با سلام می خواستم منو در مورد خرید گوش را هنمایی کنید تا سقف 350 هزار تومان ؟
1- p99i
2-3250
3-5700
4-n91 دسته 2
5- p910i دسته2
6-E62 دسته 2
اگر میشه دلیل مخالفت یا موافقتتون رو هم بگین
ممنون
:40:
Printable View
با سلام می خواستم منو در مورد خرید گوش را هنمایی کنید تا سقف 350 هزار تومان ؟
1- p99i
2-3250
3-5700
4-n91 دسته 2
5- p910i دسته2
6-E62 دسته 2
اگر میشه دلیل مخالفت یا موافقتتون رو هم بگین
ممنون
:40:
فقط توی اون گزینه هایی که دادی باید راهنماییت کنیم !!؟؟؟نقل قول:
ببین به نظر من فقط 5700 بین این گزینه ها Cpu خیلی بهتر از بقیس
قيمت اين گوشي اونطور كه من ديدم 159 تومنه و بايد به فكر افزايش بودجه تا 40 تومن باشم :27:نقل قول:
قيمت Motorola slvr L7e چنده ؟ كدوم به صرفه تره ؟ :20:
دوست عزیز ,قیمت این گوشی همون طور که قبلا هم گفتم این گوشی قیمتش توی علائدین نهایتا حدوده 40 تومننقل قول:
باشه ,اونجایی که شما قیمت کردید احتمالا به شما بالا قیمت داده
ميشه يكم بيشتر توضيح بدين من كه چيزي سردر نياوردم ممنون ميشم اگه در مورد سؤال دومي هم ما رو از اطلاعاتت بي بهره نذارين :20:نقل قول:
راست من شنیدم این N95 که توی بازار هست چینی هست آیا راسته یا دروغ ؟؟؟
و شنیدم ارزش هم نداره جنس چینی اونم گوشی موبایل
اگه میشه یه توضیح بدین ممنون میشم
بابا من يه سوال پرسيدم كسي نيست جوابمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حداقل بگين از كجا ميتونم جوابمو پيدا كنم
چطور ميشه چيني ، آلماني ، فنلاندي بودن N73 music edition رو تشخيص داد؟
خواهشا كمك كنيد ميخوام بخرم
ميترسم سرم كلاه بره آخه زياد وارد نيستم
تا جایی که من میدونم اون گوشی هایی که شماره های هفتم و هشتم سریال گوشیشون صفر باشه فلاندیهنقل قول:
در ضمن اینم شنیدم که رنگ برد ها ی گوشیهای فنلاندی n73 با مدل چینیش فرق میکنه ( فنلاندی رنگش سبزه )
این کل چیزایی بود که من میدونستم ولی زیاد بهشون اطمینان ندارم
یه بنده خدایی که ظاهرا از وارد کننده های N95 چینی در ایرانه , N95 رو میده 380 تومن . یارو قسم می خوره که کیفیتش هیچ فرقی نمی کنه و تمام قطعاتش رو گارانتی می کنه . نظرتون چیه ؟
ببین ما دو نو n95 چینی داریم ,یکی تحت لیسانس خود شرکت نوکیاس و دومی یه گوشی چینی هستش که از لحاظنقل قول:
قیافه و اسم بسیار شبیه n95 هستش ,ببین اون بنده خدا کدوم یکی از این گوشیها رو داره بهت پیشنهاد میکنه
دوستان سلامنقل قول:
ببین دوست من صفا جان درست توضیح دادن اما من می خوام کاملترش کنم این دوصفر بودن رو که گفتن درسته ولی ضریب اطمینان خیلی کمه چون اون رو هم می شه دستکاری کرد درمورد برد باز هم درست گفتن ولی فنلاندی بردش سبز پررنگه و چینی ممکنه هر رنگ دیگه ای باشه ولی بیشتر سبز کمرنگه و این روش ضریب اطمینانش خیلی بالاتره
من حداکثر تا یک ماه و نیم دیگه می خوام یه گوشی بگیرم تا قیمت 450 تومن (50 بالا یا پایین) که معیارهای زیر رو داشته باشه :
1-دوربین خوب حداقل3.2 با فلاش قوی که فیلم برداریش هم ضعیف نباشه
