نيمه اول بازي پرسپوليس - فجر با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيد
Printable View
نيمه اول بازي پرسپوليس - فجر با نتيجه مساوي يك بر يك به پايان رسيد
نتایج هفته اول لیگ برتر ایران
سایپا 1 – 3 پاس
ابومسلم 1 – 3 ذوب اهن
ملوان 1 – 0 برق شیراز
سپاهان 4 – 0 شموشک
راه اهن 0 – 1 شهید قندی یزد
فولاد خوزستان 2 – 4 استقلال اهواز
فجر سپاسی شیراز 2 – 2 پیروزی
استقلال هم تا دقيقه 25 با 2 گل از صبا باتري پيش افتاده
در تركيب پرسپوليس بي برنامگي موج مي زد
هر چند كه نمي شود ايراد زيادي به پرسپوليس گرفت تقريبا 5 يا 6 بازيكن پرسپوليس بازيكن جديد بوده اند و تا بيان هماهنگ بشن 2 - 3 هفته اي طول مي كشه
به هر حال بايد صبر كرد و ديد
بدون حساب بازي صبا باتري - استقلال
تا اين لحظه 24 گل از خط دروازه ها گذشته
اما تا اين لحظه و قبل از بازي استقلال - صبا
سپاهان با تفاضل +4 در صدر جدول هست
نيمه اول بازي استقلال - صبا باتري با نتيجه 3 بر 0 به سود استقلال به پايان رسيد
خب بازي استقلال صبا باتري هم با نتيجه 4 بر 1 به سود استقلال به پايان رسيد
علي دايي با اين پنالتي كه از دست داد
نشون داد كه بايد از تيم ملي خداحافظي كند
درسته خيلي براي ايران گل زده اما ديگه به نظر من پير شده و بايد از فوتبال خداحافظي كند
تا در اوج از فوتبال كنار رود
و نامش در ذهن ها به عنوان يه بازيكن خوب باقي بماند
با احتساب اين 5 گل
گلهاي هفته اول ليگ پنجم
به 29 گل رسيد
با اين حساب در پايان هفته اول جدول به اين صورت است
1- سپاهان
2- استقلال
3- استقلال اهواز
4- پاس
5- ذوب اهن
6- ملوان
7- قندي
8- پرسپوليس
9- فجر سپاسي
10- برق شيراز
11- راه اهن
12- سايپا
13- ابومسلم
14- فولاد
15- صباباتري
16- شموشك
رئال مادريد به دنبال گوما
--------------------------------
تلاش مادريدي ها براي خريد اين مدافع ارزشمند، همزمان با نفوذ ليورپولي ها در دفتر مكاتبات سائوپائولو بوده و رافائل بنيتس مربي اسپانيايي اين باشگاه مطمئن است اين ستاره را به خدمت خواهد گرفت.
از ديد مقامات مادريدي اين مدافع جايگزين مطمئني براي جاناتان وودگيت محسوب مي شود، چرا كه زمزمه هاي بازگشت وودگيت به نيوكاسل به گوش مي رسد و خلاء او در نيم فصل دوم كاملاً احساس خواهد شد. توجه مقامات رئال مادريد به خط دفاعي باعث خوشحالي هواداران شده است.
تري نگران جايگاه خود در جام جهاني است
----------------------------------------------------
مدافع تيم چلسي به خاطر مصدوميت زانوي خود كه در بازي مقابل تاتنهام به وجود آمد، مجبور به ترك تيم ملي انگليس و از دست دادن مسابقات مقدماتي جام جهاني در برابر ولز و ايرلند شمالي شد. او اكنون جيمي كاراگر ليورپولي را در پست خود و در كنار ريو فرديناند در تيم ملي مي بيند.
با كارنامه مثبتي كه خط دفاعي انگليس در برابر ولز از خود به جاي گذاشت، به نظر مي رسد تري كار مشكلي را براي بازگشت به جايگاه خود پيش رو خواهد داشت و ترس آن را دارد كه در تابستان آينده فرصت درخشش در آلمان را از دست بدهد.
وي گفت: "تا زماني كه دوباره به طور مرتب براي تيم ملي بازي كنم، تنها كاري كه مي توانم انجام دهم، اين است كه به بازگشت خود به تيم مطمئن باشم تا زماني كه بازيكنان خوبي همچون ريو، سول كمپل و جيمي كاراگر در اطراف من وجود دارند، هيچ چيزي را نمي توانم تضمين كنم. البته كه من آرزوي بازي در جام جهاني را دارم، اما مصدوميت اندكي من را به عقب برگردانده است. تنها كاري كه مي توانم در شرايط كنوني انجام دهم اين است كه تمام تلاش خود را براي ارائه بازي هاي خوب و موثر در تيم چلسي انجام دهم. اگر شما شروع به فكر كردن كنيد كه آيا اين كار را انجام دهم يا آن يكي را، ممكن است به نتيجه دلخواه خود نرسيد.
ديانا در انتظار دعوت ليپي
------------------------------
آيمو ديانا هافبك خوش تكنيك سمپدوريا آماده است تا در ديدار بعدي تيم ملي ايتاليا كه چهارشنبه مقابل بلاروس خواهد بود به ميدان برود.
وي كه دچار آسيب ديدگي شده بود، در تمرينات سمپدوريا شركت كرد و پزشكان هم تاييد كردند که او مي تواند در صورت صلاحديد مارچلو ليپي مقابل بلاروس بازي كند. در غير اين صورت در بازي هفته آينده جنوايي ها در سري A برابر رجينا به ميدان خواهد رفت. ديانا در پيامي براي ليپي اذعان نموده كه شرايط فيزيكي و روحي اش كاملا خوب است و هيچ مانعي براي بازگشت وي به ميادين وجود ندارد
رئال مادريد در چند قدمي ريكاردينيو
---------------------------------------------
قرار است اين ملي پوش سانتوسي در ماه ژانويه به رئال مادريد ملحق شود.
آريگو ساكي مدير فني رئال مادريد به دستور فلورنتينو پرس بين هفته دوم و سوم لاليگا ميهمان مسئولين سانتوس است. اختلافات ايجاد شده بين مادريد و سانتوس پس از پرونده روبينيو همچنان به قوت خود باقي است، اما ريكاردينيو اميدوار دارد اين مشكلات حل شوند و بتواند در زمستان راهي رئال مادريد شود
اوون:
نيوكاسل مي تواند متحول شود
-------------------------------------
اوون در جمع خبرنگاران گفت: "هدف اصلي نيوكاسل راه يابي به بازي هاي اروپايي است.
فوتبال مقوله غيرقابل پيش بيني است. ما تاكنون در 4 ديدار شركت كرده ايم و بيشتر به قعر جدول نزديكتريم تا صدر آن. از اين رو بايد هر چه سريع تر دست به كار شويم و جايگاه تيم را در جدول رده بندي بهبود ببخشيم. شكي نيست كه اين تيم از قابليت هاي لازم براي شركت در مسابقات اروپا برخوردار است. با اين حال اگر تلاش نكنيم، محال است به چهار تيم بزرگ ليگ بپيونديم.
مهاجم جديد نيوكاسل در ادامه افزود: "بسيار خوشبينم كه ما سرانجام در ليگ اروپا به ميدان خواهيم رفت.
فاصله ميان ما و چلسي، منچستريونايتد يا آرسنال يك شبه از بين نخواهد رفت، اما دور از دسترس نيز نخواهد بود.
به رغم اينكه از اقامت در اسپانيا لذت بردم، اما من يك انگليسي ام و به ليگ برتر كشورم بيشتر عشق مي ورزم. به هواداران هموطن خود نيز بسيار علاقه مندم. زيرا آنها همواره باعث مي شوند كه شنبه هيجان انگيزي را سپري كنند."
اوون در پايان عنوان كرد: "به رئال مادريد ملحق شدم و از تمام قوايم مايه گذاشتم، اما در حال حاضر مايلم در ليگ انگليس بازي كنم. به رغم اينكه ديويد بكهام و جاناتان وودگيت سعي كردند مرا ترغيب به ماندن كنند. اما خيلي زود دريافتند كه ديگر نمي توانم دور از فوتبال كشورم بسر ببرم. فكر مي كنم كه آنها نيز در شرايط مشابه اي قراردارند.
داناوان:
از شکست مکزيک خوشحالم
----------------------------------------
پس از مصاف روز شنبه كه با شكست دو بر صفر مكزيكي ها به پايان رسيد، داناوان در صحبت هايش از شكست مكزيكي ها اظهار خوشحالي كرد.
