یعنی پینگ داخلی و خارجی صبانت تو خوستان از شاتل و پارس آنلاین پایینتره؟!!نقل قول:
Printable View
یعنی پینگ داخلی و خارجی صبانت تو خوستان از شاتل و پارس آنلاین پایینتره؟!!نقل قول:
نقل قول:اگه شبی 8-9 گیگ بشه دانلود کرد که خوبه از همون سرعت 250KB/s میترسم .نقل قول:
والا من هم همینطور یک هفته هست که هیچی دانلود نکردم ولی خوب بدون شبانه نمیشه .....
دان استریم رو مخابرات روی 10 مگ میذاره ؟
برو بابا :n02:نقل قول:
من دیشب 22 گیگ دانلود کردم ، ناراحتم
پارس هم قعطی داره و هم پینگش داغون هستنقل قول:
شما صبانت داشتین؟!نقل قول:
پینگش چطوره؟!
نه والا من نداشتمنقل قول:
فکر کنم ایشون داشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @
بله همونطور که گفتم پینگش زیر 100 نیست. اون تست قبلی هم که از امریکا با پینگ 23 گرفته بودی اشتباه بود.نقل قول:
منم دیشب با لینک مستقیم 15 گیگ دانلود کردمنقل قول:
واقعا ناراحت کننده اس:n02:
QUOTE=maniya12;8635567]شما صبانت داشتین؟!
پینگش چطوره؟![/QUOTE]
بله من صبانت داشتم محدود شد اومد اینجا هم محدودش کردن میخواستم نامحدود فن اوا بگیرم اونم محدود شد:n04:
دوستانی که میخوان شرکت خاصی محدودیت بذاره اسمش بدن تا ثبت نام کنم سر یک ماه محدود میشه:n02:
جدا از شوخی صبانت پینگ بهتری چه داخلی چه خارجی داشت مثلا پارس داخلی حدود 50 تا 60 اما صبانت 30 تا 40 بود
کانتر هم با مشکلات کم بازی میکردم اما ناگهان از ساعت 11:30 تا 1 شب پینگ ناگهان اوج میگرفت و عملا هیچکاری نمیشد کرد
نقل قول:سلامنقل قول:
شما میشه سرویس و مشخصاتتونو اینجا بیارین تا بقیه هم استفاده کنن آیا؟
:n18:
نه نمیشه:n02:نقل قول:
چون بدرد مشترکین جدید نمیخوره
اگه کسی از پارس سرویس بگیره برای 15 گیگ دانلود شبانه باید 18 هزار تومن پول از جیبش بده
ا
یعنی برای شما تا کی اینجوری میمونه تا پایان دورتون که میتونه یک ساله باشه؟ یا نه کلا تا ابد؟نقل قول:
برای کسانی که قبل از 10 دی تمدید کردند تا پایان دورهنقل قول:
من 6 ماه تمدید کردم و چند روز دیگه تمومه
میخوام یه 128 یه ماهه بگیرم و بعد امتحانها دنبال یه شرکت جدید بگردم
به فکر نامحدود فن اوا بودم که نابود شد
مجبورم برم مخابرات:n02:
از دوستان یکی به ما بگه امشب بنده می تونم دانلود رایگان بکم یا نه
چون 2 نصف شب میشه 9 ام خرداد :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه امتیاز داری یه روز قرار دادتو زیاد کن با خیال راحت دانلود کننقل قول:
امتیاز ندارم :n28::n27:نقل قول:
از دوستان ، بنده بسته ی یه روز اضافی ها رو می خرم البته با شارژ
پ.خ کنید
برو تو قسمت مدیریت سرویس اونجا ساعت پایان سرویس رو زدهنقل قول:
22 امتیاز بیشتر ندارم وگرنه همین الان بت میدادم :n16:
بله من صبانت داشتم محدود شد اومد اینجا هم محدودش کردن میخواستم نامحدود فن اوا بگیرم اونم محدود شد:n04:نقل قول:
دوستانی که میخوان شرکت خاصی محدودیت بذاره اسمش بدن تا ثبت نام کنم سر یک ماه محدود میشه:n02:
جدا از شوخی صبانت پینگ بهتری چه داخلی چه خارجی داشت مثلا پارس داخلی حدود 50 تا 60 اما صبانت 30 تا 40 بود
کانتر هم با مشکلات کم بازی میکردم اما ناگهان از ساعت 11:30 تا 1 شب پینگ ناگهان اوج میگرفت و عملا هیچکاری نمیشد کرد[/QUOTE]
با تشکر از راهنماییتون
پس به نظره شما از نظر پینگ پایین و آنلاین بازی کردن صبانت از پارس آنلاین بهتره؟!
خبر ندارین کسی تو مخابرات صبانت داشته باشه؟؟
خب الان این عکس نشون میده که من 2 شب ، شبانه دارم ؟نقل قول:
اره رو تو که هیچ شکی ندارم ، تو همین جاشم مدیونتیم بیشتر بشه دیگه ما نمی تونیم سرمون رو بالا بگیریم :n02::n06:
yepنقل قول:
در 20:40 دهم خرداد، دسترسی شما به اینترنت قطع شده و فقط سایت پارس آنلاین براتون خواهد آمد...