2-کیفیت صدای خوب که بلندیش هم حداقل به k750 برسه
3-ترجیحا سامسونگ و موتو نباشه(البته به دوستان برنخوره)
4-ال سی دی خوب و با کیفیت که اگه تاچ باشه چه بهتر (مقدار رنگ 256000 کمتر نباشه)
5-ظاهر زیاد مهم نیست ترجیحا کشویی و تاشو هم نباشه
6- برنامه زیاد بخوره و رم هم تا 2 گیگ ساپورت کنه
7-جاوا حتما ساپورت کنه و سیستم عامل هم فقط ویندوز یا سیمبیان باشه
8-خدمات اینترنتی زیاد مهم نیست
9-خز شدن اصلا مهم نیست
خیلی مشکل پسندم نه؟؟ مورد دیگه ای به ذهنم نرسید !!!! گوشی های p1 و N73me و k800 و N95 اگه تا اون موقع ارزون بشه و w960 و استثنائا p990 و 6500 slide هم مد نظرمه!!! ضمنا این p1 چنده ؟؟ اصلا وارد بازار شده؟؟؟
حالا دوستان با این احوال چه گوشی بگیرم؟؟؟ اگه گوشی دیگه ای هم که با این قیمت تا 1.5 ماه دیگه تو بازار موجود باشه سراغ دارید معرفی کنید؟؟؟!!!! ببخشید سرتون رو درد آوردم
با تشکر
فنلاندی که فکر نکنم وجود داشته باشه مگر اینکه دست دوم باشه. آلمانی هم خیلی کم. چون با شروع به ساخت شعبه نوکیا تو چین و هند دیگه گوشی های ساخت آلمان وارد خاورمیانه نمیشه. نشانه خاصی هم وجود نداره. چون نوکیا دوست نداره گوشی هاش به جرم چینی یا هندی بودن کمتر فروش بره. ولی بنابرتجربه بعضی تفاوتها وجود داره که یکیش همون رنگ برده...نقل قول:
شک نکن n95 ریمارکه . چون ممکن نیست چنین چیزی. یعنی از قیمت فروش نوکیا هم ارزونتر میده ؟نقل قول:
همین n95 های 650 تومانی هم اونطور که من شنیدم گوشی هایی هستن که از قسمت تست نتونستن رد بشن و وارد بازار ما شدن و بیشترشون مشکل دارن.
يكي جواب ما رو بده
سلام ! تاپیک خوبیه دقیقا بدرد من می خوره راستی تعداد صفحات زیاده و من نتونستم همشو بخونم اگه تکراریه ببخشید اما من می خوام e65 بگیرم ، می خوام بدونم خوبه یا نه ؟ مرسی اگه راهنمایی کنین !
رفقا در مورد Lg Kg300 چیزی می دونین ؟؟؟ نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره ولی از لحاظ کیفی نمی دونم !!!
دوستان سلام
بابا یکی هم متن بلند بالای مارو بخونه و جواب بده دیگه!!!
باتشکر
تو گوشی هایی که مد نظر داری بهتربنشون w960 ولی با توجه به بودجت حداقل باید 6 ماه صبر کنی ولی اگه یه ماه دیگه می خوای بگیری n73me بدون همه چیزایی که تو گفتی رو دارهنقل قول:
فعلا فکر نکنم نوکیا حق تولید n95 رو به چین داده باشه. یعنی هنوز زوده.نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان . پس بهتره با این توصیف فعلا نگیرم .نقل قول:
سلام و خسته نباشید.
سوال : من می خواهم یک گوشی با مشخصات زیر خریداری کنم ؛
1ـ دوربین دار(با کیفیت تصویری عالی)
2ـ دارای لوازم جانبی (هندزفری و Ram 256mb)
3ـ با قیمتی در حدود نهایت 190 هزار تومان
4ـ سایز گوشی متوسط و نه خیلی بزرگ باشد
5ـ مدلش از خانواده نوکیا و یا سونی اریکسون باشد
شما چه گوشی به من معرفی می کنید؟
با تشکر از شما
وستان سلامنقل قول:
w700 گوشی خوبیه عکاسی خوبی داره فقط فیلمش ضعیفه وگرنه بقیه موردهارو داره
w700نقل قول:
و به نظر خودم k300 ال جي هم به كارت مي خوره.k750 هم كه مفت شده!
سلام
خسته نباشید
می خواستم بدونم کدوم گوشی نوکیا از همه مدل های دیگه برنامه خور تره؟
یعنی اکثریت برنامه های جدیدی و قدیمی روش نصب بشه و مشکلی نداشته باشه؟
خیلی ممنون میشم جوابمو بدید.:11:
دوستان سلام
N95 خوبه ولی سری e بهترن چیز دیگه ای به ذهنم نرسید
اگه بخواي خودت برنامه نويسي كني گوشي هاي جديد موتورلا چون لينوكسن مثل a1200 ميشه براشون با c برنامه نوشت كه راحت ترهنقل قول:
.
.
ببين دوست من هر سري از گوشي ها برنامه هاي خاص خودشون رو دارن
ولي بهتر شما روي گوشي ها سري سوم سيمبين فكر كني مثل :
3250و.........
6600 فکر کنم از همه گوشی ها برنامه خور تر باشه. کلا سیمبین سری 60 برنامه براش زیاده...نقل قول:
دوستان سلام
لطفا پست 1372 بنده رو هم جواب بدین
با تشکر:41:
سلام به همگی
به نظر شما من با 310-320 می تونم چه گوشی بگیرم که هم دوربینش ردیف باشه و هم صداش!!!!
موفق باشید
دوستان سلام
N73 معمولی یا موزیک هردوشون هم دسته دو 5700 بد نسیت از سری دبلیو سونی هم می تونی استفاده کنی مثل w850 البته قیمتشو نمی دونم
چرا کسی به اینجا سر نمی زنه جواب بده بابا تاپیک میره پایین
ممنون دوست مننقل قول:
دوستان سلام
N73 معمولی یا موزیک هردوشون هم دسته دو 5700 بد نسیت از سری دبلیو سونی هم می تونی استفاده کنی مثل w850 البته قیمتشو نمی دونم
چرا کسی به اینجا سر نمی زنه جواب بده بابا تاپیک میره پایین
ممنون میشم یکی قیمت دقیق این گوشی ها بذاره
N73 هم موزیک هم معمولی
5700
W850
l,tr fhadn
بهترین گوشی بدون دوربین یا دروربینش متحرک باشع یعنی جدا باشه چیه ؟
مهمتر ازهمه بلوتوث داشته باشه باطریش هم خوب باشه .
لطفا قیمتش روهم بگید .
ممنون
دوستان سلامنقل قول:
N73 معمولی360 تا 370 و موزیک380 تا 390
5700 طرفای 320
w850 رو که گفتم نمی دونم
راستی یه چیز دیگه شاید N80 هم برات هوب باشه قیمتش هم 340 تومن
این قیمت ها همگی در بوشهر هست تهران هم باید همین حدود ها باشه
دوستان سلامنقل قول:
spak جان ببخشید که اسم شما رو نمی دونم شما با تجربه تر از منی ولی خوب جواب بدم شاید بدرد بخوره
از بدون دوربین ها M600 و w950 سونی که قیمتاشون رو هم نمی دونم خوبه دیگه e90 نوکیا هم خوبه دوربین هم داره ولی دوربینشو بیخیال باید بشی که قیمتش هم 1 میلیون هست تقریبا گرونه
از نظر دوربین متحرک lg یه گوشی داشت که با N73 مقایسه می کردن ولی نمی دونم خوبه یا نه و 3250 و 5700 از نوکیا که این دو تا هم که قیمت دقیقشون رو نمی دونم ولی5700 طرفای 320 تومنه:46:
E90 یه دوربین سه مگاپیکلسلی با اتوفوکوس و لنز کارل زایس داره. به نظر تو میشه چنین دوربینی رو بیخیال شد ؟نقل قول:
دوستان 5300 با 5200 چه فرقی داره
دوستان سلامنقل قول:
دوست من من برا این گفتم که 1- دوستمون یا دوربین متحرک می خواست یا بی دوربین 2- من تا حالا ندیدم سری e دوربین خوبی داشته باشن خوب اینم از این سریه 3- اینایی که گفتی همه درست ولی باید عکسش دیده بشه تا بشه گفت دوربینش خوبه
دوربین 5200 vgaنقل قول:
دوزبین 5300 mega pixel1.3
به نظر شما این گوشی که ال جی زده(shine-ke970)گوشی خوبیه؟