[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سهم لالیگا: ۵ بازیکن
سهم رئال: ۳ بازیکن
Printable View
سهم لالیگا: ۵ بازیکن
سهم رئال: ۳ بازیکن
بازی کم و بیش خیلی خوب بود .
داور بازی یه کم کور بود فکر کنم.... چون دوتا موقعیت (یه پنالتی و یه ضربه آزاد )رو به نا حق از تیم رئال گرفت.
رونالدو خوب بازی کرد دو تا موقعیت بود که میتونس خودش ضربه رو بزنه و گل هم میشد اما ترجیح داد پاس بده و یکی از همین پاس ها هم تبدیل به گل شد.اون ضربه آزاد رو هم خیلی بد کار کرد .با اون دریبل زیبایی که روی مدافع دپورتیویی انجام داد آبرو برای یارو نذاشت(هرچند که من معتقدم باید دیگه فوتبال رو کنار بزاره...یارو 39 سالشه ولی هنوز فوتبال بازی میکنه باید هم چنین افتضاحی رو برای خودش رقم بزنه)
کریم بنزما هم خوب بود زننده گل دوم رئال که خیلی این چند وقته از بازیش راضی ان طرفداران رئال (البته قبلا هم خوب بوده و لی الان خیلی بهتره)+(یه سوال اون گلی که زد(گل دوم رئال)چیپ بود آیا؟؟
بیل هم نسبت به چند بازی گذشته تکرویهاش کمی کمتر شده(فکر کنم الان نیمار و بیل هر دو رفتن تو کار تکروی)+من احساس کردم بعضی مواقع که توپ رو در اختیار داره کمی در پاس دادن معصل میکنه و کم هم زیادی توپ رو لو میده.
خسه هم که نیومده کولاک کرد با اون پاسی که به رونالدو داد(رونالدو میتونس اون توپ رو سمت چپ دروازبان شوت کنه که احتمال گل خیلی بالا میرفت).
عملکر ایسکو هم خیلی خوب بود با اون گل و دریبل هایی که داد کار خودش رو در بازی کامل کرد .
واران هم چیزی نگم بهتره با اون شگفتی هایی که توبازی با اتلتیکو زد دیگه واقعا دیدم نسبت بهش عوض شده..........اصلا.......................... ..................................................
مارسو بدجوری روش خطا رفتن امیدوارم مشکلش جدی نباشه هرچند که ظاهرش اینطور نشون نمیداد.
+
دوستان کسی خبری از دو مدافع قایب تیم رئال نداره (راموس وpepe)
بازی خیلی خوبی نبود... اول این که تو نیمه اول چند تا اشتباه از ایارامندی دیدیم و به نظرم خیلی خوب بازی نکرد... البته با توجه به مصدومان و این که سه امیاز که میخواستیم گرفتیم بد نبود ولی حریف خیلی راحت موقعیت ایجاد میکرد یه توپ هم که به تیر کوبید و چند بار هم واقعا" شانس اوردیم گل نخوردیم...
لوکاس سیلوا پر استرس نشون میداد و عجله میکرد که برای بازی اول طبیعیه...
بیل هم همچنان توپ لو میده و بعضی اوقات حرکات نمایشی بیهوده انجام میده که ثمری نداره جز از دست دادن مالکیت توپ... البته ضربه آزاد نیمه دومش بد نبود و صد البته از ضربه آزاد رونالدو بهتر بود. به نظرم رونالدو دیگه نباید ضربه آزاد بزنه و به بقیه بازیکن ها مثل کروس هم باید فرصت داده بشه... یه ضربه تو بازی که رونالدو محروم بود زد که از ضربه های اخیر رونالدو بهتر بود.
آربلوا هم اواخر نیمه دوم دو خطای بی مورد نزدیک محوطه جریمه خودی انجام داد که یه کارت گرفت و شانس آوردیم اخراج نشد....
مارسلو هم که مصدوم شد...
چیز دیگه ای از بازی ندیدم:n02:
با این همه مصدومی که داریم بازی خوبی به نمایش گذاشتیم
4 تا بازیکن فیکس تیم مصدوم هستن و این بازی یه جوری خوبه !
همه بازیکن ها هم خوب بودن بجز یارا !
نمیدونم چرا اینجوریه !
استرس داره - خیلی هم توپ لو میده
مثلث خط حمله هم خوب بود ولی عالی نبود و این در نبود 2 هافبک پشت این مثلث یعنی جیمز و مودریچ عادیه !
باید منتظر برگشت مصدوما باشیم و خوشبختانه چنتا بازی سبک بعدی کار رو آسون میکنه و بازی سنگینی در پیش نداریم !
راموس که هیچینقل قول:
حدودا 1 تا 2 هفته قبل الکلاسیکو بر میگرده و فعلا خبری ازش نیست !
ولی په په از لیست مصدوما خارج شده و به تمرین گروهی برگشته !
یه عکسی هم منتظر شده بود که تو تمرینات بود !
احتمالا هفته بعد بتونه بازی کنه !
++
در مورد کل مصدوم ها هم
همه مصدوما بجز جیمز به الکلاسیکو میرسن !
و این میتونه خبر خوبی باشه !
فکر کنم په په تمرین کردن با تیم رو شروع کرده.نقل قول:
دوستان کسی خبری از دو مدافع قایب تیم رئال نداره (راموس وpepe)
آرهنقل قول:
(یه سوال اون گلی که زد(گل دوم رئال)چیپ بود آیا؟؟
بازی بدی نبود ولی چرا بازیکنها انقدر عبوس بودن انگار همه با هم قهرن! حاشیه ها بد موقعی چسبید به تیم
کارلو آنچلوتی بعد از پیروز 2-0 تیمش مقابل دپورتیوو لاکرونیا به گفتگو با خبرنگاران پرداخت.
طرفداری- بنا به گزارش AS، سرمربی ایتالیایی مادریدی ها گفت: "برای من یا تیم شنیدن سوت های هواداران طبیعی است. شکست 4-0 در دربی برای همه ناامید کننده است. همه ما نیاز به پیروزی و اهمیت حمایت را درک می کنیم. باید از هواداران تشکر کنیم. حمایت از تیم زمانی که اوضاع خوب پیش نمی رود، سخت است. تیم قدردان این حمایت است.
سوت های انتقادی برای کاسیاس؟ مثل همیشه، سوت ها در ابتدای مسابقه هستند و سپس متوقف شده و به خاطر نمایش او به تشویق تبدیل می شوند."
نتیجه ای مثبت تر: "این بازی آسانی نبود. ما تنها در بخش هایی از مسابقه خوب بازی کردیم و لحظات سختی داشتیم. این هفته متفاوت، حساس و پیچیده بود، اما ما با یک پیروزی از آن خارج شدیم. امروز در برخی لحظات کارهای همیشگی خود را انجام دادیم. نگرانی هایی وجود داشت، اما همه چیز خوب پیش رفت. هواداران به ما کمک کردند. آنها کمک کردند تا از این وضعیت خارج شویم."
کریستیانو: "تجزیه و تحلیل فنی مثبت بود. او گلزنی نکرد اما خطرناک بود. یک شوت به تیر دروازه زد، یک پاس گل داد، و می توانست گلزنی هم بکند... او پاس ها را از دست نمی داد. عملکرد خوبی بود."
ایسکو: "فکر نمی کنم او بازیکنی باشد که بار تیم را به دوش بکشد. او خوب عمل می کند و با همه کار می کند. او در دوره خوبی است و باید همچنان از این شرایط لذت ببرد."
تاکتیک ها: "خط حمله خوب کار کرد. آنها سخت کار کردند. ما با دو خط چهار نفره دفاع کردیم. بیل و ایسکو خوب و سخت کار کردند. در طول 6 ماه گذشته هدف ما این بود که همینطور بازی کنیم."
فقدان نشاط و شادی در بازی تیم: "به این خاطر بود که هفته ای متفاوت داشتیم، و نتیجه ای به دست آمد که همه ما را متعجب کرد. بعد از دیداری چون بازی مقابل اتلتیکو، چنین چیزی طبیعی بود. واکنش تیم خوب بود و ما در لیگ برتری داریم و در چمپیونزلیگ هم خوب بازی می کنیم."
ایسکو - کروس - ایارا: "آنها خیلی نزدیک به هم بازی کردند و این اشتباهی است که ما مرتکب شدیم. آنها خیلی به توپ نزدیک بودند و این حفظ موقعیت و توپ را سخت می کرد."
مـارسلو: "او مصدومیتی جزئی دارد. مشکل او جدی نیست و می تواند در دیدار چمپیونزلیگ به میدان برود."
لوکاس سیلوا: "ایارامندی مثل هر کس دیگری بازی کرد. سیلوا به خاطر اینکه ایارا بد بازی کرد، وارد میدان نشد. او به بازی آمد چرا که شرایطش بهبود پیدا کرده است و آماده بازی کردن است."
لوکاس سیلوا، که در نقل و انتقالات زمستانی از تیم کروزیرو برزیل به خدمت گرفته شد، عصر امروز اولین بازی خود برای رئال مادرید را در دیدار مقابل دپورتیوو انجام داد.
طرفداری- بنا به گزارش AS، این هافبک برزیلی در دقیقه '71 به جای ایارامندی وارد میدان شد و با استقبال گرم هواداران حاضر در برنابئو مواجه شد. این بازیکن که در تاریخ 26 ژانویه رسماً معرفی شده بود سرانجام به 22مین بازیکن برزیلی تاریخ رئال مادرید تبدیل شد.
در پایان بازی لوکاس سیلوا گفتگویی با Real Madrid TV داشت: "من خیلی خوشحالم. خیلی راضی ام. رؤیای من به حقیقت پیوست. این جادویی بود. می خواهم از روی علاقه این بازی را به یاد داشته باشم. اولین پاس، حضور در داخل زمین کنار سایر بازیکنان،... شنیدن صدای تشویق هواداران فوق العاده بود."
این بازیکن سپس اظهار داشت که به کار کردن ادامه خواهد داد تا جایگاهی در ترکیب اصلی تیم به دست آورد و سپس اظهار امیدواری کرد که در دیدار چهارشنبه شب چمپیونزلیگ مقابل شالکه به میدان برود.
بازی رو در هر حالی که بود بردیم....اینا با هر حمله ی دست و پا شکسته یه موقعیت خطرناک داشتن....بازی شالکه واقعا" نگران کنندس....
ناچو جوونه و خوب بازی میکنه اکثر مواقع ولی اشتباهات مخوفی هم داره....کاسیاس تازگیا اون اعتماد به نفس قبلیشو نداره نمیدونم چرا...بیل اشتباه تو جای گیری داشت ولی خوب بازی میکرد....رونالدو خوب بود و اون اعتراضات بی موردشو کنار گذاشته بود کمی که خیلی بهتر شده بود....دو تا خطارو رو ش نگرفتن ولی کاری نداشت...چون برا گل زدن استرس داشت و عجله میکرد نتونست گلی بزنه...شقی برا گل زدن نداشت فقط عجله بود....
تو یه صحنه که توپو تو زد حمله نگه داشت و کلی شاکی شد به نظرم به جا بود...هیچکسی برا زد حمله اضافه نمیشد....کسی از دفاع یا هافبکا....
برگشتن په په و کارش کنار واران میتونه عالی باشه...ولی برگشت مودریچ برامون یه اتفاق خاص خواهد بود....مودریچ برگرده مشکل ضد حمله ها و توپ گیری وسط میدون حل خواهد شد....
رونالدو یه اشکالی هم که تازگیا پیدا کرده اینه که کم شوت میکنه...چه دور چه نزدیک....خیلی ام وسط بازی میکنه...
در کل بازی شالکه خیلی ترسناک خواهد بود....:n27:
:n12:CR 7:n12:
ماشالا دوستان هم فقط دارن آیه یاس میخونن بابا اوایل فصلم از سوسیداد اشتباه نکنم 4 تا خوردیم بعد به بهترین شکل واکنش نشان دادیم و رکورد پشت رکورد زدیم حالا هم از اتلتیکو 4 خوردیم عیب نداره این برد را هم به فال نیک بگیریم من که مطمئنم با بازگشت غایبامون تیم خیلی هم بهتر هم خواهد شد فقط نمیدونم این مودریچ کی بر میگرده لامصب فعلا اسپانیول اولین قربانی بعد از باخت به اتلتیکو بود شالکه هم بعد خواهد بود این کریستیانو هم نیم فصل اول اینقدر بی نظیر بود که دیگه همه بد عادت شدن انتظار دارن هر بازی گل بزنه!! در کل رئال مادرید هنوز هم بهترین تیم جهان هست در حال حاظر
حرف شما درسته ولی شرایط فرق میکنهنقل قول:
اول فصل همه بودن و تقریبا آماده ، فقط چند نفری که تازه اومده بودن با تیم فیکس نشده بودن که کم کم درست شد
ولی الان نیم فصل دوم رو خوب شروع نکردیم ، تو بازی هایی هم که بردیم خوب نبودیم متاسفانه
و از اون مهم تر اینه که تا مصدومان تیم برگردن و دوباره بشن همون بازیکن سابق تقریبا به اواخر فصل رسیدیم که جبران لغزش احتمالی تیم در هفته های آینده با توجه به رقابت سنگین به نظرم فرصت کافی نیست ، اگه هم باشه خیلی سخته
پس هر طوری شده باید همین یه اختلاف امتیاز رو تا ال کلاسیکو با بارسا نگهداریم
+
تبریک بابت برد تیم
برد چندان خوبی نبود ولی الان 3 امتیاز مهم تره که گرفت :n02:
رونالدو بازی بهتری نسبت به چند بازی قبلش ارائه داد ولی باز تک روی های بیل و بدشانشی خودش باعث شد که نتونه گل بزنه
چیزی که الان ازار دهنده هست اینه که بیل هم میخواد هر طوری شده گل بزنه ، با یکی دو بار امتحان کردن شانس خودش هم بیخیال نمیشه و 90% توپ هارو خودش میزنه مگه اینکه جاش نباشه پاس میده
دفاع تیم هم چندان خوب نیست ، دپور هم خیلی موقعیت ایجاد کرد و حتی تیرک هم زدن ، مشخصه این دفاع تو بازی های سنگین تر کم میاره
تا ال کلاسیکو همونطور که قبلا دوستان گفته بودن چندان بازی سختی نداریم ولی بازی با ویارئال و بیلبائو میتونه مشکل ساز باشه
نکته ی مثبت اینه که بازی با ویارئال میزبان هستیم
:n12:
رضا ظاهرا" بیل جاشو با رونالدو عوض کرده...:n09::n02:نقل قول:
هم بهتر میدوئه...(البته فقط میدوئه...:n02:)هم شوت بیشتر میکنه....جاگیری هاشم جوریه که مجبورن توپو بدن بهش...رسما" جاهای رونالدو رو میگیره ولی همه ی توپاشم خراب میکنه....
همین دیگه علینقل قول:
تو ترکیب رونالدو کلا گم هست ، اصلا پاس بهش نمیرسه
جاش بیل هست که اونم موقعیت خراب میکنه ، شاید بخوان کم کم جانشین رونالدو بشه ولی کلا الان زوده براش
نقل قول:مشکل رونالدو اینه کسی پشتش نیست !نقل قول:
بعد مصدومیت مودریچ تیم میانه زمین رو از دست میده و مهاجم خوب بهش توپ نمیرسه !
چیزی که کاملا آزار دهنده هست !
بعد رفتن جیمز پشت رونالدو کاملا خالی شده و عملا رونالدو و 2 مهاجم دیگه خودشون باید موقعیت ایجاد کنن که این کار رو سخت میکنه !
کروس به تنهایی کاری نمیتونه بکنه و ایسکو هم نمیتونه کار مودریچ رو انجام بده !
یه جورایی بازی از دستشون در میره !
و نمیتونن کنترل کنن چون هافبکی نیست که میانه زمین رو جمع کنه !
فقط باید منتظر برگشت مودریچ واسه هافبک و راموس واسه دفاع باشیم !
په په هم از لیست مصدوما خارج شده !
و امیدوارم لوکاس سیلوا نمایش خوبی داشته باشه !
یارا تو این چند بازی خوب نبود و به اجبار ازش استفاده میشه
عملا میشه گفت تو هافبک الان کروس و ایسکو هستن ! :n27:
نفر سوم هم رندوم از بین یارا و خدیرا انتخاب میشد که الان خدیرا مصدومه ! و یارا به اجبار استفاده میشه !
2 تا از بهترین هافبک ها (( جیمز - مودریچ )) رو در بدترین شرایط فصل از دست دادیم
جیمز که کلا رفت تا آخر فصل
فقط یاد منتظر مودریچ باشیم !
من نمیدونم چرا بعضی دوستان میگن بازی سختی نداریم تا الکلاسیکو؟!
روی کاغذ منظورتونه؟!
ما الان این همه مصدوم داریم و مشخصا با هر تیمی بازی کنیم، شرایط سختی رو تجربه میکنیم...
وقتی دپور اینقدر موقعیت میتونه خلق کنه، معلومه مشکل داریم! بخصوص تو دفاع...
در مورد کروس هم...کروس شاهکاره...منتها این بشر از اون موقع که اومده تو رئال داره 90 دقیقه همه بازیها رو بازی میکنه!
قشنگ این تویه بازیش مشخصه که شادابی اوایل فصل رو نداره و خیـــلی خستست...کارلتو هر جور شده باید بهش استراحت بده...شاید بازی با شالکه بهترین شانس و فرصت باشه...نهایتش میخوایم مساوی کنیم یا ببازیم...بازی برگشت میتونیم جبران کنیم اما تویه لیگ حق نداریم امتیاز بدیم...و خب اینجوری یه بازی رو از دست بدیم بهتره تا خدایی نکرده کروس رو هم بخوایم بیاریم جزو مصدومین تیم!
متاسفانه پپه هم به بازی با شالکه نمیرسه و شاید به بازی لیگ برسه!
مصدومیت ها به کنار، روند بهبود ها چرا اینقدر بد شده؟! هیچ کدوم زودتر نرسیدن هیچ، دیرتر هم میرسن!
این پپه، اونم لوکا که قرار بود اوایل فوریه برسه اما الان اواسط فوریه هستیم و هنوز میگن 2-3 هفته دیگه!
+
یه نکته ای که باعث میشه افت رئال خیلی بیشتر به چشم بیاد؛ اوج گرفتن تیم رقیبه!
مثلثشون تا چند وقت پیش شدیدا کمتر از مثلث ما گل زدن اما اینقدر ما افت کردیم و اونا اوج گرفتن که اختلاف گلی الان خیـــلی کم شده!
انصافا بد موقعی این همه مصدوم دادیم...:n23:
---------------------------
خوشبختانه اتلتیکو بازیش رو 2-0 باخت!
نقل قول:
به علت ضعف خط دفاعی مارسلو خیلی جلو نمیاد که پاس هم به رونالدو از جانبش کم میرسه....
ایسکو هم که با هیچکی به راه نیست(خود مختاره)فقط به هر کی دلش خواست پاس میده...(شاید پاساش به موقع و خوب باشن)ولی کلا" با رونالدو کم بازی میکنه...
کروسم خوب با بنزما و رونالدو بازی میکنه که متاسفانه چون دفاع و وسط زمین خالی میشه جلو نمیاد...
فقط امیدمون به مودریچه....
+
این سیلوا رو خوب اومدی...به نظرم بازیکن خوبی میاد...تو همون چند دیقه ی آخر بازی خوب بازی کرد به نظرم....
خیلی افتضاحه که مسی با این که 13 گل عقب بود الان فاصلش 3 گله....اما رونالدو هیچ گلی تو چند بازی اخیر نداشته....نقل قول:
اوج نگرفتن هماهنگ تر شدن که خیلی ام خوب کار میکنن....به نظرم رونالدو اگه بتونه تو یکی از بازی های آینده هتریک کنه روحیه ی تیم و وضع خط حمله بهتر بشه....
+
من تو کار این اتلتیکو موندم....رئالو خورد میکنن اونوقت جلو یه تیم میان رده ای میبازن...(البته محروماشونم به کنار...):n02:
کاری که ایرینا شایک با رونالدو کرد، پلاتینی و بلاتر نتونستن بکنن بخدا!
درسته چنتا بازیکن کلیدی مصدوم شدننقل قول:
ولی بازیکن خوبی هم داریم که میتونن شرایط رو بهتر کنن
یه جوری هم صحبت میکنید انگار کل رئال فقط همون 4 تا بازیکن مصدوم هست !
اگه قرار باشه از بیلبائو رده 13 جدول ترس داشته باشیم همون بهتر لالیگا رو نگیریم !
بازی با ویارئال سخته که اونم تو برنابئو هست
4 بازی آینده رئال فقط همین ویارئال سخته که اونم 4 سالی هست بهشون نباختیم
بازی تو برنابئو آسونتر هم میشه !
درسته خط دفاعی و هافبک چنتا بازیکن کلیدی رو نداریم
ولی تو خط حمله همچنان میشه به مثلث هجومی امید داشت !
بازی های آتلتیکو رو از کل فصل حذف کنید رئال فقط 2 تا باخت داره که یکی همون اول فصل بود و دومی هم والنسیا !
فقط نتایج بازی های آتلتیکو که تو 1 ماه آینده 3 بازی داشتیم و 2 تا رو باختیم اوضاع رو وخیم نشون میده !
رئال اونچنان تیم دست و پا بسته ای نیست !
مثلث هجومی رئال اگه بخواد میتونه نتیجه رو به سود خودش تموم کنه
فعلا با این شرایط فقط 3 امتیاز مهمه که میتونیم راحت به دست بیاریم حالا با هر شرایطی که شده
بازی زیبا و کنترل بازی در این شرایط مهم نیست
اینکه سخت میبریم درسته ولی با این مصدوما فقط برد مهمه که به دست میاد !
عزیز من بازی رفت دپور رو 8 تا زدیم بهش اما این بازی 2 تا به سختی زدیدم و انصافا هم شانس اوردیم گل نخوردیم!نقل قول:
این خیلی مشخص میکنه همه چی رو!
تویه پست قبلیتون اومدید گفتید که خوب بازی کردیم!
بازی رو دیدید آیا؟! در بعضی مواقع من برام سوال بود رئال کدوم تیمه بسکه اونا کامل بازی رو گرفته بودن ازمون!
من خودم یکی از کسایی هستم که میگم مصدومیت رو نمیشه همیشه بهونه کرد اما بازی کامپیوتری که نیست!
ما دوتا دفاع وسطمون رو نداریم...و مجبوریم از زوجی استفاده کنیم که داریم میبینیم کنار هم خوب نیستن...(واران بازی قبلی بد نبود اما خب بازم)
هافبک ها هم وضعیتش مشخصه...
از 3 مهاجممون هم نام میبرید...3 مهاجمی که خیلی وقته افت کردن که خب بخش بزرگیش برمیگرده به نبود موریچ و که رابط بین هافبک ها و مهاجمین بود...
پس نمیشه گفت که مهاجم هامون همه چی رو برامون انجام میدن! رونالدو اگه اشتباه نکنم این 2مین باره که نتونسته در 3 بازی پیاپی گل بزنه برای ما که خب خودش خیلی چیزها رو نشون میده!
بحث تعداد باخت نیست...
بحث اینه که با مشکل میبریم که همین باعث میشه نتونیم بگیم به راحتی میشه برد بازیها رو!
