برنامه براي symbiane جديد nokia كه ورژن 9 هست.اگه كسي بزاره خيلي هال داده.
Printable View
برنامه براي symbiane جديد nokia كه ورژن 9 هست.اگه كسي بزاره خيلي هال داده.
دوست خوبم اگه تاپيك رو سرچ ميكردي پيدا ميشد .نقل قول:
نوشته شده توسط boysilver
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنماي نصبش رو مطالعه كن لطفا !
يه برنامه احتياج دارم كه باهاش بشه smsها رو توي مموري save كرد ممنونم
سلام شنيدم يه برنامه هست كه ميشه از طريق بلوتوث شماره طرف رو فهميد يعني اگه كسي بلوتوثش روشن باشه سرچش كني شمارشو ميتوني ببيني اگه هست ممنون ميشم
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_rastak
دوست عزيز من هم همين مطلب رو شنيدم . .ولي تا حالا جستجوهاي من و كساي ديگه كه توي اين انجمن دنبال اين نرم افزار بودند بي فايده بوده . .( در اين انجمن در اين مورد خيلي بحث شده . .!)
فعلا كه كسي همچين نرم افزاري رو سراغ نداره . .! :sad:
سلام ایا برنامه ای هست که باهاش بشه فایلهای swf (فلش) رو تو گوشی اجرا کرد؟
مدل گوشیم هم 6681 هستش
ممنون
سلام دوست عزيز . . .نقل قول:
نوشته شده توسط atolympic
اين نرم افزار 100 در 100 روي گوشي شما كار ميكنه و به راحتي فايل هاي swf رو باز ميكنه . .
for Flash Lite 2.0 you need at least a Nokia N90, N70, 6260, 6680, 6681, 6682, 6630, 6670
Download:
موفق باشي . .
نرم افزار advanced call manager for nokia s60 چه كسى داره ؟ پيشاپيش ممنونم
سلام من يك نرم افزار براي جدا كردن صداي خواننده و آهنگ يك ترانه مي خواستم لطفا اگر كسي اين چنين نرم افزاري سراغ داره به من معرفي كنه و اگر تونستيد لطفا طرز كار با آن را هم به طور مختصر توضيح دهيد باتشكر فراوان از دوستان عزيزم
من برنامه FExplorer رو برای Nokia 6600 می خواستم
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
نقل قول:
نوشته شده توسط cyrus_achamenian
------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزيز ...
اگه میگشتی توی این تاپیک پیداش می کردی ;)
به این ادرس سر بزن از اون چیزی که میخواستی بهتره
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط aMiN_pc
دوست عزيز اگه درخواست تون رو در تاپيك درخواست نرم افزارهاي كامپيوتري ارائه مي داديد بهتر بود . .! :) :blush:
ممنونم دوست عزیز.نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
سلام بچه ها نرم افزاري ميخوام كه باهاش بتونم sms ها رو روي مموري save كنم ممنون
دوستان من برنامه ای رو برای فیلمبرداری نامحدود برای Nokia 6600 می خواستم .
ازتون خیلی ممنونم
پ.ن: فقط لطفا برنامه Camcoder نباشهچون گوشیم موقع رکورد قفل میکنه!!
سلام
من يك نرم افزار مي خوام كه بازي هاي jar را در كامپيوتر اجرا كنه
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط goblet of fire
دوست عزيز با نرم افزاري كه در لينك زير قرار دادم . . ميتوني بازي هاي جار رو در كامپيوترت اجرا كني ..
موفق باشي
خيلي خيلي خيلي مرسي :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
سلام آیا می توان sms را به pc انتقال داد و آیا می توان همان smsها را به موبایل دیگری انتقال داد
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط sia0368
دوست عزيز اگه گوشي شما سري 60 نوكيا باشه من بلدم چه جوري ميشه . .
يكم كار داره . . :) :blush:
دوٍٍٍٍٍٍٍٍست عزیز فرمت این برنامه JAR است چه جوری باید ان را در کامپیوتر نصب کردنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
سلام...
ميشه براي n71 لینک بزارین تا بتونم نرم افزارشو download کنم...
آره گو شیم 6630 هستش اگه میشه لینک یا اسم برنامه اش را بذارنقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
سلام . .نقل قول:
دوست عزيز شما فقط يك بار اون رو در كامپيوترتون اجرا كنيد . . و بعد روي فايل بازي هاي JAR در كامپيوتر كليك كنيد و بعد از اون شروع به بازي كردن نماييد . .
موفق باشيد :) ;) :blush:
سلا بچه ها تورو خدا جواب منم بدين
من يه برنامه ميخوام كه بتونم smsها رو روي مموري save كنم اگه داريد لطفا بديد ممنون ميشم :sad:
سلام . .نقل قول:
دوست عزيز اين هم يك برنامه خوب براي ذخيره كردنه sms
دوست عزيز شما بايد بريد در قسمت نوشته هاي sms تون و اونا رو Copy كنيد و در اين برنامه Paste كنيد .
موفق باشيد
سلام می خواستم بدونم برنامه ای هست که باهاش بشه فیلم با فرمت
mwv رو تو گوشی دید.
و همچنین یه برنامه وب کم هم میخواستم.
مدل گوشیم 6681
ممنونم
سلام...
6600
ديروز تغيراتي را در گوشيم ديدم ...
يه دفعه font گوشیم تغیرکرد و زبان عربی از setting پاک شد ...گوشی رو هم soft format کردم هم hard format(سبز و 3و*) ولی فایده ای نداشت .به نظر شما باید چه کار کرد...در ضمن میشه rom رو flash کرد اگه میشه توضیح کامل بدین .....
پیشاپیش ممنونم.
اگه گوشیه nokia دارین و رمز گوشیتون فراموش کردین از طریق IMEI گوشیتون میتونین قفلشو باز کنین...
لینک برای پیدا کردن master code
........................
حميد جان كامپيوتر فايل هاي jar رو نميشناسه و بايد exe باشه . پسوند اين برنامه هم jar است. بايد آن را با چه برنامه اي اجرا كنم.نقل قول:
نوشته شده توسط hamid110
کمک!!فوری!!! فایلهای سیستم موبایلم پاک شده و مو بایلم اصلا بالا نمیاد و می نویسه
phone start-up failed.
contact the retailer.
آیا با برنامه ای می توان بدون بالا آمدن موبایل phone memory را فرمت کرد ؟
اگر ممکن است لینک یا حداقل اسم برنامه را بگذارید در ضمن موبایلم هم 6630 هستش
اقا كسي هست برنامه ي در مورد مسيج ها داشته باشه كه به وسيله اون بدون اين كه شماره بيا فته به كسي مسيج بزني و وقتي طرف دكمه بك و مي زنه اون مسيج بطور خودكار پاك بشه
من اين برنامه رو با چشم هاي خودم ديديم
سلام . .نقل قول:
دوست عزيز ميدونم كه كامپيوتر فايل هاي جار رو نميشناسه . . .
شما اين نرم افزار رو يك بار روش كليك كن . .. بعد برو يك فايل جار كهبازي هستش رو روش كليك كن . . .اون موقع يك فايل exe ساخته ميشه كه شما ميتوني با اون بازي كني. . :)
موفق باشي ;) :blush:
يک نرم افزار جالب برای ارسال sms با موبايلنقل قول:
نوشته شده توسط kamran_d12
نرم افزاري كه الان ميخواهم در موردش توضيح بدهم با كارائي جالبي كه داره جزء بهترين نرم افزارهايي ميباشد كه من تا حالا براي موبايل ديدم .
كاري كه اين نرم افزار انجام ميدهد به اين صورت است , زمانيكه شما يك sms را به وسيله اين نرم افزار براي كسي ارسال مي نماييد , sms شما بصورت خودكار بر روي صفحه نمايش موبايل گيرنده ظاهر ميگردد [در صورتي كه در حالت عادي وقتي براي كسي مسيج ميفرستيم گيرنده مسيج فقط بوسيله زنگ sms و گزينه اي مبني بر رسيدن پيغام جديد بر روي صفحه متوجه رسيدن پيغام جديد ميشود] .
از ديگر مزاياي اين نرم افزار اين است كه پيغامي كه از اين طريق به شخص گيرنده ميرسد علاوه بر ظاهر شدن اتوماتيك متن كامل مسيج بر روي صفحه و به صدا در آمدن زنگ مسيج , هرگز در Inbox [محل ذخيره مسيج ] ذخيره نخواهد شد و زمانيكه گيرنده بعد از خواندن اس ام اس آن را مي بنند ديگر به آن دسترسي نخواهد داشت چون از روي موبايل پاك ميشود . البته زمانيكه sms بر روي صفحه فرد گيرنده ظاهر ميشود فرد گيرنده ميتواند قبل از بستن مسيج با انتخاب گزينه Options به صورت دستي آن را در Inbox موبايل خود ذخيره كند كاري كه در حالت عادي به صورت اتوماتيك انجام ميشود .
نكته بسيار حائز اهميت براي اين نرم افزار بنا به ادعاي شركت سازنده و تست هايي شخصا" خودم انجام داده ام اين ميباشد كه اين وضعيت نمايش پيغام بر روي گوشي هاي قديمي و غير symbian نيز نمايان خواهد شد .
اين نرم افزار قابل نصب بر روي گوشي هاي سيمبيان سري 60 ميباشد :
نوكيا : 6600 / 6630 / 6670 / 6260 / 6620
3660 / 3230 / 3650 / 3620 / 3600
7610 / 7650 / 3250
6682 / 6681 / 6680
N70/N71/N90/N91/N80
E60/E61
N-Gage/N-Gage QD
و Siemens SX1
اين نرم افزار به صورت كرك شده ميباشد [در صورتي كه كرك نشده باشد نرم افزار بدون دفترچه تماس كار ميكند و شما بايد شماره افراد را تك تك و دستي وارد نماييد]
لطفا" پس از نصب نرم افزار براي فعال شدن كرك در محيط نرم افزار گزينه Options و سپس Donation Code را انتخاب نماييد و در فيلد خالي 10 عدد 0 را وارد نماييد يعني : 0000000000
نكته:
تجربه اي كه من در مورد نصب نسخه كرك شده اين نرم افزار داشته ام بر روي گوشي نوكيا 6600 بايد عرض كنم كه نرم افزار را بايد در phone memory [حافظه خود گوشي] نصب كرد و الا ممكن است اجرا نشود ولي در مورد گوشي 7610 اگر بر روي memory card [حافظه جانبي] نيز نصب شود مشكلي پيش نمي آيد .
پسورد فایل زیپ : kolbeye-mobil
دوست عزيز . . . در ضمن شماره شما ميفته . . .
موفق باشيد :) :blush:
نمیدونم چرا روی n70 کار نمیکنه
نرم افزار براي باز كردن قفلهاي زماني را معرفي كنيد.با تشكر.
سلام بچه ها من قبلا اينجا يه برنامه ديدم كه ميشه باهاش فايلهاي sis va jar رو با بلوتوث فرستاد در حالت معمولي اين كار امكان نداره اگه كسي برنامشو داره ممنون ميشو كه منم كمك كنه
سلام
دوست عزيز
بدون برنامه هم مي تواني اين كار را بكني فقط بايد به محلي كه فايل قرار گرفته بروي و بوسيله ي rename يك حرف از پسوند آن را پاك كني سپس مي تواني آن را بفرستي
مثال:
jar-------->ja
sis--------->si
سلام ...
ببخشید میخواستم بدونم ایا برنامه ای هست که مثل کامپیوتر بشه گوشی رو
difrag کرد؟
همچنین برنامه ای که ردهای باقی مونده از برنامه های قبلی که پاک شده رو از تو گوشی پاک کنه؟
یه چیز تو مایه هایه رجستری کلینر
ممنونم
سلام . . .نقل قول:
دوست عزيز همانطور كه دوست خوبمون در پست قبل گفتند . . درسته . . .
و شما با اين كار مينونيد حتي فايل هاي mid رو هم با بلوتوس سند كني . .. ( فقط پسوند فايل رو تغيير بده . .)