وي گفت: "خيلي خوشحالم. ما به راحتي مكزيك را شكست داديم. پس از زدن گل نخست، مكزيك ديگر به يك تيم فلج شبيه بود. اميدوارم مكزيكي ها حداقل تا چند سال آينده حرفي براي گفتن نداشته باشد.
لاولپه:
آمريكا تيم كوچكي است
------------------------------
ريكاردو لاولپه مربي تيم ملي مكزيك از تيم ملي آمريكا به عنوان حريفي بسيار كوچك ياد كرد. به عقيده وي حتي مادر بزرگ او هم مي تواند در مصاف با تيم كوچكي چون آمريكا موفق ظاهر شود!!
وي با تاكيد بر مطلب فوق افزود: "در آمريكا همه به دنبال بيس بال و فوتبال آمريكايي هستند و خيلي ها حتي از اينكه فوتبال در كشورشان بازي مي شود، اطلاعي ندارند. فوتبال بازي كردن در آمريكا خيلي راحت است، چرا كه هيچ كسي تحت فشار نيست. حتي مادر بزرگ من هم مي توانند در تيم ملي آمريكا توپ بزنند! آمريكا در ابتداي رقابت هاي انتخابي با درخشش ظاهر شد، اما پس از چند ديدار شديداً افت داشت.
گيگز:
ولز آينده روشني دارد
----------------------------
گيگز ضمن اشاره به شكست يك بر صفر تيم ملي ولز برابر انگليس در روز شنبه در مصاحبه اي با خبرنگاران گفت: "قصد داريم تمام تلاش خود را براي ساختن آينده اين تيم يعني يورو 2008 به كار ببنديم.
ما بايد به كسب پيروزي در هر ميدان عادت كنيم و تنها براي تصاحب تمام امتياز بازي توپ بزنيم.
فكر مي كنم اگر تلاش كنيم مي توانيم پيروزي را كه در چند قدمي ما قرار دارد تصاحب كنيم. بازيكنان جوان اين تيم مي توانند با شركت در هر بازي بر تجارب خود بيفزايند و تصور مي كنم ديدار روز چهارشنبه ولز برابر لهستان نيز تاثير بسزايي در افزايش آموخته هاي تركيب جوان تيم بگذارد."
مذاكرات جديد رم با كاسانو
-----------------------------------
سران باشگاه رم قصد دارند دور جديدي از مذاكرات را با مدير برنامه آنتونيو كاسانو در رابطه با تمديد قرارداد او داشته باشند.
در شرايطي كه رمي ها تنها 4 ماه فرصت دارند تا مهاجم جوان خود را راضي به ماندن در اين تيم كنند، دور تازه اي از مذاكرات با جوزپه بوتزو از روز سه شنبه آغاز خواهد شد.
قرارداد كاسانو 30 ژوئن 2006 به پايان خواهد رسيد و در صورتي كه رمي ها نتوانند تا قبل از ژانويه با او به توافق برسند، اين احتمال وجود دارد كه او راهي يووتنوس و حتي ميلان شود. در حال حاضر تنها مشكل كاسانو و رم عدم تفاهم آنها در مبلغ دستمزد ساليانه است
شفرد:
سونس تحت فشار مضاعف نيست
------------------------------------------
نيوكاسل تحت رهبري سونس در چهار ديدار ليگ برتري خود به پيروزي دست پيدا نكرده است و زاغ ها با داشتن يك امتياز دومين قعرنشين جدول رده بندي محسوب مي شوند.
با اين وجود شفرد با تاكيد بر اينكه سرمربي به هيچ وجه تحت فشار مضاعف قرار ندارد در مصاحبه اي با خبرنگاران بي. بي. سي گفت: "البته كه او مجبور به انجام كاري اضافه نيست.
فكر نمي كنم سرمربي اي در اين كشور وجود داشته باشد كه مايل به در اختيار داشتن مايكل اوون نباشد. ما تاكنون به خريد نوبي سولانو و هافبك هايي نظير امره و اسكات پاركر و مدافعاني از جمله ژان آلن بومسونگ و لوكه بازيكن چپ زمين كه يكي از ارزنده ترين بازيكنان اين منطقه نيز به شمار مي رود، اقدام كرده ايم. در حال حاضر نيز تيم ما تيمي بسيار مقتدر و كارآمد است."
دلاس با لاتزيو به توافق رسید
----------------------------------
باشگاه لاتزيو اعلام كرد تريانوس دلاس و ماركو بالوتا 2 بازيكن جديد اين تيم براي فصل آينده خواهند بود.
كلوديو لوتيتو رئيس باشگاه در اين رابطه گفت: "اين 2 بازيكن از يك ماه گذشته در فهرست خريد لاتزيو بوده اند و مذاكرات بسياري با آنها انجام شده كه به نظر مي رسد ديگر هيچ مشكلي در بين نيست و آنها مي توانند ما را در فصل جديد همراهي كنند.
دلاس بازيكن آزاد است، ولي من براي جلوگيري از هرگونه اختلاف بين لاتزيو و رم اول با سران جالوروسي حرف زدم و سپس تصميم خود را براي به خدمت گرفتن اين مدافع يوناني عملي كردم."
سيسينيو: ژانويه در مادريد هستم
وي گفت: "آينده من با نام رئال مادريد گره خورده و در فصل نقل و انتقالات زمستاني راهي رئال خواهم شد. مسلم است كه اين ادعا مستند بوده و من با مقامات رئال مادريد يك پيش قرارداد امضا كرده ام و انتقال به اين باشگاه كاملاً قطعي است.
من در جناح راست بازي مي كنم، اما با پست تخصصي مثل سالگادو هيچ تداخلي ندارم و جلوتر از او بازي خواهم كرد. من هيچ مشكلي با مقامات رئال مادريد از نظر مالي نداشته و نخواهم داشت و چيزي كه برايم مهم بوده و خواهد بود حضور در لاليگا است
جيلاردينو:
هيچ مشكلي با ليپي ندارم
----------------------------------
نيمكت نشيني آلبرتو جيلاردينو در بازي با اسكاتلند از نظر اين بازيكن جوان يك انتخاب تاكتيكي بوده نه مشكلات تكنيكي!
مهاجم ملي پوش ميلان يك بار ديگر شايعه اختلاف با ليپي و عدم آمادگي خود را تكذيب كرد و اذعان داشت: "مربي تيم ملي ايتاليا صبح روز بازي با اسكاتلند در رابطه با قرار نگرفتن او در تركيب اصلي با وي حرف زد و اين كاملاً طبيعي است كه يك مربي بخواهد از تمام توان فيزيكي تيمش در بازي ها استفاده كند. البته من دليل ليپي را اصلاً توجيه پذير نمي دانم، زيرا در بهترين شرايط قرار داشتم. او گفت كه يك انتخاب تكنيكي بوده و هنوز به توانايي هاي من ايمان ندارد، ولي اين مساله شايد باعث شود من مقابل بلاروس هم بازي نكنم.
ويگان مذاكره با گوارديولا را تاييد كرد
جوئل سرمربي ويگان اتلتيك در مصاحبه اي با روزنامه ديلي استار اظهار داشت: "با پپ صحبت كرده ام و به شدت تحت تاثير اطلاعات جامع اين بازيكن توانمند در مورد تيممان قرار گرفتم. مطمئنم تجارب ارزنده گوارديولا مي تواند باعث ارتقا تيم شود.
فلچر از تمديد با منچستر خوشحال است
----------------------------------------------------
فلچر در مصاحبه اي با خبرنگاران گفت: "اگرچه 2 سال ديگر تا پايان قراردادم با اين تيم باقي مانده است، اما مدت آن را تا پايان تابستان سال 2009 افزايش دادم. اين بهترين تصميم براي ادامه همكاري ام با يونايتد بود.
حقيقتاً باعث افتخار است كه تيمي مانند منچستريونايتد خواهان حفظ شما باشد. اميدوارم بتوانم مدت طولاني تري را در كنار اين تيم توپ بزنم."
پريه را: مصدوميت كارلوس و رونالدو جدي نيست
------------------------------------------------------------
وي گفت: "با پزشكان مشورت كرده ام. مشكل زانوي راست روبرتو كارلوس و ماهيچه كشاله ران پاي چپ رونالدو چندان جدي نيست. من با ژوزه لوييس رونكو صحبت كرده ام و او نيز به عنوان پزشك ارشد اردوي تيم ملي اين اطمينان را داده است.
من فقط به تيم ملي برزيل فكر مي كنم و مسئوليتي در قبال باشگاه هاي بازيكنانم ندارم و نگراني ما بيشتر به خاطر بازي هاي آينده برزيل است كه مطمئناً مشكل خاصي در اين بين وجود ندارد.
