چیه؟
سلام
من وقتی بعضی از سایت های فارسی را باز می کنم (مثل همین پی سی ورد) فونتهای فارسی به شکل زشتی نشون داده می شن! مثلن بعضی حروف جدا میفتن و ...
چاره چیه؟ :11:
سلامنقل قول:
چه لینوکسی و چه Browser ی ؟؟؟
سلامنقل قول:
اولا بگم وقتی این مقایسه درسته که داریم در مورد PC صحبت می کنیم.چون لینوکس بر خلاف ویندوز روی هر سخت افزاری قابل نصبه !از گوشی های موبایل تا ابر کامپیوتر ها :46:
1.از قبل از به وجود اومدن ویندوز 98 لینوکس تقریبا نه هنگ می کرد، نه هیچ وقت احتیاج به Restart کردن داشت و نه ویروسی میشد... :31: حتی بعد از نصب درایور جدید هم سخت افزار بلافاصله به کار میفته و نیازی به Restart نداره
2.لینوکس می تونه تا ده ها سال به طور مرتب کار کنه بدون اینکه سرعتش کم بشه یا مشکلی براش به وجود بیاد ... ولی ویندوز خیلی زودتر از اینا یا هنگ می کنه یا سرعتش کم میشه .برای همین لینوکس برای سرور ها خیلی مناسبه ...
3.میشه گفت برای لینوکس هیچ ویروسی وجود نداره .اگه هم داشته باشه بدون اجازه شما نمیتونه کاری از پیش ببره :27:
4.نرم افزار های لینوکسی برای کاربرای خونگی کم تر از ویندوزی هستن و این بیشتر تقصیر برنامه نویس هاست تا لینوک :31: ولی برنامه ای هست به نام WINE که بیشتر برنامه های ویندوزی رو می تونه توی لینوکس با سرعت خوبی اجرا کنه :20:. به هر حال احتمالا برای خیلی از برنامه های ویندوزیتون می تونید یک معادل خوب هم توی لینوکس پیدا کنید
5.اگه اهل بازی هستید همچنان باید یک ویندوز کنار لینوکستون داشته باشید، چون بازی ها و البته DirectX هنوز برای لینوکس نوشته نمیشن
6.تشاید تا 5-6 سال قبل لینوکس برای کاربرای معمولی به اندازه کافی کاربر پسند نبود، ولی توضیع هایی مثل UBUNTU این قضیه رو عوض کردن .UBUNTU می خواد تا چند سال دیگه از MAC OS X کاربر پسند تر بشه .دیگه ویندوز که جای خود داره :31:. ولی هنوز نه :13:
7.لینوکس و خیلی از برنامه های اون مجانی هستند و می تونید به راحتی اونا رو دانلود و آپدیت کنید
8.UBUNTU همراه خودش Firefox نصبه ... پس مشکلی برای اینترنت ندارید.. به جز سایت هایی که حتما باید توی Internet Explorer ازشون استفاده کنید :20:
9.محیط کار سه بعدی Compiz Fusion به همراه افکت های زیادش واقعا تجربه جالبیه ... باید ببینید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10.لینوکس می تونه بدون نصب شدن از روی Flash Memory یا CD به طور کامل اجرا بشه بدون اینکه تغییری تو سیستم به وجود بیاد ! (البته تو این حالت نمیشه برنامه نصب کرد !)
خود من ترجیح میدم اینترنت و خیلی از کارامو تو لینوکس انجام بدم و هر وقت مجبور شدم بیام تو ویندوز :31:
موفق باشید :10:
از توضیحاتی کاملی که ارائه دادی واقعا ممنونم.
یه مسئله دیگه اینکه به نظرت کدوم یک از این دو تا ارزشش واسه دانلود بیشتره :
Linux_Mint_8_Helena_iso.5186214.TPB ---> 688 MB
Super_OS_9.10_DVD_Ubuntu-Linux_based_OS_[mininova] ---> 1 GB
راستش Super OS رو نمیشناسم . ولی Mint از UBUNTU مشتق شده .یعنی همون UBUNTU هست که تغییراتی توش دادننقل قول:
من توصیه می کنم UBUNTU نصب کنید.چون هم کار باهاش راحته هم پستیبانی فارسی داره .تو سایت ubuntu.ir
توصیه می کنم اصلا دانلود نکنید ... دی وی دی های این لینوکس ها رو می تونید به قیمت خیلی مناسب ازبخرید. تقریبا هر نسخه از هر لینوکسی رو که بخواین دارنکد:www.linuxshop.ir
اگه ubuntu خریدید و اینترنت درستی ندارید بهتره دیسک تکمییل هما رو هم بخرید. خیلی چیز هایی که حتما لازمتون میاد توی این دیسک گزاشتن که می تونید خیلی راحت روی ubuntu نصب کنید و نیازی به دانلود نباشه
در ضمن ... حدودا یک ماه دیگه UBUNTU 10.4 میاد و بعد از مدتی Mint بر اساس اون نسخه. توصیه می کنم از دستش ندین.باید چیز جالبی باشه :)
موفق باشید :))
سلام
من بلاخره تونستم با لینوکس کانت شم ُوای خدای من
بعد از ۱.۵ سال انتظار ( چون مشکل مودم داشت لینوکس )
از الان منم به جامعه بزرگ لینوکس \یوستم ُبرم لینوکس هم نصبش کنم (فعلا لایوه )
---> برا شروع هم از بارسیکس دارم استفاده می کنم
یه سوال ---> چه جوری برا فیلمها زیر نویس با \سوند اس ار تی لود کنم؟هر کاری کردم نشد (با ساب ، ایندکس مشکلی نداره )
خوش اومدیننقل قول:
اولا توی لینوکس دکمه حرف پ دکمه M انگلیسی هست. ظاهرا استانداردش همینه و مایکروسافت سرخود عوضش کرده !