اون جمله ای که راحت 3 امتیاز رو داریم به دست میاریم (یا میتونیم بدست بیاریم) به هیچ وجه درست نیست...!
+
گل ایسکو هم جدای زیباییش نکته جالبی داشت..
این گل رو ایسکو با شماره 23 و در 23 سالگیش در دقیقه 23 بازی زد...جالب تر اینکه این 23مین گل ایسکو با لباس رئال بود!
این تیم رئال فقط و فقط زمانی اماده میشه که رونالدو اماده بشه و این رونالدو هم وقتی روحیه خودشو به دست میاره که پاش به گل زنی باز بشه.
رونالدو اوکی بشه، رئال مادرید اوکی میشه.
ببین برادر عزیزنقل قول:
محترم
عزیز دل !
بلامیسر (( این گیلکی بود :n02: ))
اینکه میگم بازی خوبی داشتیم با شرایط فعلی رئال هست
یعنی با در نظر گرفتن مصدومیت بهترین های رئال همین بازی هم که ارائه دادیم قابل قبول بود
من شرایطی رو که دارم میگم در شرایط فعلی رئال هست
و نمیشه با زمانی که مصدوم نداشتیم مقایسه کرد
صد در صد در زمان مودریچ - جیمز - راموس و په په بازی فوق العاده بهتری به نمایش میذاشتیم
دلیلش نبود هیچ مصدومیتی بود
ولی با این همه مصدوم که همشون هم مصدومیت های کلیدی هستن (( بازیساز )) این نمایشی که داریم خوبه
انتظار نداری که در نبود مودریچ و جیمز تیم بالای 90 درصد پاس صحیح داشته باشن و بازی رو در دست بگیرن ؟
و یا اینکه تو هر بازی 5 تا بزنیم ؟؟
مثل همین بازی رفت با دپور که 8-2 زدیم
شما بازیکن های بازی رفت رو ببین و با الان مقایسه کن
4 تا از بازیکن ها نیمکت نشین هستن و در طول فصل زیر 50 درصد بازی ها فیکس بودن (( یارا - آربلوا - واران و ناچو ))
با همچین بازیکن هایی میشه گفت بازی خوبی به نمایش گذاشتیم !
چون تیم عملا کسی رو تو خط دفاع و هافبک نداره و کاملا بازی میره دست حریف
در این شرایط 10 تا پاس گل سالم هم بدیم خیلیه !
در مورد برد هم تا الکلاسیکو اتفاق خاصی نیفته (( داوری :n09: )) میشه گفت هر 4 بازی رو میبریم
حالا چه به زور و شانس و ....
رئیس جان، الان این پست شما دقیقا تاییده پست من بود که!نقل قول:
من هم دارم میگم بخاطر این شرایطی که شما خودت هم اشاره کردی، نمیتونیم بگیم حتما بازیهای بعدی رو میبریم!
شما خودت اینها رو میگی، بعد دوباره میگی میبریم حتما بازیها رو؟!
نمیخونن اینا با هم که...؟!
پس اولش به این نتیجه رسیدی همون پست شما رو داشتم تایید میکردم ولی شما بد متوجه شدی:n02:نقل قول:
در مورد همخونی نداشتم هم
منظورم اینه ویارئال با بیلبائو تیمی نیستن که بخوان اونقدر ها دردسر ساز بشن
نیمکت نشین های رئال هم یه جورایی حریف این تیما میشن !
شاید مغرورانه بیاد و با این وضیتی که خط دفاع تیم تو چند بازی اخیر نشون داده این حرف منطقی نباشه !
ولی انصافا نیمکت نشین های رئال هم بازی آنچنان بدی به نمایش نذاشتن ! (( با اینکه طول فصل اصلا فیکس نبودن ))
ضمنا
په په و مارسلو شاید به شالکه نرسن ولی به بازی هفته بعد لالیگا میرسن و این یعنی خط دفاعی فقط راموس رو نداره که اونم در طول فصل واران خیلی عالی نشون داده و خیلی مواقع زوج خط دفاع تیم بود (( واران - په په و واران - راموس ))
بارها یادمه که با فلان تیم بازی داشتیم گفتیم سه تا میزنیم چهارتا میزنیم..آخرش مساوی کردیم یا باختیم.
با شرایط فعلی تیم هر بازی ای میتونه سخت باشه...بالاخره بعد از بیست و چند تا برد پشت سر هم، تحمل این رو هم باید داشت.
رائول، مهاجم سابق رئال مادرید، اسپانیا و شالکه پیش بینی کرد که قهرمان اروپا بیشتر از آنچه که سایرین تصور می کنند، در مقابل حریف آلمانی خود مشکل خواهد داشت.
طرفداری- او به مجله آلمانی Kicker گفت: "روی کاغذ به نظر می رسد که کار رئال مادرید راحت است. اما آنها باید داخل زمین بر همه چیز غلبه کنند. شالکه همه کار خواهد کرد تا مهمانی مادرید را خراب کند. مطمئناً شالکه حریف آسانی برای غلبه کردن نخواهد بود."
خرید جدید و 37 ساله نیویورک کاسموس، سال گذشته هم صعود دشواری برای رئال مادرید پیش بینی کرده بود اما در نهایت رئال مادرید با پیروزی 9-2 در مجموع صعود کرد. رائول همچنین از خاطرات خوش خود بین سال های 2010 تا 2012 در شالکه گفت، جایی که وی به یکی از بزگترین ستاره های بوندس لیگاتبدیل شد و به شدت دل هواداران را به دست آورد: "از روز اول تا آخرین روز ارتباط بسیار ویژه ای با هواداران داشتم."
وقتی از رائول پرسیده شد که آیا انتظار تکرار چنین تجربه ای را در نیویورک هم دارد، وی پاسخ داد: "این هم خوب خواهد بود و من انتظار تجربه ای فوق العاده را دارم اما این با شالکه فرق می کند، آن تجربه تکرار نشدنی است."
وی در نهایت راجع به دوئل کریستیانو رونالدو و لیونل مسی بر سر آقای گلی تاریخ چمپیونزلیگ سعی کرد بی طرف باشد و گفت: "هرکس که در نهایت آقای گل این رقابت ها شود، شایستگی اش را داشته است."
طبق ادعای رسانه ها، یواخیم لوو، سرمربی تیم ملی آلمان یکی از مدعیان جایگزینی کارلو آنچلوتی روی نیمکت رئال مادرید، در سال 2016 است.
طرفداری- Mundo Deportivo به نقل از Tuttomercato ایتالیا مدعی است که فلورنتینو پرز در صورتی که قرارداد آنچلوتی را تمدید نکند، به سوی سرمربی تیم ملی آلمان خواهد رفت.
قرارداد آنچلوتی با لوس بلانکوس در تابستان سال 2016 به اتمام می رسد، و در همان زمان نیز لوو رقابت های یورو 2106 را با تیم ملی آلمان به اتمام رسانده و این تیم را ترک خواهد کرد. گفته می شود که لوو یکی از تحسین کنندگان لیگ اسپانیا است و طبق گزارش ها رئال مادرید سؤالات اولیه مبنی بر علاقه مند بودن وی به فوتبال اسپانیا را پرسیده است.
..
لوکاس سیلوا می تواند اولین بازی خود در ترکیب اصلی رئال مادرید را در دیدار چمپیونزلیگ مقابل شالکه تجربه کند.
طرفداری- رئال مادرید برای دیدار چهارشنبه شب به آلمان سفر خواهد کرد، و AS اشاره کرده است که سیلوا، بعد از اینکه در دیدار شنبه شب مقابل دپورتیوو لاکرونیا به میدان آمد، می تواند مقابل شالکه از ابتدا به میدان برود.