تيلور:
دليلي براي ترس از انگليس وجود ندارد
-----------------------------------------------
سنگربان 34 ساله اين تيم معتقد است كه پيروزي دو بر صفر ايرلندشمالي برابر تيم ملي آذربايجان روحيه اي تازه به هم تيمي هايش داده است.
تيلور با اشاره به مطلب فوق مي گويد: "به نظر من هيچ دليلي براي هراس وجود ندارد. ايرلند مي تواند با ارائه بازي حساب شده از پيروزي برابر انگلستان سود ببرد. پس از يک شروع توفاني، ايرلند به اعتماد به نفس مثال زدني دست يافت. عملكرد ما در برابر آذربايجان كاملاً حرفه اي بود و با اختلاف فاحشي موفق به پيروزي شديم
ليپي:
ايتاليا در هر بازي متفاوت است
-------------------------------------
مارچلو ليپي اذعان مي كند، تيم ملي ايتاليا تا قبل از بازي هاي جام جهاني تغييرات بسياري خواهد داشت تا او به تركيب دلخواه خود دست يابد.
سرمربي آتزوري ها بعد از تمرين يکشنبه در مادرول گلاسكو به خبرنگاران گفت: "من از بازي شاگردانم مقابل اسكاتلند راضي هستم، اما در بازي با بلاروس چهره جديدي از ايتاليا را ملاحظه خواهيد كرد. پروتزي در درون دروازه قرار مي گيرد. كاناوارو، نستا، ماتراتزي در دفاع، كامورانزي، گاتوز، پيرلو و گروسو در خط مياني و توتي به نسبت 2 مهاجم ديگر يعني ويه ري و جيلاردينو در زمين جاي خواهد گرفت. تصور مي كنم شيوه 2-1-4-3 ما را به سوي جام جهاني ببرد."
پويول قراردادش را تمديد مي كند
---------------------------------------
در حالي كه هواداران بارسلونا به شدت از تاخير پويول در مورد تمديد قراردادش عصباني و ناراحت هستند، وي تصميم گرفت تا آخر اين هفته قرارداد خود را تا پايان سال 2010 تمديد كند.
وكيل پويول ضمن عذرخواهي كتبي از هواداران بارسلونا كه از وب سايت هواداران بارسلونا نيز منتشر شده است، تاكيد كرد: "قرارداد پويول تا پايان اين هفته تمديد خواهد شد و موكل من ثابت خواهد كرد كه تمام شايعات در مورد وي كاملاً دروغ بوده است.
شوچنكو: نبايد نااميد شويم
------------------------------------
آندري شوچنكو معتقد است، ميلاني ها بايد بازي با آسكولي را فراموش كنند و در انتظار بازي هاي آينده باشند.
مهاجم اوكرايني كه از تساوي مقابل گرجستان در مرحله انتخابي جام جهاني 2006 آلمان راضي به نظر مي رسد، گفت: "اوكراين ثابت كرد كه سزاوار حضور در جام جهاني است و از اين بابت خيلي خوشحالم. بازهم دوست دارم در مورد ميلان حرف بزنم. همه ما مي دانيم كه نبود مالديني دليل بازي ضعيف ما مقابل آسكولي نبود. من متاسفم كه از مشكلات حرف مي زنم و مطمئن هستم كه تيم از اين وضعيت رها خواهد شد. من در برابر آسكولي اضطرابي نداشتم و تنها عقيده دارم نتوانستيم يك بازي زيبا انجام دهيم، اما نبايد ناميد شويم، زيرا راه زيادي پيش رو داريم.
43 بازيکن تيم ملي اميد مي توانند در قطر هم بازي کنند
-----------------------------------------------------------------
43 بازيكني كه به اردوي تيم ملي المپيك دعوت شده اند متولدين اول ژانويه 1983 ميلادي(11 دي ماه 61) به بعد هستند و از لحاظ سني شرايط آنرا دارند كه به غير از شرکت در مسابقات غرب آسيا ،در رقابتهاي آسيايي 2006 دوحه هم حضور داشته باشد.
در بازيهاي آسيايي بوسان متولدان اول ژانويه 1979 ميلادي به بعد (11 دي ماه 57) مي توانستند در تركيب تيم ملي المپيك حضور داشته باشند.
