سلام دوستان
این سایت مپ های خوبی گذاشته
همه مدل داره
خیلی عالیه من استفاده کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام دوستان
این سایت مپ های خوبی گذاشته
همه مدل داره
خیلی عالیه من استفاده کردم
دقیقا واسه منم اینجوری شده چند روزه! پیرم کرد!نقل قول:
من اولش فک کردم از نتمه! فقط وقتی که وای ای رو خاموش روشن میکنم یا گوشی رو خاموش روسن میکنم بهتر میشه...
از نت نیست مشکل،از بازیه!
من با گوشیم وبگردی میکنم مشکلی نداره،ولی بازی اینجوری میشه!
شایدم با تنظیمات وای فای و تغییر dns درست بشه! و ممکنه از نت مخابرات باشه!
من تنظیمات وای فایم درست بود،ولی تازگیا ریست کردم گوشیمو که اونم پاک شد!
برای تنظیم روی اسم وای فای که وصل میشید کلیک کنید و نگهدارید بعد ویرایش رو بزنین!
بعدش پایین تیک گزینه های پیشرفته رو بزنین و تو قسمت ای پی ادرس 192.168.1.10 رو بزنین و dns1 رو 8.8.8.8 بذارین و dns2 رو 4.2.2.4 بذارین و اخرش سیو کنین!
اینکارو بکنین به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه! من الان انجام دادم!
مشکل از نته بخاطر تایم اوت و پینگ بالا
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من با بلو استکس اینطوری نمیشم...
ولی با گوشی این مشکل رو دارم که اونم شکنندرو فعال میکنم حل میشه :31:
خب پس چرا تا یه هفته پیش اینجور نبود؟نقل قول:
اونوخت چرا همه ی سرویس دهنده های اینترنت از مخابرات بگیر تا اسیاتک و اینا اینجورین؟
من که نمیفهمم ...ولی خیلی رو اعصابه
من که جالبه همین p30world رو دو سه بار رفرش می کنم تا کامل بالا بیاد از بس اینترنت خراب شده !
اما جالبه کلش برای بنده قطعی نداره
من فکر میکردم مشکل از نت منه کلی فحــــش دادم به بیچاره :n09:
اصلا نمیشه بازی کرد دم به دقیقه علامت نت میاد و میندازه بیرون :n15:غارتم که :n27:
بعضی وقت هام کلا باز نمیکنه ! لودینگ اصلا پر نمیشه
اینترنت کلا داغون شده برای همه حتی 3g ایرانسلم مث چند هفته قبل نیستنقل قول:
همشم زیر سر چیلترینگ خنگه همون هوشمند معروف!
با نت سیمکارت برین درست میشه
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
دوستان هنوز مشکلاتتون پا برجاس ؟
یکسری محدودیت شدید از طرف مخابرات بوده که فعلا باز برداشته شده .
اما این مشکل اینطوری باقی نمیمونه یا کلا بازی بسته میشه و یا اوکی میشه .
مشکل رو هم مخابرات داره هم رایتل داره؟ ولی قطعی در کار نیست ولی بازم علامت وایرلس وقت و بی وقت میاد واقعا شانس آوردم که موقع وار زدن مشکل ایجاد نکرده تا اینجا البته چیزی نمونده بود مشکل رو ایجاد کنه چند روز پیش من فکر می کنم یه مسائلی هست نمی دونم چی ولی هست بی سابقه هست این قطع شدن ها شایدم مشکل از سرورای سوپر سل باشه که عمدا برای کشور ما ایجاد می کنه ولی موضوع اینجاس که با فلیترشکن هم این مشکل وجود داره
جالبه اینجا هرکی میاد این مشکل رو داره جز من !
البته من بندرعباس هستم و از اینترنت خونه استفاده می کنم. برای تست هم اینترنت دو سه تا خدمات دهنده رو امتحان کردم هیچکدوم مشکلی نداشتند
اتفاقا من هم بندر عباس هستم ولي شديدا از اين مشكل رنج ميبرم!!نقل قول:
هم با مودم خونه هم با اينترنت ايرانسل
خیلی عجیبه ... برای منم این مشکل وجود داره ...