سیلوا، که روز امروز 22 ساله می شود، در ترکیب کارلو آنچلوتی جانشین ایارامندی خواهد شد، و در کنار تونی کروس و ایسکو، مثلث خط میانی رئال مادرید را تشکیل خواهد داد. بازیکن سابق کروزیرو از 7 دسامبر تا به حال هیچ مسابقه ای را با تیم سابق خود آغاز نکرده است اما با هیجان در مورد چمپیونزلیگ صحبت می کند.
تونی کروس، هافبک آلمانی تیم رئال مادرید در گفگتگو با وبسایت UEFA اظهار داشت: "شالکه قدرتمند است، و ما به دو عملکرد خوب نیاز داریم."
طرفداری- بنا به گزارش AS، صحبت های این بازیکن را می خوانیم:
شـالکه: "آنها در حال تجربه موفقیت در بوندس لیگا هستند و با مربی جدید خود از لحاظ دفاعی بسیار مستحکم شده اند. ما برخی بازیکنان خود را در اختیار نداریم، بنابراین چالش سختی خواهد بود اما هدف ما صعود به مرحله بعدی است."
شروع فـصل: "شروع فصل به گذشته مربوط می شود، اما برای من خوب بود. در حال حاضر ما صدرنشین لیگ خود هستیم و هنوز در کورس قهرمانی چمپیونزلیگ حضور داریم. امیدوارم که موفق شویم."
بایـرن و رئال مـادرید: "تفاوت ها چندان بزرگ نیستند، بنابراین تغییر برای من سخت نبود، چرا که از تیمی کوچک به تیمی بزرگ منتقل نشده ام، یا برعکس. من از تیمی بزرگ به تیم بزرگ دیگری منتقل شدم. هر باشگاه روح مخصوص به خود را دارد، که در این کشور کمی متفاوت است، اما تفاوت میان دو باشگاه چندان عظیم نیست."
صفاتی از رئال مادرید: "سبک بازی متفاوت است اما این به رئال مادرید یا بایرن وابسته نیست. این بیشتر به مربی بستگی دارد. هر مربی دیدگاه خاص خود را دارد و این طبیعی است."
اعتماد به نفس: "همه ما طبیعت (سرشت) خاص خود را داریم. من از ویژگی هایی که دارم اعتماد به نفس می گیرم. می دانم توانایی انجام چه کارهایی را دارم و بیشترین اعتماد به نفس را از این زمینه به دست می آورم."
رابطه با آنـچلوتی: "او از همان ابتدای کار در پستی که زیاد در آن بازی نکرده بودم، اعتماد داشت. من از بازی کردن در این پست لذت می برم. رابطه ما خوب است، قبل از هر مسابقه با هم صحبت می کنیم، و بسته به حریفی که با آن روبرو خواهیم شد، من در مورد وظایفم در هر بازی با او صحبت می کنم. آنچلوتی یکی از دلایل آمدن من به این باشگاه است. او به من گفت که رئال مادرید با داشتن تو قوی تر هم خواهد شد."
خط میانی: "بازی کردن در خط میانی سخت است، شما باید همه کاره باشید، با توپ و بدون توپ خوب کار کنید، خوب دفاع کنید، حملات تیم را بسازید و برای نبرد آماده باشید. مدیریت کردن این پست سخت است و من تلاش می کنم تا از شر تمام نقاط ضعفم در آنجا خلاص شوم."
رویکرد رئال مادرید در دیدار مقابل شالکه باید چگونه باشد؟ "ما باید دو عملکرد خوب داشته باشیم. باید به حریف خود احترام بگذاریم و دو بازی خوب انجام دهیم."
تکرار قهرمانی در چمپیونزلیگ: "بله، اما هدف اصلی ما حفظ صدرنشینی در لالیگا است. قهرمانی در چمپیونزلیگ هم باید یکی از اولویت های ما باشد. در چمپیونزلیگ، پنج یا شش تیم شانس قهرمانی دارند و ما تلاش خواهیم کرد تا یکی از آنها باشیم اما این بسیار سخت خواهد بود. در مراحل حذفی همه چیز بستگی به عملکرد شما در آن روز دارد."
چمـپیونزلیگ: "این رقابت ها جذاب است، به خصوص وقتی به مراحل حذفی می رسید. در این مرحله بازی ها حتی نزدیک تر می شوند و شما با بهترین تیم های اروپا روبرو می شوید. بزرگترین چالش این است که هر سال در این تورنمنت نشان دهید که چقدر خوب می توانید عمل کنید."
تجربیات چمپـیونزلیگ: "نقطه برجسته برای من قهرمانی در آن همراه با بایرن مونیخ است و من تلاش خواهم کرد تا آن را با رئال مادرید هم تکرار کنیم. هر بازی در این رقابت ها در بالاترین سطح برگزار می شود و در مقابل بهترین تیم های اروپا قرار می گیرید. نبرد های این چنینی به شما کمک می کند تا تجربه کسب کرده و پیشرفت کنید."
نقش بازیکنان در جامعه: "بازیکنان نقشی اجتماعی دارند چرا که آنها توجه توجه افکار عمومی را به خود جلب می کنند. مردمی هستند که اوضاع برایشان خوب پیش نمی رود و من فکر می کنم به طریقی می توانیم به آنها کمک کنیم."
طرفداری- فردا در دومین شب از آغاز بازی های مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ، دو تیم رئال مادرید و شالکه به مانند فصل گذشته به مصاف هم خواهند رفت.
زمان برگزاری مسابقه: چهارشنبه 29 بهمن 1393؛ ساعت 23:15 به وقت تهران
اطلاعات کلی در مورد بازی
محل برگزاری مسابقه: گلزن کرشن، ورزشگاه فلتینس آرنا
داور مسابقه: آقای مارتین آتکینسون (انگلستان)
• رئال مادرید، قهرمان فصل گذشته رقابت های چمپیونزلیگ، سال قبل پیش از اینکه برای اولین بار مقابل شالکه قرار گیرد، 52 دیدار اروپایی مقابل تیم های آلمانی برگزار کرده بود. حالا مدافع عنوان قهرمانی بار دیگر برای حضور در مرحله یک چهارم نهایی باید به گلزن کرشن سفر کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیش بازی
• رئال مادرید، صدر نشین کنونی لالیگا، فصل گذشته به اولین تیمی تبدیل شد که در بازی های خارج از خانه چمپیونزلیگ موفق به زدن 6 گل می شود. آنها همچنین می خواهند به اولین تیمی تبدیل شوند که موفق به دفاع از عنوان قهرمانی خود می شود. مثلث BBC هر کدام دو گل به ثمر رساندند. در دیدار برگشت نیز رونالدو دو گل دیگر به تعداد گل های خود افزود تا در نهایت با 17 گل آقای گل رقابت ها شود. رئال مادرید از 27 سفری که به آلمان داشته، تنها 3 بار پیروز شده است که دو پیروزی از آن در فصل گذشته و در مسیر لیسبون به دست آمد. (18 شکست و 6 تساوی). لوس بلانکوس پیشتر در سال 1959 سابقه قهرمانی در خاک آلمان را دارد، چرا که آنها در آن سال با غلبه بر رمیس در اشتوتگارت فاتح جام باشگاه های اروپا شدند.
• شالکه، تیم چهارم جدول بوندس لیگا نیز وضعیت خوبی در مقابل تیم های اسپانیایی نداشته و از 15 دیدار اخیر مقابل آنها، تنها 2 پیروزی به دست آورده و متحمل 8 شکست شده است و بعد از پیروزی 3-0 مقابل اسپانیول در مرحله یک شانزدهم نهایی جام یوفا در فصل 2005/06، هرگز در خاک اسپانیا پیروز نشده اند. شالکه در گروه G رقابت ها بعد از چلسی با 8 امتیاز به این مرحله صعود کرد و با داشتن یک مربی ایتالیایی روی نیمکت خود که سابقه قهرمانی در این رقابت ها را دارد، با توجه به وضعیت نا مطلوب اخیر حریف خود، امیدوار به گرفتن انتقام فصل گذشته و رقم زدن شگفتی هستند؛ هرچند روبرتو دی متئو نیز با داشتن مصدومانی پر شمار، کار سختی خواهد داشت.
ترکیب دو تیم و سیستم بازی
◄ جولیان دراکسلر، رالف فارمن، جفرسون فارفان، سئاد کولاسیناچ، لئون گورتزکا و چیندو اوباسی همگی به دلیل مصدومیت غایب خواهند بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخـرین اخبار و وضعیت تیم شالکه
◄ فابین گیفر، کلاس یان هونتلار و سیدنی سم وضعیت مبهمی دارند، هرچند ممکن است مهاجم هلندی در این دیدار به جای پرینس بواتنگ به میدان برود
◄ بواتنگ، هونتلار و مارکو هوگر تنها یک کارت زرد تا محرومیت فاصله دارند
◄ ماتیا ناستاسیچ به لیست اروپایی شالکه اضافه شده و کریستین کلمنس و فلیپه سانتانا از لیست این تیم خارج شده اند
► کارلو آنچلوتی هم در این دیدار مهره هایی کلیدی از جمله هامس رودریگز، لوکا مودریچ، فابیو کوئنترائو، سرخیو راموس و سامی خدیرا را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخـرین اخبار و وضعیت تیم رئال مادرید
► په په به تمرینات تیم بازگشته اما هنوز معلوم نیست که از ابتدا استفاده خواهد شد یا کار را از روی نیمکت آغاز خواهد کرد
► مارتین اودگارد و لوکاس سیلوا به لیست اروپایی رئال مادرید اضافه شده اند
► مارسلو در صورت دریافت کارت زرد، از بازی بعدی تیمش محروم خواهد شد
■ شالکه در 21 بازی خانگی اخیر خود در اروپا، 10 بار پیروز شده، 5 بار مساوی کرده و 6 بار شکست خورده است
حقایق و آنچه که باید در مورد این بازی بدانید
■ در این فصل از رقابت های چمپیونزلیگ شالکه در خانه با ماریبور 1-1 مساوی کرد، 4-3 اسپورتینگ لیسبون را شکست داد و 5-0 مغلوب چلسی شد
■ بهترین فصل شالکه در رقابت های چمپیونزلیگ به فصل 2010/11 مربوط می شود که آنها تا مرحله نیمه نهایی پیش آمدند، و در نهایت با نتیجه 2-0 در خانه و 4-1 در اولدترافورد مغلوب منچستر یونایتد شدند
■ هونتلار، مهاجم کنونی تیم شالکه، در سال 2009 طی 20 بازی برای رئال مادرید در لالیگا 8 گل به ثمر رساند
■ رائول گونزالس، اسطوره باشگاه رئال مادرید در طی دو سال حضور در شالکه، 5 گل اروپایی برای این تیم به ثمر رساند تا شمار گل های خود را به عدد 71 برساند
■ شالکه با 18 امتیاز اختلاف نسبت به بایرن مونیخ صدرنشین و به عنوان تیم پنجم به تعطیلات زمستانی رفت، اما اکنون با همان تعداد اختلاف، در رده چهارم بوندس لیگا قرار دارند
■ رئال مادرید بعد از اتمام مرحله گروهی رقابت ها، 13 بازی در تمامی تورنمنت ها برگزار کرده و حاصل آن 9 پیروزی، 1 تساوی و 3 شکست بوده است
■ رئال مادرید در تمام بازی های مرحله گروهی امسال پیروز شده (6 بازی) و در 4 بازی اخیر خود نیز در رقابت های چمپیونزلیگ کلین شیت کرده است
پیـش بینی بازی شالکه امسال به دنبال ناامید کردن رئال مادرید است، اما میهمان در تورنمنت مورد علاقه و تخصصی کارلو آنچلوتی به یک پیروزی آسان دست خواهند یافت.
طبق گفته های ایکر کاسیاس، کاپیتان و دروازه بان تیم رئال مادرید، این تیم هیچ منفعتی از شکست دادن شالکه در فصل گذشته رقابت های چمپیونزلیگ نخواهد برد.
طرفداری- رئال مادرید فصل گذشته در همین مرحله شالکه را در مجموع دو دیدار با نتیجه 9-2 شکست داد و سرانجام تا قهرمانی این مسابقات پیش رفت. با اینحال، کاسیاس این بار انتظار بازی آسانی در مقابل تیم چهارم بوندس لیگا ندارد.
او به وبسایت رسمی UEFA گفت: "این بسیار سخت خواهد بود. جو آلمان بسیار شدید خواهد بود. آنها می دانند که فرصت انتقام گیری دارند و ما انتظار بازی سختی داریم. این حقیقت که ما فصل گذشته با آنها روبرو شدیم، هیچ فایده ای ندارد. اگر چیزی باشد، برای آنها یک مزیت است.
اگر فکر کنیم که بازی در گلزن کرشن آسان خواهد بود و اتفاقات سال گذشته را تکرار خواهیم کرد، اشتباه کرده ایم. کاملاً برعکس: ما باید مراقب باشیم و با تواضع به آنجا برویم. قرعه بسیار سختی خواهد بود."
کاسیاس همچنین به تمجید از تونی کروس، ستاره آلمانی تیم پرداخت و گفت: "امسال، برخی بازیکنان که برای سبک بازی تیم بسیار مهم بودند، از باشگاه جدا شدند. برخی دیگر آمدند و به عناصر کلیدی تیم تبدیل شدند، مثل هامس رودریگز یا تونی کروس. آمار آنها برای مشاهده موجود است و این را اثبات می کند.
کروس همراه با توپ احساس خیلی راحتی می کند. او به دنبال حرکت دادن توپ است، و سریعاً از راست به چپ پاس می دهد. او سریع و جوان است. او برای مدتی طولانی در بالاترین سطوح بازی کرده است بنابراین فکر می کنم رئال مادرید در خرید او کار درستی انجام داده است، مخصوصاً وقتی به سن او نگاه می کنید. او در حال حاضر نشان داده است که می تواند در خط میانی عنصری کلیدی باشد."
روبرتو دی متئو، سرمربی تیم شالکه 04، در کنفرانس مطبوعاتی عصر امروز که پیش از دیدار فردا شب مقابل رئال مادرید برگزار می شد، شرکت کرده و گفت که تیمش برای پیروزی وارد میدان خواهد شد.
طرفداری- بنا به گزارش AS، سرمربی ایتالیایی همچنین تأیید کرد که فابین گیفر، دروزاه بان دوم شالکه نیز که در حال سپری کردن دوران نقاهت از مصدومیت کشاله ران می باشد، در لیست تیم او حضور نخواهد داشت.
- شالکه چگونه وارد این مسابقه خواهد شد؟
همه بازیکنان توانستند که در جلسه تمرینی امروز شرکت کنند، بنابراین نسبت به دیدار آخر خود در بوندس لیگا هیچ تغییری نخواهیم داشت.
گیفر: "او در لیست تیم قرار نگرفت، اما روند بهبودی مصدومیتش خوب بوده است و هنوز به چند روز دیگر نیاز دارد تا به آمادگی کامل برسد."
- رویکرد شما برای بازی رفت چگونه خواهد بود؟
ما با ذهنیت برنده وارد میدان خواهیم شد - باوجود اینکه می دانیم در مقابل حریف بزرگی قرار خواهیم گرفت، اما به دنبال پیروزی در بازی رفت هستیم. هر دوی این بازی ها فرصتی عالی برای شالکه مهیا می کند تا خودمان را نشان دهیم. مادرید همیشه مدعی خواهد بود اما ما هم تیم با تجربه ای هستیم و باید فردا وارد میدان شده و این را نشان دهیم.
کریستیانو رونالدو: "او حقیقتاً بازیکنی استثنایی است - فکر نمی کنم کسی با این حرف من مخالف باشد. او چند بار برنده توپ طلا شده است و همیشه اگر نیاز باشد، آماده است تا سرنوشت بازی را به تنهایی رقم بزند. ما باید به عنوان یک تیم کار کنیم تا نقش او در بازی را تا جایی که ممکن است کاهش دهیم."
- کریستیانو در سطح سال گذشته خود عمل نمی کند...
او تنها یک انسان است و نمی توان انتظار داشت که همیشه درخشان عمل کند اما او بازیکن بزرگی است و کیفیت فوق العاده ای دارد. همانطور که گفتم، او می تواند به تنهایی سرنوشت مسابقه را رقم بزند.
فرم حال حاضر رئال مادرید: "ما با مدافع عنوان قهرمانی بازی می کنیم، آنها می خواهند از عنوان خود دفاع کنند اما هدف ما این است که در ورزشگاه خانگی خود برنده بازی رفت شویم. ما تلاش خواهیم کرد تا از نقط ضعف رئال مادرید استفاده کنیم. ما چند بازی اخیر آنها را مطالعه و بررسی کرده ایم - مادرید هنوز تیمی رقابتی است؛ ما باید روی خود تمرکز کنیم و همچنان روی برنامه های خود کار کنیم."
کلاس یان هونتلار، مهاجم سابق رئال مادرید علی رغم اینکه با محرومیتی 4 جلسه ای در بوندس لیگا مواجه شده است، اما همچنان فرم خوب خود را حفظ کرده است.
طرفداری- بنا به گزارش AS، مهاجم هلندی شالکه در آستانه دیدار مقابل رئال مادرید همراه با روبرتو دی متئو در کنفرانس مطبوعاتی شرکت کرد و به گفتگو با خبرنگاران پرداخت.
- شما در لیگ آلمان در حال سپری کردن محرومیتی 4 جلسه ای هستید؛ آیا دوری از میادین فردا روی عملکرد شما تأثیر خواهد گذاشت؟
اگر چیزی باشد، آن انگیزه مضاعف است. من مشتاق بازی کردن هستم و و فقط از بازگشت به میادین خوشحالم. من فقط روی بازی با رئال مادرید تمرکز کرده ام، در حالیکه می دانم هنوز بخشی از محرومیتم در بوندس لیگا باقی مانده است.
- آیا سه هفته نیمکت نشینی به این معنی نیست که از آمادگی جسمانی به دور هستید؟
مثل هر فوتبالیست دیگری همیشه بنا به دلایلی خود را دور از میادین خواهید دید و یا در شرایطی دیگر به دلیل مصدومیت یا محرومیت غایب خواهید بود. چیز خوبی که در مورد فوتبال وجود دارد، این است که شما همیشه فرصت بازگشت با آمادگی کامل را دارید.
- از شکست 6-1 و تحقیر آمیز فصل گذشته مقابل رئال مادرید چه درس هایی گرفته اید؟
ما اشتباهاتی مرتکب شدیم که نتیجه اش دریافت گل های زیاد بود. همچنین موقعیت های کمی هم خلق کردیم. دراکسلر می توانست بازی را 1-1 کند اما زمانی که 3-0 عقب افتادیم، در خط دفاعی از هم پاشیدیم. این واقعاً پاسخ ما را محدود می کند؛ درس های اصلی را در نحوه دفاع کردن آموخته ایم.
- با توجه به اینکه برای هر دو باشگاه بازی کرده اید، چطور آنها را مقایسه می کنید؟
مادرید باشگاه بزرگی است - هر بازیکن حرفه ای در مقطعی از دوران خود، رؤیای بازی برای رئال مادرید را دارد. در هر باشگاهی که بازی کرده ام، همیشه سعی داشته ام تا حداکثر توانم را به کار گیرم. من حالا چهار سال است که بازیکن شالکه ام و اینجا خوشحالم.
- شالکه در چه زمینه هایی پیشرفت کرده است؟
سیستمی که از آن استفاده می کنیم متفاوت است و این ثبات بیشتری به تیم بخشیده است؛ ما تیم مستحکم تری شده ایم - همانطور که در بازی های اخیر خود نشان داده ایم. ما در مقابل بایرن مونیخ نتیجه خوبی کسب کردیم و این بازی هم می تواند مشابه باشد.
- برای صعود به دور بعد چه عاملی کلیدی است؟
ما برای کسب نتیجه ای به میدان می رویم که فرصت صعود به دور بعد را مهیا کند - نتیجه ای که سرنوشت این مرحله را در آستانه بازی برگشت باز نگه دارد. می دانیم که رئال مادرید تیمی است که از هر زاویه ای به حریفش حمله می کند و ضدحملات مرگباری هم دارند.
طراحی شده برای کریستیانو رونالدو، بهترین بازیکن سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۳
کارلتو در کنفرانس مطبوعاتی به این نکته خیلی مهم اشاره کرده که پپه بازی میکنه!
از برگشت لوکا اینقدر خوشحال نمیشدم انصافا!
بسکه این دفاعمون فاجعست!
همینطور گفته که معلوم نیست که سیلوا بازی کنه یا ایارا...باید صبر کرد و دید...
یه نکته مهم دیگه اینه که اودگارد در لیگ قهرمانان مشکل کم بودن سن نداره و میتونه بازی کنه امیدوارم بهش کارلتو بازی بده تا هم استرسش بریزه هم اینکه خودمون هم ببینیمش...
+
کارلو همچنین اشاره کرده که کماکان از سیتسم 3-3-4 استفاده میکنه!
جالبه که تویه هر کنفرانس مطبوعاتی این سوال ازش میشه اما اینم بازم تاکید میکنه که همین سیستمه تیمه!
به هر حال با توجه به اینکه شالکه 2-5-3 بازی میکنه، کار خیلی سختی اون وسط داریم...
البته شالکه مثل خود ما کلی مصدوم داره و احتمالا دی متئو با یه ترکیب و ایده کاملا دفاعی تیمش رو میچینه اما خب بازم...
شدیدا هم امیدوارم کریس پاش دوباره به گلزنی باز بشه...
هم برای روحیه خودش و هم برای روحیه تیم،هرچه سریعتر پاش به گلزنی بازی بشه بهتره...
تمرین شاداب رئالیها در ورزشگاه شالکه(عکس)
رئال مادريد امشب در مرحله رفت يک هشتم ليگ قهرمانان به مصاف شالکه خواهد رفت.
بی تابی گرت بیل برای مصاف با شالکه(عکس)
رئال مادريد امشب از مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان، در جدالي حساس بايد به مصاف شالکه برود.
به گزارش "ورزش سه"، این دیدار که در ویلتنس آره نای گلزن کرشن برگزار خواهد شد، برای شالکه جنبه انتقامی دارد.آنها فصل گذشته در همین مرحله در زمین خود با نتیجه 6-1 از رئال مادرید شکست خورده بودند.رئال هم که این هفته ها در شرایط آرمانی به سر نمی برد، امیدوار است با درخشش مثلث بیل، بنزما و رونالدو بتواند یک بار دیگر بر این حریف آلمانی غلبه کند.
گرت بیل، فوق ستاره ولزی رئال، با گذاشتن این عکس در اینستاگرام خود نوشت :" نمی توانم برای بازگشت دوباره به لیگ قهرمانان و بازی مقابل شالکه صبر کنم."
بدشانسي ديگر براي رئال
بنزما بازی مقابل شالکه را از دست داد؟
کريم بنزما ممکن است نتواند رئال را در بازي امشب مقابل شالکه همراهي کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید اولین تمرین خود در ورزشگاه ویلتنس آره نا، ورزشگاه اختصاصی شالکه را شب گذشته برگزار کرد. رئال و شالکه امشب از مرحله رفت یک هشتم لیگ قهرمانان به مصاف هم خواهند رفت. در تمرین شب گذشته، پیش از اتمام تمرین، بنزما به دلیل یک بیماری مزمن، از کادر فنی اجازه گرفت و به رختکن رفت. بنزما کمی تب داشت و ترجیح داد تمرین را به پایان نرساند.
آنچلوتی در چند نشست خبری خود اذعان داشته بود که وقتی رونالدو، بیل و بنزما در شرایط آرمانی قرار داشته باشند، بطور حتم در ترکیب قرار خواهند گرفت. با توجه به مشکل فعلی بنزما، این امکان وجود دارد که آنچلوتی در لحظات آخر مجبور شود نفرات فیکس خود و طبعا سیستم بازی رئال را تغییر دهد. این در شرایطی است که کارلتو هنوز در مورد استفاده از لوکاس سیلوا یا ایارا در میانه زمین نیز به جمع بندی نهایی نرسیده است
گزارش روز:
رونالدو در یک قدمی رکورد لئو مسی
کريستيانو رونالدو امشب در مقابل شالکه اين فرصت را دارد تا با گلزني، رکورد مسي و رائول را بشکند يا با آنها مساوي کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، رونالدو در لیگ قهرمانان تاکنون 13 برد متوالی کسب کرده و از این لحاظ بالاتر از بازیکنان 11 برده ای همچون بکام،ریبری و شواین اشتایگر قرار دارد.کریستیانو همچنین در 11 بازی بیرون از خانه در لیگ قهرمانان موفق به گلزنی شده که از این لحاظ رکورددار است. او در 14 بازی دور از برنابئو، 20 گل برای رئال به ثمر رسانده است.
فوق ستاره پرتغالی اگر در بازی امشب مقابل شالکه حداقل یک گل بزند، با رکورد گلزنی مسی و رائول در تمام رقابت های باشگاهی اروپا( لیگ اروپا، سوپرجام اروپا و لیگ قهرمانان) برابری خواهد کرد. مسی و رائول تا بدینجا در همه رقابت های باشگاهی در اروپا، 76 گل به ثمر رسانده اند.
البته مسی در لیگ قهرمانان تاکنون 76 گل به ثمر رسانده و از این حیث با سه گل اختلاف از رونالدو رکورددار است. کریستیانو باید سه گل به شالکه بزند تا به رکورد مسی در چمپیونزلیگ برسد.
دوست دارم امشب بازی خوبی از تیم ببینیم
البته تو مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان هم رئال با رئالی که تو لیگ بازی میکرد فرق داشت و خیلی بهتر بازی میکرد ، امیدوارم این قضیه امشب هم صدق کنه و یه بازی خوشگل از تیم ببینیم و رونالدو هم گل بزنه
بیل هم که بی تاب این بازی هست خودی نشون بده :n01:
+
تو خبرها خوندم که بنزما تمرین نکرده و امشب بازی نخواهد کرد
پس میشه امیدوار بود که آنجلوتی از سیستم 2 - 4 - 4 استفاده کنه ، یا اینکه با اوردن خسه یا چیچاریتو هم چنان رو سیستم مورد علاقه ی خودش بمونه
ترکیب احتمالی رئال مادرید:
دروازه بان: کاسیاس
مدافعان: واران - پپه - مارسلو - کارواخال
هافبک ها: ایارامندی - کروس - ایسکو
مهاجمان: خسه - بیل - رونالدو
ترکیب احتمالی شالکه 04:
دروازه بان: تیمو هیلد براند
مدافعان: ماتیپ - ناستازیچ - هودس
هافبک ها: اوچیدا - بارنتا - کریشف - هوگر - فوچس
مهاجمان: هونتلار - چوپو موتینگ
+
با شروع بازی های چمپیونز به شدت به مودریچ و راموس احتیاج پیدا میکنیم !
دقیقا 1 ماه تا بازی های مرحله بعد فاصله داریم و باید منتظر قرعه سختی باشیم
دیگه مرحله بعد به هر تیمی بخوریم باید ترکیب فیکس رو داشته باشیم چون تیم ها همه از بهترین ها هستن
در صورت برخورد با چلسی - بایرن و دیگر مدعی ها دیگه داشتن مصدومیت فاتحه تیم خوندست !
----------
اینم حال و احوال این روزهای رئالی ها !:n02:
نرکیب اعلام شد
4 تا تغییر و یا خبر جالب
یک سورپرایز ! لوکاس سیلوا !!! :n12:
دوم احتمالا یک تغییر جالب (( استفاده از سیستم 442 ))
--------------- کاسیاس -----------------
مارسلو -- په په --- واران --- کارواخال
ایسکو --- کروس --- سیلوا --- بیل
---------کریس --- بنزما
سوم همچنین یک تغییر دیگه
استفاده از پیراهن صورتی
فیفا اجازه استفاده از پیراهن مشکی که طرح اژدها داره نداد !
چهارم
شالکه با سیستم 352 بازی میکنه
یعنی هافبک هامون امشب بد کار کنن اون وسط بازیکن های شالکه دور میزنن !
ترکیب همون 3-3-4ه...نقل قول:
فقط با جای ایارا، سیلوا بازی میکنه...
سیلوا فک کنم از ایارا بهتر باشه....
بدتر شد داستان !:n02:نقل قول:
شالکه اگه 352 بازی کنه یعنی با 5 هافبک کار میتونه سخت بشه !
سیلوا باید خیلی خیلی درخشان نشون بده !
فقط امیدوارم مثل بازی با تکلتیکو وسط زمین رو شاخ حریف نچرخه !
میریم که ببریم :n12:
بازی خیلی آرومی رو انجام دادیم و خیلی کم فشار آوردیم...
اما برای من مهمتر از برد، گلزنی کریس بود که باعث شد فشار از روش برداشته بشه!
انصافا هم خیلی خوب بازی کرد...
بعد مدتها هم یه ضربه ایستگاهی خوب زد که متاسفانه گل نشد...
+
گل مارسلو هم خیلی ناز بود...
جالبه که کلا اکثر گلهایی که میزنه، خیلی خوب و بسیار فراتر از یک مدافعه!
+
زوج پپه و واران هم خوشبختانه بعد چند بازی خیالمون رو از خط دفاعی راحت کرد...
امروز جفتشون خوب بود...
از اولین بازی سیلوا هم بگیم که با وجود اینکه تازه اومده، اما ساده و در خدمت تیم بازی کرد...
دادن 64 پاس(نفر چهارم) و درصد موفقیت 85 درصد...
به هر حال مشخصا نیاد به زمان داره برای هماهنگی و بهتر شدن...
تبریک برررررررد
بازی خوبی بود و هم چنین برد خوب ؛ یه جورایی رئال رفت برای دور بعد مگه این که از اون اتفاقای عجیب و غریب رخ بده
رونالدو خیلی بهتر از قبل بازی کرد و یه گل خوب زد و یه حرکت خوشگل تر انجام داد و پاس داد به مارسلو و اون گلو قشنگ رو زد مارسلو
ضربه آزاد خوبی هم زد و حیف شد گل نشد ؛ البته کل تیم امروز خوب بودن و میشد بیشتر گل بزنن که زیاد فشار نیاوردن
شالکه هم جزء اون تیرک چیزی نداشت
+
جناب خیابانی هم رو مخ بودن
یه دفعه از اینطرف بوم میفتاد یه دفعه از اون طرف
بفرما این سلطان کریستیانو را دریابید چه میکنه این بازیکن
روبرتو دی متئو: گاهی اوقات کیفیت تیم ها تفاوت را رقم می زند. ما توپ را به تیر زدیم، آنها توپ را به گوشه دروازه فرستادند - تفاوت در اینجاست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنچلوتی: رونالدو به دنیا آمده تا گلزنی کند؛ از گل مارسلو و بازی سیلوا شگفت زده شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوودس: رئال مادرید بی رحمانه ما را مجازات کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم رئال مادرید بعد از پیروزی 2-0 مقابل شالکه، با رکورد 10 پیروزی متوالی بایرن مونیخ در چمپیونزلیگ برابری کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کروس: اگر ما در بحران هستیم، خیلی تیم ها دوست دارند در این بحران باشند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]