داوود حقي به كميته انضباطي فرا خوانده شد
------------------------------------------------------
و به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال با توجه به پيگيري و شكوائيه مجدد باشگاه استقلال اهواز، نمايندگان تام الاختيار اين دو باشگاه به همراه بازيكن مذكور بايد در ساعت 30/16 چهارشنبه مورخ 16 شهريور به كميته انضباطي فدراسيون مراجعه كنند و با ارائه مدارك لازم به اين مساله رسيدگي کنند.
براي شرکت در دومين مرحله اردوي آماده سازي ؛
بيست و نه بازيکن به اردوي تيم ملي نوجوانان دعوت شدند
------------------------------------------------------------------
تمرينات اين تيم از شانزدهم شهريورماه شروع مي شود و تا بيست و چهارم همين ماه در كمپ تيم هاي ملي ادامه خواهد يافت.
اين اردو مي تواند شروعي بر فرايند انتخاب نوجوانان ملي پوش براي مسابقه تداركاتي با تيم ملي نوجوانان قطر در دهم مهر ماه باشد.
فهرست بازيكنان دعوت شده به اين قرار است:
1ـ داوود صوفياني، 2ـ محمدرضا دانيال خيري (آذربايجان شرقي)، 3ـ عيسي شهبازي، 4ـ نادر هوشيار، 5ـ شهريار شيروند، 6ـ كريم انصاري فر، 7ـ پيمان ايران پور، 8ـ ايرج خداياري(اردبيل)، 9ـ رضا ريش اصفهاني، 10ـ احسان حاج صفي، 11ـ وحيد امرايي، 12ـ مهرداد شاه نظري، 13ـ جلال الدين علي محمدي (اصفهان)، 14ـ محمد حسين نائيجي، 15ـ آرش سيفي، 16ـ حميد رضا علي عسكري، 17ـ حسين ميرزايي نژاد (تهران)، 18ـ علي عمودي، 19ـ مهدي دغاقله، 20ـ حسن مرمزي (خوزستان)، 21ـ محمد صالح خليل آزاد، 22ـ ابوالحسن جعفري (فارس)، 23ـ بختيار رحماني (كرمانشاه)، 24ـ امير ملاجمالي (قم)، 25ـ آرش قلي زاده، 26ـ هادي عزيزي، 27ـ مسعود غلامي، 28ـ سيد سعيد موسوي (گيلان)، 29ـ مصطفي يوسفعلي زاده (همدان).
ملاقات برانكو با ماگات بخاطر كريمی
---------------------------------------------
اين مربي ضمن تجزيه و تحليل شيوه بازي حريفان احتمالي تيم ملي ايران در آلمان، مي خواهد با علي كريمي هم ملاقاتي داشته باشد.
به همين منظور ايوانكوويچ در روز 23 شهريور ديدار تداركاتي بايرن مونيخ ـ راپيدوين را از نزديك تماشا مي كند .
در اين ميان با كادر فني بايرن به ويژه فيليكس ماگات درباره علي كريمي صحبت خواهد كرد و سپس دو روز بعد از آن به تهران بر مي گردد.
تمرينات فشرده زلاتکو براي تيم برق شيراز
-------------------------------------------------------
برقي ها پس از استراحتي يک روزه، روز گذشته دو جلسه تمرين کردند.
ايوانکوويچ امروز هم دو جلسه تمرين پرفشار را براي شاگردانش در نظر گرفته تا آن ها براي بازي هفته دوم به آمادگي کامل برسند.
بازيکنان برق از فردا در يک نوبت عصر تمرين خواهند کرد و اين تمرينات فقط به مرور کارهاي تاکتيکي اختصاص پيدا خواهد کرد.
در حال حاضر احسان راستي و سعيد غلام زاده دو بازيکن مصدوم حاضر در اردوي برق شيراز هستند، بازي کردن آن ها در هفته دوم ليگ برتر هنوز مشخص نيست.
لازم به ذکر است که برق شيراز جمعه هفته جاري در هفته دوم ليگ برتر ميزبان ابومسلم خراسان خواهد بود
خسرو حيدري:
روز سختي را براي مدافعان استقلال رقم مي زنيد
----------------------------------------------------------
خسرو حيدري بازيکن تيم فوتبال پاس تهران گفت: ديدار استقلال و پاس بازي بسيار خوبي خواهد بود چون هر دو تيم مدعي اصلي قهرماني اين فصل رقابت هاي ليگ برتر هستند و در اولين هفته هم اين موضوع را ثابت کردند.
از اين گذشته پاس و استقلال دربي بزرگ تهران در آغاز ليگ محسوب مي شود و در همين ابتدا هيجان و اضطراب را به ليگ مي کشاند.
وي در ادامه افزود: حضور در چنين مسابقاتي براي من بسيار جذاب است و سعي مي کنم که يکي از بهترين بازي هاي خودم را انجام بدهم تا پاس از اين مسابقه با سربلندي خارج شود.
حيدري خاطرنشان کرد: مي توان گفت که ديدار دو تيم پاس و استقلال خيلي مسائل را مشخص مي کند و تيمهاي ليگ برتر بايد روي برنده اين ديدار به عنوان مدعي جدي قهرماني حساب جداگانه اي باز کند.
برنده دربي روز چهارشنبه توانايي خود را نشان مي دهد که چقدر لياقت قهرماني دارند.
وي در پايان گفت: فکر مي کنم که در اولين ديدار پاس مقابل سايپا توانستم نظر مربيان اين تيم را جلب کنم از اين رو سعي مي کنم که مقابل استقلال هم ادامه همان روند خوب را داشته باشم. خط حمله پاس روز سختي را براي مدافعان استقلالي رقم مي زند.
تعطيلي عامل تاخير در ارسال ITC خارجي هاي قندي
----------------------------------------------------------------
قرار بود ITC اين بازيکنان ظرف روزهاي گذشته به تهران ارسال شود ولي تعطيلات چند روز گذشته باعث تاخير در رسيدن مجوز بازي آن ها به تهران شد.
در روز جمعه اماکن اداري ايران تعطيل بوده است و در روزهاي شنبه و يکشنبه نيز فدراسيون هاي فوتبال برزيل و آلمان تعطيل بود تا ارسال ITC سانتوس و گولر با تاخير مواجه شود.
اما اين مشکل ظرف امروز و فردا حل خواهد شد تا اين بازيکنان بتوانند در بازي روز جمعه شهيد قندي مقابل سپاهان به ميدان برود.
لازم به ذکر است ITC سه بازيکن خارجي ديگر قندي به فدراسيون فوتبال ارسال شده تا کارت بازي آن ها صادر شود، به همين دليل آن ها براي حضور در بازي با سپاهان مشکل خاصي را پيش رو ندارند
حسن خانمحمدي:
با پرسپوليس تسويه حساب مي کنم
-----------------------------------------------
حسن خانمحمدي اظهار داشت: در حال حاضر بازيکن آزاد محسوب مي شوم و براي پيوستن به تيمي ديگر با مشکل خاصي روبرو نيستم.
وي در ادامه افزود: يک تيم تهراني ليگ برتري و تيم ديگر شهرستاني خواهان حضورم هستند اما در ابتدا بايد از پرسپوليس تسويه حساب مالي بگيرم.
وي در ادامه افزود :در حال حاضر نامه اي برايم صادر شده است که محدوديت زماني براي پيوستن به تيمي ديگر را ندارم.
ضمن آن که مشکل مصدوميتم کاملا برطرف شده و از بيست و پنجم ماه جاري قادر هستم بازي کنم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: در اين فصل احتمال حضورم در پرسپوليس به کلي منتفي شده است .
مربيان تيم خواهان حضور من در نيم فصل اول مسابقات بودند اما از آن جا که به شخصه نياز به بازي را در وجود خودم احساس مي کردم تصميم به جدايي از پرسپوليس را قطعي ساختم
پاداش بازيکنان ملوان پرداخت شد
----------------------------------------
پس از اين پيروزي مسئولين ملوان با پرداخت پاداش نقدي از زحمات بازيکنان خود تشکر کردند.اين پاداش که مبلغ يکصد هزار تومان بود صبح روز شنبه به حساب بازيکنان اين تيم واريز شد.
همچنين يکي از مسئولين باشگاه ملوان از پاداش ويژه اي که براي پيروزي اين تيم مقابل صبا در نظر گرفته شده است خبر داد.
اين پاداش نقدي از پاداشي که براي پيروزي مقابل برق به بازيکنان داده شده بود، به مراتب بيشتر است.
لازم به ذکر است مسابقه دو تيم صباباتري – ملوان عصر روز جمعه آينده در ورزشگاه درخشان برگزار مي شود