حتی دیگه الان توی آخر لودینگ گیر میکنه و داخل بازی نمیشه ولی وقتی با سنگرشکن میرم, بدون مشکل کار میکنه و علامت وای فای هم نمیاد!!...
دوستان بنظر بنده به احتمال زیاد دارن سرورهای این بازی رو مسدود (فیلتر) میکنن!! ...
چون اگه مشکل ازطرف سوپرسل باشه پس چرا با سنگرشکن بدون مشکل هست؟!.
ببخشید دوست عزیزم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ,بیزحمت امکانش هست به سوپرسل یدونه ایمیل بدید که این مشکل از چه قرار هست؟!
من یکم زبان انگلیسیم لکنت داره با Google Translate هم متن زیاد جالب نمیشه:n02:...
.
.
مـوفق باشــید.
از دیشت با الان اینترنت مخابرات ، شاتل و مبین نت رو تست کردم اصلا مشکل نداشت .نقل قول:
همچنین اینترنت همراه اول دیشت باهاش کلش من و برادرم جداگانه بازی کردیم اصلا مشکلی نبود . البته چون اینترنت رو شیر کرده بودیم زمان سرچ برای اتک چند ثانیه بیشتر طول میکشید
نمیدونم والانقل قول:
من خودم مبین نت دارم ولی مشکل سیگنال همچنان باقیه البته امروز عصر یه مقداری بهتر شده.فقط بقول دوستمون با قند شکن راحت کار میکنه.
دوستانی که مشکل دارن لطف کنن روی سرور های دیگه ی بازی امتحان کنن ببینن مشکلشون حل میشه یا خیر
بنده سرور رو روی ترکیه گذاشتم مشکل برطرف شده تا الان .
البته منظور از سرور همون زبان بازی هست اما در واقع هم تغییر زبان هست و هم سرور بازی .
داداشه من خب همون اولش که مشخص نمیکنه ...نقل قول:
واسه من بعضی وقتها اصلا مشکل نداره!مثلا یه ساعت مشکل نداره! بعد شروع میکنه ...بعد دوباره نیم ساعت درست میشه و دوباره اذیت میکنه!
اینجور نیست که پنج دقیقه تست کنی و جواب بگیری! من با هرچی فک کنی تست کردم بازم مشکل داشت!
دوستان هم میگن ممکنه از سوپر سل باشه،ام امن میگم امکانش صفره! چون اگه سروراشون مشکل داشت خیلی زود درستش میکردن!
هرچی هست از ایران نت ایرانه!
منم از مخابرات اینترنت گرفتم هم 3G همراه اول دارم با هردوش مشکل دارم البته فقط کلش نیست کلا نت مشکل پیدا کرده برای من خیلی از نرم افزار ها مثل وایبر و لاین و اینستگرام هم مشکل پیدا کرده!!!
---------------------------------------------------
>>>> لطفا یه مپ خوب واسه تاون 9 معرفی کنید .....
بجز کلش ، لاین رو چک نکردم اما وایبر هم اره راس میگی پیام ها دیر میره با اینکه نت مشکلی نداره! من تو وبگردی و دانلود مشکلی ندارم!نقل قول:
معلوم نیست چه خبره:n13:
اقا کسی کلن نمیخاد :n02:
IR.KINGS پرچم سفید و سبز
دوستان جنگ بین قبایل هم توی این بازی هست ؟
اگه هست چطوری و به چه نحویه
مختصر بیانتون کفایت می کنه
:n12:
اره هست،در کل کلن وار مهم ترین و هیجان انگیز ترین قسمتشه! اگه وار نباشه کسل کننده میشه بازی!نقل قول:
نمیدونم چجوری توضیح بدم! بری داخل یه کلن متوجه میشی!
ولی کلی بخابم بگم لیدر یا کولیدر وقتی وار رو استارت میکنه میتونه تعیین کنه که وار چند نفره باشه، از ده نفره شروع میشه تا پنجاه نفر!
وقتی وار استارت میخوره چند دقیقه طول میکشه که کلن مقابل رو پیدا کنه،معمولا کلنایی که بهم میخورن هم سطح افراد داخلشون باهم یکسانه!
وقتی کلن رو پیدا کرد یک روز زمان اماده سازی هستش بعد از اون وار شروع میشه! هرکسی دوتا اتک داره که با توجه به قانون کلن (اکثرا اتک اول روبرو) اتکشونو میدن!
وار از اپدیت جدید به اینور اکس پی هم میده که مثل لول اکانت ،لول کلن هم بالا میره!
بازم میگم بری داخل کلن و ببینی خیلی بهتر متوجه میشی ..شنیدن کی بود مانند دیدن!
ممنون رفیق
میشه بگی از کجا باید شروع کنم ؟
لول 48 هستم
بیا کلن ما خودم میذارمت تو وارنقل قول:
اسمش IR.KINGS پرچم سفید وسبز
شاتل روکه یه هفت هشت ساعتی تست کردم !نقل قول:
مخابران هم دو ساعتی تست کردم .
اون دو تا هم در حد یک ربع .
به هر حال الانم تقریبا یک ساعته دارم تو یه منطقه محروم ! با اینترنت edge بازی می کنم فقط آرم آنتن دو سه بار واسه چند ثانیه ظاهر شده اما خبری از قطعی نیست
مشکل از سیستم پیلترینگ جدید هستش.
من از ISP خودم پرسیدم گفتن که مشکل تا یه هفته آینده درست میشه.
من یه گیم آنلاین رو گوشی دارم که پینگ سرورش رو گرفتم
تو 5 ساعت 20% Packet Lost داره
:n03:
نمیدونم شاید از شانستونهنقل قول:
ولی من از هرکی میپرسم این مشکلو داره،حالا از هر سرویس دهنده ای که باشه
من فقط امروز نتم قط شد مجبور شدم یه ساعتی از ایرانسل استفاده کنم!تو این یه ساعت ایرانسل خوب بود و مشکلی پیدا نکردم ...
بهرحال امیدوارم که درست بشه زودتر
لعنت به این فیلترینگ که کلش هم زده ترکونده از حدود 1ساعت پیش بدون فیلتر شکن باز نمیشه بازی!!!:n27:
همش علامت انتن میاد
پس این مشکلات پینگ و تایم اوت همگانیه؟
من که کلش رو با نت سیم کارت بازی میکنم واقعا خود نت سیم کارت رو به موت شده!
داخل بازی هم همش انتن قطع میشه و مسخره شده.
پینگ اینترنت من الان زیر 300 نیست اصلا!
وای همین الان 500k لوت گیر اوردم ازینا که همه منابع رو میذارن یه گوشه که خیر برسونن تا اومدم بزنم یهو علامت وایفای اومد قطع شد.
یعنی میخواستم گوشیو بکوبم به دیوار.اه
من توی یه کلن جدید اومدم دوستان(ایرانی)
و در همون ابتدا خود راهنمایی بازی (اون دختره که به انگلیسی توضیح داد بازی رو) اومد و توضیحاتی داد و من یه چیزایی رو گرفتم چیه
اما الان نمی دونم باید چی کار کنم:n13:
کلا کلن ما ۱۳ نفر هست که توی جنگی که با تیم دشمن داریم ۱۰ تاشون گویا شرکت کردن(به تعداد ۱۰ کاربر با اسم هاشون توی زمین ما هستن)
و توی info کلن دشمن به فارسی نوشته:
رک ها بر اساس درخواست پر شود(((رک یعنی چی ؟))))
حضور در وار الزامی بوده(((اگر جایی باشیم که در وار حضور نداشته باشیم چی میشه ؟؟ آیا ببازیم وار رو فقط طلا و اکسیر و زخایر نفتی کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟))))
اتک اول خانه ی روبرویی(((اول کی به کی حمله می کنه ؟ ما یا اونا؟؟ به چه نحوی هست !۱۰ به ۱۰ به جون هم می افتن؟؟؟))))
دوم با نظر لیدر و کولیدرها و دونات وار فقط آرچر و ویزارد و والکری لول بالا پر شود(((لیدر نفر اول کلن هست دیگه ؟؟ کولیدر پس کیه ؟؟))))
اینا دقیقا یعنی چی ؟
ضمنا اینارو هم نفهمیدم یعنی چی
کولیدرها-دونات وار-ویزارد و والکری
سلامنقل قول:
رک مخفف رکوست هستش request که یعنی درخواست ! یعنی هرکسی درخواست نیرو میکنه میتونه بنویسه که چه نیرویی میخواد! و دوستان اشتباهی نیروی دیگه ای ندن!
