میدونم چون کسی جواب نمیداد مجبور شدم معذرت میخوام.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Printable View
میدونم چون کسی جواب نمیداد مجبور شدم معذرت میخوام.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
ببخشید میشه بگید از کدوم بسته ایرانسل خریداری کردیدنقل قول:
مودم 3G 4G هست یا TD-LTE ثابت؟
مودم های 3G 4G که 250 هزارتومنه با 10 گیگابایت مودم ثابت TD-LTE هم بدون ترافیک هدیه 150 تومنه!
فکر کنم شما td-lte ثابت گرفتی با بسته جدا؟
کدوم بسته
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
الان که اوج مصرف اینترنت هست من دارم با 3 مگ دانلود میکنم
باز هم بستگی به منطقه شما داره
برای من که اینطور نبوده شما کسی رو ندارین مودم بهتون بده یه چند ساعت تست کنید شاید خوب وبد حالانقل قول:
منم دو هفته ای میشه که سرویس گرفتم و از این مودم برام اوردننقل قول:
تا الان مشکلی نداشتم همه چی خوب بوده
جز دو سه روز اول که قعطی داشت که گفتن کل شبکه مون مشکل داشته
تنها ایرادی که می تونم بگیرم من با snr 22 توی خونه سرعتی بیشتر 20 مگ (2.5 مگ دانلود ) نمی تونم بگیرم که اونم نوسان شدید داره و اصلا ثابت نیست که فک کنم از دکله
پینگ بهترین حالت 120-130 بدترین حالت 170-180 تایم اوت هم نداشته جز اون دو سه روزی که به گفته خودشون کل شبکه مشکل داشته
یه مشکل مودمم اینه دکمه پاور نداره :n29: من که کلی زیر و روش کردم چیزی نداشت :n41: :n13:
واسه خاموش روشن کردنش باید از تو برق بکشیش بیرون :n29:
دوستان من امروز اینترنتی ثبت نام کردم بعد ۵ دقیقه تماس گرفتن ادامه ثبت نانم نجام داد تو نقشه چک کرد خونه رو گفت برای نصب باهام تماس میگیرن قیمتم گفت 165.500 تومان گفت یه قبض محل سکونت لازمه من تهران سعادت آبادم اینترنت فعلیم نامحدود مخابرات 512 با سرعت دانلود 50 آپلود 10 واقعا اذیتم میکرد مخصوصاً تو آپدیتهای ماهانه ویندوز 10 عملا انگار نت نداشتم امید وارم شرایطم بهتر بشه مبین نت اذیت نکنه مصرف منم ماهانه 40 تا 50 گیگه البته شبا همش فیلم دانلود میکنم از تورنت تو ۵ ساعت نهابت ۱ گیگ دانلودمه روزام سایتایی که میرم ورزشی و فناوری هست که تو لیست که چک کردم داخلی حساب میشه خدا کنه تصمیم خوبی گرفته باشم در رابطه با مودم جدید نمیدونم برای من جدید میاد یا قدیمه بهتر یا بدتر اگه جدید بود تست میکنم به همه اساتید میگم تجربه امو چون واقعا تو انتخاب و تصمیم گیریم خیلی بهم نظراتتون کمک کرد سپاس از همه که وقت گذاشتید خوندبد ممنون
راستی وقتی میان برای تست ملاک چه سرعتی هست واسشون ؟ مثلا چقدر اگه باشه تحویل میدن ؟ یا سرعت مهم نیست فقط سیگنالش مهمه ؟نقل قول:
نقل قول:
پهنای باند حداقل 20 مگابیت و یا بیشتر.کمتر از 20 مگابیت تحویل نمیدن مگر با رضایت کتبی خودت
از اینجا گرفتم : y e l l o . i rنقل قول:
ممنون ، بخواهم از طریق سایت ثبت نام کنم باید هزینه پرداخت کنم یا موقعی که برای تست امدن پول رو میگیرن ؟نقل قول:
دوستانی که بیشتر سر در میارن .ببینن اطلاعات این مودم چطوره خوبه یا ضعیفه ممنون میشمنقل قول:
یعنی میان نصب میکنن تست میگیرن اگه کمتر از 20 مگابیت یا 2.5 مگابایت نباشه پس میگیرن ؟
اینجوری که خیلی خوبه
بعدش این پینگ رو با کدام سرویس و با کدام سرور دنیا گرفتید؟
در ضمن اگه آی پی استاتیک بگیریم نت تایپ 2 میشه یا همون 3 میمونه؟
دیگه AIR Master 3000 نمیارن تو هیچ جا؟ اونا که خیلی خوب بودن هم طراحیش خوب بود هم امکانات داشت!
این پینگ رو با کدام سرور گرفتید
راستی کسی میدونه اگه IP Static بگیریم نت تایپ 2 میشه یا همون 3 میمونه؟
دوستان اینترنت کسی قطع نیست؟ مال من 4.2.2.4 پینگ میده ولی هیچ جا دیگه پینگ نمیده . هیچ صفحه ای باز نمیشه . به هیچ چیزی هم وصل نمیشه . خیلی عجیبه
(البته الان درست شد . ولی عجیب بود چون من اومدم پای سیستم دیدم اینجوریه تعجب کردم)
کلا هر روز سر ظهر سکته میزنه. لینک همش قطع میشه یا همین مشکلاتی که گفتین پیش میادنقل قول:
رفیقم مبین نت داره لاشی نمیده :n35::n35:نقل قول:
بچه ها آخرش کدوم رو بگیرم ایرانسل یا مبین نت؟
میخوام از مبین نت کارشناس بگیرم تست کنم! ایرانسل کبیر هم که کارشناس برای تست نمیده بهمون :|
کسی منطقه 6 تهران زندگی نمیکنه و از این سرویس ها بگیره؟
سرو کولوم بهت خیرنقل قول:
خب برو ثبت نام کن اگر خوب بود یکی بگیر
جدیدا هم شده 135 تومن
من خودم از مخابرات دو سه ماه پیش فرار کردم مبین نت با اینکه آنتن معمولیه و قوی نیست ولی تو روز حد اکثر تا 3.5 مگ و حداقل 1.5 مگ دانلود دارم اصلا ثبات نداره اما اینقدر سرعت بالا هست که نگران این موضوع نباشینقل قول:
قبلش تحقیق کردم راجع به مودم ها ، مودم های ایرانسل بی کیفیت تر بودند ولی مبین نت مشکلی نداره شنیدم جدیدا ایرانسل مودم هاشو عوض کرده خبر ندارم
و در آخر اینکه طرح های مبین نت با ایرانسل به لحاظ صرفه اقتصادی به هیچ وجه قابل مقایسه نیستند مبین نت علاوه برا حجمی که میده شبانه رایگان داره که ایرانسل نداره همچنین طرح های مصرف روزانش هم به صرفه تره
من الان با مخابرات وب گردی میکنم و با مبین شبانه دانلود، گاهی اوقات قطع میشه برای چند ثانیه نت اما زیاد اینطور نشده برای بازی پینگش نصف پینگ مخابراته
داشتم نواحی تحت پوشش ایرانس TD-LTE رو میدیدم که یه جایی از پوشش داخلی هم بیشتر بود! سیز پررنگ پررنگ
اونجا ها دکلش هستند؟
خیلی هم کوچک هستند رو نقشه به جز منطقه نازی آباد که انگار همش سبزر پرنگ پر رنگ!
کسی تو این محدودها هست؟
فکر کنم 40 مگابیت رو باید رو شاخش بده!
ممنونم که راهنماییم کردید الان که 512 مگابیت دارم:n31::n31: پینگش مخابرات که 250 زیرش نمیاد
اگه میتونید یه چند اسکرین شات از سرورهای نیویورک و لندن و هامبورگ و داخلی مخابرات بدید ممنون میشم:n40:
والا ما رو منطقه مون حساب کردیم حداقل 24 مگابیت رو که میشه3 مگابایت رو بهم با پینگ 120 تو همه ی بازیا بده امیدوارم ناامیدم نکنه.و راستی نت تایپ 2 هست؟ تایم اوتش چقدره ؟ شما آنلاین بازی میکنید؟
قطعی هاش چقدره؟
نظر شخصی من اینه اگر برای دانلود میخواین مبین نت عالیه . اگر برای بازی میخواین جز اعصاب خوردی چیزی نداره . ببین نمیگم پینگش زیاده ها . پینگش همیشه 120 هه ولی چیزی به اسم ثبات نداره . دیروز آرزوی یک دست بازیو به دل من گذاشت . از قطعی بگیر تا نوسان پینگ و تایم اوت . همیشه اینجوری نیست ولی خوب برای کسی که بازی میکنه 1ساعت هم 1ساعته . تا چند وقت پیش که روزی 15بار حداقل قطع میشد . باز الان دیگه اونجوری قطع نمیشه ولی نوسان رو دارهنقل قول:
دانلودها که اونقدرها هم خوره نیستم فوقش 3-4 تا بازی 40 گیگابایتی بگیرم برام بسه با این آپدیت های دیوانه وار:n28:نقل قول:
پینگش که خوبه اگه با تمام سرورهای اروپا همین باشه, فقط تایم اوت و قطعی داره که خیلی بده برای گیمینگ
نمیدونم والا ADSL تایم اوت و قطعیش کمتره(مخابرات منطقه ما خیلی کم قطعی داره تو یک سالی که دارم فقط دو سه با دیدم که نت قطع باشه اونم ساعت 4 صبح! که از خواب می پرم! ولی با پنبه سر میبره از سرعتت مثلا امروز 60 کیلوبایته یه ماه دیگر بالاتر از 58 نمیره اوایل بالای 70 بود الان بالا 58 نمیره) ولی پینگ و سرعتش کمتر از TD-LTE هست
:n34:
باید بالای 23 یا 26 مگ بده اگر اشتباه نکرده باشم دقیقا یادم نیست میتونید تماس بگیرین از خودشون سوال کنیدنقل قول:
20 مگه دوست عزیزنقل قول:
خیلی مسخرست اول اس ام اس میده که تا 23 مرداد بیشتر وقت ندارین افر های تخفیف دار رو بگیرین بعد از 21 من هر وقت میرم توسایت میزنه :
مشترک گرامی
به دلیل به روز رسانی صفحه مشترکین در دسترس نمی باشد
از صبر و شکیبایی شما سپاسگزاریم:
دوستان بابت همه اطلاعات و نکاتی که گفتیت ممنونم من باتوجه به سرویس فعلیم که نامحدود مخابرات ۵۱۲ با سرعت دانلود ۵۵ نهایت آپلود ۱۱ است تصمیم گرفتم بیام سمته مبین نت چون تعرفه هاش بنظرم به صرفه تره. من شنبه اینترنتی درخواست ثبت نام دادم ۵ دقیقه بعد سریع تماس گرفتن ادرسو منطقه پوشش دهی و قیمت گفتن تا مراحل ثبت نام کامل شد اگه مودمم از این جدیدا بود هر سوالی بود درخدمتم اگه بازم نکته ای هست که باید بدونم خوشحال میشم بهم بگید در ضمن من منطقه ۲ تهرانم
بخام از طریق سایت ثبت نام کنم حتما باید هزینش رو واریز کنم که بیان برای تست یا موقعی که میان پول رو میگیرن ؟
یدونه مودم تی دی دارم با 40.. 50 گیگ اینترنت یکساله،، از سیم تی دی اصلا استفاده نکردم
چند روزی تهرانم،، هر کی به دردش می خوره،، پی وی پیام بده
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
زمان تحویل سرویس هزینه رو پرداخت میکنید.نقل قول:
ریدمان رو به حد اعلی رسوندن
هر 5 دقیقه قطع میشه
ورژن مودم شما چنده فکر کنم از این ورژن جدید باشه 1044نقل قول:
خودم هم چنین مشکلی داشتم تماس گرفتم مانیتور کردن دیدن
کیفیت آنتن دهی خوبه
ولی قطعی داشتم یک بار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله برای من هم به تازگی شده 1044 و هر موقع دوست داشته باشه قطع و وصل میکنه. البته سر ظهر این اتفاق بیشتر میافته و در باقی اوقات شاید 1 یا دوبار قطع بشهنقل قول:
چرا این اینقدر قطعی داره؟!:n38::n38::n38:نقل قول:
خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتم شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میام خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:
- - - Updated - - -
خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتن شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میان خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:
- - - Updated - - -
خداییش نمیدونم برای بازی واقعاً خوبه یا یک ریسک احمقانه هست دیشب درخواست دادم گفتن شنبه هفته دیگر برای تحویل سرویس میان خدا کنه یه بهونه بتونم گیر بیارم بپیچونمش!:n37:
- - - Updated - - -
مشکل حل شد
سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنین و nat type ایرانسل روی ps4 چنده ؟
سلام من شیراز بلوار رحمت هستم کسی میتونه به من بگه کدوم شرکت پینگ بهتر و ثابت تری داره برای بازی انلاین منظورم td lte ایرانسل یا مبین نت هست و اگه توصیه ای دارین لطفا راهنماییم کنینممنون
این بستهی 100 گیگ 1000 شبانه مطمئن باشید برداشته میشه ولی الان که دارم نگاه میکنم بقیه بستههاش مالی نیستش
بستهی 1 ماهه 15 گیگ 40 تومن (+شبانه 1000گیگ)
اصلاً نمیصرفه! با مالیان میشه 45 تومن و میشه گیگی 3 تومن!
البته دیگه مطمئن نیستیم ، بلکه حتم داریم چون تو پنل که میریم جلوی این سرویس نوشته فقط تا آخر تابستون ...نقل قول:
اون بسته که فرمودین خوب نیست ولی خب سرویس یکماه 40 گیگ 65 تومن بدک نیست .