یا شما بی سوادی یا منو دست انداختی :rolleye: در هر دو صورت پاسخ رو دادم حرف منو قبول ندارید بچه های شبکه کار بیان پاسخ بدن این حرف شما به مودم ربط نداره و باید توسط اپراتور و ISP باز باشه و مودم بی تقصیره اینجا و گناهی نداره بیچاره :دینقل قول:
Printable View
یا شما بی سوادی یا منو دست انداختی :rolleye: در هر دو صورت پاسخ رو دادم حرف منو قبول ندارید بچه های شبکه کار بیان پاسخ بدن این حرف شما به مودم ربط نداره و باید توسط اپراتور و ISP باز باشه و مودم بی تقصیره اینجا و گناهی نداره بیچاره :دینقل قول:
یعنی چی؟! پس اونی که استیم PS4 داره چی کار میکنه؟! الان یک دیوانه میخواد از PS Store بازی بخره. همین الان حراج Black Friday شده ۹۰ درصد تخفیف و میخره. تکلیفش چیه؟! این دیوانه هم تو خارجه هم تو ایرانه :wub:نقل قول:
یک دیوونه دیگه میخواد استریم HDR یا 4K کنه. این بدبخت پس چی کار کنه؟!
من خودم یکی از این دیوونه هام داداش صابر خان. :wink:
در ضمن اون لحنی نگو ما دوست داریم و فکر بد و بیراهه هم نکن، خدایی یک تست تک کانکشن بگذار دیگه؟! اخه IDM هیچ ملاکی نیست یک برنامه گمنام که در دنیا کسی استفاده نمیکنه شده ملاک خرید؟! انصافا؟! مگه زمان دیال اپ و دهه ۸۰ شمسیه؟!
اینها از ISP شرکت ارتباطات زیرساخت اپراتورهای ایران و وزیر محترم سوال بفرمایید چرا تک کانکشن رو بستن .نقل قول:
من تک کانکشن تا ۹ مگابایت با Cat4 میگیرم. اگه با Cat6 بیشتر میشه خوب بگو تا بخرم دیگه، مشکل چیه؟!!نقل قول:
این تست امروز صبح گرفتم:
خارج و با شیرینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل و معمولی:
شما حتما از این به بعد تک کانکشن و بدون دخالت هیچ برنامه دانلود منیجری که باعث افزایش سرعت دانلود میشه دانلودها انجام بده اونوقت میبینید دهه 80 یا چیز دیگه اصلا یه کاری بکن همه دانلود منیجرها رو تحریم کن :D مرد مومن الان همه برنامه های انلاین اینترنتی مثل اپدیت درایورهای کامپیوتری که دیتا بیس های انلاین قوی دارن یا خود اورجین یا استیم داخلش دانلود منیجر داره و به واسطه اون دانلود شما پرسرعت و راحت انجام میشه بیاد تک کانکشن و بدون واسطه دانلود منیجر خدمات بده الان خیلی وقت بود درش رو گل گرفته بود :puke:نقل قول:
این الان همون مودم معمولی فورجی شما هست یا ایفون 6 اس پلاس ؟نقل قول:
والا چی بگم ما که از PS Store Netflix Apple TV+ استفاده میکنیم چیزی به اسم منیجر نداره. بگزیم اسم دیگه اینترنت تو ایران IDM هست :دینقل قول:
اگر یک برنامه دهه ۹۰ میلادی؟ نمیدونم شاید ۲۰۰۰ نه؟! و همون دهه ۷۰ با ۸۰ را هنوز ول نکردی؟! :whistle: بابا یاهو مینجر هم قطع شد.
تست هم نگذاشتی اوکی اصلا شما قبول ما مودم برای اینترنت ببخشید اشتباه شد برای IDM میخریم.
از اینجا دانلود داشتید تا به حال : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجاست که اهمیت چند کانکشن و دانلود منیجرها معلوم میشه . بدون چندین کانکشن و بدون دانلود منیجر دانلود سنگین معنایی نداره اگر ماله دهه 80 بود یا چیز خوبی نبود این چنین سایتهایی هم استفاده نمیکردن .
همون مودم Cat4 هست. :rambo:نقل قول:
نقل قول:
نه نداشتم خوب کاربردها متفاوته ، کاربرد من همون سرویسها و عناوین بالا هستند فقط. برام فقط سرعت دریافت مهمه که فلان کار سریعتر تموم شه.