منظورش از حضور در وار زدن اتک هستش،بعضیا هستن که تو وار هستن اما اتک نمیزنن! اگه شما داخل وار هستین اسمتون و مپتون داخل همون زمین باید باشه! اگه نیست یعنی تو وار نیستین و اگه تو وار نیستی هیچی ..به شما در واقع ربطی نداره...اگه در وارم باشین معولا هم شماره ی خودت رو باید بزنی! هر نفر دوتا اتک داره که با توجه به قوانین کلن باید یکی رو بزنی! معمولا اتک اول هم شماره ی خودتو ازکلن دشمن میزنی و اتک دوم صبر میکنی تا لیدر یا کولیدر مشخص کنه کدوم رو بزنی!یا اینکه ازشون بپرسی! اگه تو وار هم ببازی تقریبا هیچی از دست نمیدی! در واقع منابعی که از اتک زدن تو وار بدست اووردی رو مقدار کمیش رو بدست میاری! ولی اگه ببرین مقدار نسبتا زیادی منابع بدست میاد!
ببینید بعد از اینکه وار شروع شد فرقی نداره!هرکسی هر وقت خواست میتونه حمله کنه! روبرو هم توضیح دادم که هم شماره ی خودت هست تو وار! ممکنه تو بعضی کلن ها قانونش فرق کنه و بگن پایین تر از شماره ی خودتو بزنی!
در مورد لیدر و کولیدر بگم که اولا نفر اول یا اخر بودن به لیدر بودن یا کولیدر بودن ربطی نداره!تو وار نسبت به لول و لول خونه چیده میشن! تو داخل کلن هم هرکی کاپش بالا باشه بالاتر قرار میگیره، اگه دقت کنی زیر اسم هرکی نوشته مقامشو! داخل کلن یه نفر لیدر هست که خب بالاترین مقامو داره! بعد از اون ها کولیدر ها هستن که در واقع دست راست لیدر محسوب میشن و از لیدر قدر تشون کمتره ،تقریبا هرکاری لیدر میتونه بکنه رو اونا هم میتونن اما بازم میگم لیدر بالاتر از اون هاست! الدر هم به عضوهای معمولی کلن هستن که قدرتشون فقط اوردن نفرات به کلن هست و اینا و قدرت خاصی ندارن! در مقابل لیدر و کولیدرا میتونن وار استارت کنن ! اخرین و ضعیف ترین نفرات تو کلن هم افراد حدید هستن که زیر اسمشون به رنگ قرمز نوشته ممبر !
لیدر >کولیدر >الدر> ممبر به شکلی که گذاشتم هستش و لیدر بالاتر از همه هست! کولیدر بالاتر از الدر و ممبر! و الدر بالاتر از ممبر!
دونات همون درخواست نیرو هستش و داخل وار روی شماره ها که میزنی میتونی به هر شماره نیرو بدی! البته باید داخل وار باشی تا بتونی نیرو بدی! ولی اینکارو فقط کسایی باید بکنن که نیروهاشون لول بالا هستش! این نیروها وقتی کلن دشمن به شماها حمله میکنه یه مقداری کمک میکنه که حریف سخت تر شمارو بزنه! و یبار پر بشه تا اخر وار پابرجا میمونه و نیازی به پر کردن مجدد اون نیست!
ویزارد هفتمین نیرویی هست که آزاد میشه،یه شنل یا سوشرت پوشیده و با اتش و صاعقه حمله میکنه! لولت بالا که بره کم کم اشنا میشی!
والکری هم وقتی باز میشه که خونه هشت باشه و از سربازای دارک باراکس هستش! فعلا برات زوده اما تبر زن هستش! یه زن نارنجی پوش هستش که تبر دستشه و دور خودش میچرخه و میزنه!
معمولا برای دفاع خیلی خوبه و تو حمله زیاد کابردی نیست چون جای ززیادی هم میگیره!
موفق باشی
خونسرد باش واسه همه پیش اومده این موضوع :n02:نقل قول:
اگه دقت کرده باشین دیگه تو اتکا از بازی نمیپره بیرون! از آپدیت جدیدش این مشکل برطرف شد! قبلا موقع حمله یهو صفحه سیاه میشد و از بازی میپرید بیرون! اما من از اپدیت جدیدش تا اینور یکبارم این مشکل برام پیسش نیومده!
اما قعطی نت و مشکلتو واسه منم اینروزا پیش اومده!
حالا اینکه مشکلی نیست و دست خودت نبوده
من یکی دوبار یه لوت ششصدتایی رو خواسم نبود و نکس زدم! این سوختن داره واقعا:n02: ولی زیاد خودمو سرزنش نمیکنم!حتما قسمت نبوده دیگه :n02:
منظورشون همون request هستش... یعنی درخواست نیرونقل قول:
رک یعنی چی ؟
قبلش به کو لیدر بگین شما رو تو وار نذاره... فکر هم نکنم اصلا نتونین تو وار برین... 24 ساعت فرصت دارین از حمله هاتون استفاده کنیننقل قول:
اگر جایی باشیم که در وار حضور نداشته باشیم چی میشه ؟؟
اگه کلا وار رو ببازین اون مقدار جایزه ای که قرار بود برنده بشید رو برنده نمیشید... تقریبا 1/4 اون رو میبریدنقل قول:
آیا ببازیم وار رو فقط طلا و اکسیر و زخایر نفتی کم میشه یا اتفاق دیگه ای میفته؟
به ترتیب مقامنقل قول:
لیدر نفر اول کلن هست دیگه ؟؟ کولیدر پس کیه ؟؟
بله اول لیدر - بعد کو لیدر - بعد الدر
دونات وار همون نیرو هایی که تو کلن کستل برای وار میذارن - ویزارد این هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - والکری هم این هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ضمنا اینارو هم نفهمیدم یعنی چی
کولیدرها-دونات وار-ویزارد و والکری
ویرایش: همزمان شد :31:
نقل قول:
البته دونیت هست نه دونات دونات کلا یه معنی دیگه س هرجا هم میری میگن دونات :n27:
ممنون از عزیزانی که راهمایی می کنن
من تا فرشه یا همون HEALER رفتم جلو اما اسم ویزارد رو در ذهن نداشتم :n09:
یک سوال دیگه دارم
چطور میشه وقتی به یکی حمله می کنم طرف چند تا نیروی دفاعی می ریزه روی سرم و نابود می کنتم
من خودم می تونم ازین نیروها داشته باشم ؟
اگر آره به چه نحوی هست
ضمنا بهترین راه مقابله با این نیروها چی هست
من اخساس می کنم LIGHTING SPELL خوب باشه نظر شما چی هست ؟
بهترین راه اینه با دو سه تا از نیروهای معمولیت ، نیروهای کمکی ِ دشمن رو به گوشه ی دهکده به دور از تیررس تسلیحات دشمن هدایت کنی و اونجا محاصرشون کنی و با آرچر یا بربر کلکشون رو بکنی :)نقل قول:
برای اینکه بتونی از این نیروهای کمکی استفاده کنی باید به یک کلن ملحق بشی ... نیروهای کمکیت توسط اعضای کلنی که توش عضوی تامین میشه ...
مرسی از کجا میشه درخواست داد تا موقع جنگ نیروهای کمکی بفرستن ؟