پانیا با چه پلیری فیلم رو پخش می کنید ؟ VLC فکر کنم از بقیه مناسب تر یاشه :)
با همون پلیر پیشفرض (وی ال اس )نقل قول:
پانیا با چه پلیری فیلم رو پخش می کنید ؟ VLC فکر کنم از بقیه مناسب تر یاشه
tools - preferences- all - video - subtitles/osd
در قسمت use subtitle file فایل زیرنویس مورد نظرتو بهش بده
مبارک باشه
پارسیکس واقعا عالیه
منم پارسیکس دارم الان
این ادرسه کجاست ؟نقل قول:
tools - preferences- all - video - subtitles/osd
والا من از
file-open file -use subtitle - brows
می رم
ُفقط ساب ایندکس رو قبول می کنه اس ار تی رو نمی تونه بخونه !
---> این ویرگول کدوم دکمس ؟
نقل قول:
سلام خوش به حالت :31: من که هنوز تو نصب Xubuntu موندم:31:
اگه میشه بیا تو تاپیک ubuntu و دو 3 صفحه آخرو بخون و یه کمکی هم به من بکن تا منم مثل شما به جامعه بزرگ لینوکس:27: بپیوندم.
:10:
خوب منخ ودم هنوز نصب نکردم دارم یکم هاردمو خونه تکونی می کنم تا یه دریوار براش خالی کنم .نقل قول:
سلام خوش به حالت من که هنوز تو نصب Xubuntu موندم
اگه میشه بیا تو تاپیک ubuntu و دو 3 صفحه آخرو بخون و یه کمکی هم به من بکن تا منم مثل شما به جامعه بزرگ لینوکس بپیوندم.
الانم دارم از نسخه لایو \اپارسیکس استفاده میکنم ُتو هم این کار رو کن تا دستت راه بیوفته !
چه فرقی با بقیه توزیع های لینوکس داره؟ از کجا میشه دانلود کرد؟نقل قول:
الانم دارم از نسخه لایو \اپارسیکس استفاده میکنم ُتو هم این کار رو کن تا دستت راه بیوفته !
به سیستم با گرافیک 64 و رو 256 میخوره؟
ارهنقل قول:
چه فرقی با بقیه توزیع های لینوکس داره؟ از کجا میشه دانلود کرد؟
به سیستم با گرافیک 64 و رو 256 میخوره؟
سیستم من مال ۲۰۰۲ هست دیگه از مال من که قدیمی تر نیست
بعد هم من از یه سایته خریدم + دی وی دی نرافزار سرو که همه(خیلی از) نرافزار های لینوکس رو داره
فکر کنم این بود سایته
کد:www.linuxshop.ir
نگفتی فرقش با بقیه توزیع ها چیه؟
نمی دونم فرق چیه راستشو بخواینقل قول:
نگفتی فرقش با بقیه توزیع ها چیه؟
ولی اینو می دونم که چیزی از بقیشون کم نداره راحتره و برام منه مبتدی چیز عالیه
*من همین الان برای راه اندازی ای دی اس الم از دستور و العنلی که برا اوبنتو بود رفتم و راه افتاد
خوبه ولی من قصد دارم یه کله از xubuntu شروع کنم .
دانلودش هم کردم ولی تو نصب مشکل دارم.:13:
نمیدونم چیکار کنم.:19:
خب مشکلتون چیه؟؟؟
نقل قول:
سلام مشکلمو تو 3 صفحه آخر تاپیک ubuntu نوشتم.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.:10:
خب لینک بده عزیز :10:نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=242418&page=320
سلام
من الان یکی از درایو هامو خالی کردم برا نصب پارسیکس ، اما وقتی طریقه نصب رو از خود کتاب پارسیکس دیدم یکمی گیج شدم،
خواستم ریسک کنم ولی گفتم اول بیام اینجا بعد با راهنمایی شما شروع کنم
با سلام
من يك نسخه از اوبونتو 9.10 را با محيط گرافيگي گنوم روي سيستم دارم ( يعني يكي از دوستان نصب كرده ) خودم دارم تازه با محيطش آشنا مي شم .
اول اينكه من اينترنت درست و حسابي ندارم كه بتونم كل اين تايپيكها و پستها رو بخونم پس اگه سوالم تكراري است عذرخواهي مي كنم
ميشه محيط گرافيكي kde رو هم من همراه با محيط فعلي خودم نصب كنم من يه عكس از اين محيط ديدم تقريبا شبيه به ويندوز بود و خيلي قشنگ ؟
با روش نصب نرم افزارها اشنا نيستم يه سي دي گرفتم كه توش نرم افزارهاي لينوكس بود ولي وقتي مي خوام اونو به قسمتي از سيستم عامل كه فكر كنم بهش ميگن مخزن . چيزي مثل synaptic با ارور مواجه ميشم
فرمت نرم افزارها حالت فشرده است tar
با تشكر
برای اوبونتو راحت تره پکیج های deb رو نصب کنید. اون فایل tar نصب کردنش یکم مشکل تره.نقل قول:
می تونید دیسک تکمیلی هما برای اوبونتوی 9.10 رو از linuxshop.ir برای اوبونتو بخرید.این دیسک برنامه هایی که کاربرد زیادی دارن داره و نصب کردنشون هم خیلی راحته :)
امکان نصب کردن KDE و بقیه محیط ها هم برای اوبونتو هست.در این صورت می تونید وقت لاگین شدن محیط رو انتخاب کنید.ولی برای نصبش اینترنت درست و حسابی لازمه مگه اینکه پکیج هاش رو داشته باشید
اگه فقط KDE رو می خواین بهتره به جای UBUNTU دیسک KUBUNTU رو نصب کنید که به جای GNOME دسکتاپ KDE داره. KUBUNTU رو هم می تونید از linuxshop.ir تهیه کنید (ولی من GNOME رو ترجیح میدم :) )
موفق باشید :10:
با تشكرنقل قول:
ديسكهاي تكميلي هما براي اوبونتو 9.10 در ادرس داده شده نيست . فكر كنم براي 9.4 هست . حالا همينو اگه بگيرم خوبه ؟
در مورد آموزش لينوكسي كه در 6 سي دي در همين سايتي كه معرفي كردين نظرتون چيه . ميتونه خريدش برام مفيد باشه؟
با تشكر .
خیلی ببخشید ... اشتباه از من بودنقل قول:
ظاهرا دیسک تکمیلی 9.10 هنوز نیومده. و فکر نمی کنم نسخه 9.4 روی 9.10 نصب بشه !
در مورد آموزش هم نظری ندارم ...
ولی دیسک های تکمیلی دیگه ای هم برای اوبونتو ارائه میشه ولی فکر کنم بهتر باشه پکیج ها رو دانلود کنید ...
با این شرایط توصیه می کنم تا ماه آینده صبر کنید بعد پکیج های 10.4 رو دانلود کنید :)
با اجازه یه نفر!:46:
باید برنامه اي تحت عنوان quantom espresso که حجم زيادي در حد1 dvd دارد رو رو نصب کنم.
اين برنامه روي linux Centos بايد نصب شود اما سولات:
1.ايا برنامه اي هست که نصب ان را در ويندوز ممکن سازد؟(با توجه به حجم بالا و سنگيني ان)
2.تفاوت CentOS 5.4 i386 و CentOS 5.4 x86-64 در چيست؟!
3.ساده ترين راه براي نصب اين linux cent چيست؟ به عبارتب ديگر من فقط ميخواهم اين برنامه اجرا شود و کاري به پارتيشن بندي و توزیع و ..ندارم و نداشته باشم.
4.ایا نوع لایو لینوکس با نوع نصبی ان تفاوتی دارد؟ یعنی هر برنامه ای را روی لایو نیز میتوان نصب و اجرا کرد؟؟
خواهشن هرکی بلده جواب بده که خیلیییییییییی حیاتیه.
ممنون
تو لایو نمیشه چیز خاصی نصب کرد !نقل قول:
1. فکر نمی کنم چنین برنامه ای وجود داشته باشه.نقل قول:
2. تفاوت این دو واضح هست از روی اسمشون، ولی برای سیستم های 32 بیتی و دومی برای سیستم های 64 بیتی هست که شما با توجه به سیستم خود انتخاب کنید گرچه 32 بیتی برای همه ی سیستم ها پیشنهاد میشه.
3.
4. خیر تفاوتی ندارند ولی نصب در سیستم لایو کمی مشکل هست چون در واقع برنامه ی نصب شده روی رم شما نصب میشه، پس انتظار نداشته باشید یک برنامه به حجم یک دی وی دی رو بتونید نصب کنید! :دی مگر اینکه یک 20 گیگی رم داشته باشید! :46: ولی نصب برنامه در سیستم لایو امکان پذیر هست تا جایی که رم شما اجازه بده.کد:http://www.howtoforge.com/installation-guide-centos5.1-desktop
این برنامه وجود داره
سایتش هم اینجاست :
:31:کد:http://www.quantum-espresso.org
با سلام
دوستان ميتونن زحمت بكشن و به اين سوالات من جوا بدن
1 . مزيت محيط متني سيستم عاملهاي لينوكس نصبت به محيط گرافيگي و همچنين ويندوز چيه . يعني چه برتري در اين محيط متني وجود داره كه ختي در محيط گرافيگي خود لينوكس وجود نداره ؟
2 . اين دستورات خط فرمان لينوكس مخفف كلمات مختلف هستند .؟ اگر به اين صورت است ايا منبعي براي پيدا كردن اين كلمات وجود داره . چون اگر كلمات رو به صورت كامل بدونيم راحت تر ميشه دستورات را ياد گرفت جايي خوندم sudo مخفف سوپر يوزر ؟
3 . من براي نصب لينوكس به ايجا د چند درايو نياز دارم . يكي swap . يكي بايد درايو ريشه باشه ؟ و به درايوهاي ديگه هم نياز دارم ؟
با چه دستوري ميتونم به كاربر ريشه دسيابي پيدا كنم البته در محيط گرافيگي ؟
خيلي زياد شد سوالات ديگه هم دارم كه بعدا مطرح مي كنم
با تشكر
1.اصل لینوکس محیط متنیه که نه هنگ می کنه نه -- میشه و تا سال ها می تونه بدون هیچ مشکلی یک سرور بزرگ رو به کار بندازه.برای همین همه سرور ها توی محیط متن کار می کنن.ویندوز که محیط متنی نداره :27:نقل قول:
3.توی یک درایو هم میشه نصبش کرد. swap هم اختیاریه. در واقع شبیه pagefile.sys توی ویندوزه ولی بهتره بسازینش.
دوستان خسته نباشید !
می خواستم بدونم نسخه ی آیتونز یا مشابه برای نصب برنامه ها و سینک کردن و این جور کار ها برای آیپاد و آیفون تحت لینوکس وجود داره یا نه ؟
با سلام
براي اين سوالات كسي جواب نداشت
نقل قول:
2 . اين دستورات خط فرمان لينوكس مخفف كلمات مختلف هستند .؟ اگر به اين صورت است ايا منبعي براي پيدا كردن اين كلمات وجود داره . چون اگر كلمات رو به صورت كامل بدونيم راحت تر ميشه دستورات را ياد گرفت جايي خوندم sudo مخفف سوپر يوزر ؟
من الان مي خوام اوبونتو 9.10 رو نصب كنم پس 3 درايو رو مي خوام درست كم حجمها به چه صورت بايد باشه ؟نقل قول:
با چه دستوري ميتونم به كاربر ريشه دسيابي پيدا كنم البته در محيط گرافيگي ؟
با تشكر
نقل قول:کد:http://www.cyberciti.biz/faq/linux-software-for-itunes-ipod-classic-ipod-touch-iphone/
ای کاش مشخصات سیستمت رو میدادینقل قول:
دو تا پارتیشن هم کافی است البته بهتره از سه پارتیشن استفاده کنی
برای SWAP از دوبرابر رم استفاده کن برای روت باید حداقل مقدار پیشنهادی رو رعایت کنی که میشه حدوده 4Gig
و بقیه برای Homeکد:https://help.ubuntu.com/community/Installation/SystemRequirements
اما پیشنهاد میکنم کمی بیشتر برای Root اختصاص بدی
با سلام و تشکر
سیستم از لحاظ سخت افزاری به اندازه کافی قوی هست و حدود 50 گیگ هم به صورت اختصاص داده نشده در هارد دارم . پس مشکلی از لحاظ فضا هم وجود نداره
پس سه پارتیشن home . root . swap ؟
خوب در عکس زیر من باید گزینه سوم رو انتخاب کنم که فضای پارتیشن بندی نشده برای نصب انتخاب بشه ؟
بعدش هم در این نصب چرا قسمتهای ساختن پارتیشن وجود نداره یعنی تا اینحجایی کخ من پیش رفتم .
من گزینه 3 رو انتخاب کردم و در اخر پیغامی مربوط به فرمت شدن اطلاعات بود که دیگه پیش نرفتم