در هر صورت اگر فکر میکنی که قصدی داشتم معذرت میخوام من هیچ قصدی نداشتم و اصلا هم بدبینی نکنید. به قول قدیمیها:
نخود نخود هر که رود کاربرد خود.
;)
نقل قول:
الان اکانت استیم داری وارد شو و بزن یه بازی که خریداری کردی نصب بشه اونوقت به عینه میبینی داخلش دانلود منیجر داره و با چه سرعتی داره بازی دانلود و نصب میشه قرار نیست مثل برنامه اینترنت دانلود منیجر منو و امکانات برنامه رو هم براتون نشون بده از همون سرعت دانلود و نحوه دانلود میشه فهمید اون پشت پشت ها چه خبره . همین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک نمونه روشن هست یا خواستید برید برنامه : iobit driver booster رو کامپیوتر نصب کنید ببنید چطوری درایوها رو با حجم بالایی با سرعت بالا براتون دانلود میکنه چرا داخلش از تکنولوژی دانلود منیجر داره استفاده میکنه .
سلام
الان ارزونترین روتر بدردبخور 4G که تو بازار هست چیه؟ یه مودم E3372 دارم میخوام اینترنت رو با LAN انتقال بدم به تلویزیون و وای فای روتر اصلا مهم نیست برام
سوال غیرمرتبط: این دانگل ها رو میشه مستقیم زد به پورت USB تلویزیون هوشمند؟
این مدل رو بیشتر تلویزیون های هوشمند میشناسن و باهاش کار میکنن من خودم ال جی هوشمند دارم و به راحتی دانگل رو پشتیبانی میکنه و اینترنت رو میده به تی وی از طریق درگاه یو اس بی . یک امتحانی بکنید .نقل قول:
با سلام من میخواستم یدونه مودم HUAWEI B612 از اربیل بگیرم .میخواستم ببینم هزینه رجیسترش چقدر میشه؟ارزش داره بگیرم؟ 900 هست اونجا
با سلام من میخواستم یدونه مودم HUAWEI B612 از اربیل بگیرم .میخواستم ببینم هزینه رجیسترش چقدر میشه؟ارزش داره بگیرم؟ 900 هست اونجا
هیچ هزینه ریجیستری نداره موبایل فقط ریجیستری داره شما سعی کن جنرال بود بخر اپراتوری نخر اوردی انلاک نشد میمونه رو دستت . در ضمن موقع وارد کردن به کشور احتمال داره گمرک عراق یا ایران گیر بده اول بپرس میزارن 1 عدد وارد کنی بعد بخر مگر نه از دستت میگیرن و ظبط میشه و تمام . جنرال 900 تومن خوبهنقل قول:
سلام
حدود یک ماه که مودم b528 رو گرفتم سرعتم فقط از ساعت 3.5 صبح تا 8 صبح عالیه -با اینترنت همراه اول- ولی توو طول روز افتضاحه! چه کاری میشه کرد برای افزایش سرعت توو ساعت های دیگه مثلا انتن بخرم سرعتش بهتر میشه یا کلا مشکل از اینترنتهای موبایله؟
تجمیع میکنه؟ با همراه اول و ایرانسل تست کنید ببنید تجمیع میکنه یا نه ؟ برید سایت ایرانسل و از رو نقشه پوشش محل زندگی خودتون رو پیدا کنید و ببنید در پوشش کامل 4.5 هستید یا نه بعد مطمئن شدن میتونید با یک گوشی cat6 یا بالاتر هم در همون نقطه با سیم کارت ایرانسل چک کنید و تست سرعت دانلود بگیرید و ببنید رو گوشی علامت + یا 4.5 ظاهر میشه همه چی اوکی بود باید مودم شما در همون منطقه و با همون سیم کارت همون اندازه گوشی cat6 سرعت بده نداد یعنی مودم شما تجمیع نمیکنه و ممکنه از فریمور مودم شما باشه که نمیتونه تجمیع کنه چون مودم شما دارای تجمیع واقعی هست و باید مثل مودم b525 راحت تجمیع کنه . در ضمن در حالت بدون تجمیع اصلا انتظار سرعت بالا رو نداشته باشید چون عملا کاری انجام نمیشه و تک باند اینترنت میگیرد و تمام .نقل قول:
در ضمن یه چیزی هم بگم به اهالی محترم انجمن و دوستانی که میان تلگرام و خصوصی بنده در سایت و انتظارهای نابجا دارن حالا بفرمایید و تحویل بگیرید ایشون مودم نو خریده و مشکل سرعت یا عدم تجمیع دارن ولی نمیتون با این دلیل برن از شرکتی که خریدن یا مغازه ای که خریدن شاکی باشن یا پس بدن چون هیچ شرکت یا سایتی یا اپراتوری مودم با تضمین تجمیع و یا سرعت به کسی نمیفروشه و به هیچ وجه ممکن پاسخگو نیست و نخواهد بود . فروخت دیگه تموم شد بنده هزار جور اطلاعات و تست و فیلم هم از مودم ها قبل و بعد فروش میدم ولی نمیدونم بعضی ها چرا خودشون رو زدن به کوچه علی چپ یا منو سر کار گذاشتن و انتظارهای نا به جا دارن .