دیگه اون بستگی به شانست داره اگه گیت وی فری واست بیاد سرعتت اسمی نمیشه ولی اگه همش گیت وی لاک برات بیاد شب اسمی میشهنقل قول:
آره دان استریم دیفالت روی 10مگ میره
دوستان بالاخره چه کنیم:n03::n03:
منم قرار داد قدیمیم با پارس آنلاین داره تموم میشه
این چند مدت چه صفایی کردیم:n02:
دانلود شبانه واسم خیلی مهمه، چه سرویس جایگزینی رو پیشنهاد میکنین؟؟ من بعضی وقتا میشه 80 گیگ دانلود میکنم
دوستانی که به این مصیبت 1/3 دچار شدن، چی کار کردن؟؟
مخابرات که نامحدود 512 بیشتر نداره اینم قراره مثلا منصفانش کنن ، البته عمرا دیگه بتونم با 64 kb/s کار کنم
10 مگ مخابرات شبانش چجوریه؟؟؟
پیشگامان چی؟؟
با دسترسی کاری ندارمنقل قول:
فقط می خوام بدونم این تاریخ به من اجازه ی یه شب دانلود رو میده یا 2 شب ؟
اره بهترهنقل قول:
از شاتل و پیشگامان هم یه سوالی بکن اگه واسه بازی میخوای
دوشبنقل قول:
با دسترسی کاری ندارم
فقط می خوام بدونم این تاریخ به من اجازه ی یه شب دانلود رو میده یا 2 شب ؟
امشب و فرداشب میتونی دانلود کنی
تا دو شب دیگه میتونی دانلود کنی :n01:نقل قول:
این 6 ماه پارس آنلاین خیلی زود گذشت :37::n09:
با سلامنقل قول:
من الان شاتل آبادان دارم ولی پینگش خیلی نوسان داره و پینگ خارجیش به نسبت بالا هستش
من نتم رو برای گیم آنلاین میخوام بگیرم
پس تنها صبانت میمونهنقل قول:
اگه از نمایندگی خرید کردید
حتما بگید برای گیم انلاین میخواین
شاید سرویس گیم داشته باشند
بچه ها من ماهی 30 تومان میدم پارس انلاین این 128 نامحدود رو می گیرم که طبق عکس معلومه تا 5 گیگ دانلود می کنم سرعت رو 256کیلو هست و بعد 3 گیگ بعدی رو با سرعت 64 کیلو می گیرم و وقتی این 8 گیگ در مجموع رو دانلود کردم سرعت میره رو 20کیلو تا اخر ماه ، من دنبال دانلود سریال هستم و این طوری کاری نمی تونم کنم ، حجمی هم که فایده نداره یک سوم حجمت بره شبا....
حالا مخابرات و شاتل محله ما هست ، با این 30 تومان چی می تونم بگیرم ؟؟؟ برم رو این یکی شرکت ها
یه چیزی میخوام شب بتونم دانلود رایگان کنم حالا شده شبی 2 گیگ هم بگیرم خوبه
اگه فن کامپیوترت بیصدا هست با 512 نامحدود مخابرات ساعتی 200 مگ میتونی دانلود کنی.نقل قول:
داداش سرویس یک و دو مگ نداره ؟نقل قول:
اگه فن کامپیوترت بیصدا هست با 512 نامحدود مخابرات ساعتی 200 مگ میتونی دانلود کنی.
بنظرتون پارس انلاین برای نیمه شعبان چشنواره ای چیزی میذاره؟
شاید خدایی نکرده :n02: روم به دیوار یک طرح با شبانه رایگان دادا
نمیخوایید صبرکنید ؟؟
یا عص تلکام یا داتکنقل قول:
دوستانی که میگن صبانت برن پشیمون میشن درسته که پینگش خوبه ولی با آسیاتک به طور مشترک مقام اول حجم دزدی رو داره
من 451 امتیاز دارم تو باشگاه !!!!
آقاییون داداشام منم از پارس رفتم.
امروز فرم تخلیه پر کردم گفتن تا آخر هفته تمومه.فعلا تا تخلیه خط و پیدا کردن یه آی اس پی با 3g همراه اول سر میکنم.خداییش بدم نیست سرعتش[emoji58] البته قطع وصلی زیاد داره ولی بدرد وب گردی میخوره:
با سلام
یکی از دوستام از پینگ 8.8.8.8 تست پینگ گرفت 120 بود و پینگش تو سرور و آیپی ایرانی 40 بود یه سوال دارم اینکه با فعال کردن سرویس گیم پینگش چند میشه هم در سرور ایرانی و هم آیپی 8.8.8.8؟؟؟
با تشکر
سلام ، پینگ داخلیش می شه 16،خارجیش هم می شه 96نقل قول:
اینم از هدیه پارس ..چیچی میدن!!!!!!
کد:http://www.parsonline.com/adsl/%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%86/
همه شهر ها به یه اندازه از پینگ کاسته میشه یا شهر با شهر فرق داره کاهش پینگ؟؟نقل قول:
فرق که داره ، اما کلا" سرویس گیم 25 میلی ثانیه پینگ و کم می کنهنقل قول:
فروشیه؟؟؟؟؟؟نقل قول: