زمان تأخیر رو با cl نشون می دن. مثلأ cl5 ,cl4 .البته اگه یک رم در باس 1066 و یا در زمان تأخیر 4 بگیری خیلی بهتره و دستت هم در اورکلاک بازتره. در مورد کیفیت و اورکلاک supertalent چیزی نمی دونم.نقل قول:
Printable View
زمان تأخیر رو با cl نشون می دن. مثلأ cl5 ,cl4 .البته اگه یک رم در باس 1066 و یا در زمان تأخیر 4 بگیری خیلی بهتره و دستت هم در اورکلاک بازتره. در مورد کیفیت و اورکلاک supertalent چیزی نمی دونم.نقل قول:
مشخصات رم من كه الان مدل اپيسر هست اينهنقل قول:
ميشه نظرتون رو بگيد و فكر مي كنيد بهترين رمي كه ميشه خريد با قيمت نهايت 25 هزار تومان ( يك گيگ) چي ميتونه باشه توي بازار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرکانس رمتون چنده؟؟؟؟ 415؟؟؟ احتمالأ cool in qiute رو شنه و فرکانس رو تحت تأثیر قرار داده.نقل قول:
اگه فرکانس رمتون 800 هست نگهش داریم و اگر بعدأ اذیتتون کرد عوضش کنید.
بله اون cool quit فعاله
نه باسش 667 هست كه به نظرم براي سيستم جديدي كه ميخ وام بگيرم ضعيفه
اگه فکر می کنید که تا یک مدت دیگه پول به دستتون می رسه که رم بخرید ، همین ها رو فعلأ نگه دارین. در غیر این صورت عوضشون کنید.نقل قول:
دوستان عزیز توجه کنند ، اینجا تاپیک مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک هست ، برای مشاوره برای خرید قطعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید .
از کاربران فعال انتظار میره ، اینگونه مسائل رو حتما به تالار های مربوطه ارجاع بدهند .
با تشکر .
به نظر شما اين رمهاي ارزان قيمت بازار مانند kingeston در اوركلاك پردازنده محدودت و مشكلي ايجاد نمي كنه؟؟
همون طور که مهدی هم گفت اینجا جای بحث سر قیمت و کالا نیست ولی چون انتخاب درست قطعات توی اورکلاک موثره این هم باید لحاظ بشه.نقل قول:
در مورد قابلیت اورکلاک بر میگرده به چیپ های به کار رفته روی رم ها که معمولا در رم های value , low -end از جیپ های ارزان تری استفاده میشه که به طبع اورکلاک پذیری رو هم میاره پایین. هر شرکت در همه ی رده ها محصولاتی ارزه میکنه. مثلا همین kingstone هم رم های قوی برای اورکلاک داره.
در کل فعلا در پک های 2 گیگابایتی PC2-6400 رم های Ballistic Tracer ها بسیار خوب جواب دادن.
برای حجم های بالاتر میتونید سراغ برندهای گران تری مثل Corsair یا ّOCZ برید.
با عرض سلام
مشخصات سیستم من اینه
Cpu;q6600 Whit Tuniqtower120
M.b;p5q
Ram;csx 2*2gb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Timing5-5-5-16
من Fsb سی پی یو را روی 333 قرار میدم واینطوری Coreclock 3000 بدست میاد
نسبت Fsb;dram روی5;4 در Cpuz نشون داده می شه و Dram Fru;417.5 نشون داده می شه ایا رمهای من در وضعیت اور یعنی در 1066 قرار گرفته اند
سلام به همگي
براي اوركلاك كردن cpu به نظر شما يه cpu e5200 با يه ram با كيفيت بالا و زمان تاخير كم بخرم بهتره يا اينكه cpu e7200 به اضافه يه ram مثلا ارزون تر و كم كيفيت تر؟؟؟؟ كدام فكر مي كنيد نتيجه بهتري مي ده در اوركلاك؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:یک E7200 بهتره از هر نظر:31:
سلام به همگی
سیستم من :
cpu E8400 c2d 3.0GHz
ram 2gb ddr2 1066
motherboard ASUS P5KC
VGA ZOTAK geforce 9600GT 512MB
همونطور که گفتم رم هام 1066 هستن ولی تو صفحه boot می DDR2-800 می نویسه.
من باید چی کار کنم تا 1066 بخونه، کلی پولشو دادم.
در ضمن پاور هم 580 واته.
خودم یه بار رفتم تو تنظیمات setup دستکاری کردم بعد گفت باید overclock بشه منم که چیزی بارم نیست گفتم میزنم cpu دود میشه میره هوا.
ممنون از توجهتون
میشه بگی multiplier و FSB سی پی یو ات چند هست ؟نقل قول:
دوستان سیستم من این است
asus p5k/epu
e5200
ocz gold 800
sapphire hd3650 512 ddr2
حالا هرکدام از قطعات بالا را تا چه حد میتونم آور کنم که آسیب نبینند؟
FSB شو که میدونم 1333 هست. ولی برای multiplier یه عکس میذارم از setup(فکرکنم 9 باشه)نقل قول:
کولر cpu چیه ؟نقل قول:
فن سیپیو استوک هستنقل قول:
نقل قول:
رمت رو تا فرکانی 1066 البته یکم خنکشم بکنی بد نیست
گرافیکتم تا 750
سیپیوتم دقیق نمیدنم ولی باید دست کم 20 درصد بشه
مالتی پلایرش از 6 تا 9 متغیرهنقل قول:
سلام اینم نتیجه اور من با یه سیستم قدیمی !!!
اینم مشخصات سیستم با فن استوک
مادربورد Gigabyte K8nf-9
رم 2x512 apacer ddr
من ولتاژ رو تا چه حد میتونم بالا ببرم که به cpu آسیب نزنه؟؟ الان توی اوج کار دماش 58 میشه من ولتاژ رو از 1.4 به 1.65 بردم. کلا این cpu تا چه ولتاژ و دمایی رو تحمل میکنه ؟؟؟
سلام. بهتره ولتاژ رو از این بالاتر نبری ، خیلی خطر داره!نقل قول:
دما برای رادمان حداکثر باید زیر 50 باشه. اما این پردازنده تا 60-65 رو هم می تونه بدون هیچ مشکلی تحمل کنه.
نظرتون دربارش چیه ؟؟ بیشتر ار این هم کسی تونسته این cpu رو اور کنه؟؟؟نقل قول:
با سلام خدمت اساتيد
من cpu e5200 رو كمي اوركلاك كردم و حالا چندتا سوال داشتم
1) تا چه ميزان بدون اعمال ولتاژ و فشار زياد مي شه اين cpu رو اور كرد؟؟؟
2) مقدار سرعت bus اين cpu روي ديفالت 800 هست و من الان اون رو روي 1000 گزاشتم كه در شكل مي بينيد فكر مي كنيد تا چه ميزان كه خطري هم نداشته باشه مي شه busرو بالا برد؟؟
3) الان دماي هسته در زمان بيكاري روي 25 درجه هست و روي بار با برنامه orthos نهايتا روي 50 درجه ثابت مي مونه آيا اين دما خوب هست و خطري نداره و بيشترين تحمل دماي اين cpu چند هست ؟
با تشكر
مشکلی نداره با این دما ... البته بهتره بیشتر نشه !نقل قول:
1) تا چه ميزان بدون اعمال ولتاژ و فشار زياد مي شه اين cpu رو اور كرد؟؟؟
2) مقدار سرعت bus اين cpu روي ديفالت 800 هست و من الان اون رو روي 1000 گزاشتم كه در شكل مي بينيد فكر مي كنيد تا چه ميزان كه خطري هم نداشته باشه مي شه busرو بالا برد؟؟
3) الان دماي هسته در زمان بيكاري روي 25 درجه هست و روي بار با برنامه orthos نهايتا روي 50 درجه ثابت مي مونه آيا اين دما خوب هست و خطري نداره و بيشترين تحمل دماي اين cpu چند هست ؟
من هم خودم یک e5200 دارم پردازنده ی خوبیه !
سعی کنید اول بدون ولتاژ اور کنید قلق دستتون میاد !
ُسلامنقل قول:
میخواستم بدونم بعد از تغییر ولتاژ و کلاک توی این نرم افزار ایسوس آیا برای اینکه تغییرات رو اعمال کنه میخواد که ویندوز رو ریستارت کنید؟ یا تغییرات ولتاژو فرکانس رو همون لحظه اعمال میکنه؟:5:
ممنون ولي مي خواستم بدونم بيشترين مقداري سرعت bus كه بشه بدون اعمال ولتاژ داد چه مقدار هست؟نقل قول:
و اينكه حداكثر دماي مجاز e5200 چند درجه هست؟؟
با تشكر مجدد
شما پردازنده رو خیلی خوب اور کردین و احتمالأ کارایی هم خیلی بالا رفته ، خوب افرادی هم هستند که با امکانات و خنک کننده های قوی تر به اعداد بالاتر می رسند.نقل قول:
سلام
من دوتا رم 2 گیگ باس 800 کینگ دارم
من داخل بایوس مادربرد شدم و در قسمت dram frequncey به طور پیش فرض بر روی 667 mhz
بود و من اون را بر روی 800 تغییر دادم کلا دوتا گزینه داشت یکی 800 و یکی 667 آیا این 667 همون باس رم هست که من اون را روی 800 گذاشتم
آیا به قول معروف اسم این تغییر را اورکلاک میگویند
و آیا ضرری ندارد برای رم
سلام
من دوتا رم 2 گیگ باس 800 کینگ دارم
من داخل بایوس مادربرد شدم و در قسمت dram frequncey به طور پیش فرض بر روی 667 mhz
بود و من اون را بر روی 800 تغییر دادم کلا دوتا گزینه داشت یکی 800 و یکی 667 آیا این 667 همون باس رم هست که من اون را روی 800 گذاشتم
آیا به قول معروف اسم این تغییر را اورکلاک میگویند
و آیا ضرری ندارد برای رم
به نظر من چون رمهاي شما 800 بوده و تا به حال داشته با 667 كار مي كرده يعني كمتر از مقدار واقعي خود و شما الان با اين تغيير كه داديد رمهاتون در همون فركانس اصلي يعني 800 داره كار مي كنه و نه بيشتر اين اوركلاك معني نميدهنقل قول:
سلام يه سوال
من پردازنده خودمو يعني 5200 اينتل رو اوركردم كه الان داره با مولتي پلير 5/12 و سرعت باس 1000 (250*4) كار ميكنه خواستم روي 260 بزارم كه ديگه ويندوز بالا نيومد و همون مقدار قبل يعني 250 گزاشتم .
به نظر شما آيا باس اين cpu بالاتر از 1000 بدون اعمال ولتاژ نمي ره يعني كسي تونسته برسه يا نه؟؟؟
سلام . مدل مادربرد و رم رو بگين خيلي بهتره.نقل قول:
اسم اين كار اوركلاك نيست ، بلكه تنظيم دستيه !!!
اوركلاك به كاري مي گن كه باعث بشه قطعات در سطح بالاتر از حد متعارفشون به كار گرفته بشن ، اما شما طوري تنظيم كردين كه در همون سطح معمولي و استاندارد كار كنه و اگه تنظيماتتون بدون ايراد باشه ، هيچ ضرري نداره.
مدل مادربردت چي بود؟؟؟ كلأ تا 400 ولتاژ اضافه نمي خواد!!!!نقل قول:
مادربرد p5ql pro هست كه فكر كنم مادربرد خوبي باشه درسته؟؟؟نقل قول:
شما گفتيد تا bus 400 ولتاژ اضافه نمي خواد ولي من براي اينكه سرعت bus رو به 1120 يعني 280*4 برسونم مجبور شدم 25/1 بهش ولت بدم .
به نظر شما اين ولتاژ براي اين فركانس bus زياد نيست چون نمي خوام براي cpu مشكلي پيش بياد؟؟؟ و آخرين حد ولتاژي كه بيخطر باشه براي اين e5200 چقدر هست؟
منظورت NB Voltage بود دیگه ؟!نقل قول:
به نظر من همین حد اورکلاک با فن استوک برای پردازنده شما کافیه .نقل قول:
سلام
من مادربردم p5ql pro هست كه در setup مادربرد يا همون باياس گزينه هاي خيلي زيادي براي تنظيمات مربوط به اوركلاك هست كه من از بعضيهاشون سر در نميارم يعني نمي دونم با تغييرش ممكنه چه نتيجه اي بده حالا مي خواستم بدونم ايا مرجعي به زبان فارسي هست كه بتونه اونها رو توضيح بده ؟؟؟ اگه هست لطفا آدرسش رو بديد.
من فکر کردم مادربردتون asus p5q_e هست! کلأ پردازنده ی 5200 ، تا 1.35 رو راحت تحمل می کنه.نقل قول:
البته در اورکلاک باید ولتاژ مسیر و پل شمالی رو هم تغییر بدین و حواستون به رم هم باشه.
آره با اجازه ی شما!!!! البته من فکر کردم که مادربردش asus p5q_e هست.:5:نقل قول:
اين NB Voltage چيه و ولتاژ مسیر و پل شمالی رو تا چه ميزان مي شه بالا برد آيا مشكلي براي مادربرد پيش نمي ياد؟؟
چرا یکی از دلایل خراب شدن مادر برد همین ولتاژ NB بالاس. p45 تا 1.4 -1.38 بالاتر افزایش ندید(نیازی هم نیست)