با گوشی هم همینه فرقی زیادی با مودم نداره مودم یکم بهتره
این سرعتم توو ساعتی که گفتم. به نظر میرسه کلا نت حال و روز خوبی نداره این روزها محصوصا 4جی!
دوستان این دو فیلم رو دانلود و تماشا کنید بعضی سرورهای دانلود محدود هستن یا با اینترنت بعضی اپراتورها محدود هستن و سرعت خوبی نمیدن در این فیلم ها من ثابت میکنم مشکل کمبود سرعت همیشه از مودم یا شلوغی دکل یا کمبود پهنای باند دکل و سرعت اینترنت نیست :
هیچ تجمیع یا چیز دیگه ای هم در کار نیست و اپراتور همراه اول هست اینترنت 4G معمولی :
گوشیتون CAT چند هست ؟ علامت + 4.5 مشاهده میکنید ؟ وضعیت آنتن چطوره ؟ اپراتورهای دیگه رو هم تست کنید . همراه اول برخلاف پوشش و نقشه اعلامی در سایتش بیشتر شهرها اصلا 4.5 نداره . در ضمن با SPEED TEST کاری نداشته باشید شما از کجا میخوای دانلود بزنی از همون سایت و سرور تست بگیر و مقایسه کن این SPEED TEST بیشتر وقتها اینطوری نشون میده چرا چون شما در حال تست سرعت با یک سرور مثلا PETIAK هستید و اگر سایتی که دانلود دارید رو سرورهای این شرکت میزبانی نمیشه و محدودیت سرعت هم نداره امکان داره سرعت دانلود خیلی بالاتری از این تست برنامه SPEED TEST بده .نقل قول:
گوشیم cat 6ه. نه رو گوشی 4.5 یا + ندیدم. ایرانسل همین شب هم سرعت نمیده! انتن اگه 4 تا خطش پر باشه سرعت عالیه ولی بیشتر موقع ها 2 تاس.نقل قول:
همین الان تست من با 4.5 ایرانسل دانلود از سرورهای داخلی سایت DLFOX :
پس تجمیع در منطقه شما فعال نیست چون با گوشی CAT6 هم علامت دریافت نمیکنید و سرعت هم کمه . الان عملا مودم شما مثل یک مودم CAT4 داره کار میکنه .نقل قول:
نقل قول:
من مشکل با اونش ندارم چرا همین سرعت رو نمی تونم توو ساعت های دیگه داشته باشم ؟؟
کلا اینترنت FDD هیچ تضمین برا سرعت یا پهنای باند نداره و ثابت هم نیست شما پول میدی بسته میخری با حجم و سرعت نامحدود و دیگر هیچ ولی TDD به شما درست مثل خط ADSL سرویس میفروشه و قوانین داره مثلا 2 تا 40 یا 2 تا 80 و هزینه اونم دریافت میکنه و سعی میکنه همیشه اون چیزی که فروخته ارائه هم بده و تا جایی که میتونه مشکلات سرعت و الباقی رو در شبکه خودش پیگیری و حل کنه . حالا از شانس شما هم وضعیت اینترنت منطقه زندگی شما خوب نیست و اینو بهتون میده انتن دهی خوبی هم گویا ندارید اگر امکانش هست از انتن فضای بیرونی استفاده کنید و سیگنال رو هم تقویت کنید خیلی تاثیر در ثبات اینترنت و سرعت داره خودم تست زدم و دارم میگم .نقل قول:
الان امکانش خیلی زیاده فردا همین سرعت رو به من نده یا در ساعات مختلف روز سرعت من فرق کنه یا کسی که با من 5 تا 10 کیلومتر فاصله داره سرعتش بهتر یا بدتر از من باشهنقل قول:
باز این صابره:weird:نقل قول:
باز IDM واینترانت دانلود میکنی میگی خوبه؟!! با همون IDM ات تک کانکشن از سرورهای ماکروسافت و اپل دانلود کن بفرست.
حالا که اینطوری شد و خودتون خواستید :D اول نوبت شما هست تک کانکشن از صفر تا 100 یعنی چطوری ؟ تاریخ و ساعت نوع مودم نوع سیم کارت نوع اینترنت حالت ارتباطی ( کابل یا وای فای ) به صورت فیلم از سرور مایکروسافت برامون بدین و هیچ کلکی از جمله تجمیع دو نوع اینترنت متفاوت با هر روشی در اون نباشه بعدا نوبت ما هم میرسه . ضما هر کجای تست و فیلم شما نشانه ای از کلک بود یا چیزی نامعلوم و کاسه ای زیر نیم کاسه بود تست توسط بنده داده نخواهد شد و موضوع تمام خواهد شد .نقل قول:
اینم مختص شما که فقط گیر دادید به تک کانکشن اینجا نوشته شده و کلی بحث روش شده و ثابت شده اصلا به مودم ربطی نداره و کلا به سرویس دهنده شما ( isp ) ربط داره و نوشته که اصلا تک کانکشن کارش چیه و کجاها به درد میخوره نه اینکه کسی عقل از سرش بپره و بره از یک سایت دانلود فیلم یا نرم افزار تک کانکش دانلود کنه و به کل دانلود منیجر رو بزاره کنار و بشینه تک کانکشن دانلود کنه :نقل قول:
خدمت شما :نقل قول:
این بار به قول خودتون از اینترانت استفاده نکردم بلکه اینترنت و مایکروسافت دانلود زدم و هم تک کانکشن کردم هم مولتی کانکشن زمین تا آسمان هم فرق داره سرعت و مودم cat12 یا 5G هم بیارید و الان با اینترنتی که من دارم استفاده میکنم تست دانلود تک کانکشن بگیرید بیشتر از این نخواهد بود درضمن تک کانکشن میشه یکی از اون 8 یا 16 یا 24 تا کانکشنی که اینترنت دانلود منیجر میگیره اگر نمیدونستید بدونید .
در ضمن این بار سوم شما یه چند دهه برگردید عقبتر و همه دانلودهای خودتون رو به یاد قدیم بدون دانلود منیجر انجام بدید براتون خیلی خوبه اون مطالبی هم که در مورد تک کانکشن بحث و تبادل نظر شده حتما مطالعه بفرمایید پیشرفت میکنید :D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام... میخوام مودم 4g بخرم
تو حیاط خونه با گوشی سرعت ایرانسل 80 مگ میگیرم و طبقه پایین 4g گوشی حدود 40 مگ بیشتر نمیگیرم...
*- حالا میخوام ببینم مودم خوب بگیرم امکانش هست همون 80 مگ رو تو خونه طبقه پایینم بگیرم؟
** کلا من مشکلم این هستش که فاصله ام از مرکز مخابرات دوره... هر شرکتی adsl میگیرم بیش از 5-6 مگ جواب نمیده خطم...
میخواستم برم سراغ وایرلس دیدم آنتن میخواد و تعرفه هاش هم ارزون نیست....
بعد 4g گوشی رو تست کردم میبینم روی 70-80 مگ هست تو منطقه ما...
گفتم مودم بگیرم همون اینترنت 4g استفاده کنم ... نظرتون چیه دوست؟
لطفا بگید بهترین مودم که هیچ مشکل و محدودیتی نداره و همه ی اپراتورها و سیمکارتها رو میشه باهاش استفاده کرد و
بالاترین سرعت و کمترین پینگ رو میده کدوم مودمه؟
یه چیزی باشه یه بار هزینه کنم دیگه خیالم بابت سرعت و کیفیتش راحت باشه...
*- و اینکه ممکنه مثلا tdlte ثابت بهتر عمل کنه نسبت به 4g همراه؟
*- و مهمترین سوالم اینکه چه مودمی باید بخرم؟
- مودم CA60
- مودم i60
- مودم e5785
- مودم gp2101
- مودم i40
- مودم B612
یا مودم دیگه ایی...؟
اگرم بگم مثلا آخر مودم td ثابت میخوام یا 4g واقعا فرقی نمیکنه... حالا که قراره هزینه کنم یه چیزی باشه که همه رو به بهترین شکل ساپورت کنه؟
با گوشی و با همون سیم کارت داخل منزل کامل تست کن هر کجای خونه همون سرعت و همون کیفیت رو دیدی میده از همون اپراتور اینترنت تهیه کن و حالا میمونه مودم اگر گوشی شما cat6 هست و سرعتی که در حیاط دریافت میکنی یا در منزل با شبکه 4.5 هست باید مودم 4.5 بخری نه گوشی 4G معمولی هست و شبکه هم 4g معمولی میتونی مودم i60 بخری که بهترین گیرندگی انتن رو بین همه مودم ها داره و از همه اپراتورها و فرکانس ها و باندها بعد انلاک میتونه ساپورت کنه و امکانات خیلی عالی و تکمیلی هم داره و از همه مهمتر دو دستگاه در یک دستگاه هست یعنی tdd مبین نت و ایرانسل و fdd همه اپراتورها و لازم نیست بعدا مودم فقط tdd جدا بخری و هزینه اضافی انجام بدی و یکی از ویژه گی های این مودم قابلیت انتخاب باند مورد نظر و قفل روی اون باند هست تا بتونی بهترین باند رو انتخاب و استفاده کنی .نقل قول:
دوستان مودم های ثابت ارزش خرید داره ؟
با اینک هر روز اینستا و استفاده مرورگری دارم به صرفه هست ؟
ممنون از توضیحات :»:40:نقل قول:
خوب پس حالا که هزینه میکنم همون مودمی بگیرم هم tdd باشه هم fdd.... بهترینشم پس شد i60...
کلا آنلاک شده بخرم پس؟ بعضی ها نو و آنلاک شده میفروشن ... همینا رو بگیرم...
یا دست دوم هم بگیرم خوبه؟
والا من گوشیم شیائومی redmi 7a هست و اسنپدراگون 439 ... تا حالا اون بالا 4g+ یا lte+ نیومده
همیشه 4g خالی میزنه... ولی تو مشخصاتش تو سایت زده ساپوزت میکنه... حالا نمیدونم والا.. از سایت ایرانسل هم پوشش 4g+ خونه ما تحت پشتیبانی هست ولی چرا گوشی نشون نمیده نمیدونم والا....
گوشی شما CAT5 هست و نمیتونه 4.5 بگیره البته مودم I60 هم نمیتونه تجمیع دو باند در شبکه FDD بگیره و از تکنولوژی دیگه ای برا افزایش سرعت استفاده میکنه که اتفاقا سرعت خوبی هم میگیره .نقل قول:
مرسی از شما... پس خرید مودم i60 تصویب شد...نقل قول:
فقط یه نکته ... از کجا بگیرم که اوکی باشه؟
از سایت خود ایرانسل میشه خرید... اونو بگیرم زده با دو سیمکارت.. یعنی هم سیم fd داخلش هست هم td درسته؟
بعد این tf-i60 خود سایت ایرانسل آنلاک شده ست؟
*** یا کلا برم از نمایندگیی جایی بگیرم؟
مرسی از شما... پس خرید مودم i60 تصویب شد...نقل قول:
فقط یه نکته ... از کجا بگیرم که اوکی باشه؟
از سایت خود ایرانسل میشه خرید... اونو بگیرم زده با دو سیمکارت.. یعنی هم سیم fd داخلش هست هم td درسته؟
بعد این tf-i60 خود سایت ایرانسل آنلاک شده ست؟
*** یا کلا برم از نمایندگیی جایی بگیرم؟
*** یا تو سایت دیوار و اینا زدن پلمپ و آنلاک با دوسیمکارت... اونا رو بگیرم؟
میتونی انلاک کنی و بلد هستی از خود ایرانسل بخر نه از دستت برنمیاد و اشنا هم سراغ نداری برا کارهای انلاک در شهر خودتون میتونی یه دونه انلاک شده بخری .نقل قول: