دوست عزيز، لطفا مراحل ثبت نام و هزينه را بفرماييد چونكه براي جلب رضايت كاربر براي ثبت نام لازم داريم:n40:نقل قول:
كلا شما راضي هستيد؟ سرعت دانلودتون را هم بگيد لطفا.
Printable View
دوست عزيز، لطفا مراحل ثبت نام و هزينه را بفرماييد چونكه براي جلب رضايت كاربر براي ثبت نام لازم داريم:n40:نقل قول:
كلا شما راضي هستيد؟ سرعت دانلودتون را هم بگيد لطفا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
سرعت دانلودم 6.5 مگابایت هستش.از کیفیتش هم الان راضی هستم.هر از گاهی که نت مملکت کلا میره تعطیلات تانوما هم میره تعطیلات ولی بقیه روزا خوبهنقل قول:
این سرعت بین داخل و خارج فرق داره ؟نقل قول:
سرعت دانلود از سرور خارجی چقدره ؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
با idm فرقی نمیکنه هر دوتاش ۶.۵ هستشنقل قول:
دوستان کسی هست که سرعت 16 مگ گرفته باشه؟ می خوام بدونم کیفیتش با 16 adsl چقدر فرق داره، ارزش داره 400 هزینه مودم کنم یا نه؟
سرعت آپلودش چند هست؟
کسی تعرفه تانوما رو داره؟
تعرفه هاش دقیقا همینا هستن ولی مخابرات تو طرح غزال که 3 و 6 و 12 ماهه هستش دقیقا همینا رو نصف قیمت اراعه میده.الان من واسه سرعت 50 مگ با ماهی 500 گیگ بین الملل واسه یکسالش 1 تومن پرداخت کردمنقل قول:
سرعت سرعت تحویلی به مشترک آستانه مصرف بین الملل درخواستی مشترک (GB) آستانه مصرف بین الملل تحویلی به مشترک (GB) شش ماه(پیش پرداخت) دوازده ماه(پیش پرداخت) هزینه ماهیانه سرویس پس پرداخت امکان ارائه سرویس امتیاز مشتری 512K 2M 10 40 ۷۵۰,۰۰۰ ریال ۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال ۱۲۵,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت چهار برابر 1M 4M 25 60 ۱,۲۰۰,۰۰۰ ریال ۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال ۲۰۰,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت چهار برابر 2M 8M 40 90 ۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال ۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۲۵۰,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت چهار برابر 4M 16M 60 175 ۲,۴۰۰,۰۰۰ ریال ۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال ۴۰۰,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت چهار برابر 8M 16M 90 175 --- ۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۵۰۰,۰۰۰ ریال ADSL/FTTH افزایش سرعت دو برابر 16M 30M 175 400 ۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال ۹,۶۰۰,۰۰۰ ریال ۸۰۰,۰۰۰ ریال FTTH افزایش سرعت تا حدود دو برابر 8M 30M 90 400 ۳,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۶,۰۰۰,۰۰۰ ریال ۵۰۰,۰۰۰ ریال FTTH افزایش سرعت تا حدود چهار برابر 16M 50M 175 500 ۴,۸۰۰,۰۰۰ ریال ۹,۶۰۰,۰۰۰ ریال ۸۰۰,۰۰۰ ریال FTTH افزایش سرعت تا حدود چهار برابر
دوست عزیز قطع و وصلی نداره ؟؟نقل قول:
وضعیت پینگ تایم چطوره ؟
با دانلود منیجر دقیقا چه سرعتی دانلود دارید ؟؟
سلام usb مودم فقط برای شیر کزدن فایل به درد میخ.ره یا ازش میتونیم به عنوان 3g backupاستفاده کنیم؟
لطفا حذف شود
امکانش هست که به user های خونگی سرعت یک گیگ بدن؟اگه آره هزینش چقدر میشه؟ممنون میشم اگه کسی داره راهنمایی کنه
کسی نبود؟؟؟:V10:نقل قول:
سلام دوستان, اجباری مخابراتی شدم. منطقه مون فیبری شد چاره نیست
قبلا آسیاتک 8مگ 200گیگ بینالمللی ماهانه 54تومان داشتم
دیروز مخابرات وصل کردد, 16مگ 175گیگ بینالمللی ماهانه 87تومان
اما سرعت دانلود از 1.2مگ بیشتر نمیره
این درسته؟
فکر میکردم حداقل 1.6مگ دانلود میشه؟
حذف شود double post
عجیب روی annex-m و adsl+2 تنظیم کردم سرعت دانلودم به 2mb رسید
مگر ftth مخابرات annex-m هست؟
مطمئنید FTTH دارید؟ این نوع اینترنت کلی هزینه راه اندازی و دردسر داره. من فکر میکنم مثل خیلی از افراد دیگه فقط اسم منطقتون رو فیبرنوری کردن الآن فقط از مخابرات میتونید اینترنت بگیرید. در اون صورت مربروط به این تاپیک نمیشه، باید تو تاپیک مخابرات مطرح کنیدنقل قول:
درسته, تا کافو جلوی مجتمع فیبریه از اونجا سیم مسی adslنقل قول:
چی شد چرا فیبر کشی نمیکنن توشهر ها مختلف؟ چرا دارن لفتش میدن؟ چرا برا بچه پولدارا فقط فیبر ۴۸ ساعته اکی میشه؟ از امدن چندین ماه میگذره اما هنوز فیبر نکشیدن چرا؟ اقا من فیبر نوری دارم چرا هیچ راهی نداره؟ چرا ده نفر باید درخاست بدن؟
Sent from my C6903 using Tapatalk
فعلا بخاطر تحریمها و اوضاع بد اقتصادی کشور و مشکل تامین بودجه تمام طرحهاشون و فیبرکشی شهرها لغو شدهنقل قول:
من کارم یک بخشش متروی تهران
متروی و توسعه و لاین فلان رو به دلیل وضعیت وخیم ول کردند و تمامی پروژه های عمرانی رها شده آن وقت بیان فیبر بکشند. کشور معلق شده
اون کافوی نوری اصطلاحی دیگست و ربطی به ftth و تانوما ندارهSent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalkنقل قول:
با سلام خدمت بزرگواران
من یک سوالی از اساتیدی که سرویس فیبر ار مخابرات دارن داشتم
من مصرفم حدودا ماهی 60 گیگ هستم اما کیفیت سرویس برام مهمه
به نظرتون از مخابرات FTTH بگیرم یا برم سمت TD-LTE ؟؟
روی فیبر وضعیت پینگ تایم سرور های داخلی و خارجی چطور هستش ؟؟
من شخصا فیبر ندارم اما با توجه به کارم روزانه در چند محل که فیبر هستند از نت استفاده میکنم .در مورد کیفیت فکر میکنم کیفیت نتی که برای کاربری تجاری میدن بسیار بالاتر از سرویس خانگی هست چون تست هایی که دوستان توی این تاپیک قرار دادند نشون میده پینگ بالاست و کیفیت جالبی نداره اما توی سرویس های تجاری من پینگ سه رقمی تا حالا ندیدم و با اینکه تعداد یوزرها بسیار بالاست و افت پهنای باند وجود داره با این حال پینگ 8.8.8.8 همیشه زیر 100 بوده .نقل قول:
فیبر نوی بخوام بگیرم هزینه فیبر نوریش و مودمش چقدر میشه؟
چند صفحه فرومو خوندم چیزی دستگیرم نشد
سایت خود مخابرات هم فقط تعرفه داره
درست و کامل توضیح نداده
مودمی که خودمخابـرات ارائه میده چه نوع مدلی هستش؟ چه امکاناتی داره؟ wifi هم داره یا فقط LAN داره که وصلش کنیم به کامپیوتر؟
من tdlte ایرانسل دارم و واقعا راضیم.سرعت دانلودم تا 7 مگابایت بر ثانیه هم میرسه.نقل قول:
دوستان زنگ زدم به 2020 تا قیمت مودم فیبر نوری بدونم قبل این که سرویس بگیریم/گفتند 900ت !!!!900ت چه خبره؟
دوستان کسی قیمت دقیق تعرفه ها رو داره؟
چیزی که 2020 میگه با این فرق داره xD
ممكنه بگيد چه قيمت براي چه حجمي پرداخت ميكنيد؟
ممكنه بگيد چه قيمت براي چه حجمي پرداخت ميكنيد؟نقل قول:
اینهارو که تو سایت ایرانسل میشه پیدا کرد. اگر هم سوالتون بیشتر بابت سرعت دانلود هستش ممکنه همه جا به یه سرعت نباشه.نقل قول:
سلام
دوستان کسی تنظیمات مودم fiberhome رو بلده ؟
میخوام فلش بزنم به مودم و اطلاعات رو به اشتراک بزارم .storge نداره نمیدونم کجاش برم
ممنون میشم اگه کمک کنید
از اول هم باید رایگان میبودنقل قول:
کابل کشی فیبر وظیفه مخابرات هست ولی چون آقایون واسشون به صرفه نبود پول میگیرفتن
ضمنا
فکر نکنید الان واسه 1 مشترک فیبر میکشن
باید حداقل تعداد مشترک ( مثلا 20 ) درخواست بدن تو یه منطقه یا ساختمون تا اقایون کابل کشی کنن
مشکل اصلی هم تا الان همین بوده
چون شما نمیتونید تو یه محله یا یه ساختمون همه رو مجبور کنید فیبر بکشن
پس بازم مشکل اصلی یعنی کابل کشی تک نفره وجود داره
فکر می کنم العانم میشه از طریق مخابرات براش اقدام کرد....فقط یکم دنگ و فنگ داره نصی و راه اندازیش