میخوام w750 بخرم مشورت می خواستم
میخوام w750 بخرم مشورت می خواستم
سلام به همه. یه مشکل جدی ونیاز به کمک فوری >>دوستان اگه میشه توضیح بدین چه جوری میشه وقتی یه نفر به گوشی زنگ میزنه اسمش بیفته ولی شمارش نیفته خواهشن اگه کسی میدونه هر چه سریعتربه من جواب بده اخه خیلی فوریه (ممنون و متشکر از همه زحماتتون)راستی گوشیم k750 است
دوست عزیز اگر شما شماره ای را با اسم در گوشی ذخیره کنید , موقع تماس اون شماره با شما به جای شماره اسم طرف میافته به همین راحتی . موفق باشینقل قول:
سلام به همگی ...
گوشی من w550 i هستش . چند وقت پیش وصلش کردم به کامپیوتر و وقتی کارم تموم شد و جداش کردم دیگه نه دوریبن فیلمبرداریش فیلم میگرفت نه عکسی میندازه...
میخواستم بدونم چرا اینطوری شده ... من بردمش پیش یه مغازه دار و گفتش که گوشیت ویرووسی شده و 10 ،12 هزار تومن خرج داره ...
من شنیده بودم که سونی اریکسون ویروس نمیگیره میخواستم راهنماییم کنین تا بدونم باید چیکار کنم ...
ممنون از راهنماییتون ......
وصلش کن به کامپیوترنقل قول:
مموری رو فرمت کن
بعد مستر ریست درست میشه
فقط همه چیت پاک میشه
قبلش یه بکاپ بگیر
ممنون فربد جان ...
یه سوال تکراری ... یعنی گوشیهای سونی اریکسون ویروس میگیره؟؟؟؟؟؟؟ چون جواب به این سوالم ندادین
نه!نقل قول:
ولی بعضی از ویروسای کامپیوتری وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل می کنی فایلاش رو روی فون مموری و مموری کپی می کنه و باعث میشه گوشی قاط بزنه
ممنون فربد جان..........
هنوز XS++ برای cid51 . 52 نیومده؟؟؟
يكي بگهاين پچ هاي موبايلو بايد تو چه آدرسي Uploud كرد....
:19: بابا هي نگين نوشته شده... توضيحات فقط ميگه چطوري موبايل به Far manager وصل ميشه
و حرفي از مسير قرار گيري پچ نگفته .... :42: تروخدا هركي ميدونه بگه:42: ********با تشكر******:11:
آقا من گوشیم w800 هست نمیتونم متن رو کپی و پیست کنم (از smsها به notes) توی چند تا تپیک مطرح کردم گفتند نمیشه اما از یکی دوستام پرسیدم گفت چند روز پیش تو همین سایت یه ترفندی خونده که توی همین گوشی ها هم کپی پیست میکنن.با چند تا دکمه است .خودم میدونم با + یا - و > یا < سلکت میشه اما نمیدونم چه جوری کپی کنم.لطفا راهنمایی کنید.
سلام چه جوری میشه تعداد sms های inbox در k750 را تغییر داد مرسی.
برادر من یه گوشی k510i داره که lcd اون بدون نوشته وسفید خاموش روشن میشه لطفا راهنمایی کنید
باید بدی برات فلشش کنننقل قول:
5-10 تومن هزینه داره
فلشش کردن حالا lcd و چراغ کلید ها آن روشن میشود ولی lcd روشن است ولی نوشته نداردنقل قول:
با سلام
مشكلي برام در گوشي k310i بوجود اومده و اون اينكه نميتونم sms بفرستم صندوق را كلا خالي كردم و ريست تنظيم ها و ريست كل هم كردم ولي باز نميتونم اس ام اس بفرستم ميتونم دريافت كنم ولي نميتونم بفرستم اگه راه حلي داره ممنون ميشم كمكم كنيد
مرسي
سلام من يك z610خريدم روزي دو بار خاموش روشن ميشه دليل چيست و راه حل كامل ان را بگوييد
سلام دوستان
من یه گوشی k510 جدید خریدم، یکی از دوستام بهم یه دیگشنری با بلوتوث داد. از اوب بع بعد دیگه نمیتونم بلوتوث بگیرم. اخطار پر بودن حافظه میده اما حافظه خالیه. گوشی رو هم سعی کردم آپدیت کنم هم ریست کلی اما درست نشد.
خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام ....
کسی میدونه چطوری فایلهای فلش ( SWF ) روی W700i اجرا میشه ... اصلا امکانش هست که اجرا بشه ؟ فلش پلیری سراغ ندارید برای W700i .
با تشکر
دبلیو 810 فایلای فلش رو می شناخت ولی هر کاری می کردم اجرا نمی کردنقل قول:
نرم افزاری هم براش نیست
فرمتش کننقل قول:
اگه درست نشد بعد مستر ریست
فقط همه چیز می پره
پس مشکلش سخت افراریهنقل قول:
فلشش کردن حالا lcd و چراغ کلید ها آن روشن میشود ولی lcd روشن است ولی نوشته ندارد
شاید آی سی فلشش سوخته باشه
سلام به همگی دوستان....
فکر کنم این بیستمین پست من در این رابطه هستش!!!!!
من برنامه XS++(همون هک گوشی)رو میخواستم که از K750i هم پشتیبانی کنه!
(در ضمن این سوال رو همه جا هم مطرح کردم ولی....)
موفق باشید
با سلام
دوستان یه گوشی W810i خریدم ,میخوام بدونم
اصله یا نه ؟
رجیستر اصلیه یا رجیستر چنج شده ؟
اصلا از کجا باید فهمید؟
وقتی*#60# رو وارد میکنم این پیغام رو میده
Unknown USSD opration Code
نسخه گوشی:
CXC1250316R4EA031SONYERICSSON
روی آداپتورش نوشته :
Made in China by Solcomp
رمش هم آبی رنگه
این هم چند تا عکس ازش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدش اینه
*
#
0
6
#
نقدن بهت می گم که هدفونت رو عوض کردن
هدفون 810 مشکیه و از اون پلاستیکی که سرش هست 2 سایز دیگه هم داره
سریالش هم دیگه مهم نیست چون مخابرات بی خیال رجیستر شده
من هم تا حالا w810 با هدفون طوسی رنگ ندیده بودم ، فروشگاه های دیگه یه سر بزن ببین چطوریاست؟نقل قول:
منظورت چیه قلابیه؟
چقدر فرقشون هست؟
تو کیفیت چطور ؟
از عکس هایی که انداختی من بهت می تونم بگم که هدفونت اصلهنقل قول:
ولی با هدفون دبلیو 700 یا 550 عوض شده
ببینم نفسم، مگه قراره از کا 750 پشتیبانی نکنه؟آموزش های این تاپیک هم برای k750 هستش(برو صفحه اولش):نقل قول:
سوال راجع به هک هم توی همون تاپیک بپرس.:11:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=57757&page=45
نقل قول:
حافظه خالی بود، اما فرمت هم کردم درست نشد، مستر ریست هم کرده بودم اما اونم فایده نداشت،
دادم فلش کردنش درست شد اما گفت عیبش بخاطر آپدیت جدیده که این مشکل رو داره برام آپدیت قدیمی رو ریخت
نقل قول:نقل قول:خیلی ممنون از کمکتوننقل قول:
شماره رو زدم
شماره نوشته شده با روی کارتون یکی نیست
دوستان از دو مورد فلش صحبت کردند
من میخوام صدای گوشی رو زیاد کنم
ولی تو تاپیک افزایش صدا دو روش گفته, میخوام بدونم کدوم یکی رو امتحان کنم
گوشی رو هم 240 تومن خریدم140 الان
100 یک ماه دیگه
سلام دوستان- من با کابل يو اس بي کا 750 مشکل دارم واون اينه که : وقتي کابل رو به گوشيه خاموش وصل ميکنم گوشي خودکار روشن ميشه -مثلا موقعي که بخوام با فار منجر کار کنم يا گوشي رو اپديتش کنم گوشي بايد خاموش باشه که به يو اس بي وصل شه اما خودکار روشن ميشه ميشه راهنماييم کنين ممنون ميشم
سلام
من گوشی P910i دارم و زبان انگلیسی که روی گوشی بوده حذف شده و به حالت زبان کره ای برگشته و در حال حاضر فقط زبان کره ای داره/
لطفا راهنمائی کنید.
بعید می دونم حذف شده باشهنقل قول:
شما برو به کلوپ P910i راهنماییت میکنن
که چه جوری درستش کنی
فکر می کنم شما باید درایو usb رو نصب کنینقل قول:
شمام برو به تاپیکی که در این باره هست
سلام لطفا" مرا براي خريد يك گوشي ارزان و ساده و زيبا راهنمايي كنيد . براي مامانم ميخوام.مرسي:46:
---------------------------------------نقل قول:
مرسی از راهنمائی شما
ولی در قسمت زبان فقط یک گزینه وجود دارد آنهم کره ای است
مشخصات قیمت و چیزایی که برات مهمه بنویس تا بگیم چی خوبه... فقط اریکسون میخوای دیگه؟؟؟ چون نوکیا همه گوشی هاش یوقوره!نقل قول:
مشخصات قیمت و چیزایی که برات مهمه بنویس تا بگیم چی خوبه... فقط اریکسون میخوای دیگه؟؟؟ چون نوکیا همه گوشی هاش یوقوره!نقل قول:
ببخشید دوبار ذخیره شد!!
دوستان نگفتید بالاخرهنقل قول:
خیلی ممنون از کمکتون
شماره رو زدم
شماره نوشته شده با روی کارتون یکی نیست
دوستان از دو مورد فلش صحبت کردند
من میخوام صدای گوشی رو زیاد کنم
ولی تو تاپیک افزایش صدا دو روش گفته, میخوام بدونم کدوم یکی رو امتحان کنم
گوشی رو هم 240 تومن خریدم140 الان
100 یک ماه دیگه
گوشی من از کدوم نوع هست